Hur man hittar en tjej som gillar crossdressers (för unga män)

Så du är en ung manlig cross-dresser, och du hittar att du skulle vilja ha en tjej som inte bara accepterar din korsdressing, men blir också ute av det?Denna guide är i stor utsträckning skriven för killar i stadsområden, men en del av det kommer att fungera för landsbygdens killar också.

Steg

 1. Bild med titeln Hitta en tjej som gillar crossdressers (för unga män) Steg 1
1. Klä dig upp och ta en bra lång titt i spegeln.Var helt ärlig med dig själv, ser du bra ut?En kille som ser bra korsklädd är mycket mer benägna att få en flickvän som tycker om att se honom korsad.Smala killar ser vanligtvis bäst ut, men om du är lite brawny, ger inte hopp, kan en kjol på en topless muskulös kille se väldigt lockande till rätt kvinna.
 • Bild med titeln Hitta en tjej som gillar crossdressers (för unga män) Steg 2
  2. Arbeta på ditt utseende. För att få en tjej som gillar cross-dressers kan det vara nödvändigt att göra vissa förändringar i ditt utseende en femme.De flesta tjejer som gillar cross-dressers gillar inte bröstformer eller saker som förändrar din form, så det kan vara klokt att undvika dessa när de försöker engagera sig i en tjej.Det är också viktigt att du inte är extremt hårig som tjejer som gillar cross-dressers sällan som överdrivet hår. Raka dina armar, ben och bröst åtminstone.Att odla ditt hår ut är också en bra idé, eftersom tjejer som gillar crossdressers ofta föredrar män med långt hår.Det är också en bra idé att perfekta dina smink färdigheter och bygga en garderob som är höft och inte för frumpig eller noga (ingen liten tjej klänningar om du inte går för gotisk lolita, och inte för många prom klänningar, ledsen) Tänk på Linjerna av klassiska pumpar, en liten svart klänning, kanske en korsett, eller låghöjtflickans jeans och en grödor som paras kanske med en fjäderboa eller en mini kjol.Det är också viktigt att plocka dina ögonbryn, om du inte kan komma undan med att böja dem, bara plocka de stridiga håren för att rengöra dem lite.Överväga att skräddarsy din titt mot en gothy eller glam rock-y-publik som kvinnor i samband med dessa delkulturer är mest sannolikt att vara intresserade av androgynösa män.
 • Bild med titeln Hitta en tjej som gillar crossdressers (för unga män) Steg 3
  3. Studera mästarna.Så, du ser den del (mestadels) nu är det dags att göra lite finjustering, och ta en titt på den typ av flickvän tjejer älskar.Låtsas inte vara någon annan, men strävar efter att ta reda på deras överklagande. Brian Molko av bandet placebo, David Bowie under sina yngre år, Michael Monroe av bandet Hanoi Rocks, Sean Brennan av bandet London efter midnatt, Mana of the Band Malice Mizer, JEFFree Star och Johnny Depp är alla androgynösa och har alla korsklädda... och kvinnor finner dem otroligt sexiga.Titta på den klippiga skräckbilden, Tim Curry har attityden ner Pat, men kanske lite campier än de flesta kvinnor som.
 • Bild med titeln Hitta en tjej som gillar crossdressers (för unga män) Steg 4
  4. Få attityden.Först och främst hjälper det om du inte överdrivet feminin när du är klädd.Det är okej att vara girlie när den är klädd, men överdriv inte det.Skrik inte när du ser en spindel, köp tjejen du är med en drink, inte haka runt och ta små steg.Gör det som gör att du ser antingen som en drottning, eller helt enkelt dumt, för att inte tala om att agera som det är en slags missogynistutsikt över kvinnor.Istället vara dig själv, bara prata om nagellack och plånböcker.Flickor som gillar crossdressers är mest sannolikt att lockas till smarta, känsliga killar som delar sina intressen (maskulin och feminin) så börja inte slå killar upp meningslöst, och prata inte oändligt om sport om hon inte älskar dem också.Eftersom tjejer som androgyny ofta är inblandade i rockmusikscenen som lär sig att spela ett instrument kan vara en värdefull skicklighet.
 • Bild med titeln Hitta en tjej som gillar crossdressers (för unga män) Steg 5
  5. Var inte en sissy.Ordet sissy är en misogynist, vilket tyder på att kvinnlighet och svaghet är liknande, och många tjejer i feminina killar är feminister så håll det i åtanke.Om du är en tvingad feminiserande fetishist förbered dig för mycket besvikelse.Flickor till feminina killar vill inte ha mycket underdaniga män.Så det är viktigt att vara en självständig person, och en villig att spela både underdaniga och dominerande roller sexuellt.
 • Bild med titeln Hitta en tjej som gillar crossdressers (för unga män) Steg 6
  6. Gå ut och hitta din tjej.Slutligen, när du har perfekterat ditt flickvinnande utseende, och attityd, gå ut till några klubbar, levande musiklokaler eller andra hangouts som är förknippade med antingen goth- eller glamunderkulturerna.Idealiskt gör det med kvinnlig kläder och smink om du känner dig självsäker, och vet att det är säkert att göra det, fortsätt att se vilka tjejer som checkar ut, flirta med de som är, om du har gemensamma intressen få ett nummer, om inte, Då kommer det inte att fungera.
 • Tips

  Gay barer på Transgender Night, även om en rolig grupp människor, är inte en bra plats en att hitta yngre, hip kvinnor intresserade av cross dressers.
 • Vissa kvinnor gillar crossdressers med framträdande Adams äpple. Experimentera lite för att ta reda på vad som ser du ut.
 • Var en gentleman eller en dam, som någonsin passar dig. Tänk på klagomål kvinnor har alltid om män och försöker ta hänsyn till det.Stirra inte på hennes bröst, var artig, var intresserad av.
 • Använd inte ditt hår för ofta.Upp-dos är ofta för formella, och inte rock n `rulle nog för vissa.Om du ska bära en formell klänning, koppla det med lös ostylat hår och ovanligt men fortfarande smakfull smink.
 • Se till att kläderna är modern / intressant.Ingenting gör en tjej av en man snabbare än dåligt valda kläder.
 • Ljusrosa ser bra ut på vissa män om du inte går för överbord. Bära det huvudsakligen som en accentfärg för tillbehör som smycken, halsdukar eller plånböcker.
 • Häng ut i LGBT-utrymmen. Om du är välforskad och en allierad (eller LGBT själv), kommer du förmodligen att passa i bra!Du kan hitta en tjej som är mer öppen om könsuttryck, eller vänner som kan presentera dig för dem.
 • Varningar

  Att ta med en vän är en bra idé som det finns säkerhet i siffror.
 • Män kan slå på dig, om du inte är bekväm med det här var artig och säg "Nej tack." som den stiliga damen du är!
 • Var inte obehaglig.
 • Vissa människor kan ge dig problem med att ha på sig kvinnokläder, om du kan ta dem, bra, säg något tillbaka, om du inte kan / är inte säker, stanna tyst och gå av.
 • Saker du behöver

  • Ovanliga kvinnokläder
  • Makeup (speciellt eyeliner och stilig läppstift eller glans)
  • Poster eller ett instrument (tillval)
  • En webbläsare som kan leta upp bilder
  • Täta byxor (inte nödvändigt, men användbart)
  • Pincett
  • Material för att undersöka kläder
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande