Hur man är en man

Gilla det eller inte, det tar mer än ett par cojoner För att uppnå manlighet. Kulturer runt om i världen har riter av passage för att symbolisera det och tullen för att bevara det. Även om det inte finns något sätt att kategorisera manlighet, finns det vissa attribut som nästan alla skulle överväga att vara "manlig."

Steg

Del 1 av 4:
Sinne
  1. Bild med titeln vara en scenhanterare Steg 15
1
Känna sig själv. Ta reda på vem du är och var glad med den personen. Det finns inget sätt att vara en man. En "riktig" man kan vara en loggare som bär plaid och inte duschar i 10 dagar - en "riktig" man kan också vara professor som pratar om Milton och Shakespeare. Alla män vet dock vem de är och respekterar sig in och ut.
  • Bild med titeln Välj en ekonomisk förvaltningskurs för att hävda konkurssteg 2
    2. Var kunnig om någonting. Det spelar ingen roll vad det är, men du bör överväga dig själv ganska bekant med ett kompetensområde. Män kanske inte vet eller vill använda snygga, två dollar ord, men när det är dags att få saker gjort, vet de hur man ska agera. De använder sina smarta för att få det gjort. Vilket kompetensområde vet du? Här är bara några områden som du kan överväga att dyka in.
  • Allmänbildning. Du är jack av alla affärer. Du kan vinna en vacker öre på Jeopardy! Om du bryr dig om att vara på TV. Du vet skillnaden mellan deltagare och delar av tal, pterodactyls och pterorhynchus, och en $ 99 kostym och en $ 6 000 kostym.
  • Historia. Allmän sällsynta, mannen som är en historia av historien ger sig fördelen med en mycket bred lins när man överväger problem: han kan dra på romersk artilleri strategi, kallt krigsförhandlingstaktik och dunkla fransk ekonomisk politik bland annat. Han vet att historien inte bara handlar om att förhindra det förflutna misstag från att hända i framtiden.
  • Kvinnor. Vissa män gör det motsatta könet till ett studieområde. Om du vill vara kunnig om kvinnor, var beredd att göra misstag och lära av dem. Det finns inget värre än en man som tycker att han är Guds gåva till alla kvinnor, men vem är envis förolämpande, cavalier och clueless. Observera att detta inte gäller för alla män och att sådana stereotyper gillar "Att vara en dams-man" är inte bara utdaterade, men också förmodiga.
  • Bild med titeln Datum En Leo Man Steg 8
    3. Vet när du har gjort ett misstag och vet när du ska säga "Jag är ledsen." Det är inget fel med att göra ett misstag. Endast den osäkra mannen tycker att det är dåligt, för att han inte är bekväm med vem han är i första hand. Trygga män vet när de är fel och är inte rädda för att erkänna det.
  • Lära sig att säga "Jag är ledsen" på olika sätt. Män vet att det säger "förlåt" behöver inte alltid vara muntlig. En biljett till ett basebollspel, frukost i sängen, och en camping resa är alla sätt att säga "Jag är ledsen" utan att flytta de gamla vokalband fram och tillbaka. Män vet att dessa ofta är effektivare sätt att kommunicera ånger än två mässiga ord.
  • Bild med titeln Hantera tvivel om din virvelvind romantik och äktenskap Steg 6
    4. Känna mannen -koden. Vad är mankoden? MAN-koden är en oskriven uppsättning regler som vissa män lever med, ofta utvecklas men sällan förändras. Om det betyder något för dig, ta man-koden seriöst. Det kan kanske berätta för andra män att du respekterar dem så mycket som du respekterar dig själv. Kom ihåg att det här är allt som ska tas med en nypa salt. Varje man är annorlunda, du är annorlunda och om den här listan inte resonerar med dig eller betyder något för dig, känner du inte som om du måste gå ut ur din väg för att uppnå dessa saker. Här är några saker på listan:
  • Dating no-nos. Du får aldrig datera en annan väns syster (eller syskon), om du inte har för avsikt att gifta sig med dem. Du får aldrig datera en annan väns ex om du inte har sitt uttryckliga tillstånd. Explicit tillåtelse innebär att han faktiskt frågar honom.
  • Dela dina ägodelar när det är möjligt. Om en vän frågar om ett par arbetsstövlar, en borr eller en crock-pott en dag i förväg, borde du vara vänlig nog att låna det till honom. Bilar, lyckliga föremål, eller partner är inte nödvändigtvis tillämpliga.
  • Födelsedag presenter för andra män är alltid valfria. Om du trycker på för information kan du alltid ljuga och berätta för dem att din signifikanta andra beställde dig att agera.
  • Inleda aldrig konversation med andra män på en urinalstation. Det är aldrig acceptabelt att välja en urinal omedelbart intill en annan man om en öppen, ytterligare borttagen urinal är tillgänglig.
  • Inga smiley-ansikten eller uttryckssymboler är nödvändiga när du textar en annan kille. Även om det är acceptabelt (inte föredraget) att använda vid textning av kärleksintressen, håll använd till ett minimum.
  • Bild med titeln Diagnose och hantera hög fungerande bipolär sjukdom Steg 10
    5. Släpp av självförstörande tankar eller tullar.Förstå att alla män i alla kulturer kan ha, i viss utsträckning socialiserat på sätt som kan vara psykologiskt och kulturellt skadligt och kan medföra olycka.Det första steget i att skapa en känsla av själv i manlighet är att undersöka miljön där du uppstod, så objektivt som möjligt.
  • Växte du upp i en kultur där det var acceptabelt att missbruka någon, vare sig fysiskt eller muntligt, vem var "gått över gränsen" eller insubordinate? Våld är oftare resultatet av feghet än en genuin impuls för att lösa ett problem. Använder våld eller hot mot vänner eller familj till "Visa din auktoritet" är ohälsosam och skadlig.
  • Var du lärde dig att vara "tuff" betyder att man undertrycker känslor, håller i tårar, och aldrig utsätter sårbarhet? Nackdelen här är att du också lär dig att internalisera och undertrycka dessa känslor som sedan fester och förvärras.Fokusera på att vara en annan typ av tuff: Var en pålitlig, stark figur som kan hantera motgång.
  • Var du lärt att hata / frukta någon som är homosexuell?Förstå att bara en sak gör dig gay: Har en romantisk och sexuell preferens för människor av samma kön.Den typ av musik du gillar, de kläder du bär, oavsett om du gråter på ledsna filmer, köper dina fru blommor, är känslig eller trevlig mot andra - inget av det gör dig gay.Utåtriktade visningar av homofobi pekar på en mans egen sexuella osäkerhet, inte hans förmåga och är inte cool på något sätt, form eller form.
  • Del 2 av 4:
    Kropp
    1. Bild med titeln Kope med rädsla för övergivande med en psykisk störning Steg 11
    1. Rengör dig själv, även om du bor i skogen. En man vet att rengöring av kroppen är nödvändig, varje djur gör det, men faller inte i fällan av "Grooming dig själv" Som en del av någon modernistisk social trend. Grooming har blivit ett företag och företag och företag tröttnar aldrig på att övertyga dig om att du behöver oändliga mängder onödiga produkter. Den moderna "grooming" och "manschaping" affärer är allt gjort för att tjäna pengar, inte för att det är ädla, friska eller moraliska.
    • Du behöver inte raka varje dag, särskilt inte om du växer ett skägg. Vissa män kan inte växa ett ordentligt skägg, och det är okej, kanske är det bättre att vara ren rakad. Andra män har mycket bra skäggtillväxt, vilket är naturens uppmaning till dem att växa ett fullt skägg. Män tenderar att vara rädda för vilka potentiella partner som tänker på ansiktshår. Ingen borde dominera (eller manipulera) dig i att raka ditt skägg när du inte vill. Var dig själv, eftersom naturen skapade dig, var din egen mästare.
    • Du behöver inte raka eller trimma ditt brösthår, rygg hår eller något kroppshår i allmänhet. Du behöver inte leva upp till någon nonsensisk och ytlig bild av "slät, mejsad (plast) man" skapad av modern mode, reklam och filmindustri, igen för att tjäna pengar. Vissa män är väldigt håriga, andra är helt släta, vardera, var stolta över din kropp och alla fysiska attribut natur har skapat för att ge dig din manliga identitet.
    • Dusch och bada vid behov. En man drar nytta av duscha när han är smutsig eller illaluktande - inte nödvändigtvis varje dag. Vissa kan välja att vara smutsig eller illaluktande för en bra anledning (arbetar på en bil, eller på att träna).
    • Du kan regelbundet klippa hår och finger. De flesta män som no-nonsense hårklipp, även om vissa män föredrar hår som är lite längre eller stil och det är också bra.
  • Bild med titeln Njut av naturen Steg 1
    2. Övning. Att vara en man betyder inte att du behöver rippas. Det betyder att du måste ta hand om din kropp (för vissa män, det betyder att lyfta vikter.) Anpassa sig till ansvaret för att hålla sig i form: gör kardio, yoga eller pilates (inte bara för kvinnor), styrketräning, kroppsbyggnad eller sport, kombinerat med en hälsosam kost. Minst, gå ca 30 minuter om dagen för att bränna fett och bygga lite muskel.
  • Bild med titeln vara en kreativ tänkare Steg 6
    3. Använd kläder som passar dig. Dina kläder behöver inte vara designer eller kostar en arm och ett ben. De behöver dock passa dig. Inte alla män är muskulösa och stocky, och ser därför inte bra ut i baggy, löst passande kläder. Alla män behöver:
  • Stora jeans. Ett par casual jeans, ett par arbetet jeans, och ett par formella jeans borde runda ut din garderob. Bygga runt grunderna.
  • Några knapp-down-skjortor. Återigen, ett par casual objekt, ett par för arbete, och ett par formella knapp-downs bör räcka för den genomsnittliga mannen.
  • Anständiga skor. Män vill förmodligen mellan tre och fem olika typer av skor vid vilken tidpunkt som helst: Formella skor (för arbete och / eller stora tillfällen), tennisskor, arbetsstövlar, avslappnade skor (Chukkas, spetsar, sneakers, etc.) eller något mindre än formella skor (Oxfords, toppsiders, loafers, etc.). Blanda och matcha beroende på dina behov och vanor.
  • Bild med titeln Var populär i Middle School (för tjejer) Steg 13
    4. Använd inte droger som en krycka. Män är födda äventyrare, vilket gör droger mycket riktigt. Män som är bekväma med sig själva tenderar att inte lita på kryp av droger för stöd. Även med räkningar som väger dem, och stirrar på dem i ansiktet och personliga projekt (för att inte tala om fotboll) hotar, män finner ett sätt att uppskatta livets skönhet utan att lugna sig.
  • Del 3 av 4:
    Anda
    1. Bild med titeln avslöja psykisk sjukdom på din arbetsplats Steg 1
    1. Utveckla dina egna principer. En man är inte alltid bekväm att vara domare, jury och bödel, men han vet rätt från fel och förväntar sig att andra spelar med samma regler. Titta inuti dig själv och fråga: skulle jag vilja ha någon annan att göra det för mig? Detta borde hjälpa dig att utveckla principer att leva med.
    • En man stjäl aldrig, även om han är desperat. En desperat man lär sig att be andra att hjälpa honom istället för att hjälpa sig till något han inte har rätt till.
    • En man hjälper andra i nöd. Han vet när andra är nere på lycka och behöver en hjälpande hand, även om nyttan ligger i själva gesten.
    • En man litar på sina vänner, betydande andra och familj. Han följer igenom med vad han säger att han kommer att göra och förväntar sig att andra ska göra detsamma.
    • En man ligger aldrig - för sig själv eller andra. Han utvecklar ett samvete som ger honom god feedback och låter honom vara bekväm med sanningen, även om det gör ont.
  • Bild med titeln Uppnå mål som en vårdstudent Steg 9
    2. Var ambitiös på din egen väg. Män är naturligt ambitiösa. Vi vill vara breadwinners och ha beundran och respekt för våra kamrater. Inte alla män väljer samma karriärvägar, men det är så ambitionen inte alltid till samma sak. Oavsett karriär eller yrke du väljer (du kan ha många), sätta mål för dig själv, leva upp till eller överträffa dem och återuppfinna dig när du behöver. Definiera din egen uppfattning om framgång.
  • Bild med titeln Välj ett baseballlag för att stödja steg 12
    3
    Söka ansvar och ta ansvar för dina handlingar. Den största skillnaden mellan en man och en pojke, och vuxen och ett barn, är att män är ansvariga. Män hedrar sina åtaganden, accepterar sina uppgifter och är ansvariga för sina handlingar.Män städa upp efter sig själva (figurativt och bokstavligen).
  • Män vet det någon kan far en bebis, men bara en man som förstår och accepterar ansvar kan vara en bra pappa.
  • Män vägrar att få någon att göra någonting de själva är ovilliga att göra. Som ett resultat uppskattar de svårigheten och riskerar att andra människor tar på sig deras räkning.
  • Bild med titeln Svar Mänskliga resursintervjufrågor Steg 9
    4. Lär dig att göra offer för de människor du älskar och bryr dig om. Att göra offer är en del av att växa upp, oavsett om du gillar det eller inte. Skillnaden mellan en man och en pojke är att en man går upp till plattan, medan en pojke tvekar eller klagar. Speciellt för folket i sitt liv som han älskar, ser en man på offer - oavsett om det innebär att man hänger sig, pengar eller andra resurser till människor bortsett från sig själv - som sin plikt.
  • Bild med titeln vara vänner med dina medarbetare Steg 2
    5. Vara en Bra man. Integritet gör det rätta, för rätt anledning, Även när ingen tittar på. Det kan vara frestande att tänka att genom att möta ditt självdefinierade ansvar som en man, är ditt jobb gjort, men det gör inte alltid dig bra person. Sluta aldrig försöka göra det rätta och omvärdera din karaktär och integritet. Om du ska bli en man, var en bra man, annars är det inte bättre än att återstå en pojke.
  • Del 4 av 4:
    Kärlek
    1. Bild med titeln Undvik manliga stereotyper Steg 4
    1. Använd din inre gentleman. Din inre gentleman berättar för dig att du vet att du borde - men ibland är för lat - att göra:
    • Betala för datum, såvida inte kärleksintresset i fråga ser lagen som någon barbarisk throwback till en mer misogynistisk tid. Försiktighet med försiktighet.
    • Öppnar dörrar, som hjälper till med stolar och säger "snälla du" och "tack." Generellt sätter den aktuella loveren framför dig själv ur respekt.
    • Gör inhemska uppgifter. Några män som redan är i långsiktiga relationer som skänker sina inhemska uppgifter: glömmer att ta ut papperskorgen, gör disken, ändra blöjorna. Verkliga män vet att de måste dela i inhemska uppgifter, så obehagliga som de kan vara.
    • Vara en nådig förlorare. Mannen är naturligtvis konkurrenskraftig, vilket gör det till en tuff för några. Acceptera nederlag med samma nåd som du accepterar seger. Lättare sagt än gjort.
  • Bild med titeln Gör din pojkvän Kärlek att kyssa Steg 7
    2. Kyss inte och berätta. Män älskar jakten av romantik, men för ofta blir lockad i bragging om erövringen. Falla inte offer för tanken att om du inte skryter om det, hände det inte. Framgång i kärlek talar högt nog för sig själv. Ett lugnt förtroende kommer kanske att föreslå dina vänner att du är en vanlig Lothario, även om du inte är.
  • Bild med titeln Gör en Libra Man Fall i kärlek Steg 12
    3. Behandla alltid din signifikanta andra med respekt. En enkel lista med dos och don`ts:
  • Do:
  • Lyssna på vad de måste säga.
  • Förlåta dem när de gör ett enkelt misstag.
  • Följ igenom på vad du säger att du ska göra.
  • Behandla dem på samma sätt som du vill behandlas.
  • Inte:
  • Håll dem till orealistiska förväntningar.
  • Manipulera dem för att få vad du vill ha.
  • Behandla dem som ett objekt istället för en person.
  • Antag att du vet hur de kommer att känna eller reagera.
  • Bilden med titeln berätta för din kille vän dig
    4. Rusa inte ett förhållande. Massor av killar rusar människor i obekväma situationer. Genom att göra detta, alienera de inte bara älskaren utan också hålla sig från att få vad de vill ha. Rakta män vet att när det gäller dating, sätter damen takten: om hon vill rusa in i en virvelvind romantik, är han vanligtvis spel - om hon vill ta saker långsammare, kommer han att försäkra henne om att han är där för den långa dra. Genom att låta henne sätta takten, sätter mannen förhållandet för framgång och brukar hamnar rikare i fyndet. Detta kan gälla för icke-heteroseksuella relationer, men kom ihåg för allt, det bästa i ett förhållande är kommunikationen. Prata med din partner!
  • Bilden med titeln berätta för din kille vän dig
    5. Håll lite mysterium i tanken. Att vara intriguingly förbryllande kan vara mycket lockande och förföriskt för vissa. Att vara mystisk betyder inte att vara den starka, tysta typen. Det betyder bara att hålla tillbaka lite för en senare tid, överraskande med en oväntad skicklighet, egenskap eller gest.
  • Tips

    Omgiv dig med bra förebilder, även om de är yngre än du är. Vem i ditt liv tycker du är en bra manlig förebild? Hur fungerar de? Vad gör de? Lära av dem, men kom ihåg att ingen är perfekt också - de lär fortfarande, precis som du är.
  • Att vara en man och vara en kvinna betyder samma sak, när det kommer ner till det - vara ett slag, respektfullt och sant mot dig person. Det är inte definierat av något annat, som klädpreferens, hobbyer eller sexuella preferenser.
  • Du kanske inte vill gifta dig. Det är ditt val - äktenskap är inte ett krav för att vara en man.
  • Överväga att ta ett hälsosamt intresse för barn. Ingenting är mer attraktivt än en man som är snäll mot barn.
  • "En stark man har inget problem att försvara sig men en starkare man gör." -Perussi- känner din egen styrka med andra ord. En psykiskt större och bättre man försvarar inte med sina nävar. Ta det lugnt. Du kan inte slå tillbaka fysiskt på allt som gör ont eller du blir skadad mer. Lägg inte upp med BS, men använd inte din styrka om du inte behöver. Dessutom blir du mycket mer respektabel om du inte hämnas och försöker träna metoden att vända den andra kinden.
  • Varningar

    Det tar år att utveckla de egenskaper som skiljer män från pojkar.Vi växer alla med olika hastigheter.Fortsätt arbeta med det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande