Hur man flirtar med en vacker tjej

Flirta med en vacker tjej kan vara nerv-wracking och spännande på samma gång. Oavsett om det är någon du känner eller en tjej träffade du, flirta är lätt när du känner till de rätta sakerna att göra. Genom att närma sig henne med förtroende, som visar din personlighet, och lära känna mer om henne, kanske du kan få ett datum med dina drömmars flicka!

Steg

Del 1 av 3:
Närmar sig en vacker tjej
 1. Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 1
1. Stå upp rakt och Var säker på dig själv. Ditt kroppsspråk säger mycket om dig, och tjejer kan berätta om du är nervös för att prata med dem. Se till att du talar högt nog att de kan höra dig och att du inte tittar på marken medan du pratar.
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 2
  2. Ta dig tid att brudga dig själv så du känner ditt bästa. Innan du går ut eller spenderar tid att umgås med en tjej som du tycker är vacker, ta en dusch, borsta tänderna, plocka ut några kläder som du gillar, och sätt på deodorant och kanske till och med några Köln. Se till att ditt hår ser bra ut, du är välklädd, och du luktar bra så att du kommer att vara säker.
 • Medan det inte är allt, är det alltid bra att sätta i något försök att se ditt bästa ut!
 • Kom ihåg att vara självsäker betyder inte att skryta eller visa sig. Du kan vara säker bara genom att närma sig någon och starta en konversation.
 • Om du blir synligt nervös medan du pratar, med svett eller skakiga händer, ursäkta dig från konversationen och gå på toaletten för att samla dig själv.
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 3
  3
  Introducera dig själv med ett leende. När du närmar dig en tjej, borde du säga hej och berätta för henne ditt namn. Detta kommer att uppmuntra henne att dela sitt namn och ge dig möjlighet att lära känna henne lite bättre. Le och göra ögonkontakt medan hon pratar för att visa henne att du uppmärksammar.
 • Att introducera dig själv är det enklaste sättet att bryta isen och öppna en konversation, även om du är blyg.
 • Till exempel, för att starta en konversation med någon som du känner från klassen, kan du säga, "Hej, jag är John. Du ser så bekant ut, var du i Fröken Jones Geometry Class?"
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 4
  4
  Ge henne en äkta komplimang på något som du gillar om henne. När du har introducerat dig själv, berätta för henne vad som gjorde att du kommer att närma henne. Kanske tror du att hon har stort hår eller du gillar hennes leende. Se till att din komplimang är äkta och håller det positivt.
 • Till exempel kan du säga något som, "ditt hår är vackert, färgen tar verkligen ut dina ögon."Eller kan du säga, "Jag märkte din nirvana skjorta. Det är mitt favoritband!"
 • Om du känner henne lite bättre kan du säga något som, "Jag vill gratulera dig för att få en A på den kemi-examen, trodde jag att det var väldigt svårt!"
 • Expertips
  John keegan

  John keegan

  Dating Coachjohn Keegan är en dating coach och motivational talare baserad i New York City. Han driver den väckta livsstilen, där han använder sin expertis i dating, attraktion och social dynamik för att hjälpa människor att hitta kärlek. Han lär och håller dating workshops internationellt, från Los Angeles till London och från Rio de Janeiro till Prag. Hans arbete har presenterats i New York Times, Människor i New York och Mäns Hälsa.
  John keegan
  John keegan
  Dating Coach

  Gör din komplimang kring en observation, som hon har på sig. Kanske har hon kläder som matchar hennes nagellack eller komplimanger hennes smink. Om du märker det ser perfekt ut tillsammans, låt henne veta det. Ge henne en observationskomplimering och fortsätt därifrån.

  Del 2 av 3:
  Upprätta en anslutning
  1. Bild med titeln flirta med en vacker tjej steg 5
  1. Fråga hennes unika frågor om hennes intressen att lära känna henne bättre. Om du pratar med en tjej som du aldrig har träffat tidigare, vill du lära dig mer om henne. Fråga öppna frågor som inte kräver ett "ja" eller "nej" svar för att ge henne en chans att visa mer av hennes intressen och personlighet.
  • För en tjej som du just träffat kan du fråga, "Har du haft några bra äventyr på sistone?"Eller" Vad är något som du tycker är riktigt intressant?"
  • Om du känner henne, fråga henne om saker som du kanske har gemensamt, som, "Vad gjorde du i helgen?" eller, "Hur gjorde du på det här historiska projektet?" Det kommer att ge henne en chans att prata och ge dig möjlighet att svara.
 • Bild med titeln flirta med en vacker tjej steg 6
  2. Gör ögonkontakt när hon pratar och lyssnar noga. Att uppmärksamma när en tjejförhandlingar är ett bra sätt att visa henne att du är intresserad och trevlig. Ögonkontakt är det bästa sättet att kommunicera att du är engagerad i konversationen, och var noga med att kasta in kommentarer vid lämpliga tider.
 • Om du har något att lägga till konversationen, se till att du väntar tills det är en paus för att hoppa in med din kommentar. Ingen gillar att bli avbruten medan de pratar!
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 7
  3. Berätta för henne en kort rolig historia om ögonblicket är lämpligt. Tjejer älskar en kille som har en humor och kan få dem att skratta. Tänk på något roligt som hände med dig nyligen och ta upp det i konversation om det går med ämnet som du pratar om.
 • Till exempel, om du pratar om skolan är hård, kan du säga något som, "igår, jag fick mitt spanska test tillbaka och såg att min lärare cirklade mitt namn på toppen av testet. Jag var så förvirrad för en sekund, men då insåg jag att jag stavade mitt eget namn fel!"
 • Försök att undvika slumpmässigt med en rolig historia eftersom det kan göra det verkar som om du försöker för hårt.
 • Håll historien kort för att undvika att tråkig tjejen och hålla koll på att hon inte är uttråkad. Om du märker att hon stirrar på, linda upp din historia och ändra ämnet till något annat.
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 8
  4. Hitta en anledning att röra henne lätt om hon är bekväm med dig. Många tjejer svarar positivt till små gester som en touch på armen, sitter nära, eller borstar håret bakom örat. Göra ursäkter för att ha fysisk kontakt med henne, vilket kommer att få henne att känna sig mer bekväm och lugnt runt dig.
 • Ett bra sätt att initiera kontakt är att ta handen för att leda henne någonstans, eller sitter bredvid henne vid ett bord där benen kan röra.
 • Om hon verkar obekväma eller drar bort, bör du tillbaka.
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 9
  5. Kom ihåg lite detaljer som hon berättar för dig. Lyssna visar tjejer som du är snäll och intresserad av dem. Om hon medför att hon är orolig för ett matteprov, och önskar sin tur på tentamen, visar henne att du har tänkt på henne.
 • Många tjejer ser detta som ett tecken på att du skulle vara en bra pojkvän och det kan hjälpa dig att flytta från ett vänligt förhållande till en romantisk.
 • När du först lär känna varandra, fråga saker som hennes favoritfärg, födelsedag och favoritmat. Gör en punkt att komma ihåg dessa eftersom de definitivt kommer att vara användbara vid någon tidpunkt!
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej steg 10
  6. Göra tid att vara ensam tillsammans om flirta går bra. Att vara ensam med en vacker tjej kan göra dig nervös, men det är ett av de bästa sätten att se sin sanna personlighet och lära dig om du verkligen gillar henne. Erbjuda att vara hennes partner för ett projekt eller att gå hem efter klassen. Detta kommer att visa henne att du vill spendera mer tid med henne och ge dig en chans att prata med henne utan andra människor runt. Var försiktig med de här många tjejer och kvinnor är obekväma när de är ensamma med en pojke eller man, eftersom det kan tyckas hotande. Även om du vet att du har goda intentioner och inte gör något olämpligt utan hennes samtycke, kanske hon inte vet det. Ett bra sätt att undvika att göra henne obekväma är att spendera tid med henne på ett offentligt ställe. Du kommer att vara synlig för allmänheten, vilket gör det lättare för henne att känna sig trygg, och du kommer att kunna prata oavbruten (beroende på var du går).
 • Vissa tjejer kommer att agera annorlunda när de är runt sina vänner. Spendera tid tillsammans med bara de två av er kommer att ge dig en bättre uppfattning om hennes personlighet och om du är intresserad av att spendera mer tid med henne.
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 11
  7
  Reta henne försiktigt Om du redan är nära med henne. För tjejer som du redan vet kan det vara svårt att göra övergången från vänskap till något mer romantiskt. Om du har delat in i skämt innan, som pinsamt historier eller minnen tillsammans, ta upp dem för att påminna henne om hur nära du är.
 • Till exempel kan du säga något som, "Wow, Jenna, dina skor är nästan lika ljusa som ditt leende!"
 • Om du känner till henne, var noga med att undvika ämnen som du vet att hon är känslig för. Saker som utseende och intelligens bör alltid vara off-gränser.
 • Undvik att reta tjejer som du inte redan vet eftersom det här kan komma som oförskämt. Du vet aldrig vad någon är osäker på, så det är bäst att hålla fast vid att vara trevligt när du möter någon ny.
 • Del 3 av 3:
  Säkra ett datum
  1. Bild med titeln flirta med en vacker tjej steg 12
  1. Skicka några flirty textmeddelanden för att starta en konversation. Om sakerna går bra, Be om sitt telefonnummer Om du inte redan har det. Texting är ett bra sätt att starta en konversation utan att oroa sig för utanför saker som andra människor. När du har sitt nummer, skicka henne en text nästa dag med en kommentar om något du har pratat om tidigare.
  • Till exempel kan du säga något som, "Jag lyssnade bara på det band som du rekommenderade igår. Jag älskade det första spåret, du har fantastisk smak!"
  • Försök att svara på texterna inom 30 minuter eller så om du inte är upptagen. Det kan vara frustrerande att ha en konversation med någon som inte svarar ofta, särskilt om hon kan se när du öppnade sitt meddelande.
  • Om hon inte svarar, vänta en dag eller två för att skriva henne igen. Undvik att få upp det faktum att hon inte svarade och försökte starta en annan konversation. Om hon fortfarande inte svarar, acceptera det och gå vidare.
  • Undvik att skicka flera texter i rad. Detta kan vara överväldigande och skrämma henne av. Vänta på att hon svarar på dina tidigare meddelanden innan du skickar en annan.
 • Bild med titeln flirta med en vacker tjej steg 13
  2. Vara enkel och Bjud ut henne Om sakerna går bra. Ibland måste du vara djärv när du gillar någon. Om saker går bra och hon verkar glad att se dig och spendera tid med dig, fråga henne ut på ett datum. Hon uppskattar att du är ärlig om att tycka om henne, och du vet omedelbart om hon gillar dig tillbaka.
 • Håll hennes intressen i åtanke när du frågar henne och har en uppfattning om vad du vill göra. Till exempel kan du säga, "Vill du gå och se den nya James Bond-filmen med mig i helgen? Jag vet att du nämnde att älska de andra!"
 • Om hon vägrar, acceptera sitt beslut och tillbaka.
 • Bild med titeln flirta med en vacker tjej steg 14
  3. Var artig och snäll när du är runt henne. Öppna dörrar och håll handen när du går för att visa henne att du är intresserad av hennes romantiskt och kommer att behandla henne bra. Detta går långt för att visa att du skulle göra en bra pojkvän och kan stöta på henne till dig till nästa nivå.
 • Vänlighet kommer att visa för flickan som du är pålitlig och pålitlig, som är båda mycket önskvärda egenskaper. Plus, alla tjejer som behandlas bra!
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej steg 15
  4. Förvänta dig att foten räknas när du frågar henne på ett datum. Du borde planera att betala för de första datumen om du är den som frågar henne, men börja inte ett argument om hon erbjuder att betala hälften. Hon försöker nog bara visa att hon är oberoende och förväntar sig inte att du stöder henne. Om du är intresserad av en tjej, är det trevliga att göra att betala.
 • Det är okej om du inte har råd med dyra datum. I så fall försök att planera billigare saker, som att gå till fri konst visar eller ha en romantisk picknick i parken. Detta visar din önskan att vara runt henne men är lättare på din plånbok.
 • Bild med titeln Flirt med en vacker tjej Steg 16
  5
  Var dig själv När du jobbar med en vacker tjej. Det bästa sättet att få en tjej som du är genom att visa henne att du är rolig, intressant och snäll. Sätta på en show och försöka verka cool kommer att känna sig falska, och de flesta tjejer kommer att se igenom det. Om hon känner sig bekväm runt dig och litar på dig, kommer hon gärna att spendera mer tid med dig.
 • Detta inkluderar att vara öppna om vad du letar efter från din flirta. Om saker blir allvarligare, låt henne veta om du letar efter ett seriöst förhållande eller mer intresserad av att hålla saker avslappnad. Led inte henne om hon inte är intresserad av samma saker du är.
 • Hjälp med att prata med en tjej

  Sätt att presentera dig för en vacker tjej

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Komplimanger att ge tjejer

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Håller en konversation med en vacker tjej

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Tips

  Förvänta sig och acceptera avslag. Vissa tjejer är inte intresserade av ett förhållande eller möter nya människor. Respektera sina gränser och lära sig att ta nej för ett svar.
 • Agera inte coolt bara för att imponera på henne. Detta fungerar sällan. En tjej svarar på förtroende, inte visar sig.
 • Säg inte saker om dig själv som inte är sanna. Om du blir seriös och hon tar upp det, blir du clueless.
 • Verkar inte för självsäker, eller riskerar du att förekomma egotistiska eller överdrivande. Kom ihåg att vara dig själv - det låter ostlikt, men om du är naturligt blyg, inte agera mycket starkare än du känner, kan onaturlig säkerhet leda till att det är felmeddelande. Plus, vissa tjejer tycker att det är sött när en kille är lite blyg eller blir lätt att fluga.
  1. Gör inte vulgära skämt. Detta kommer att göra de flesta tjejer obekväma.
  2. Gör inte över flörtrandet.
  3. Lyssna på dem. Alla vill lyssna på. Om du av misstag talar samtidigt, ber om ursäkt och föreslår att hon först talar.
  4. Titta på hennes kroppsspråk. Om hon går bort från dig så gör något du gör henne obekväma.
  5. Säg inte " du är fin idag "säga " Du är söt, du vet? " Detta kommer att hjälpa dem med sitt förtroende eftersom det i grund och botten säger att de ser bra ut varje dag.
  6. Ställ hennes frågor om sig själv så hon vet att du är intresserad av henne. Få henne att känna sig inkluderad.

  Varningar

  Flör inte med två eller flera tjejer på en gång. Det kommer av som oförskämd och tjejer kommer att undvika dig om du har rykte att vara en spelare.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande