Hur man undviker stör din upptagna pojkvän

Önskar du att din pojkvän hade mer tid att spendera med dig? Om din beau alltid verkar vara upptagen med arbete, skolan eller andra skyldigheter, kan det sätta en belastning på ditt förhållande, speciellt om du brukar ringa eller besöka honom på Inopportune Times. Mismatched scheman behöver inte stava slutet av ditt förhållande, dock. Håll ditt förhållande starkt och undvik att irritera din pojkvän genom att kommunicera om dina scheman, inte fungera klamrande och hålla dig upptagen också.

Steg

Metod 1 av 3:
Arbetar med sitt schema
  1. Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 1
1. Fråga din pojkvän om hans schema. Ta reda på när din pojkvän är fri och när han behöver vara ensam för att få saker gjort. Lär dig vilka timmar han jobbar, när han är i skolan, och vilka tider går han till sportspraxis eller arbetar på sina hobbyer.
  • Försök att schemalägga dagliga telefonsamtal eller texter. Alla kan göra lite tid på sin dag för att nå ut till de människor de bryr sig om. Om din pojkvän inte kan göra det kan det vara ett tecken på att han saknar intresse.
  • Du kanske vill göra en kopia av din pojkvän schema så att du inte glömmer det. Om han använder ett online schemaläggningsverktyg som Google Calendar, be honom att ge dig tillgång till det.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 2
    2. Prata med din pojkvän om när du ska ringa och besöka. Gissa inte bara när du ska ringa eller besöka din pojkvän - diskutera det före tiden så du vet säkert. Fråga honom när han föredrar att prata i telefon och se om han har någon nedetid under dagen när du kan komma säga hej.
  • Till exempel kanske han är fri att äta lunch med dig en gång i veckan, eller kanske kan han prata i telefon med dig när han kommer ut ur klassen klockan 16.00.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 3
    3. Hitta kreativa sätt att spendera tid tillsammans. Om din pojkvän är upptagen för att gå på långa datum med dig varje vecka, leta efter andra skäl att komma ihop. Till exempel kan du hjälpa honom med gårdsarbete eller gå till gymmet tillsammans på morgonen.
  • Du kan också gå med i honom för aktiviteter som han redan är involverad i. Om han tar en matlagningskurs på måndagskvällar, fråga honom om du kan komma också.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 4
    4. Få ut det mesta av dina besök och samtal. Om du inte kan se din pojkvän ofta, fokusera på att göra dina samtal och besök roligt och minnesvärt när du kommer ihop. Planera framåt, även om det bara betyder att hyra en film och laga en trevlig middag. Om du är orolig glömmer du att berätta för honom saker, skriv dem ner så att du har mycket att prata om nästa gång du ser varandra.
  • Metod 2 av 3:
    Undvika behövande beteende
    1. Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 5
    1. Motstå frestelsen att ringa för ofta. Om du vet att din pojkvän är upptagen, ring inte eller skriv honom, även om du saknar honom. Om du avbryter honom för ofta, verkar du klibbig och han blir irriterad. Hålla fast vid de tider du kom på för att prata och hänga ihop.
    • Initiera inte alla dina konversationer. Ge din pojkvän en chans att ringa dig först ibland också.
    • Om du verkligen är frestad att ringa eller text men du vet att det är en dålig tid, stäng av telefonen eller gå någonstans och lämna din telefon hemma.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 6
    2. Begränsa kontakt med honom på sociala medier. Om din pojkvän är verkligen upptagen, kanske han inte har tid att titta på den bedårande babyvideoen du taggade honom in, eller för att kolla in listan över artister för en lokal konsert. Fråga honom vad är ett gott medium för social mediaaktivitet och hålla fast vid det. Många Facebook och Instagram-meddelanden kan distrahera honom från skolan eller jobbet.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 7
    3. Anta inte att något är fel om du inte hörs av honom. Det finns alla typer av anledningar som din pojkvän kanske inte ringer eller textar dig tillbaka. Kanske glömde han att ta sin telefon av tyst läge efter klassen, eller kanske han höll upp av något på jobbet. Inte panik eller antar att han är passiv-aggressiv med dig - allt är förmodligen bra.
  • Vad du än gör, skicka honom inte ett spärr av texter eller samtal. Han kommer tillbaka till dig när han kan. Hitta ett sätt att distrahera dig under tiden.
  • Men om du inte hör tillbaka från honom inom en vecka är det förmodligen dags att kolla på honom för att se till att allt är ok.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 8
    4. Respektera din pojkvän fritid. Vara lättillgänglig och flexibel, och försök inte monopolisera din pojkvän fritid. Hans familj och andra vänner är viktiga för honom, och han behöver spendera tid med dem ibland. Han kan också behöva regelbunden tid ensam för att ladda.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 9
    5. Bestäm om du är kompatibel. Om din pojkvän aldrig verkar göra tid för dig, kanske du vill bestämma om det är den typ av relation du letade efter. Vissa partners är inte helt enkelt att vara tillsammans. Du kanske föredrar ett förhållande där din partner är mer tillgänglig för dig - och det är inte vad du får med en pojkvän som alltid är upptagen.
  • Innan du fattar ett beslut kan du först prata med honom om dina behov. Du kanske säger något som, "Jag vill verkligen spendera mer tid med dig på helgerna, men ditt schema är alltid jam-packat. Vi spenderar inte tid tillsammans är verkligen stör mig. Kommer det alltid att vara så här?"
  • Om din pojkvän försöker göra ändringar för att bättre tillgodose dig i hans schema, så kan du ge förhållandet ett annat skott.
  • Du kan också leta efter andra tecken på inkompatibilitet, som olika värden och övertygelser.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän steg 10
    6. Ompröva förhållandet. Om du misstänker att din pojkvän använder att vara upptagen som en ursäkt för att driva dig bort, är han förmodligen inte rätt person för dig. Han kan vara gift med sitt jobb eller mål, och om du inte har en liknande tankegång, kommer du förmodligen att hamna känna sig oförlust och försummad.
  • Ibland undviker människor sin betydande andra eftersom de inte vet hur man ska bryta upp. Om du tycker att det här är vad din pojkvän gör, dra inte ut saker. Var den mer mogna personen och Ring det slutar.
  • Metod 3 av 3:
    Hålla dig upptagen
    1. Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 11
    1. Fokusera på ditt ansvar. Din pojkvän har prioriteringar, och det finns ingen anledning att du inte borde ha lite också. Håll dig upptagen med att göra saker du behöver göra. Om du känner att du inte har mycket att göra, ställ några nya mål eller arbeta på ett område i ditt liv som behöver förbättras.
    • Till exempel kan du lägga extra ansträngning i ditt arbete eller studera, spendera mer tid med din familj eller komma ikapp på sysslor runt huset.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän steg 12
    2. Plocka upp några nya hobbyer. Din pojkvän borde inte vara den enda källan till roligt i ditt liv. Fyll din tid med saker du tycker om, och om du inte har många hobbyer, får du lite.Förutom att vara lyckligare, kommer du också att vara mer attraktiv och intressant när du har ett liv utanför ditt förhållande.
  • Till exempel kan du börja träna, lära dig ett nytt språk, skriv en roman, eller hämta ett hantverk.
  • Försök att besöka https: // möte.com, En plattform som kopplar dig till andra i ditt område som också vill prova nya aktiviteter.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän Steg 13
    3. Tillbringa tid med människor som tänker på ditt förhållande. Göra tid att se dina vänner regelbundet, och prata inte bara om din pojkvän med dem. Gör saker som är relaterade till dina gemensamma intressen, som att gå till konserter, shoppa eller titta på filmer. Spendera mindre tid med vänner som är behövliga mot sina egna pojkvänner, eftersom deras beteende kan påverka dig.
  • Bild med titeln Undvik att störa din upptagna pojkvän steg 14
    4. Respektera din egen tid. Dina planer, mål och vänskap är lika viktiga som din pojkvän, så släpp inte bara allt den andra han vill se dig. Se till att han respekterar din tid så mycket som du respekterar hans.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande