Hur komplimanger en kvinna

Att ge ett komplement till en kvinna kan vara ett enkelt men ändå effektivt sätt att få henne att känna sig speciell, visar henne hur underbart du tycker att hon är. Tyvärr vet också för många killar hur man ger bra komplimanger. De kommer antingen att säga den blatantly uppenbara eller de kommer att överanvända komplimanger till den punkt som de blir tomma och meningslösa. Konsten att ge komplimanger är en som, om det är behärskat, kan få dig att visas både smidig och romantisk till damerna.

Steg

Komplimangshjälp

Komplimanger Flirt Cheat Sheet

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Provkomplimangeringsreaktioner

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Del 1 av 3:
Hitta komplimanger
  1. Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 1
1. Identifiera vad de värderar i sig. Först försök att tänka på vad kvinnan gillar om sig själv. Försök att gå utöver att märka hennes kläder och smink, för att hon kan göra det mer för andra än sig själv. Försök att tänka på något som hon verkligen bryr sig om. Till exempel kan hon vara riktigt stolt över hennes förmåga att spela ett instrument. Eller kanske du vet att hon strävar efter att vara en bra mamma en dag och du ser att hon är riktigt bra med barnen. Det här är bra saker att komplimangera.
  • Till exempel, säg något som, "Du är så kärleksfull och mild med alla, även när de gör det väldigt svårt. Det är underbart. Jag önskar att det fanns fler människor som du."
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 2
    2. Leta efter saker som hon värderar i andra. Tänk på hur hon pratar om andra. Du har nog sett henne komplimang någon innan eller prata om någon eller något som hon beundrade. Leta efter nyckelfraser som "Jag önskar jag...", Eftersom det här berättar mycket direkt vad hon vill ha för sig själv. Tänk nu på när hon har visat den kvaliteten i sitt dagliga liv. Många kvinnor gör åtminstone ibland de egenskaper som de så beundrar men tror inte att de har. Genom att visa henne att hon kan vara den person hon vill vara, tjänar du mycket poäng.
  • Till exempel, säg något som, "Jag tycker att det är roligt att du inte tror att du är smart som han. Jag menar, det finns inget sätt jag kunde ha gjort den rapporten förra året utan din hjälp."
  • Du kan också säga något som, "Oroa dig inte för att vara tålmodig som Gina. Du är inte bara tålmodig, du är också mycket förståelse. Titta bara på hur du hanterade det hela med Frank!"
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 3
    3. Tänk på vad hon arbetar för att förbättra. Titta på karaktärsfel och dåliga vanor som du vet att hon verkligen arbetar hårt för att förbättra och sedan rekommendera henne när hon uppnår framgång. Du kanske inte vill definiera att det här är något hon måste jobba väldigt hårt, men komplimangerar henne på beteendet när hon gör det kan det vara verkligen upplyftande. Du vet hur svårt det är att göra dig en bättre person!
  • Till exempel, säg något som, "Du höll verkligen ditt huvud i det mötet. Jag beundrar det...Jag tror inte att jag kunde ha, "efter att hon stannar cool (trots en historia av sarkasm och motstånd) medan din chef grillar alla.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 4
    4. Gå utöver skönhet. Komplimangens skönhet är knepigt. Många kvinnor gillar att få komplimanger så här! Det kan dock få många negativa konsekvenser för er båda. Hon brukar vara van att människor berätta för henne att hon är vacker att försöka få vad de vill ha från henne. Det kan också ha långsiktiga konsekvenser, eftersom hon kanske tror att du bara gillar henne för att hon är söt (som hon inte alltid kommer att vara, som hon åldras, skapar självtvivel). Använd komplimanger om hennes skönhet sparsamt och använda dem i ett sammanhang där det verkligen är meningsfullt, som när du är tillsammans för ett speciellt tillfälle.
  • Till exempel, säg något som, "Andrea kan vara bruden, men du är den vackraste kvinnan i rummet för mig."
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 5
    5. Komplimanger något nytt. Komplimangerar något nytt om henne kommer att visa henne att du bryr dig tillräckligt för att vara uppmärksam på henne. Generellt är det inte förväntat att män kommer att märka saker som en förändring i hennes hår eller ett nytt örhängen, så när du är ganska slår en hemkörning. Naturligtvis betyder det att du faktiskt måste uppmärksamma.
  • Till exempel, säg något som, "Jag är inte riktigt" skor men det finns något om de skor som säger att du ska äga det här rummet idag."
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 6
    6. Låt komplimanger hända naturligt. Komplimanger är mycket mer meningsfulla när de är naturliga - när du bara pratar exakt vad du tycker när du tänker på det, reagera på den specifika situationen som du är i. Detta beror på att det kommunicerar med henne att du inte hade tid att planera det eller att du inte tog ett lagerkomplimägg från någon pickupartistwebbplats. Det visar henne att du är ärlig. När du ser henne eller säger något som du beundrar, berätta bara för henne.
  • Naturligtvis kan detta vara typ av farligt. Du måste tänka på hur denna komplimang skulle låta. Ta bara en halv sekund och försök att se komplimangen från hennes synvinkel. Framhäver det att hon tidigare har gjort något fel? Gör det hennes ljud svagt, dumt, eller något annat riktigt negativt så? Lära sig hur man verkligen håller respekt för henne kan hjälpa dig att inte skruva upp i situationer som detta.
  • Del 2 av 3:
    Säger de rätta sakerna
    1. Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 7
    1. Var specifik. Kom inte bara komplimangera något riktigt generiskt om henne ("ditt hår ser bra ut", "du har vackra ögon"). Specificitet är din vän, eftersom den berättar för henne att du inte bara drar lager komplimanger så att du har ett komplement för att ge henne. Istället för dessa flops, säg något som "dina ögon bara gör hela ditt ansikte ser så ljus ut och glad" eller "Jag älskar det när du lägger ditt hår så för att jag får se så mycket mer av ditt vackra ansikte".
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 8
    2. Gör din komplimang unik för henne. Försök att vara kreativ när du komplimangerar henne. Det är trevligt att komplimangera saker som hår och ögon, om det görs korrekt som diskuterats ovan, men det är fortfarande ett kompliment som blir mycket ut. Du är inte den första personen att berätta för henne att hon har fint hår, du vet? Bli kreativ med dina komplimanger att verkligen visa henne att hon är den med din uppmärksamhet och att du inte bara försöker få någon tjej.
  • Prova komplimanger som "Jag älskar det när du pratar eftersom din röst låter som hemma" eller "du är så elegant, du påminner mig om Audrey Hepburn".
  • Bild med titeln Komplimang en kvinna Steg 9
    3. Komplimanger saker hon kontrollerar. Du vill komplimangera saker som hon har kontroll över, eftersom komplettering av saker som hon inte kan kontrollera kan leda till spänning och självtvivel. Föreställ dig en kvinna som bara har fått komplimangen "du ser vacker ut": hon kommer vara stolt och glad vid den tiden, men hon kommer att identifiera en stor del av henne som är "vacker". Som hon åldras, blir hon mindre traditionellt vacker och hon kan uppleva mycket dålig självkänsla. Du vill inte ha det!
  • Exempel på saker som hon kan kontrollera är: hennes utbildning, hennes beslutsamhet, hennes färdigheter, hennes prestationer, hennes personlighet och hennes interaktioner.
  • Exempel på saker som hon inte kan kontrollera är: hennes ögon, hennes hudfärg, allt som rör ålder och hennes övergripande skönhet.
  • Dessutom, komplimangerar en kvinna på något som hon inte kan kontrollera, som någon som komplimangerar dig på din granners nya jobb. Du hade inte riktigt något att göra med det, så det är svårare att vara glad eller smickrad.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 10
    4. Gör inte sexuella kommentarer till en kvinna du inte är med. Inte. Gör det inte. Det finns noll chans att säga något som "hej sexig tjej, du vill få med det här?"Kommer att hjälpa ditt fall. Även "stiliga" sexuella kommentarer är inte bra. Undvik bara komplimang eller kommentar som innebär eller säger att du vill ha sex med henne, när hon inte är din flickvän. Kvinnor är i det olyckliga stället att ständigt behöva ifrågasätta om den slumpmässiga killen som börjar ge sina sexuella kommentarer bara försöker sitt bästa eller om han är en potentiell våldtagare. Lämna inte den frågan öppen i hennes sinne där du är orolig.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 11
    5. Undvik ostliknande komplimanger. Cheesy komplimanger kan också enkelt låta cookie cutter och mycket som om du försöker för hårt. Detta beror på att reala ostliknande komplimanger, som vanligtvis innebär att man jämför henne med en ros eller en måne (till exempel), är otryggare. De är färdiga för effekt, inte för att de har något att göra med din specifika dam.
  • Du kan göra ostliknande komplimanger som "ditt leende är som en sommardag" acceptabel, om kontextet är rätt och du verkligen, ärligt betyder det. I allmänhet undvik all komplimang som låter som om det kan ha kommit ut ur en romansk roman eller en kille i en brutto bar, men. Det är svårt att få dem att fungera.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 12
    6. Se upp för att dämpa språk. Du vill vara försiktig med några komplimanger som arbetar genom att sätta andra ner. Medan dessa komplimanger kan vara mycket smickrande för henne, säger de något om din personlighet som du kanske inte avser. När en kvinna hör komplimanger som arbetar genom att sätta andra människor, särskilt människor som hon bryr sig om, börjar hon tro att du i allmänhet bygger dig själv genom att sätta andra ner...Och hon kommer att undra om hon är nästa.
  • Till exempel, säg inte något, "Oroa dig inte för att Becky får alla killarna. Jag tror att du är väldigt snällare än henne."
  • Istället säga något som, "Jag vet att du tror att Becky får alla killar men jag skulle inte oroa mig för det för mycket. Du har allt som en bra kille letar efter...du måste bara ge dig en chans att låta allt det skina igenom!"
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 13
    7. Få henne att känna sig signifikant. Ingen vill känna sig som en annan droppe i havet, och på en planering av ett par miljarder människor, det är inte för svårt. Genom att ge henne en komplimang som får henne att känna sig unik eller signifikant på något sätt som gör att hon känner att hon är viktig, då kommer du verkligen att värma hennes hjärta. Detta kan faktiskt vara en av de mest effektiva komplimangerna. Självklart, vem hon verkligen kommer att ha en inverkan på vad du säger, så du behöver verkligen racka din hjärna på den här.
  • Till exempel, om hon har gjort mycket frivilligt arbete, säg något som, "Har du någonsin hört talas om det hela betala det? Du ger förmodligen inte tillräckligt med kredit för det, men varje positiv skillnad som du bara gör strålar utåt och skapar mer underbara saker i världen. Jag tror vad du gör är verkligen otroligt."
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 14
    8. Var försiktig när du pratar om vikt. Du kan känna dig benägen att komplimangera en kvinna du känner på hennes viktminskning men det kan vara väldigt knepigt. Många kvinnor är känsliga för sin vikt (så är män!) och vissa kvinnor kan ha förlorat vikt av dåliga skäl. För allt du vet kan hon ha cancer. Du bör bara komplimangera henne på hennes viktminskning om du vet att det var en verklig ansträngning på hennes sida. Nu, för att välja rätt ord:
  • Komplimanger inte henne genom att jämföra henne med hur hon brukade titta (aka "du ser så mycket bättre ut nu!").
  • Vara hänsynsfull av hennes känslor.
  • Försök att komplimera den större effekten att viktminskningen har haft. Detta kan ha formen av "du ser så frisk och energisk idag" eller något som "du verkar så mycket lyckligare och självsäkert på sistone."
  • Den bästa vägen är att komplimangera sin faktiska ansträngning på att bli friskare. Det här är det hon är gjort som är verkligen beundransvärd. Gå till något som, "Du är min inspiration att göra positiva förändringar i mitt liv också. Jag hoppas att jag kan vara så bestämd och engagerad som du!"
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 15
    9. Känner inte att du måste komplimangera henne för att komma någonstans. Ja, du hoppas förmodligen att din komplimang har något positivt resultat för dig. Ett datum, kön...Till och med bara en djupare anslutning. Men det är bra för dig att inse att ibland är ett kompliment inte det bästa sättet att uppnå vad du vill uppnå. Faktum är att polling har visat att endast ungefär hälften av kvinnor kommer att vara gärna gärna om komplimangen du bara gav henne. Många kvinnor har verkligen negativa föreningar med särskilda typer av komplimanger som ges i särskilda inställningar, eftersom de måste hantera så mycket gata trakasserier. Ibland kan någon komplimang vara fel sak att säga till en tjej (pratar med en tjej som du inte vet på tunnelbanan kommer att tänka på!). Ärlig konversation kan få dig vidare. Bara prata med henne som om du skulle prata med någon annan och låt din stora personlighet fånga sitt öga istället för dina ord.
  • Del 3 av 3:
    Levererar komplimangen
    1. Bild med titeln Komplimang en kvinna Steg 16
    1. Spara komplimanger. Du vill inte överdriva det med komplimangerna. Håll komplimangerna till ett minimum och spara dem för rätt ögonblick, som början av ett datum. Du vet att känslan du får var du tror att ditt hjärta bara kan brista från hur underbart hon är? Det är en bra tid att komplimangera henne. När hon tydligt slår sig upp om någonting? Det kan vara en bra tid att påpeka att hon har starkare drag som kommer att bära henne igenom.
    • Poängen av ett komplimang är att få henne att känna sig bra - det handlar inte om att tjäna dig poäng. Det betyder att komplimanger ska sparas för tider när det är väldigt viktigt att få henne att må bra om sig själv.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 17
    2. Var helt äkta. Kvinnor kan nästan alltid berätta när du inte är äkta med din komplimang. Det är därför saker ofta kommer fel om du försöker komplimangera en tjej som du aldrig har träffat: Du känner inte riktigt henne så hur kan du veta vad som helst som är värt att komplimera. Vad du än komplimangerar henne, måste du verkligen menar det. Du måste ärligt tro att det är en bra sak. Din allvarliga tro kommer över och, även om det är lite ostlikt, blir hon verkligen smickrad.
  • Det är därför vi känner oss riktigt bra när barnen ger oss ett kompliment. Det kan inte alltid formuleras på det perfekta sättet och det kan komplimangera något slags konstigt, men barn har inte lärt sig hur man smalar människor för att få vad de vill ha. När de komplimangerar oss menar de det, och det är extremt hjärtvärt, även om leveransen suger.
  • Bild med titeln Komplimang en kvinna Steg 18
    3. Visa respekt. Nu kan du höra råd som berättar att du kommer att vara mer sannolikt att göra med en tjej om du ger henne ett komplimang som förolämpar henne bara lite, vilket gör att hon tycker att hennes enda chans är med en kille som du (vem " bryr sig inte om "fel"). Om det här fungerar med alla tjejer alls, kommer det bara att fungera med kvinnor som har mycket lågt självförtroende. De är inte den typ av kvinnor du vill datera. Istället, när du komplimangerar henne, vara respektfull.
  • Som en tumregel, säg inte något för henne att du inte skulle säga till din egen mamma eller syster. Om din mamma skulle slå dig på huvudet för att säga det, då borde du förmodligen inte säga det till en annan kvinna.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 19
    4. Komplimanger henne vid rätt tidpunkt och plats. Strax efter att hon ger en viktig presentation är en dålig tid att komplimangera din kollega på sin klänning - det här berättar för henne att allt det hårda arbetet bara satte sig inte fånga ditt meddelande och att allt du kan tänka på henne är det hon ser ut (även om det inte är sant). Detta är ett bra exempel på principen bakom att välja när du komplimangerar en kvinna. Varje komplimang om något ämne måste presenteras i en tid där hon inte kommer att få intrycket att du bara vill ha något ur henne (till en främling på en tågplattform, till din fru när du klättrar i sängen, till din kollega innan du Be henne att ta på ett projekt). Du vill också vara uppmärksam på sammanhanget. Det felaktiga ämnet för inställningen kan döda en komplimang, som i vårt exempel.
  • Bild med titeln komplimang en kvinna Steg 20
    5. Visa henne istället för att berätta för henne. Visa din kärlek eller beundran i dina handlingar istället för att försöka komma med en komplimang. Åtgärder visar uppriktighet och de kan rädda dig från ett dåligt fall av mått i munnen. Om du är orolig att du kommer att skruva upp leveransen av din komplimang eller att dina ord kan på något sätt förolämpa henne, visa henne genom handlingar istället.
  • Till exempel, när du ser henne köpa en smörgås för en hemlös kille, sitta henne ner och laga maten senare den natten (eller till och med ta henne ut till en fin restaurang). Du behöver inte ta handlingar som dessa varje gång hon gör något underbart: precis som verbala komplimanger, rädda dem för när du tror att de verkligen spelar roll.
  • Tips

    Om du ger mindre komplimanger innebär att du gör något trevligt i sig som att laga en måltid, till exempel, så gör det och ge bara en unik komplimang eftersom hon redan vet vad du tycker om henne med den gest du har gjort.
  • Utveckla ett bra förhållande innan han bombarderar henne med komplimanger.
  • Hitta rätt ögonblick för att komplimangera en kvinna. Som en tid när du vet att hon känner sig osäker.
  • Varningar

    Igen, inte överanvända komplimanger.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande