Hur man komplimangerar tjejer

Har du någonsin upplevt besvärlig tystnad när du inte kunde tänka på något att säga? Har du velat säga något om en tjej, men vet inte exakt hur? Här är hur man komplimangerar en tjej utan att förolämpa henne eller vara för framåt.

Steg

Komplimangshjälp

Komplimanger Flirt Cheat Sheet
Provkomplimangeringsreaktioner
Del 1 av 3:
Hitta saker att komplimang
  1. Bild med titeln Compliment Girls Steg 1
1. Utvärdera vad flickan värderar sig själv. Det första du vill göra är att tänka på tjejen och vad du vet att hon värderar sig själv. Flickor är konditionerade för att blyga bort från komplimanger och hon blir mycket mer öppen för att acceptera en komplimang som hon håller med om. Lägg märke till vad hon är stolt över, från dina erfarenheter med henne och komplimanger henne på dessa saker.
  • Till exempel, om hon är tydligt väldigt ivrig att dela med sig av något som hon är klar med andra människor, det är något du kan komplimangera henne på.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 2
    2. Tänk på vad hon kämpar med eller arbetar på. Som dig själv eller någon annan, tycker hon förmodligen att ha sitt hårda arbete validerat. Om du vet att hon har arbetat mycket hårt på något eller att det finns något hon känner sig otillräcklig eller självmedveten om, kan du försöka komplimera henne på det. Detta kan vara knepigt, så var försiktig med hur du gör det.
  • Till exempel, om hon klagar på att hon hatar näsan, berätta för henne att du tycker att det är sött.
  • Ett annat exempel skulle vara om hon tydligt försöker arbeta mycket hårt i skolan, komplimangerar henne antingen på hennes arbetsetik, hennes beslutsamhet eller hennes intelligens.
  • För denna typ av komplimang, vad du komplimangerar henne måste vara ärlig. Säg inte något du inte menar bara för att hitta något att komplimangera henne på.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 3
    3. Tänk på de saker som hon värderar i dig eller andra människor. Titta tillbaka på de samtal du har haft med henne och hitta saker att komplimangera henne på att du vet att hon värderar men tycker att hon inte har. Kanske märkte du att hon sa att hon gillar hur svårt du kämpar för de saker du vill ha, men hon kämpar lika hårt. Kanske märkte du att hon sa att hon önskade att hon hade en figur som någon annan tjej, men du tror att hennes siffra är bättre.
  • Det är viktigt att överväga huruvida hon faktiskt har den kvalitet du vill komplimangera henne på. Berätta för henne att hon är bra på något som hon inte kommer att få sitt meddelande och hon vet att du inte menar det.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 4
    4. Komplimanger hennes personlighet. Det bästa att komplimentera en tjej på är hennes personlighet. Det här är något som hon har en viss kontroll över och det är något som är egentligen henne, snarare än något som kläder som vanligtvis har mycket lite att göra med henne och vem hon är. Tänk på de saker du tycker om vem hon är som person och vad hon gör, komplimangerar hon henne på det.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 5
    5. Komplimanger hennes prestationer. Du kan också komplimera hennes prestationer. Det här är något hon också har kontroll över och det säger något om vem hon är som person. Tänk på de saker som hon arbetade hårt för eller saker hon gjorde det som du beundrade, som att hjälpa någon eller göra det rätta i en hård situation och komplimangera henne på det.
  • Det är också något som inte kan tas bort från henne eller som kan förändras med tiden. Det innebär att hon inte behöver frukta att förlora denna kvalitet, och kan vara glad när hon tänker på denna komplimang för resten av hennes liv.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 6
    6. Komplimanger henne från ditt hjärta. Du behöver inte överstå komplimanger. Du kan bara komplimera henne naturligt, genom att säga exakt hur du känner. Tala från ditt hjärta och den perfekta komplimangen ska komma ut. Tricket att göra det är dock att du måste respektera och värdera henne först. Det respekterar inte henne som kan leda dig att säga något stötande.
  • Del 2 av 3:
    Komplettering Dos
    1. Bild med titeln Compliment Girls Steg 7
    1. Var uppriktig. Alla komplimanger du säger, se till att det är äkta och du menar absolut det. Tjejer kommer alltid att kunna berätta om du inte menar det. De kan inte ringa dig på det, men de vet och det kommer att få dem att känna sig hemska och besvärliga.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 8
    2. Visa respekt. Detta är huvudnyckeln att kunna komplimangera tjejer utan att förolämpa eller störa dem. Om du respekterar dem som människor, som värdefulla människor med värdefulla åsikter, känslor, hopp och drömmar, som kan göra allt som du kan göra, kommer alla komplimanger som kommer ut ur munnen troligen att bli bra.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 9
    3. Tänk på hur komplimangen skulle få dig att känna. Om du fortfarande är orolig, tänk på hur komplimangen skulle få dig att känna. Titta inte bara på ytan av komplimangen...Tänk på de saker som hon oroar sig för och de erfarenheter hon har haft. Tänk på vad komplimangen kan innebära om det tas ut ur sammanhanget. Tänk på hur du skulle känna om någon du inte visste sa det till dig. Om det skulle få dig att känna sig obekväma, kommer det förmodligen att göra henne obekväma också.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 10
    4. Komplimang vid lämpliga tider. Du måste komplimangera henne vid lämpliga tider, som när du är på ett datum, eller du har en konversation relaterad till vad du vill komplimangera henne på. Du vill vara försiktig så att du inte överdriver komplimanger eftersom det kan få dig att komma över som insincere. Det betyder också att para vad du vill komplimangera henne med den situation du är i.
  • Till exempel, komplimanger inte henne på hennes fysiska utseende efter att hon bara har fått en presentation (om det inte är att säga att hon såg hård och beordrade hela rummet). Komplimentera henne istället på hennes hårda arbete, hennes stora sätt att frasera informationen, eller hennes tydliga intelligens visade sig i hur hon satte presentationen tillsammans. Att komplimangera hennes fysiska utseende i denna situation skulle dämpa, men komplimangerar hennes arbete är bemyndigande.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 11
    5. Visa din komplimang i dina handlingar. Du måste inte alltid säga ett kompliment för att det ska komma över högt och klart. Ett mycket effektivt sätt att komplimangera henne kan vara att visa din komplimang om hur du reagerar på något som hon är gjort eller sagt.
  • Till exempel, om hon bara har jobbat mycket hårt på något, kan du komplimangera sitt hårda arbete genom att behandla henne till en avkopplande ryggmassage.
  • Ett annat exempel skulle vara att om hon gör något riktigt bra för någon, gör något riktigt trevligt för henne, som att göra hennes middag.
  • Dessa åtgärder kan också vara sätt att införa en talad komplimang, genom att berätta för henne varför du gör vad du gör.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 12
    6. Acceptera avslag som respektfullt. Om hon inte svarar på din komplimang på det sätt du vill, var inte en rycka eller tänka (eller berätta för henne!) att hon fastnar eller tänker för mycket om sig själv. Detta visar sig bara till henne att du komplimangerade henne för din egen skull snarare än hennes. Istället berätta för henne lugnt att hon inte behöver tro på dig, men att du menade det uppriktigt och du hoppas att hon tar det för vad det är. Lämna henne ensam efter det.
  • Detta är vanligast när du komplimangerar tjejer du inte vet. Flickor du vet kommer förmodligen att avvisa ett kompliment eftersom de ofta är konditionerade för att göra det, vid vilken tidpunkt du helt enkelt kan betona att du verkligen menar det eller tycker det, eller bara straight-up berätta för henne att inte vara så blygsam.
  • Del 3 av 3:
    Komplimanger
    1. Bild med titeln Compliment Girls Steg 13
    1. Undvik att komplimentera vissa fysiska egenskaper. Saken är, om du bygger upp en tjejs känsla av värt i en viss funktion, kommer det i de flesta fall att gå iväg över tiden och hon kommer att sluta känna sig värdelös eftersom den är borta. Så undvik att komplimangera rumpa, ben, etc. Ögon och hår, eller kläder, är en säkrare satsning.
    • Komplimang om fysiska egenskaper fungerar ännu bättre om du knyter till komplimangen till hennes personlighet eller handlingar. Till exempel, berätta för henne att hennes ögon är vackra och att du älskar hur hennes beslutsamhet skiner genom ögonen när hon jobbar så hårt.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 14
    2. Komplimanger inte sexuellt komplimang tjejer du inte vet bra. Detta är det största nej när det gäller att komplimangera tjejer. Du kommer självklart att se tjejer du inte vet att du är mycket lockad till, och du kanske tror att betala dem en komplimang är bara en bra sak att göra, men om du inte känner till tjejen är en sexualiserad kommentar bara kommer att ta dina chanser ner i negativen, samtidigt som du gör att du verkar skumma.
  • Till exempel, berätta för henne att hon fyller ut den skjortan snyggt.
  • Sexualiserade komplimanger arbetar i allmänhet bara med tjejer du är dating eller har ett annat mycket nära förhållande till.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 15
    3. Kom inte komplimangera henne bara för att försöka få något du vill, hon kommer att inse och tro att du ljuger för henne. Du borde komplimangera henne eftersom du menar det och du vill låta henne veta hur speciell hon är för dig. Du bör komplimangera henne eftersom du vill att hon ska vara glad. Du borde absolut inte komplimangera henne eftersom du vill ha grunda fysisk kontakt.
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 16
    4. Undvik förolämpande komplimanger. Det finns några komplimanger som du kan uppfatta som smickrande men är faktiskt förolämpningar. Innan du ger dig ett seriöst fall av fot i munnen, överväga vad du vill säga och hur det kan tas ur sammanhanget.
  • Om det finns något i din komplimang om att hon förlorar vikt, sluta. Detta kan lätt tas på fel sätt. Istället komplimangerar henne genom att berätta för henne hur frisk hon ser ut, berätta för henne att hon bara är glödande mm.
  • Jämför inte henne till din syster eller mor på något sätt, om inte det finns en omständighet där det här skulle vara en mycket bra sak. Generellt om du vill ha ett romantiskt förhållande med henne, är det inte.
  • Eventuella kommentarer som slutar i "Idag" (ex. "Du ser så trevligt ut idag"). Hon kan tro att du säger att hon inte ser bra ut på någon annan dag. Aj!
  • Bild med titeln Compliment Girls Steg 17
    5. Använd inte cookie-cutter komplimanger. Saker som pick-up-linjer, listor över komplimanger som du hittar online, och andra cookie-cutter komplimanger kommer inte att fungera...Eftersom de är alla om en annan tjej eller någon tjej. Hon kommer att märka om du komplimangerar något som kan sägas till någon och vet att du bara försöker få med henne. Komplimanger henne och du är gyllene.
  • Tips

    Bli inte förolämpad om hon inte komplimangerar dig tillbaka.
  • Försök att relatera med tjejer innan du komplimangerar dem. Bygga upp en naturlig rapport.
  • Vissa tjejer reagerar enbart på sina känslor. De får inte se din gest som verkligen trevligt och kanske tror att du försöker hämta dem. Skyll inte dig själv för det här.
  • Om du av någon chans oavsiktligt förolämpade henne eller förolämpade henne, se till att du uppriktigt ber om ursäkt.
  • Vissa tjejer vägrar att ta komplimanger och kommer att skaka av det. Till exempel, om du komplimangerar hennes hår och hon svarar med, "Nej, det är ful," Ta inte det som en förolämpning, berätta för henne att det är bra. Men du kanske vill ompröva jagar efter henne, eftersom hon sannolikt alltid tar komplimanger på detta sätt.
  • Kommentera inte hennes nedgångar, som att säga "Du är så älskvärd". Du kan skada hennes känslor eller helt enkelt komma på nerverna.
  • Kommentera aldrig på hennes kroppsdelar. Detta kan vara en bra undergång och kan anses vara grunt om du menade det på det sättet eller inte. Hon kommer inte att uppskatta att du bara märker sitt utseende och inte hennes personlighet.
  • Om hon skakar bort din kommentar, starta en avslappnad konversation på något du båda delar ett intresse för så att du kan undvika någon obekvämhet.
  • Stanna avslappnad. Du kan inte fokusera ordentligt när det är stressat.
  • Om en tjej inte accepterar din komplimang betyder det inte alltid att hon är förolämpad, vissa tjejer tenderar att vara bara blyg och vet inte hur man tar en komplimang.
  • Tänk alltid på vad du kan säga för att bäst lysa upp sin dag. Om du gör det tillräckligt, kan det komma över som om du alltid vet exakt vad du ska säga, och det är verkligen önskvärt.
  • Varningar

    Se till att du inte överdriver den. Komplimangerar henne varje minut kommer att göra situationen besvärlig. Överkomprimering av henne kan också innebära att hon kommer att tro att du är sarkastisk.
  • Avbryt inte en tjej för att göra komplimang, speciellt om hon är i mitten av en konversation. Medan det är trevligt att säga något som är gratis om andra, gör det inte för det faktum att avbrott är oförskämd.
  • Undvik att säga "I dag" uttalanden (som ditt hår ser bra ut idag). Många tjejer har låg självkänsla, så de kan höra det som "Wow, ditt hår ser inte dåligt ut som det normalt gör det."
  • Ta inte på vad du försöker komplimang. Om det är något litet och enkelt avtagbart, till exempel en ring eller en handväska, fråga artigt om du kan titta på det. Om det är något som ett halsband eller nya kläder, se bara och rör inte.
  • Medan det är bäst att ge en komplimang när du först ser något intressant om dina vänner eller nya bekanta, är det okej att kommentera det senare. Du behöver inte ge en ursäkt för att du inte komplimangerar det tidigare. Om hon frågar, säg att du bara märkte det. Du kan också säga att du märkte det tidigare och ville anmärka det då, men konversationen tillåter inte riktigt för det. Det är inte en stor sak på något sätt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande