Hur man är en bättre pojkvän

Upprätthålla ett hälsosamt förhållande tar tålamod och ansträngning, särskilt som "smekmånadsfas" börjar slita av. Om du är orolig för att dina pojkvän har blivit slacking på sistone, eller om du bara vill lära dig hur du är en ännu bättre pojkvän, kommer den här artikeln att peka dig i rätt riktning!

Steg

Del 1 av 3:
Skapa ett balanserat förhållande
  1. Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 1
1. Var ärlig. Om något stör dig om förhållandet, låt din partner veta. Var noga med att göra det försiktigt så att de inte känner att du kritiserar dem. Om du behöver eller vill ha något, var inte rädd att berätta för dem det! Om något stör utanför förhållandet och du måste vara ensam för ett tag, eller du behöver ventilera, borde du låta dem veta!
  • I gengäld, fråga dem om det finns något som de önskar att du skulle göra det du inte har gjort. Detta kommer att hålla båda parter glada.
  • Låt dem veta om du är i dåligt humör och måste vara ensam. Till exempel, om du är irriterad eftersom du hade en dålig dag på jobbet, berätta för dem det istället för att ta ut din frustration på dem. Detta kommer att hindra dem från att tänka dig är arg på dem eller har förlorat intresse för förhållandet.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 2
    2. Fusk inte på din partner. Även om de upptäcker och förlåter dig, blir det mycket svårare för dem att lita på dig i framtiden, vilket utan tvekan kommer att leda till problem på vägen. Kom ihåg varför du bestämde dig för att vara med dem i första hand och motstå frestelsen att jaga efter andra.
  • Om du befinner dig ständigt frestad att fuska, kanske du vill omvärdera ditt förhållande. Allas sinne vandrar då och då, men ständigt lust efter att andra människor är ett tecken på att något är fel. Ta reda på om du verkligen är redo för ett monogamiskt förhållande med den här personen.
  • Om du fuskar, berätta sedan för din partner. För vissa människor är den lilla aspekten ännu värre än den otrogen aspekten. Hitta rätt tid och plats för att låta dem veta försiktigt, och ber om ursäkt för ditt misstag. Även om detta kan vara svårt, täcker en otrohet utan tvekan att driva en kil i ditt förhållande, speciellt om de upptäcker från någon annan längs vägen.
  • Expertips
    Chloe Carmichael, PhD

    Chloe Carmichael, PhD

    Licensierad klinisk psykologchloe Carmichael, PhD är en licensierad klinisk psykolog som driver en privat praxis i New York City. Med över ett decennium av psykologisk konsultupplevelse är Chloe specialiserat på relationsproblem, stresshantering, självkänsla och karriärcoaching. Chloe har också instruerat grundkurser på Long Island University och har fungerat som tilläggsfakultet vid City University of New York. Chloe avslutade sin doktorand i klinisk psykologi på Long Island University i Brooklyn, New York och hennes kliniska utbildning på Lenox Hill Hospital och Kings County Hospital. Hon är ackrediterad av den amerikanska psykologiska föreningen och är författaren till "nervös energi: utnyttja kraften i din ångest."
    Chloe Carmichael, PhD
    Chloe Carmichael, PhD
    Licensierad klinisk psykolog

    Ha en öppen diskussion med din partner om gränser. Droppe. Chloe Carmichael, en psykolog och relation coach, säger: "Ett exklusivt förhållande per definition innebär att du exkluderar andra människor från vissa typer av relationer med dig. Det finns inget enda rätt svar för var linjerna måste vara. För vissa människor är ofarlig flirta bara det som ofarligt. För andra människor, flirta med någon annan kan känna sig hotande eller undergräver."

  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 3
    3. Vara äkta. Gör inte eller säg saker till din partner bara för att göra dem glada om du inte menar dem. Det här kan behaga dem tillfälligt, men det kommer i slutändan att orsaka problem i relationen eftersom du inte är helt ärlig.
  • Gör inte löften som du inte kan hålla. Ge relationen tid att växa, och gör bara åtaganden som du känner dig bekväm med. Om du tycker att det är för tidigt för dem att träffa din familj, bjuda inte dem över för Thanksgiving middag. Medan relationer kräver en sund balans, kommer ständigt att äventyra din egen lycka för deras, bara att leda dig att ångra dem i framtiden.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 4
    4. Uttrycka dina känslor. Var inte rädd för att låta din partner veta hur underbart du tror att de är! Detta kommer att få dem att känna sig speciella och älskade.
  • Var söt, men smother inte. Försök att komplimera din partner och ge dem den uppmärksamhet de förtjänar utan att göra för kontrollerande, obsessiv eller behövande.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 5
    5. Vet hur man pratar. Ge din partner din odelade uppmärksamhet, speciellt när du har en seriös konversation. Det är inte bara respektfullt, men det kommer att visa dem att du bryr dig om vad de säger.
  • Håll samtalet balanserat. Var inte alltför pratsam eller alltför tyst. Om du är alltför pratsam, kommer din partner att känna att du bryr dig mer om dig själv än vad du gör om dem. Om du är alltför tyst, kan de bli uttråkad med dig eller tro att du har förlorat intresse för dem.
  • Del 2 av 3:
    Hålla den magiska levande
    1. Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 6
    1. Göra romantiska gester. Oavsett om det är förvånande dem genom att laga sin favoritmiddag eller skicka dem blommor på jobbet, små gester som dessa visar din partner att de är i ditt sinne och att du bryr dig om dem.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 7
    2. Komplimanger dem. Alla måste påminnas om hur attraktiv, smart, rolig eller intressant de är. Sluta inte komplimangera dem bara för att du har "vann dem över" och är redan i ett engagerat förhållande. Gör det för att du menar det, och för att det kommer att få dem att känna sig mer självsäkra och älskade.
  • Bildbeteckningen är en bättre pojkvän Steg 8
    3. Vara öppen. Att upprätthålla ett hälsosamt sexliv hjälper till att hålla relationen levande. Om du är orolig att könet blir tråkigt eller att din partner är missnöjd med könet, och sedan mogna med motivet tillsammans.
  • Även om det här kan känna sig besvärligt eller svårt, kommer det att vara väl värt det på lång sikt om det förbättrar ditt sexliv!
  • Vänta på det lämpliga ögonblicket. Ta inte upp frågan offentligt, framför andra människor, eller på ett skämt sätt. Skämt om ämnet kan få din partner att känna sig generad eller osäker.
  • Del 3 av 3:
    Hantera svåra fläckar
    1. Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 9
    1. Lär dig att veta när något är fel. Följande är tecken på att ditt förhållande lider:
    • Du kämpar mer än vanligt.
    • De har inte kontaktat dig på flera dagar.
    • Antingen har en av er helt förlorat intresse för sex. (Kom ihåg att detta kan bero på en mängd olika faktorer, som en död i familjen, personliga osäkerhet eller överskjutande stress).
    • De avbryter kontinuerligt planer utan att föreslå ett annat datum.
    • En av er har daterat / sovit med någon annan.
    • En av er föreslår en "ha sönder." Oavsett vad någon av er säger är en paus vanligtvis bara en segue i en officiell uppbrott.
    • Endera av er har blivit fysiskt missbrukande. Om så är fallet är det dags att avsluta förhållandet och söka professionell hjälp för att klara av frågan. Gör aldrig ursäkt för våld i hemmet.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 10
    2. Prata om problemet med din partner. Det enda sättet att åtgärda ett problem i något förhållande är att båda parter först görs medvetna om frågan. Kom ihåg att ibland är människor helt omedvetna om sitt eget beteende.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 11
    3. Nå en kompromiss. När du har pratat om frågan till hands och har båda uttryckt dina synpunkter och åsikter, kom överens om vad du ska göra nästa. Komma med något som båda parter kan komma ombord med och känna sig bekväma med.
  • Om du inte kan nå ett avtal, anser du parterapi. Att få en tredje parts åsikt kommer att bidra till att göra saker i perspektiv och låta dig rationellt sortera problemet från en objektiv synvinkel.
  • Vet när förhållandet inte kan fixas. Om du eller din partner är kroniskt olycklig i förhållandet, tvinga inte saker. Att göra friska kompromisser för att hålla ett förhållande som lever är en sak, men gör dig eländig för att behålla status quo kommer inte att göra någon av er något bra.
  • Bild med titeln vara en bättre pojkvän Steg 12
    4. Ha tålamod. Vissa problem behöver bara lite tid att blåsa över. Om du nyligen hade en stor kamp, ​​ge varandra utrymme för en dag eller två. Chansen är att frågan kommer att lösa sig, och att vara ifrån varandra kommer att påminna dig både hur mycket du bryr dig om varandra.
  • Tips

    Var tålmodig under grova fläckar. Varje relation har sina upp- och nedgångar - ge inte upp förhållandet bara för att sakerna känner sig spända eller besvärliga för ett par dagar. Om du gör rätt saker, kommer du att komma igenom den.
  • I alla relationer bör du behandla den andra personen som du vill att de ska behandla dig. Att leva med denna regel hjälper dig att lära dig att behandla dina nära och kära med den respekt som de förtjänar.
  • Jämför aldrig din partner till en ex, oavsett om det är tänkt att vara ett komplimang eller en kritik. Detta kommer att ge intrycket att din ex fortfarande är i ditt sinne.
  • Kom ihåg att alla är annorlunda. Bara för att något som arbetat på din ex betyder inte nödvändigtvis att det kommer att fungera med din nuvarande partner.
  • Män kan också vara ett offer för våld i hemmet! Om du är våldsamt missbrukad, retaliate inte. Istället avsluta förhållandet och prata med någon som du litar på.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande