Hur man flörtar med en blyg tjej

Du är intresserad av en blyg tjej och vill flörta med henne för att testa vattnet men är inte säkra på hur man bryter isen. Du är inte säker på om hon gillar dig, och det kan vara att hon är för nervös eller rädd för att göra ett första drag eller att flörta tillbaka. Om du har ditt öga på en blyg tjej, det finns några tekniker som du kan försöka komma närmare henne och få henne att öppna så hon ser dig som mer än bara en främling eller en vän.

Steg

Metod 1 av 4:
Närmar sig en blyg tjej
  1. Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 1
1. Starta en konversation. Håll denna interaktion casual - hon kunde skrämmas om du kommer på för stark. Presentera dig själv om det här är första gången pratar med henne. Du kan påpeka något du såg henne med att du också gillar att göra eller komplimangera henne.
  • Du kanske säger något så enkelt som "Hej, mitt namn är Michael. Jag ser dig på biblioteket varje dag, vad studerar du?"Eller" Du gav en bra presentation! Vad inspirerade dig att undersöka det ämnet? Jag heter Sarah, förresten."
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 2
    2. Fråga hennes öppna frågor. Detta kommer att hålla konversationen att gå och låta henne öppna och dela saker om sig själv. Du kan fråga henne någonting från hur hennes dag var till den typ av musik hon lyssnar på vad hennes favoritrestaurang är. Ta reda på vilka frågor som vill fråga beroende på konversationens sammanhang - du vill inte ställa en serie helt orelaterade frågor i rad, eftersom det kan förvirra henne.
  • Ställ frågor som börjar med "Hur" eller "Varför" för att framkalla mer detaljerade svar.
  • Notera hennes intressen så att om du kommer till datingens punkt kan du ordna datum som är spännande för henne.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 3
    3. Ta intresse för sina intressen. Ta reda på vad hon gillar, från band till filmer till hobbyer till sport, att dra henne ut ur hennes skal. Du kan göra det genom att ställa henne frågor om sig själv under dina konversationer och också genom att dela med henne som gillar och ogillar. Ta reda på områden av gemensamt intresse och chatta upp henne om dem. Känna igen att hon kan ge korta svar och inte öppna först. Men om du ger henne tid och är ihållande, kommer hon förmodligen att värma upp till och till och med uttrycka spänning om att prata med dig om hennes intressen.
  • Ett sätt att prata med flickan du gillar om vanliga intressen är att säga: "Jag älskade Hitta Doris för! Det var så kul att se alla karaktärerna igen. Vad var din favorit del av filmen?"
  • Om du går till samma skola kan du till och med fråga henne om hjälp med ett läxproblem. Detta ger dig möjlighet att spendera mer tid tillsammans.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 4
    4. Ta din tid. Tålamod är nyckeln när man flirtar med en blyg tjej. Bo i hennes komfortzon genom att vara vänlig och fråga sina frågor om sig själv och dela detaljer om dig själv och visar tillräckligt med intresse för henne att hon inte blyga bort från dig. Om hon först är bekväm att säga "Hej" till dig, spendera en vecka bara det. Nästa vecka, fråga henne en fråga om hennes dag. Gradvis öka mängden kommunikation.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 5
    5. Öka den tid du spenderar tillsammans. Hitta ursäkter att vara nära henne, som att sitta med henne till lunch eller bredvid henne i klass eller arbeta med henne på ett projekt. Om du vet att hon går till gymmet på morgonen, gå på samma gång som henne så att du kan prata, även om bara för att säga en snabb hej. Du vill att hon ska se dig som en vanlig närvaro i hennes liv.
  • Var försiktig så att du inte överdriver det genom att gå vart hon gör. Allt du behöver göra för att skapa en känsla av förtrogenhet är att välja några strategiska ögonblick varje vecka för att vara nära henne och göra din närvaro känd.
  • Metod 2 av 4:
    Gör det första draget
    1. Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 6
    1. Närma sig henne ensam. En-mot-en-kontakt är bättre för att flörta med en blyg tjej än att närma sig henne när du är med en grupp, som kan skrämma henne. Separat från din grupp av vänner och hitta lite tid att prata med tjejen du gillar när du är ensam.
    • Om du är i skolan kan det betyda att prata med henne av hennes skåp eller som hon går till sin bil.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 7
    2. Komplimanger henne. Hon kan vara blyg, men hon kommer sannolikt att uppskatta att du tar märke till hennes nya frisyr eller hennes söta skjorta. Ännu bättre, påpeka ett icke-fysiskt attribut om henne att du gillar, som hennes vänlighet, glädje eller hennes humor. Detta kommer att bygga upp sitt självförtroende och få henne att känna sig säkrare runt dig.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 8
    3. Föreslå en aktivitet du kan göra tillsammans. Detta gör att du kan spendera mer tid med henne och att bygga upp ditt förhållande eftersom hon lär känna dig mer. Föreslå något enkelt som att gripa lunch tillsammans under urtaget eller gå ut till en film med vänner, om du ser att hon är bekväm i grupp.
  • Syfte inte för datumliknande situationer. Allt du vill göra för nu är att hitta möjligheter att låta dig lära känna varandra. Dating, för en blyg tjej, kan vara ett koncept som hon behöver värma upp till, och uppvärmning inkluderar att lära känna den person hon kan gå på ett datum med.
  • Metod 3 av 4:
    Flirta genom kroppsspråk
    1. Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 9
    1. Bryta pekbarriären. Tar lätt på armen, axeln eller handen när du talar - bara en sekund eller två kommer att börja få ditt meddelande över. Röra henne försiktigt när hon säger något du håller med eller säger något roligt.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 10
    2. Håll ditt kroppsspråk öppet. Möta henne med hela kroppen och luta sig in för att lyssna närmare om hon talar mjukt. Detta kommer att få henne bekväm med mindre fysiskt avstånd mellan dina två. Men om hon drar bort, dra bort så bra för att inte tyckas skrämmande.
  • Avstå från att korsa dina armar. Om hon ägnar stor uppmärksamhet åt dina rörelser, kunde hon misstänka detta när du visar en brist på intresse.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 11
    3. Håll ögonkontakt. Gör det för bara några sekunder, bara nog att hon fångar dig och tittar bort. Ögonkontakt är ett kraftfullt verktyg för att göra henne fascinerad av dig. Först kan du bara byta ut snabba blickar, men med tiden kan du förlänga längden på ögonkontakten om hon motsätter sig.
  • Metod 4 av 4:
    Mäter hennes reaktion och förföljer vidare
    1. Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 12
    1. Lägg märke till om hon flörtar tillbaka. En blyg tjej kommer inte bara flirta med någon, så du kan vara säker på att hon är intresserad av dig om du ser att hon försöker flirta tillbaka. Hon kan flörta tillbaka genom att göra mer frekvent ögonkontakt, liknar dina statuser på sociala medier, initierar småprat, eller visar flirty kroppsspråk.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 13
    2. Var konsekvent. Någon som är blyg kan behöva förstärkning att du är seriös om att driva dem. Vad du vill göra är att skicka sina flera konsekventa signaler så att hon är säker på att du flirtar med henne.
  • Om du sa hej till henne igår, säg hej till henne idag. Om du log på henne när du korsade vägar i cafeterian, le på henne igen så att hon inte tror att du bara var artig. Försök att göra ögonkontakt flera gånger. Hon kommer att få dina tips om du upprepar dem några gånger.
  • Bild med titeln flirta med en blyg tjej steg 14
    3. Ge henne tid. Det kan ta sin tid, som några veckor eller till och med en månad eller två, för att värma upp till tanken på att flirta eller flirta med. Hon kan ta längre tid att känna igen och erkänna dina ledtrådar.
  • Ange en tid du är villig att försöka bryta isen. Till exempel, berätta att om du efter två månader av dig flirta med henne är du fortfarande inte att spendera mer tid med varandra, kommer du antingen att gå vidare eller prova en mer direkt flirtande teknik.
  • Om hon gör det klart är hon inte intresserad, respektera hennes önskemål.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 15
    4. Flirta via textmeddelande eller sociala medier. Om du märker att hon inte svarar på dina kroppsspråkiga signaler, försök flirta med henne via text eller sociala medier. Hon kan vara mindre bekväm med eller mindre van vid personliga konversationer än att svara via Facebook Messenger. Använd textning som ett sätt för henne att vänja sig för att göra små samtal och ha konversationer med dig. På det här sättet kan hon öppna personligen när hon blir mer bekväm med dig över tiden.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 16
    5. Variera din flirta stil. Se hur hon reagerar på dina olika flirta metoder. Hon kan helt stängas när du försöker hålla ögonkontakt men vara pratsamma när du frågar henne en fråga om hennes hobbyer. Målet är att vara flexibelt och tillgodose din flirta stil till sin komfortzon. Du kan sedan gradvis flytta kommunikationen till en mer gemensam mark.
  • Bild med titeln Flirt med en blyg tjej Steg 17
    6. Identifiera om hon gillar dig eller inte. Om hon är intresserad och mottaglig för dina kroppsspråkiga signaler, kommer hon sannolikt att svara med öppet kroppsspråk. Hon kan också bli nervös runt dig och rodna eller stammar, som båda kan innebära att hon är in i dig. Om hon är nervös för att hon gillar dig, kan hon reta dig eller kasta ett skämt i konversationen.
  • Om hon inte gillar dig, kommer du att se henne bli obekväma med dina gester. Hennes kroppsspråk kommer att stängas, hon kanske inte gör ögonkontakt, och hon kan vara ännu tystare än vanligt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande