Hur man fångar din fusk make

Du har sett tecknen och ditt sinne sätter bitarna ihop. Om du är orolig för att din älskling är upp till något roligt, och du vill ta reda på, erbjuder den här artikeln några tillvägagångssätt som bara kan hjälpa till att bekräfta dina misstankar. Innan du skyndar huvudet i denna process, spenderar du några dagar och tänker på vad du sannolikt kommer att göra om eller när dina värsta misstankar är så småningom bekräftade. Om du bestämmer dig för att undersöka, var beredd att hantera vad du hittar, bra eller dåligt. Det är också en bra idé att bekanta dig med lokala lagar och bestämma hur långt du kan "spionera" på din partner innan du korsar linjen i olaglighet.

Steg

Metod 1 av 3:
Fånga din make i telefon
  1. Bild med titeln Fånga någon som fuskar online steg 10
1. Låt dina fingrar gå. Telefonen är en vanlig tråd i alla våra liv, och det blir bara mer så att tiden går vidare. Så det är en ganska säker på att deras Affair d`Amour händer över ledningarna såväl, du kan föreställa dig.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 1
    2. Utför lite telefon, om du har en bra gammaldags landlinje. Telefonens sleething är lätt.
  • Ta ett extra till någonstans i huset där han / hon sällan går och anslut den till telefonuttaget. Skruva av och ta bort munstycket (före tid) så att din Sotto Voce Epitetag kommer inte att ge din slampa bort.
  • När du hör honom / hennes shout "Jag har det, älskling" (Eftersom du bara vet att det är han Hon), gå till din "krigsrum," och lyft försiktigt mottagaren av kroken. Var inte för mild: Wiggling Knapparna kommer att göra ett clickety ljud på linjen som kommer att få dig busted.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 2
    3. Tryck på Record nu. Om du är ganska säker på att din snart-till-ex-honung inte kommer att ringa upp sin brinnande kex av salighet medan du är i närheten, men att han / hon kanske inte kan motstå lite snyggt samtal När han / hon tycker att du inte ser-eller hans / hennes kohort i kanoodling kan det bara ha att höra hans / hennes älsklings röst innan han / hon går och lägger sig med "han Hon", Inspelning av konversationen kan fungera. Om du planerar, kan du knacka på airwaves när han / hon kramar sin inre don Juan.
  • Om du har en smart telefon eller en funktionstelefon med en inspelare, sätt headsetets öronstycke bredvid mikrofonen och registrera de lovey-dovey ramblings för eftertiden. Om jiggen är upp, och du har det du behöver, behöver du inte vänta. Konfrontera lusen med sin tandborste och en övernattningsväska, och skicka honom / henne ut utan sin efterrätt. Om det visar sig att telefonen var hans / hennes bowling kompis bekräftade lane 6 den här torsdagen, piska upp sin favorit efterrätt och servera upp det med ett leende.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 3
    4. Använd en babymonitor. Detta är det billiga, lågteknologiska sättet att lyssna i. Självklart, om det inte finns några barn i ditt liv just nu, det kan vara lite knepigt, men du kan komma runt det. Vänta tills han / hon går ut "handla" en dag och slå den lokala Gizmo-butiken. Få en grundläggande bebisskärm, en burk sprayfärg som kommer att blandas med var du lägger sändaren och en rulle med matchande maskeringstejp (om sändaren har blinkande lysdioder på den).
  • Måla sändaren (barn / hemlig sida) med sprayfärgen. Täcka upp mikrofonhålet innan du målar så att du inte tar upp verk, och inte överfärg. Du vill inte ha det som ska stinkas upp i huset.
  • Gå till rummet där du tror att hon kommer att göra halsig ljud med sin licentiösa Lothario och cache sändaren i en diskret plats där hon är osannolikt att titta. Bakom några böcker, eller soffan, eller om du är väldigt olycklig, någonstans i sovrummet eller badet.
  • Ström den upp och lägg en bärbar radio i rummet som vänds ner till om mänsklig viskning och glänsande nivå. Gå in i din mangrotta och sätt på mottagaren. Kan du höra radion? Om så är fallet är du redo att gå. Om inte, gör justeringar tills du kan höra sändarsignalen tydligt.
  • När det telefonsamtalet kommer, och hon säger "Jag måste få det här... det är jobb," säga, "Okej, älskling, jag kommer att vara i mannen grotta surfar "net for..." (Du kan säga nästan vad som helst där: efter att hon hör Okej, älskling, jag är..., hon har redan för mycket adrenalin pumpning genom henne att höra dig, ändå.) Gå till ditt rum, sätt på bildskärmen, slå upp din inspelare (telefon, tejp, vad du än har) och lyssna på vad som händer nästa. Skulle du höra vad du är rädd, ring henne en taxi och skicka Ruby Roundheels på en envägs biljett till stan. Självklart, om du hör "Okej, jag har den rapporten i morgon, chefen och jag.... vänta, vad är det här... a sändare?," Du kanske vill ta den taxi själv. Du kommer att vara i varmt vatten.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 4
    5. Spela in digitalt med en digital inspelare. Det finns en rad digitala poster, från pennor eller tums enheter, eller till och med telefonlook-alikes som är riktiga. Det betyder att du bara kan ställa in en var du än tror att din make kan gå till hans eller hennes telefon, och när det händer, kommer den elektriska spionen att springa i handling, som en stålfälla. Kontrollera att fällan för din bekvämlighet, och lycka till!
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 5
    6. Bryt all förtroende och spion på din älsklings personliga kommunikation. Direkt tillgång till din fusk Cheries telefon kan avslöja mycket-speciellt texter och tweets. Hennes nära vänner kommer att vara ganska frank med råd och vad de tycker. Du kan hitta de texter som skickas ge dig mer inblick än de som mottas. En vanlig kontroll ger dig en uppfattning om hur saker fortskrider. Se upp för användning av falska namn så att om ett inkommande budskap anländer till ett besvärligt ögonblick, ger det falska namnet inget bort.
  • Kolla e-post. Ett annat sätt ska han schemalägga snogging sessioner med den kvinnan är att skicka skicka sina e-postmeddelanden eller chatta online. Vad händer om varje e-post eller konversation som din make skickar online skickas till dig för att läsa? Programvara som heter Remote Spy Software Records alla hans eller hennes e-postmeddelanden, chattar, snabbmeddelanden, webbplatser som besöks och tangenttryckningar och kopierar sedan automatiskt den här inspelningen till din e-postadress.
  • Om inte din make är mycket försiktig, kan du också pop på hans eller hennes dator (eller ringa) när han eller hon inte är i närheten och tittar på historien, de senaste applikationerna och andra brödsmulor för att följa filens spår. Kanske en liten e-postplanering för nästa rendezvous med romantik, eller några online-chattloggar.
  • Louten som har affären kommer snabbt att försöka förhindra att du ser e-postmeddelanden genom att använda lösenord och spara e-postmeddelandena under olika filnamn. För att få tillgång till åtkomst kan du försöka använda sina typiska lösenord som utgångspunkt. Om det inte fungerar, hittar en Google-sökning enkelt specialprogramvara som kan hacka lösenord.
  • Metod 2 av 3:
    Använda andra metoder för att spionera på din make
    1. Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 6
    1. Använd alla verktyg till ditt förfogande. Du kan få hjälp från livliga föremål - de talar aldrig! Till exempel finns det dolda kameror tillgängliga i former ofattbara! De är så diskret att även om du inte kommer att kunna ta reda på att en toppmodern kamera ligger inom. Dolda spionkameror sträcker sig från väggklockor till krukväxter till bordslampor.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 7
    2. Installera en GPS-enhet. Spåra där din wayward fru har varit senast genom att använda en GPS-enhet. Det kommer att visa dig var hon har tagit bilen och hur länge hon stannar. Nästa gång säger hon "Jag jobbar sent, älskling," du kan säga "Wow, Motel 9 måste älska dig!"
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 8
    3. Räkna milen. Ett billigt (gratis) alternativ till GPS-spårning är att helt enkelt spela in körsträcka före och efter arbetet. Gör det här torget med det avstånd som din make reser mellan arbete och hem? Skillnader på kilometern kan leda till riktade frågor som kan hjälpa dig att ta reda på vad som är eller inte händer.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 9
    4. Var särskilt uppmärksam på din makas vänner. Vem ses mest? Vem kontaktas mest? Är de också dina vänner? När du träffar dem, håll en riktig alarm på för dåliga känslor när du pratar med dem. Fråga inte direkt frågor om dem. Du vill inte be dem att välja vem som ska stödja. Vilket folk inte säg är minst lika användbart som vad folk do säga.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 10
    5. Studiehistoria. Om samtalshistoriken är blockerad, åtkomst till detaljerna online via telefonkonton. Du måste använda ett lösenord för att komma åt detta. Men chansen är att lösenordet används, sattes upp långt innan affären började så att du förmodligen vet det eller kan det andra gissa det. Leta efter användningsfrekvens och samtalstid. Är båda dessa faktorer som ökar, stabila eller ökande? Att veta att detta kommer att ge dig insikt om hur saker fortskrider.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 11
    6. Titta på förändringar i beteende. Förändringar i intressen i kläder, utseende, viktminskning eller vinst, kyla, distansering, fientlighet - vägran att prata om framtida projekt, frigöring från dig, ointressen i kön och mer märkbart helt enkelt dagliga känslor. Övervaka dessa förändringar ökar eller minskar? Det är de förändringar som ger bort ledtrådar.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 12
    7. Leta efter hemligheter. Håll ögonen på en dold telefon Din make kan använda för att undvika detektering. Kontrollera också papperskorgen på sin dator - ofta slänger folk saker i papperskorgen och töm inte det.
  • Metod 3 av 3:
    Ställa in din make
    1. Bild med titeln 30834 13
    1. Fånga honom i lagen! Om du verkligen tror att din make fuskar på dig, men efter övervakning av telefonsamtal, e-postmeddelanden och reseinformation, allt du har är en känsla av gut, än du behöver göra ett viktigt beslut om hur långt du är villig att gå i strävan efter att ha kunnat veta Om din make är trogen.
    • Ärligt frågar du själv varför du inte litar på din make. Har du någon anledning, verklig eller föreställd, att tro att din make är, eller har varit, otrogen? Det behöver inte stå upp till juridiska normer för bevis, men har du något att gå vidare bortom din känsla eller hunch? Det är inte ovanligt att en partner kan övertyga om att det finns ett fall av spousal otrohet baserat bara på omständigheter som har gjutits i de bevis som behövs för att motivera sina egna känslor, övertygelser och osäkerhet.
    • Bara för att han verkar mindre intresserad av dig betyder inte att han fusk. Arbeta sent eller gå ut med vänner kan bara betyda det. Det är inte heller ovanligt för par som varit tillsammans för ett tag att glömma varför de blev kär, eftersom vardagslivet är en slipning och människor blir bekväma med tiden, tar varandra för givet. Dessutom tar ibland arbetstillfället över, och din make har verkligen blivit "ons till jobbet eller starten" och sällan tänker på att spendera tid med dig.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 14
    2. Göra några antaganden. Om du tror att du har en riktig anledning att misstänka din make, börja med antagandet att hon kommer att ta några slags försiktighetsåtgärder för att förbli oupptäckta när de fuskar.
  • Hon kommer inte att skicka e-post från hemdatorn eller ring från hemtelefonen.
  • Hon kommer inte att hävda att han ska arbeta sent och lämna ett hotell Rendezvous riskerar att dina samtal går obesvarade eller ses som lämnar arbete för tidigt
  • Hon kommer att använda normala rutiner och mönster som du är väl vana vid och helt enkelt använda den tiden att ha affären. En sexuell affär kräver inte mycket tid eller engagemang. De två möts på parkeringsplatsen, hoppa in i en bil, gå till "deras rum" på Motel 9 i en halvtimme, och är tillbaka i tid för shopping. Hon kommer även hem med inköp som överensstämmer med var de skulle vara. Så om du verkligen är skyldig att hitta sanningen, gör det här:
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 15
    3. Ställ in saker för uppställningen. Få en bra kamera med en zoomobjektiv och lägg en GPS-tracker på din make (kläder / väska, etc.) eller fordon. Dölj en röstaktiverad inspelare bakom din säng. Planera sedan en resa ut ur staden i två till fyra dagar och dela den informationen med din make.
  • Gör dina läxor och gör det ser ut som om du lämnar staden genom att dela detaljer om din resa, medan du i hemlighet planerar en vistelse på ett hotell precis utanför staden. (Om din make räknar med information om din resa, boka dem, få bekräftelser att dela med din make, men avbryta den sista timmen och stanna nära hemmet.)
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 16
    4. Lämna. Gör ett försök att ringa din make från flygplatsen och när du anländer till din destination. Gör det här från din mobiltelefon och du kan hävda att vara någonstans.Ber om ursäkt att du kommer att arbeta sent och kanske inte kalla den natten.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 17
    5. Övervaka din makas GPS-aktivitet. Om din make lämnar hem för en längre tid, gå till den platsen och titta på långt.
  • Följ din make (en uthyrning är en bra idé), men om du är utsatt för vägrage eller andra utslag, tänk två gånger om den här.
  • Om din make bara går hem, parkerar du på gatan och tittar på.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 18
    6. Upprepa efter behov. Använd kameran om det är lämpligt. Kolla inspelarna bara om du saknade något.
  • Om du behöver mer tid, ring på morgonen du var planerad att vara hemma och be om ursäkt för att du måste stanna en natt.
  • Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 19
    7. Klara av en upptäckt. Om du upptäcker något, kan du återvända med bevisen. Om inte, överdriv inte vistelsen borta. Hur som helst, låt inte denna charade dra på - du måste konfrontera din make med ditt bevis eller äga upp till dina misstankar för att förhållandet ska förändras, reparera eller lösa upp som behov.
  • Levande liv efter upptäckten

    1. Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 20
      1. Hantera efterdyningarna av att ta reda på något sätt. Det är inte trevligt att upptäcka att en make har fuskat på dig. Det är faktiskt sannolikt att vara förödande som grunden för att du har baserat ditt personliga liv är helt rockat. Dessutom kan du bära känslor av självlösande för det sätt på vilket du måste smyga på att ta reda på sanningen. Sammantaget är upptäcktsprocessen harvning och kan låta dig känna sig rå.
    2. Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 21
      2. Klara av dina känslor. Om du får positivt, konkret bevis på att din make fuskar, har du nu anledning att vara eländig och olycklig. Faktum är att det är bättre känt än inte. I tid lär du dig att medan det här är en traumatisk upplevelse, finns det en person som förtjänar dig och att det är definitivt inte den här personen. Sök stöd av vänner, familj och kanske din läkare eller en rådgivare som hjälper dig att arbeta genom det som nu är en svår period. Besluta huruvida din make inte är ett minfält som du bara kan bestämma dig för att navigera, med bra supportnät för att hålla dig stark. Du kanske tycker det är bra att börja med att läsa Hur man försvarar ett äktenskap efter en affär.
    3. Bild med titeln Fånga din fusk make Steg 22
      3. Inse att du kan vara helt fel. Om du inte hittar bevis på din makas otrohet, har du nu en liten anledning att tro att din make är fusk. Om du fortfarande tror att din make är super försiktig och smygig, har du åtminstone upptäckt hur lätt det är att ställa upp förutsättningarna för att fånga din fusk make i den inte för avlägsna framtiden. Men vara absolut säker på att dina fortsatta misstankar är giltiga - i detta skede, kommer du sannolikt att rippa bort något förtroende som en gång existerade i förhållandet.

    Tips

    Att fånga en fusk make kan vara svårt, och att veta vilka lokala lagar som säger att du kan och kan inte göra det är ännu svårare. För att förenkla processen, överväga anlita en privat utredare att göra sleething för dig.
  • Köp ett sperma testkit för testning underkläder. Förstå det genom att göra det, kommer du verkligen att bryta mot förhållandet för gott, eftersom det är en mycket intim invasion av integritet.
  • Kom nära din make efter deras återkomst från den potentiella rendezvous och använd din näsa för att avgöra om det finns en okänd parfym eller Köln på deras kläder eller hud.
  • Var försiktig om din make köper en andra mobiltelefon, speciellt om den är klar utan förklaring eller hålls dold. Andra misstänkta tecken inkluderar det plötsliga utseendet på ett PIN-kod / lösenordslås på en telefon eller en dator, eller sätta mobiltelefonen på tyst hela tiden.
  • Håll ett öra öppet när de pratar för glidningar, som oavsiktligt säger någon annans namn när de brukar säga din (e.g., "Jag älskar dig sally" Om ditt namn inte är sally).
  • Varningar

    Om din misstanke visar sig vara paranoid avundsjuka inte baserad i själva verket och din make upptäcker dina hemliga aktiviteter - du har gjort allvarliga (och eventuellt irreparabel) skador på ditt äktenskap. Även om inte, kan ett besök på en terapeut eller äktenskapsrådgivare vara för dig.
  • Observera att det sätt på vilket du använder Spy-gadgetsna kanske eller inte kan bryta mot andras integritet. Kolla in lagen om din jurisdiktion för de lagar som är tillämpliga eller för den avsedda användningen av dessa produkter - i många fall kan dessa föremål inte användas lagligt:
  • Det kan vara olagligt om du spionerar på honom eller henne utan hans eller hennes varsel.
  • Det kan vara olagligt att få tillträde till någon annans dator utan deras tillåtelse.
  • Användningen av hackningsprogram kan vara olaglig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande