Hur man fångar en fusk pojkvän

Om du misstänker att din pojkvän fuskar på dig, är ditt förhållande förmodligen på tunn is. Men kanske du inte vill anklaga honom tills du har bevis på en affär. Här är flera metoder som du kan använda för att samla bevis och ta reda på om din hunch är korrekt.

Steg

Metod 1 av 3:
Märker förändringar i hans beteende
  1. Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 1
1. Överväga om han är mer oroad över sitt fysiska utseende än vanligt. Har han börjat träna mer, klä sig bättre, grooming sig med mer omsorg, eller med en ny musky cologne? Medan självförbättring genom fysisk kondition och grooming är hälsosamma livsval, överväga om han försöker förbättra sitt fysiska utseende för någon annan.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 2
    2. Lägg märke till om hans sovande vanor eller dagliga schema börjar förändras. Om din pojkvän vanligtvis är i sängen med 9 och är plötsligt ut hela natten eller smyga runt huset sent på kvällen, det kan vara ett tecken på fusk.
  • På samma sätt, om han vanligtvis pinnar till en bestämd rutin för att gå till gymmet på morgonen eller gå hem från kontoret med 5, men han sover nu i eller bor på kontoret sent, kan dessa justeringar i hans dagliga schema antydra vid tiden tillbringade någon annanstans, eventuellt i företaget av någon annan.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 3
    3. Fråga dig själv om han verkar mer distraherad eller avlägsen. Om han vanligtvis är en mycket uppmärksam, stödjande partner som frågar dig hur din dag är och tycker om att ha långa konversationer med dig över middagen, och så plötsligt verkar ointresserad på din dag eller uttråkad av långa konversationer med dig, det kan vara ett tecken på hans intresse eller engagemang är fokuserat på annat håll och inte på dig.
  • Din partner kan också förlora intresset för inhemska aktiviteter som att spendera tid med barnen, fixa upp huset, klippa gräsmattan mm.
  • Han kan också spendera mer tid på sin telefon textning eller på datorn i privata chattrum eller sociala medier. Om hans telefon eller datoranvändning går dramatiskt eller om han blir hemlig om sin telefon eller datoranvändning, kan det vara en röd flagga.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 4
    4. Observera eventuella ändringar eller skift i ditt sexliv. Kanske har det varit en nedgång i mängden kön du har eller en konstig, plötslig ökning av sexuell aktivitet, med nya sexuella preferenser eller smakar som du inte upplever med honom tidigare.
  • Du kanske börjar undra var han lärde sig ett visst sexuellt drag eller vad som orsakade honom att utveckla en viss preferens i sängen. En möjlig anledning är att han kan försöka ut nya drag med någon annan.
  • Han kan också ha en lägre sexkörning eller spåra av dina försök att vara intima med ursäkter som "Jag är trött" eller "Kanske en annan natt."
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 5
    5. Lägg märke till om han enkelt och oftast blir defensiv eller arg på dig. Om han verkar plocka mycket slagsmål, bli arg på dig för något som är liten, han brukar inte vara upprörd om, eller blir defensiv när du frågar honom om sin natt ute med pojkarna, kan det vara tecken på fusk.
  • Förändringar i hans normala beteende som involverar ilska mot dig kan faktiskt vara en återspegling av hans skuld för att fuska eller rädsla för att du kan ta reda på hans affär.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 6
    6. Var uppmärksam på hur han hanterar efterdyningarna av en kamp. Lämnar han, få lite utrymme och återvänder sedan för att be om ursäkt? Eller försummar han att be om ursäkt eller visa ånger för skadliga ord han sa till dig? Om han vanligtvis är bra på att förlåta och glömma efter en kamp och det händer inte längre, kan det vara en röd flagga.
  • Det är viktigt att komma ihåg att din pojkväns inre turbulens inte har något att göra med dig och är en återspegling av sina egna ångest och rädsla. Försök att inte ta sin ilska mot dig personligt eller sätta press på dig själv för att försöka få honom att förlåta dig eller må bättre, eftersom det också kan innebära att han faktiskt känner sig skyldig till en affär.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 7
    7. Skriv ner några misstänkta förändringar i din pojkväns beteende. Detta hjälper dig att sammanställa bevis på hans fusk och bestämma tiderna, datum, ursäkter, etc, som hjälpte honom att ljuga för dig om affären.
  • En fusk make kommer sannolikt att ändra sin historia, fråga ditt minne eller förneka dina anklagelser, så att man håller en rekord av sin verksamhet kritisk.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 8
    8. Läsa Hur man upptäcker lögner. Den här artikeln hjälper dig att ge dig färdigheterna att avgöra om din pojkvän ligger. De flesta är dåliga lögnare, så om du använder rätt teknik för att upptäcka sina lögner, kan du få honom att bekänna sig med sin affär.
  • Tänk på att när han vet att du är misstänkt för hans beteende, kan han arbeta övertid för att täcka sina spår. Om så är fallet måste du vara mer vaksam och arbeta hårdare för att få bevis på hans fusk.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 9
    9. Överväg att prata med honom om dina misstankar. Om du märker skift eller förändringar i hans beteende är det möjligt att han kan behandla dig så här, eftersom han fusk, men för att han har att göra med andra interna problem som depression, sorg, svår ångest, etc. Att prata med honom om dina misstankar istället för att tillgripa drastiska åtgärder som snooping runt eller inkräktande på sin integritet, kommer att visa att du bryr dig om förhållandet och om att få det att fungera.
  • Metod 2 av 3:
    Tittar genom hans saker
    1. Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 10
    1. Notera sin mobiltelefonaktivitet. Observera om han har gjort lång telefonsamtal på konstiga tider på natten eller mottar textmeddelanden från andra tjejer. Han kan också ha ny telefon etikett där han behöver privatliv eller utrymme när han pratar med någon, hänger han så fort du går in i rummet eller borstar dig när du frågar honom vem han pratar med i telefon.
    • Om du kan få händerna på sin mobiltelefonräkning (på papper eller online), kan du titta på varje samtal som gjorts för den månaden, vilket ger dig en chans att kontrollera alla långa samtal på udda tider eller många samtal till Ett visst nummer som du inte känner igen.
    • Du kan också försöka kontrollera sina telefonmeddelanden och röstbrevlåda, men det kan vara ett enkelt sätt att få fångat snooping runt. En bra tid att kontrollera sin telefon är när han är i duschen eller ute på en promenad och har lagt den på laddaren.
    • Om din pojkvän tenderar att missa sin telefon, är det en annan sak du kan göra det helt enkelt och låt honom anta att han förlorade den. På så sätt kan du se vem som ringer eller textar honom dagligen.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 11
    2. Lägg märke till om han har ändrat alla lösenord för sin dator eller flyttat sin dator till ett privat område eller ett rum. Var försiktig om hans datoraktivitet blir snygg eller hemlig och om han blir defensiv eller avlägsen om du använder sin dator eller ber om att se vad han tittar på på sin skärm.
  • Detta kan vara ett tecken som han försöker begränsa din åtkomst till sin dator och dölja något på sin hårddisk eller webbläsarhistoria.
  • Försök att få tillgång till datorn när han är ute och kolla hårddisken för dolda mappar med bilder av andra tjejer eller partners, liksom kärleksnoteringar. Ser Så här hittar du dolda filer och mappar i Windows för hur man gör det här.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 12
    3. Kontrollera sina sociala medier konton. Detta kan vara hans email, Facebook, Instagram och Instant Messaging-konton. Många gånger använder cheaters internet för att fortsätta sin snygga affärer, speciellt om de är oroliga över att du kontrollerar sin telefon eller övervakar sina samtal.
  • Vissa fuskpartners kan använda fuskiga webbplatser som Meet2Cheat eller IHookup. Sök i datorns webbläsarhistorik för att se om han har besökt någon av dessa fuskplatser.
  • Vissa cheaters kan också skapa olika Facebook-profiler för att sedan hitta andra människor online till meddelande eller träffa och ha en affär. Så kolla om han bokmärkt eller sett några Facebook-profiler eller sidor flera gånger.
  • Du kan också söka efter din make dolda online-profiler med hjälp av en tjänst som Spokeo eller Rapleaf.
  • Det finns webbplatser som utesluter "lögnare, fusk och bastards" genom att posta historier om att fuska män som varningar till andra om en dålig make.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 13
    4. Titta igenom sin lägenhet eller hans sida av sängen för kärlek anteckningar, gåvor och fotografier. Tänk på var han skulle gömma personliga saker eller saker som han inte vill att du ska se.
  • Undersöka eventuella fysiska bevis på att fuska noga för att du inte är felaktig tolkning av en anteckning eller objekt som kan ha sentimental, snarare än romantiskt värde. Bara för att han behöll sin ex-flickväns bild eller hans första kärleks anteckning betyder inte nödvändigtvis att han fuskar på dig.
  • Det är viktigt att få solida bevis på att hans fusk innan du konfronterar honom, så titta på några anteckningar, gåvor eller fotografier med ett kräsna öga.
  • Metod 3 av 3:
    Övervakar sin verksamhet
    1. Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 15
    1. Ladda ner Spy Software till sin dator. Keyloggers Spy Software, som Spypal, är tillgängliga för nedladdning online och kan installeras i en dator utan att personen vet att de körs i bakgrunden.
    • Dessa typer av program kan spela in information som lösenord, e-postmeddelanden, sidor som besökts, eller ens spela in en video på skärmen när din pojkvän använder datorn. Tänk på att många av dessa typer av spionprogram är mycket olagliga, så var försiktig när du laddar ner dem. Också en vaksam pojkvän kan hitta en nyckellogger eller skärmspelare, så ladda ner en high-end logger som håller sina filer dolda och under lösenord. Några av dessa kan fortfarande hittas, men med stor svårighet. Vissa spionprogram kan dock göras helt osynlig både till användaren och till operativsystemet. Du behöver nog inte det sista alternativet om inte din pojkvän är en professionell datoringenjör eller en professionell hacker.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 16
    2. Fäst en GPS-skärm till sin bil eller spåra honom med sin telefon. Om du vill fånga din partner rödhänt, placera en GPS-enhet på undersidan av sin bil och spåra hans rörelser så att du kan slå på honom om hans byxor hamnar runt sina anklar i en Sleazy Roadside Motel.
  • Appen "Hitta din telefon" kan också användas för att "hitta din fusk pojkvän". Om du har tillgång till din pojkvän iCloud kan du logga in och titta på sin telefon flytta i realtid direkt i omedelbar närhet av någon annan.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 17
    3. Skapa en falsk social media profil. Du kan sedan använda profilen för att logga in på webbplatser som främjar fusk på makar för att se om din partner har en profil på webbplatsen eller använder en av platserna för att ordna hook ups.
  • Du kan också beta din pojkvän genom att använda det falska kontot till vän honom på Facebook. Du kan sedan börja flörta med honom över en tidsperiod och se hur han svarar på dig. Om han börjar skicka dina falska profil nakna bilder eller fråga om en möte på ett hotell, är han tydligt inte monogamisk med dig.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 18
    4. Ställ in det perfekta tillfälle för honom att fuska. Även om det här kan vara det mest utarbetade alternativet, eftersom det kräver någon planering och installation i slutet, är det ett annat sätt att fånga din pojkvän rödhänt. Ge en ursäkt som ett håravtal eller träffas med en vän och titta sedan på tvärs över gatan eller i din bil nerför blocket för att se om din pojkvän använder din frånvaro som ett tillfälle att möta någon.
  • Tänk på att det här är det riskfyllda alternativet som det innebär att jag är övertygande för din partner och sedan stakar ut sina rörelser tills han glider upp.
  • Bild med titeln Fånga en fusk pojkvän Steg 19
    5. Överväg att anställa en privat utredare. Privata utredare är licensierade att göra övervakning och är kunniga om den bästa och mest lagliga taktiken för att avslöja bevis på otrohet.
  • Om du är i ett långsiktigt förhållande där din ekonomi är knuten eller om du är gift, så är din ekonomi juridiskt bundna, det är en bra idé att anställa en PI.
  • Leta efter en PI som specialiserat sig på otrohetundersökningar.
  • Tips

    Om du inte är 100% säkerställer din partner, men du har misstankar och är engagerade i förhållandet, det kan vara bäst att konfrontera honom om hans fusk. På det sättet behöver du inte smyga eller snoop runt ryggen och du kan försöka få en mogen konversation om förtroende och trovärdighet i förhållandet som är ärligt och direkt.
  • Tänk på att han kan gå igenom någon form av depression, så kanske fråga honom några snälla frågor.
  • Fråga sina vänner om vad som händer och om han har gått ut med några tjejer. Chansen är om han går ut med andra tjejer som hans vänner vet. Tänk på att de kanske inte säger sanningen av rädsla för att skada sin vänskap med honom.
  • Håll ögonen på tecken på att din pojkvän är en giftig person i allmänhet. Pratar han dåligt om hans exes hela tiden? Är han oförskämd för servitörer eller butiks clerks? Skryter han sig mycket och försök att stjäla strålkastaren bort från dig? A "ja" Till någon av dessa frågor kan vara ett tecken på att din pojkvän är omogen och inte en bra partner.
  • Varningar

    Undvik att följa din pojkvän hela tiden eller kontrollera sin telefon eller sin dator varje dag som du kommer att bli fångad spion. Om han inte fuskar, kan dessa handlingar återfå när han sannolikt tvivlar på honom och kan överväga att ringa av förhållandet.
  • Försök att inte bli besatt av att hitta bevis för att fuska, eftersom de flesta fuskar är utsatta oavsiktligt, snarare än med en dramatisk konfrontation eller anklagelse.
  • Undvik trakasserier och stalking. Om din pojkvän förlorar intresse, snarare än att anta det värsta, ha en ärlig titt på dig själv och vad du tar med förhållandet, har då en icke-dömande konversation med honom och lyssnar faktiskt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande