Hur klär sig bohemisk stil

Bohemian kläder har blivit särskilt trendiga under de senaste åren. Oavsett om du har känt namnet på stilen eller inte, har du definitivt sett den bohemiska stilen Gracing Television och tidskrifter. Bohemian, eller "Boho" -stilen är en inspirerad av konst, 70-talet, resor och fri spiritess. Genom att omfamna sin kärlek av färg, mönster och kul, och hålla några enkla begrepp i åtanke, kan du klä dig precis som en böhmisk.

Steg

Del 1 av 3:
Välja färger och mönster
  1. Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 1
1. Omfamna djärva färger. Den bohemiska stilen handlar om att ha kul med dina kläder. Om du vill klä dig som en bohemisk, måste du hålla dig borta från tråkiga, alla neutrala outfits. Istället börja bära bitar i levande röda, livfulla apelsin och iögonfallande turkos. Om det är roligt och ljust, är det bohemiskt.
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 2
    2. Jakt på bitar med roliga mönster. Att omfamna den bohemiska stilen, kom ihåg att mönster är din bästa vän. Leta efter retroutskrifter, tribaldesign och nyckfulla mönster. Om du hittar bitar med roliga mönster i galna färger, ännu bättre! Paisley, Tie Dye, och Suzani-mönster är alla måste-haves för den bohemiska garderoben.
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 3
    3. Bli blommig. Någon klädsel eller tillbehör med blommor på det är perfekt för att uppnå ett bohemiskt utseende. Omfamna blommor och var inte rädd för att överdriva det. Om någon kallar dig ett "blommabarn", gör du det rätt. Djärva, färgglada, show-stoping blommor är en häftklammer i en bohemisk garderob.
  • Del 2 av 3:
    Skapa den bohemiska silhuetten
    1. Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 4
    1. Använd löst passande bitar. Tänk blåsigt och naturligt. Den bohemiska stilen handlar om avkoppling, så undvik din skintight-skjortor eller kroppsramande klänningar. För kvinnor, leta efter billowing klänningar och mjuka, flytande toppar. Om du kan springa genom ett fält av blommor bekvämt, är det förmodligen en bra bohemisk bit. För män, leta efter tunika, löst passande jackor och cardigans och slouchy tröjor. Om du hittar en klädesplagg som känns Bohemian men är lite monterad, koppla det med mer mild, lös passande kläder.
    Expertips
    Joanne gruster

    Joanne gruster

    Professionell stylistjoanne Gruber är ägaren till garderoben stylist, en personlig stil som kombinerar garderobsredigering med organisation. Hon har arbetat i mode- och stilindustrin i över 10 år.
    Joanne gruster
    Joanne gruster
    Professionell stylist

    Bära en maxi klänning och lågprofil sneakers för en bekväm twist på det här utseendet. Stylist Joanne Gruber säger: "Maxi Dresses är bra för ett bohemiskt utseende, och du kan böja dem för att visa upp din figur. Jag ser också många tjejer på festivaler som bär skridskor med sina klänningar för att lägga till en touch av maskulin till deras boho-stil."

  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 5
    2. Köp saker överdimensionerade. När du är i tvivel, gå en storlek upp. När det gäller den bohemiska stilen finns det inget sådant som för stort, för länge, eller för Billowy. Till någon mindre mode framåt än dig själv, de kanske tror att ditt utseende är lite "väska dam" eller "luffare," Men det är vad du går för.Stor, lös, draperad, stilar är nyckeln.
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 6
    3. Lager, skikt lite mer. Prova en flödig klänning över flared jeans, en tunika över byxor och stövlar, eller lösa cardigan tröjor över någonting. Var inte rädd för att blanda djärva färger och mönster, för den här stilen handlar om kul och livlig. Blanda olika texturer för att skapa intressanta kläder, och var inte rädd för att sätta oväntade bitar tillsammans.
  • Del 3 av 3:
    Accessorizing och styling
    1. Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 7
    1. Bära chunky smycken. Stora armband, långa halsband och överdimensionerade ringar är perfekta. Bara som din kläder, tveka inte att laga flera bitar av smycken i alla slags färger och stilar. Kombinera flera armband på din handled i olika färger och material. Lag några olika halsband. Pop på en stor stenring. Oroa dig inte, billigt, kostym smycken är helt bra. Tänk dig att du är ett barn som spelar klä upp. Var inte rädd för att göra det fel - bara ha kul!
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 8
    2. Kasta på en halsduk. Gilla med resten av din garderob, leta efter halsdukar i roliga utskrifter och ljusa färger. Du kan kasta dem runt nacken som du traditionellt skulle, eller du kan blanda upp det. Binda det runt huvudet för ett mer intressant utseende. Cinch det runt midjan för att komplettera en flödande klänning. Sätt det vart du vill! Halsdukar är ett perfekt tillskott till den avslappnade bohemiska stilen.
    Expertips

    "Om du har en liten silkescarf du älskar, försök att binda den runt din hatt eller linda det runt handtaget på din väska."

    Joanne gruster

    Joanne gruster

    Professionell stylistjoanne Gruber är ägaren till garderoben stylist, en personlig stil som kombinerar garderobsredigering med organisation. Hon har arbetat i mode- och stilindustrin i över 10 år.
    Joanne gruster
    Joanne gruster
    Professionell stylist
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 9
    3. Lägg till unika skor. Strappy Sandals, som Gladiator Sandaler, är ett måste i en kvinnlig bohemisk garderob. Strappy Sandals ser bra ut på män, och Birkenstocks är ett annat bekvämt alternativ.Om det är för kyligt att bära sandaler, leta efter andra unika alternativ. Kvinnor kan bära färgglada stövlar, pärlstaven, eller något annat som är roligt och lekfullt. Män kan bära allt från stövlar för att mocka lace-up skor till moccasins. Leta efter skor som är intressant men ändå bekvämt, för det är vad den här stilen handlar om.
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 10
    4. Leta efter inspirerade huvudbonader. För kvinnor är en diskett ett chic tillbehör för att slutföra en bohemisk outfit. Leta efter roliga, avslappnade solhattar att dyka upp för att avsluta outfiten eller helt enkelt att täcka upp en dålig hårdag. Blomkronor är också mycket bohemiska och mycket trendiga just nu. Lägg till en till din look efter en kreativ, feminin touch. För män kan något avslappet och roligt ha en plats i en bohemisk garderob. Ett bra tillägg till en bohemisk garderob är en fläskpakahatt - de kan slutföra någon outfit.
    Expertips

    "En mångsidig kamelfärgad hatt är ett bra tillbehör till ett boho-utseende."

    Joanne gruster

    Joanne gruster

    Professionell stylistjoanne Gruber är ägaren till garderoben stylist, en personlig stil som kombinerar garderobsredigering med organisation. Hon har arbetat i mode- och stilindustrin i över 10 år.
    Joanne gruster
    Joanne gruster
    Professionell stylist
  • Bild med titeln klänning som ett bohemiskt steg 11
    5. Låt ditt hårflöde. Precis som bohemiska kläder är det bohemiska håret tousled, lekfullt och flytande. För kvinnor, tänk strandiga vågor, flätor och lösa lockar. För män, tänk lite städad säng. När det gäller bohemiska frisyrer, undvik allt som ser också ut "perfekt" eller styled. Omfamna den bohemiska livsstilen och hålla ditt sinne och ditt hår, avslappnat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande