Hur man är en tomboy

Om du är någon som identifierar som en tjej, men tycker om aktiviteter och kläder som vanligtvis menas för pojkar, kan du (och andra) tänka på dig själv som en "tomboy."Det finns inte ett rätt sätt att vara en tomboy, eftersom alla är unika. Men om du befinner dig att spendera mer tid med pojkar eller föredrar deras aktiviteter, klä upp delen och utforska nya intressen hjälper dig att hitta vänner som accepterar dig precis som du är.

Steg

Del 1 av 3:
Dressing som en tomboy
  1. Bild med titeln vara en tomboy steg 1
1. Använd löst-passande t-shirts. Gå för solida utskrifter och raka nedskärningar. Du kan antingen bära breda t-shirts med ditt favoritbands logotyp eller annat tryck, eller en collared-knapp-uppskjorta med ärmarna rullade upp. Vilken stil av tröja du väljer, prova den innan du köper den för att se till att det är bekvämt.
  • Välj skjortor i neutrala färger, som svart, marinblå, brun, röd och grön. Camo är också ett bra sätt att få dig att se tuffare.
  • Du kan också koppla en neutral botten med en färgad topp, eller tvärtom.
  • Några tomboys föredrar att handla i pojkarna eller männens avsnitt i affären, men du kan bära kvinnors kläder och fortfarande vara en tomboy. Håll dina kläder lös och sportiga.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 2
    2. Leta efter byxor med fickor, en rak skär på benen och bältesslingorna. Kvinnors byxor tenderar att ha en kurva på höfterna och tappa ner mot fotleden för att skapa en bantningsform. De kan också vara mycket tätt monterade och har "falska" fickor. Istället, gå till "chinos" (byxor av ett material som kallas "twill"). Jeans är också ett bra alternativ. Du kan också bära lösa tröjor om du känner dig riktigt avslappnad.
  • Rulla upp manschetterna på dina byxor för att förkorta dem om de är för långa och visa upp dina coola skor. Det kan också hjälpa dina ben att se aktier, om det är det utseende du går på.
  • När vädret värms upp, bära bräda eller fraktbyxor. Var inte rädd för mönster och färger, men se till att de passar din personliga stil!
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 3
    3. Hoppa över balletten lägenheter, strappy sandaler och höga klackar. Bära slip-on eller spets-up sneakers, stövlar eller formella herrskor, som oxfords. Fasta färger eller könsneutrala utskrifter, till exempel ett checkerboardmönster eller ränder, hjälper till att göra din blick mer maskulin. Undvik stereotypiskt feminina egenskaper som blommor och glitter. Du kan också hoppa över strumporna om du vill!
  • Tombydoes.Com gör formella och halvformella herrskor i mindre storlekar, så kolla in deras hemsida om du föredrar vinge och stövlar.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 4
    4. Accessorize med manschettknappar, slipsar och hattar. Manschettknappar och slipsar är bra sätt att göra ditt utseende mer tomboyish om du gillar att bära button-up-skjortor. Få de som representerar dina favorit-tv-program, djur eller filmer för att lägga till mer av din personlighet till utseendet. Bära en mössa eller mörk, platt-brima hatt för att lägga till en personlig touch.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 5
    5. Bära en enkel frisyr. Du kanske vill klippa ditt hår i en kort, shaggy stil eller få en buzz cut. Om du vill hålla det längre, försök ha på sig det i en enkel hästsvans eller bulle. Undvik utarbetade frisyrer med flätor, dekorativa hårklipp och massor av hårprodukter. Håll din blick enkel och enkelt, och gå alltid till en professionell stylist för stora hårförändringar.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 6
    6. Undvik att bära massor av smink eller nagellack. Det är okej att lägga på en liten concealer för att täcka fläckar eller Fyll i dina ögonbryn Om de är fläckiga, men tomboy-look handlar om naturlig enkelhet. Gå till sminkräknaren i affären och be om hjälp med att matcha din smink till din hudton eller hårfärg.
  • Del 2 av 3:
    Hitta Tomboy Intressen
    1. Bild med titeln vara en tomboy steg 7
    1. Prova ny sport. Du behöver inte vara en idrottsman som är en tomboy! Om du aldrig har spelat några sporter innan, prova ett spel som fotboll eller kickball först. När du är bekvämare på fältet, Amerikansk fotboll och Ultimata frisbee är roliga lagsporter.
    • Leta efter sportklubbar i din stad på möte.com, eller fråga dina vänner och grannar där de spelar sina sporter.
    • Du kan också gå till rekreationscentra för att ta reda på de intramurala sportliga ligorna.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 8
    2. Spela tv-spel. Videospel är tänkt som ett ganska vanligt manligt intresse, men de kan vara roliga för någon! Om du aldrig har spelat förut, fråga dina vänner som spelar vad deras favoritspel är. Om du redan spelar spel, gå med på Online Forums för att diskutera ditt favoritvideospel. Om du behöver köpa en konsol, fråga medarbetaren på elektronikbutiken vad de skulle rekommendera.
  • Bra spel att börja med är Mariokart och Minecraft. Klassiska arkadspel som Galaga och Frogger är kul också!
  • När du blir mer bekväm med spel, Legenden om Zelda serier, Sista fantasi serier, Legends liga, och den Mörka själar Spel är intressanta och utmanande. Det finns så många olika spel där ute, så gå till en begagnad spelbutik för att hämta prisvärda titlar.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 9
    3. Spendera mer tid utomhus. Prova vandring, camping, eller klättra för att odla en mer robust persona. Du kanske också tycker att du gillar fiske, skjutvapen i intervallet, eller jakt. Lär dig hur du säkert gör dessa hobbyer innan du hoppar in i dem genom att ta klasser eller träna med en släkting som har mycket erfarenhet.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 10
    4. Utveckla en Tomboy Sense of Humor. Du kanske vill lära dig hur man "maträtt det," eller poke kul på människor. Se till att du kan "ta det" (skratta åt dig själv) så mycket som du kan mata ut det, och inte vara alltför medel med dina skämt.
  • Naturligtvis behöver du inte skratta på saker du inte hittar roligt. Ignorera skämt som är förolämpande för människor av ett visst kön, ras, religion eller annan identitet.
  • Undvik potentiellt drama genom att inte delta i skvaller.
  • Del 3 av 3:
    Göra vänner som en tomboy
    1. Bild med titeln vara en tomboy steg 11
    1. Gå till evenemang med aktiviteter du tycker om. Gå till sportspel (eller sportbarer om du är en vuxen), utomhusevenemang som fiske och skidresor, bilutställningar och spelutgåvor på videospelbutiker. Om du ser någon du vill vara vänner med, gå över till dem och prata med dem om evenemanget.
    • Gå inte till evenemang för saker som du inte är intresserade av. Om du inte gillar bilar, gå inte till en bilutställning och låtsas vara in i den. Det blir svårt att hitta något att prata om!
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 12
    2. Utveckla ditt eget sätt att tala. Det blir lättare att göra vänner med killar eller andra tomboys om du pratar mer som dem, men du behöver inte kopiera vad de säger. Behandla de människor du pratar med att du redan är en av dem - kalla dem smeknamn som de redan använder för varandra och pratar om dina gemensamma intressen.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 13
    3. Håll en lugn och självsäker inställning. Bli inte upprörd över saker som att bli smutsiga eller gör illa i ett spel. Istället, behåll dina interaktioner vänliga och avslappnade, och var inte rädd för att göra din åsikt känd.
  • Om du behandlas illa är det okej att konfrontera den person som är meningsfull. Du kan försöka "slåss eld med eld" för att stoppa mobbning, men var inte alltför grym eller du kommer att förlora vänner.
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 14
    4. Var ärlig om vem du är. Det är okej att vara en blygt tomboy-du behöver inte vara extroverted till Gör goda vänner. Om du inte vill göra vad alla andra gör, behöver du inte!
  • Bild med titeln vara en tomboy steg 15
    5. Omgiv dig med människor som firar dig för dig. Goda vänner är ärliga med dig och stödjer dig i tider av behov. Om någon orsakar mer smärta än lycka, är det okej att säga, "Hej, jag tror inte att vi borde vara vänner längre."Du vet vad som är bäst för dig, så omge dig med människor som stöder och respekterar dig.
  • Tips

    Inte alla dina vänner måste vara pojkar! Du kan också hålla dina vänskap med tjejer.
  • Lägg inte ner mer traditionellt-girly tjejer. De gör inte något fel genom att vara feminin, precis som du inte gör något fel genom att vara mer maskulin. Till var och en sin egen!
  • Att vara en tomboy är inte dålig. Om du är en tomboy ändras inte. Det är okej att vara dig själv. Om du är en flickaktig tjej, ändras inte till en tomboy om du inte vill. Och oavsett vad, ändra inte om du är en tomboy eller inte bara för att dina vänner är eller för att din pojkvän / krossa bara gillar tomboys. Var dig själv!
  • Att vara en tomboy gör dig inte en genomsnittlig person eller en mobbning. Vissa människor ser tomboys som människor som hänger i gränder, eller gör grymma saker till allmänheten. Kom ihåg att det inte är vad en tomboy är! Du behöver inte göra dig själv att bara vara en tomboy.
  • Du kan bära skinny jeans, förlora jeans, rippade jeans, lösa jeans, sweatpants, och även shorts det kommer att ge dig tomboy utseendet och en tuff tjej look. Du vill bara se till att du också är bekväm med din stil. Det är okej att experimentera med outfits!
  • Lossna! De flesta pojkar är inte lika allvarliga som tjejer, men går fortfarande inte ut. Gör fortfarande din bästa ansträngning för att få bra betyg och saker, men gå inte galen om varje liten sak.
  • Bära tröjor och en lös topp om du går för en avslappnad tomboy look. Om det är kallt slitera en hoodie och jeans eller svettbyxor. Du kan bära svart skjorta, några färgbyxor (inte rosa, gul, lila om du inte vill dyka upp "giry" alls) och kasta en hatt på.
  • Varningar

    Vissa människor kan göra roligt med dig för att vara annorlunda. Försök ditt bästa för att ignorera dem, och hålla fast vid de människor som accepterar dig.
  • Berätta alltid för en rådgivare, lärare eller förälder om du känner dig osäker.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande