Hur man får reda på om din man är otrogen

Ingen kommer att hävda att det är otroligt smärtsamt att överväga möjligheten att din man fuskar på dig. Men om du har anledningar att misstänka att han är otrogen - eller tror att du gör-då är det dags att börja leta efter de tecken som han är otrogen. Ju längre du släckte den här förödande situationen, desto sämre kommer du att känna om du får reda på att han inte har varit ärlig med dig. Om du vill veta om din man har fuskat på dig, ska du titta på vad han säger och gör runt dig och var uppmärksam på vad som har förändrats. Om du vill veta om han fuskar, följ bara dessa steg.

Steg

Metod 1 av 3:
Lägg märke till vad han gör
  1. Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 1
1. Leta efter en förändring i din mans sexkörning. Det finns två ändringar att leta efter här. Ju mer uppenbart är att om din man ser någon annan, kanske han inte är upphetsad om sex längre. Om ditt sexliv har minskat ett tag, då inte att ha mycket sex betyder inte att din man är fusk, men om han brukade vara upphetsad att komma i sängen med dig och inte längre, kan det vara ett tecken på det Han får det någon annanstans.
  • En annan förändring du kanske märker är att din man plötsligt har en omättlig sexuell aptit. Det kan innebära att hans sexkörning har blivit mer intensiv eftersom han sover med en annan dam.
  • Se vad han är i sängen. Är han plötsligt mycket mer äventyrlig än tidigare? Har han alltid fastnat på samma rutin och försöker nu krydda saker varje gång du kommer in i sängen? Han kan få sina drag från en annan kvinna.
  • Du bör också se om han plötsligt blyg med sin kropp runt dig och vill inte att du ska se honom med sin skjorta av. Om han bara vill ha sex i mörkret, kan det vara för att han inte känner sig rätt om att dela sin kropp med två kvinnor.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 2
    2. Se om din man plötsligt duschar dig med vänlighet. Han kan vara mycket trevligare för dig eftersom han känner sig skyldig att vara otrogen. Om han har varit avlägsen eller uncommunicative, eller om han bara inte är en mycket demonstrativ person, men han är plötsligt väldigt snäll och söt, och alltid berättar bra saker, då kan det vara för att han försöker kompensera för att se någon på sidan.
  • Men då igen kunde han bara vara trevligare eftersom du går igenom en grov lapp och han försöker göra det till dig.
  • Om han plötsligt tar med dig blommor, choklad och söta kort, kunde han bara försöka ta tillbaka den kärleksfulla känslan. Alternativt kan han kompensera för fusk.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 3
    3. Se om han plötsligt är mycket mer hjälpsam. Om din man inte är normalt för praktisk runt huset, men nu gör han disken, gör mataffären, eller till och med gör matlagningen, då kan något vara uppe. Han försöker säkert kompensera för något, och det kan vara otrogen.
  • Men igen, kanske försöker han bara vara snäll plötsligt, eller vill ha något annat från dig som ett resultat. När han helt förändrar sina hushållsvanor, bör du vara på varningen.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 4
    4. Leta efter förändringar i din mans humör. Om din man är vanligtvis moody och plötsligt går på solsken, eller om han är normalt stabil och nu går igenom oregelbundna upp och ner, så kan något vara uppe. Om han grinar öra till öra och tittar ut i det avstånd som han tänker på någon annan, kan hans goda humör inte ha något att göra med dig.
  • Se också om han stormar hem och ser upprörd ut, och försöker sedan skylla på jobbet eller något som aldrig gjort honom upprörd.
  • Om du ser hans humör förändras efter att han tar ett "snabb telefonsamtal" eller läser en text, kan en annan kvinna vara anledningen.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 5
    5. Se om han har ändrat sina vanor runt sin telefon. Om han brukade lämna sin telefon ut på bordet i timmar, eller om han var den typ av man som skulle lämna huset och glömma sin telefon hela tiden, men plötsligt är han och hans telefon oskiljaktiga, då är det med något. Om han aldrig lämnar sin telefon ut längre, panik när han inte hittar sin telefon, och inte kontrollerar sina texter runt dig eller bara agerar varje skuggig runt sin telefon, så kan du ha anledning att oroa dig.
  • Om han plötsligt sätter ett lösenord på sin telefon men aldrig bryr sig om privatlivet innan, så kan något vara uppe.
  • Om han går ut för att ta ett telefonsamtal och kommer tillbaka, ser antingen upprörd, upphetsad eller ursäktande, kan du börja undra vem som är på den andra raden.
  • Om du går in när han är i telefon och han slutar plötsligt samtalet, kanske han kanske pratar med en annan kvinna.
  • Om han brukade vara flitig om att svara på sin telefon, och nu kan du gå timmar utan att komma i kontakt med honom, då kan han spendera den tiden med en annan kvinna.
  • Om han stänger av sin telefon i timmar och han brukade aldrig göra det, är det inte ett gott tecken.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 6
    6. Kolla in hans beteende nära sin dator. Om han aldrig brydde sig om datorn mycket innan, men plötsligt spenderar all sin tid på nätet, kan det vara på grund av en annan kvinna. Om han stannar upp sent på datorn när du plötsligt har gått i sängen, eller om han plötsligt stänger sin dator när du går in, är det ett dåligt tecken.
  • Om du ser honom på datorn, och hans ansikte plötsligt lyser, som om han pratar med en förälskelse, så kan det innebära att han fusk.
  • Om han inte går på datorn när du är i rummet, kanske han inte vill att du ska se vad som finns på skärmen.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 7
    7. Var uppmärksam på sina ursäkter. Om du och din man tillbringade det mesta av din fritid tillsammans, och han plötsligt aldrig är om misstänkta skäl, kan han spendera sin tid med en annan dam. Om han alltid har en "killar," Spenderar varje natt sent på jobbet, eller har plötsligt hittat en passion för en ny sport och spenderar all sin fritid på gymmet, då kan han använda dessa ursäkter för att komma undan med sin älskarinna.
  • Självklart kunde han verkligen ha hämtat en kärlek till en ny sport, eller han kanske verkligen måste stanna sent på jobbet varje natt, men om han aldrig har gjort någon av dessa saker innan och har visat flera andra misstänkta tecken, så kan det menar att han är fusk.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 8
    8. Lägg märke till vad han säger. Flera saker som din man kan säga kan indikera att han fuskar på dig. Här är några saker att se upp för:
  • Om han brukade komplimera dig hela tiden, men komplimangerar aldrig dig längre, det kan vara för att han tänker på någon annan.
  • Om han inte var mycket av en söt talare innan, men helt plötsligt kompletterar du, kan han göra det för att kompensera för att vara med någon annan.
  • Om han bara låter annorlunda, med hjälp av ord som du aldrig hört tidigare, skrattar på ett nytt sätt, eller bara fraserar sina ord annorlunda, kan han ha plockat upp det här från en annan dam.
  • Metod 2 av 3:
    Lägg märke till hans utseende
    1. Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 9
    1. Leta efter en förändring i din mans grooming vanor. Om din man aldrig var en obsessiv rakapparat eller hårskärare och nu rakar han alltid sitt ansikte och bibehåller sitt hår och kontrollerar sig i spegeln, då kan han bli redo för en annan kvinna.
    • Du bör också kolla för att se om han börjar duscha oftare, speciellt om han gör det rätt när han kommer hem. Detta kan bero på att han vill tvätta en annan dam doft av honom så snart som möjligt.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 10
    2. Se om han betalar mer uppmärksamhet åt hans kropp. Om din man aldrig bryr sig mycket om sin kroppsbyggnad, men han går plötsligt till gymmet varje dag, kör eller lyfter vikter i källaren, det kan innebära att han försöker få sin kropp i form för en annan dam.
  • Självklart bör du överväga andra faktorer: kanske har han en medeltidskris och vill se bra ut, eller kanske blev han bara motiverad att bry sig mer om sin kropp.
  • Du bör också se upp för att se om han plötsligt är besatt av sin kost. Detta kan också indikera att han betalar mycket uppmärksamhet åt hans kropp för en annan kvinna.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 11
    3. Se om han luktar annorlunda. Detta är en stor röd flagga. Om din man luktar annorlunda, kan det bero på att hans kroppskemi har förändrats från att vara med en annan kvinna. Och om han bara luktar som parfym, girly lotion eller något annat feminin, säger det definitivt att han har spenderat tid med en annan kvinna.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 12
    4. Lägg märke till hans kroppsspråk. Din mans kroppsspråk kan också säga mycket om han fuskar på dig. Även om han säger de rätta sakerna, kunde hans kropp förråda honom. Här är några tecken på att något har förändrats för honom:
  • Notera mängden ögonkontakt han ger dig. Om du brukade alltid titta på dina ögon när du talade men nu alltid ser bort, kan han göra det ur skulden.
  • Notera en brist på tillgivenhet. Om han brukade kyssa dig, krama dig, sätta armen runt dig och låt dig veta hur mycket han brydde sig igenom hans berör, men rör dig aldrig längre, då kan något vara uppe.
  • Se om han vänder sig från dig när du pratar. Om han korsar armarna, vänder sig bort från dig, och inte står inför dig med sin kropp, då kan han gå tillbaka eftersom han är obekväma.
  • Lägg märke till om han visar dig kärlek när du är ensam, men inte när du går ut. Om han är över dig när du är hemma men han är avlägsen den andra du går ut genom dörren, kan det bero på att han är rädd att hans älskarinna kommer att fånga honom med en annan kvinna.
  • Metod 3 av 3:
    Ta reda på om han fusk
    1. Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 13
    1. Titta igenom hans saker. Även om du tittar genom din mans saker är ett snabbt sätt att bryta sitt förtroende, om du är säker på att han fuskar och vill ha konkreta bevis, kan du prova den här manövreringen. Om du verkligen vill veta om han fusk, är det några ställen att se:
    • Hans telefon. Om han är kunnig, kommer du inte att kunna hitta bevis på att han fuskar på din telefon. Men om han inte är, kan du leta efter en utbyte med en kvinna som du aldrig hört talas om. Han kan till och med inte ha anslutit sitt älsklingsnummer i sin telefon - leta efter texter och samtal till oidentifierade nummer.
    • Sök på sin dator. Om du verkligen vill veta om han är otrogen, kolla in hans e-post eller Facebook-meddelanden. Du kan vänta på att han ska gå bort från sin dator när han är inloggad i e-post. Om han också har börjat ta bort sina e-postmeddelanden, kan det vara ett tecken på att han gömmer något från dig.
    • Sök igenom hans grejer. Gå igenom sin resväska, skrivbord, plånbok eller till och med fickorna på hans byxor för ledtrådar.
    • Kontrollera sina kontoutdrag. Se upp för när som helst han har spenderat stora summor pengar på en restaurang du aldrig har hört talas om. Kolla in datumen och tänka på var han sa att han var - om han sa att han arbetade sent en natt men spenderade mycket pengar på en snygg middag just då, vilket är en anledning att oroa sig.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 14
    2. Följ honom. Om du är rädd att fråga om han fusk eller inte har hittat tillräckligt med bevis, kan du försöka följa honom för att se var han verkligen gå. Återigen är detta ett annat sätt att förlora sitt förtroende mycket snabbt. Här är några sätt att dra av det här:
  • Följ inte honom i din egen bil. Låna en väns bil så att han inte märker att du är bakom honom.
  • Håll ett säkert avstånd. Oavsett om du är till fots eller i ett fordon, bli inte för nära, eller han kommer att hitta dig.
  • Checka in på honom när han inte förväntar sig det. Om han säger att han arbetar övertid eller tittar på spelet på en väns hus, "titta in" oväntat och se om han verkligen är där. Bara se till att du har en bra ursäkt för varför du bara visade upp.
  • Bild med titeln Ta reda på om din man är fusk steg 15
    3. Fråga om han är fusk. När du har sett tillräckligt med tecken på att han inte är trogen, kommer det att vara dags att prata med din man om det. Även om konversationen blir smärtsam, är det bättre att inte fördröja det om du verkligen vill ha sanningen. Så här kan du hitta ett sätt att fråga din man om han är otrogen:
  • Fråga honom när han inte förväntar sig det. Så länge du är på en privat plats, kan du få konversationen. Berätta inte för honom att du vill ha ett stort samtal, eller han kanske vet exakt vad du har i åtanke och kommer redan att vara beredd att göra ursäkter.
  • Berätta för honom att du vill ha sanningen. Påminna honom om att han inte gör dig några gynnar genom att vara oärlig.
  • Visa honom att han verkligen skadar dig. Låt honom se hur upprörd tanken på att han är otrogen gör dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande