Hur man flirta med en tjej alpha way

Att vara en "alfa-man" betyder att vara en dominerande, självförtroende och stark man. Det betyder att du vet, och får, vad du vill ha. Alpha män verkar alltid få vad de vill ha, och det är därför de ofta beundras och emulerade. Om du respekterar Alpha-mentaliteten och vill ta med det till ditt personliga liv, det finns några saker du behöver göra - och undvik - att flörta med en tjej "Alpha Way."

Steg

Del 1 av 3:
Närmar sig flickor med säkerhet
  1. Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 1
1
Gå som en alfa-manlig. När du närmar dig flickan du har ditt öga, vandra inte runt, oavsiktligt stöta på sin vängrupp, och sedan initiera en interaktion. En alfa-man ser flickan han vill flörta med och närmar sig henne direkt, med självförtroende och syfte. Gå som du är i kontroll, med långsammare, bestämda steg. Du vet var du går, och ingenting står IHTTPS: // Get-A-Wingman.com / alfa-male-body-språket-hacks-den-direkt-boost-din-attraktivitet /
  • Så lama som det låter, var inte rädd för att träna din promenad i ditt hem. Försök hitta en plats med speglar så att du kan observera dig själv. Ibland har människor nervösa dragningar att de inte ens märker, så var inte generad att träna lite.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 2
    2. Få ögonkontakt. När du pratar med en tjej som du är intresserad av, särskilt en extremt attraktiv tjej, kan det vara skrämmande att se rakt ut i ögonen. Men när du avleder din blick skickar du det budskap som du tror att hon är ute av din liga. De flesta kvinnor kommer inte att vara intresserade av att flörta med en man som redan har meddelat omedvetet att han känner sig ovärderlig.När du presenterar dig själv och börja prata gör ögonkontakt.
  • Det betyder inte att du borde stirra på henne - det kan vara lite obehagligt. Det är okej att bryta ögonkontakt ibland.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 3
    3. Presentera dig själv i en självsäker, stadig röst. Om hon är i mitten av en konversation, vänta tills det finns en liten paus innan du säger något som, "Jag är ledsen att avbryta, men jag var tvungen att säga hej."Om hon är lite överraskad, det är en bra sak. Du har omedelbart visat henne att du är säker och du tvekar inte att driva det du vill ha. Förläng din hand för ett handslag för att visa att du är mogen och se till att ta hand om handen nog, så hon vet att du känner dig säker i din interaktion.
  • Undvik upptagningslinjer. Kvinnor lockas till äkthet, så agera inte som om du använder en flirta manual för att prata med henne. Berätta för henne självsäkerhet varför du närmade henne. Du kan säga någonting från, "Jag såg dig från hela rummet och jag var tvungen att säga hej till någon så vacker," till, "Jag ville verkligen presentera mig själv med ett sådant vackert leende."
  • Om du inte vill använda ett komplimang strax utanför fladdermusen för rädsla för att låta ostlikt, se till att du planerar en annan logisk öppnare. Om du har gemensamma vänner kan du säga, "du är vänner med ____, rätt? Jag kände igen dig och var tvungen att säga hej."Du kan även göra en observation för att starta en konversation, som," Jag märkte att du äter _____, är det inte utmärkt?"Genom att planera något att säga, undviker du en besvärlig tystnad.
  • Del 2 av 3:
    Konversera och flörta
    1. Bild med titeln Flirta med en tjej Alpha Way Steg 4
    1. Ställ hennes frågor. Detta gör det möjligt för dig att styra konversationen. Att styra en konversation betyder inte att du ska prata över henne, avbryta henne, eller agera som en know-it-all. Det betyder att du styr samtalet. Ställ hennes frågor om sig själv, både för att visa henne att du är intresserad av att lära dig om henne och också att styra konversationsämnena. Fråga henne inte något intensivt eller personligt, men typiska, inledande ämnen.
    • Om du är på en fest, kan du fråga henne hur hon känner till värden. Om du är ute någonstans, fråga sina enkla introduktionsfrågor: hennes namn, vad hon gör, var hon är från och liknande. När du väl har lite lite om henne, kan du fråga mer personliga, fördjupade frågor.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 5
    2. Begränsa dina ord. Tala om dig själv bara när det är lämpligt, men starta inte i långa historier eller monologer om ditt liv. Låt henne dela mer om sig själv än vad du gör om dig själv, bara prata om dig själv om hon frågar, eller om du vill markera något du har gemensamt. Ju mer hon kan prata om sig själv, och ju mer rapte uppmärksamhet du visar henne desto bättre.
  • Bild med titeln Flirta med en tjej Alpha Way Steg 6
    3. Håll sakerna ljusa och positiva. Alpha män klagar inte, och de känner verkligen inte ledsen för sig själva. De skapar sina egna realiteter, så undvik att vara en "Debbie Downer" medan du pratar med den tjej du är intresserad av. Om du har en humoristisk känsla, använd den! Att göra en tjej skratta är en extremt effektiv flirteknik. Du vill att hon ska associera dig med positivitet, skratt och roligt, så klagar inte.
  • Om hon säger något negativt, stödja sin åsikt men erbjuda en positiv spin på saker. Om hon säger något om vädret är hemskt, kan du säga något i linje med "det är inte bra, men åtminstone kan vi lida genom det tillsammans."
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 7
    4. Erbjuda äkta komplimanger. Bombardera inte henne med smickrande bara för att göra henne som du. Kommentera de attraktiva egenskaper du ser i henne. Eftersom alfa män är säkra i sig, säger de inte saker som de inte är uppriktigt menar. Inte bara kommer det att visa henne att du är en äkta person, det kommer att göra henne att uppskatta dina tankeväckande komplimanger ännu mer.
  • Om hon pratar om sitt jobb kan du säga något som, "Det låter som om du är extremt intelligent för att hantera allt detta." Om du berättar ett skämt för att få henne att skratta, kan du erbjuda henne något som, "Du har ett unikt skratt. jag gillar det." Du kommer inte se ut som en alfan man bara genom att berätta för henne att hon är varm.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 8
    5. Skapa skämt. Var inte rädd för att reta henne lite. Alfa män ooze förtroende, och de de inte blyga bort från att vara äkta. Självklart inte säga något som faktiskt kan förolämpa henne, men få henne att skratta genom att ringa henne ut på dumma saker.
  • Ett roligt sätt att starta en lätthjärtad fram och tillbaka med en kvinna du just träffat är att agera som om du har känt henne för alltid. När hon börjar prata lite om sig själv, kan du säga något som, "Åh [hennes namn], du har alltid varit så rolig / envis / klumpig / observant / nerdy." Du kan skapa attraktion genom att få henne att skratta och känna sig bekväm.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 9
    6. Låt konversationen flödas naturligt. Närma sig inte en tjej med det singulära målet att säkra ett datum med henne. Istället, gör det till ditt mål att ha en stor, flirtig konversation. Kvinnor kan typiskt berätta om du "plockar upp dem" istället för att flörta, och flirta är mycket mer ljust, roligt och noncommittal. Låt konversationen vara organisk och naturlig, och bara fråga henne när det känns som att det går bra.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 10
    7. Avsluta konversationen. När du har chattat lite, avsluta konversationen på lämpligt sätt. Om det är gått bra, fråga henne på ett datum eller helt enkelt få sitt nummer. Om du vet att du ser henne igen, berätta för henne att du tyckte om att träffa och prata med henne. Genom att slutföra konversationen på dina villkor har du än en gång hävdat din alfa-ness. Vänta på en väv i konversation, och säg något som, "Det har varit underbart att prata med dig, och jag ska [ge dig ett samtal / se dig senare / vad som helst]."
  • Om saker inte går smidigt och hon verkar inte intresserad, oroa dig inte eller stressa över det. Även alfabeterna blir avvisade ibland, men det spelar ingen roll. Nyckeln till att vara en alfa behöver inte någon annan att validera dig, så fortsätt. Avslag är inget att frukta.
  • Del 3 av 3:
    Ser ut som en alfa
    1. Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 11
    1. Ser bra. Det betyder inte att du behöver plötsligt få en sex-pack, skära ditt älskade skägg eller gå tusentals dollar på en ny garderob. Bestämma vad "bra" betyder för dig och var det. Om det betyder att träna regelbundet och bli mer passform, gör det. Om det bara betyder att du borstar ditt hår, gör det! Att vara en alfa och flirta som en alfa, handlar om att känna ditt bästa. Polera upp allt som du tror skulle få dig att se bättre, brudga dig själv hur du gillar, och vet att varje gång du möter en tjej, är du den bästa versionen av dig själv, vad som helst som betyder för dig.
    • Det finns alfa män som ser ut som Zac Efron, med stora muskler och perfekta kläder. Det finns också alfabetiska män som Bill Clinton, som finner makt i förtroende och intellekt. Att vara en alfa-man handlar mer om tankegång än det handlar om utseende.
  • Bild med titeln Flirt med en tjej Alpha Way Steg 12
    2. Upprätthålla god hygien. Medan saker som frisyr och garderob är personliga och upp till dig är god hygien inte förhandlingsbar. Om du vill ha ditt bästa skott med tjejer, kan du inte vara smutsig eller obehaglig att vara runt. Dusch regelbundet, håll andan luktande fräsch och håll huden och håret rent. Det kan vara möjligt att flörta framgångsrikt samtidigt som en slarvig hygienrutin upprätthålls, men renlighet kommer säkert att öka dina chanser.
  • Bild med titeln Flirta med en tjej Alpha Way Steg 13
    3. Känna skillnaden mellan alfa och cocky. Ibland förvirrar människor en säker, "alfa" Attityd med att vara cocky. En alpha är självsäker, behöver inte dominera en konversation eller alltid vara centrum för uppmärksamhet, och är flexibla - de känner igen att de är mänskliga, precis som alla andra - de gör misstag och de äger upp till dem. Någon som är kockig, å andra sidan, är arrogant (hans självkänsla är baserat på mer om rikedom, privilegium och externa faktorer), kommer att prata över andra, vara hänsynslösa för att försöka komma framåt, och kommer inte att erkänna att det är felaktigt eller be om ursäkt.
  • En verkligt självsäker person kan acceptera kritik, kan låta någon annan gå in i strålkastaren och erkänna det när han är fel (utan överroende).
  • Bild med titeln Flirta med en tjej Alpha Way Steg 14
    4. Bära dig själv självsäker. Stå upp rakt och var inte rädd för att ta upp utrymme. Du kommer inte se Alpha Males Hunched Over och nervöst fitta med sina kläder eller händer. Ta ett djupt andetag och berätta för dig att du är den coolaste mannen i rummet. Ta en bred stans om du står och håller armarna på dina sidor. Fokusera på att se bekväma, självförsäkrade och dominerande, oavsett om du känner dig så på insidan.
  • Ser ut som en alfa-man är som att träna en ny muskel. Varje gång du gör det blir det lättare och enklare. Så småningom börjar du känna dig som en alfan man också.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande