Hur man agerar som om du har en pojkvän

Även om de flesta vill vara i ett förhållande på en eller annan punkt, det finns tider när det är vettigt att agera som om du redan har en pojkvän. Oavsett om du försöker imponera på en grupp människor eller avskräcka en persistent suitor, dra "jag har en pojkvän" kortet kan komma till hands. Även om du kan se dum om du fångas faking, kan det vara en rolig paus från normen.

Steg

Metod 1 av 3:
Faking en pojkvän att avvisa någon
 1. Bild med titeln flirta med pojkar utan att vara uppenbart steg 6
1. Leta efter tecken på attraktion. Om du är ute på en fest eller en händelse och en kille pratar med dig, borde du vara på utkik efter tecken på attraktion. Saker som uthållig ögonkontakt, komplimanger, och assertivt kroppsspråk kan indikera att en kille har sina ögon på dig. Om du vill avvisa någon, hjälper det till att identifiera de tidiga varningsskyltarna och dra sedan pojkvännkortet tidigt på.
 • Ledande någon på gör saker värre för er båda. Din bästa satsning är att berätta för en kille som du har en pojkvän så snart du tror att han kommer vidare till dig. Om du välkomnar uppmärksamheten först och vrider den senare, säger du att du har en pojkvän kanske inte fungerar som ett ordentligt avslag, eftersom han kan anta att du vill fuska med honom.
 • Säg att din pojkvän bara kommer tillbaka från badrummet om någon kommer på för fort.
 • Bild med titeln Tipsa någon att sluta flirta med dig Steg 8
  2. Berätta för honom att du har en pojkvän. I de allra flesta fall är det enklaste sättet att berätta för någon du har en pojkvän det bästa. Om en kille gör ett öppet framsteg på dig, borde du säga "jag har en pojkvän" Utan att försöka klä upp det med någon detalj. Om du har en konversation och vill vara mindre konfronterande kan du arbeta med din pojkvän till konversationen.
 • Till exempel, om du pratar om musik, kanske du säger "Min pojkvänens favoritband är..." Denna metod är ett bra sätt att låta någon veta att du har tagit utan att det verkar som om du avvisar honom.
 • Vara enkel. Slå inte runt busken om du försöker få någon att tro att du har en pojkvän. Även om du försöker rädda någons känslor, kommer att vara okomplicerad om din avslag minimera risken för att dra ut det längre än det måste vara.
 • Bild med titeln Tipsa någon att sluta flirta med dig steg 14
  3. Undvik att skicka blandade meddelanden. Blandade meddelanden är ett stort problem om du försöker avvisa någon. Faktum är att bara vara artig kan indikera för några killar som du är åtminstone lite intresserad av honom. Om han är i dig, kan han ta någon indikation som ett tecken för att fortsätta. Om du är avsikt med att säga "Nej" till en kille, se till att du uttrycker den på alla nivåer.
 • Du bör också vara medveten om ditt kroppsspråk. Medan du inte behöver vara helt standoffish, bör du hålla händerna till dig själv, även om du brukar vilja uttrycka dig med beröring.
 • Bild med titeln Gossip Steg 14
  4. Kom ihåg att du bor i åldern av tekniken. Med andra ord, om killen vet ditt namn, kan han ha tillräckligt med information för att se dig online. Om han kan se dig, kan han hitta din relation status på sociala medier. Han kan räkna ut att du ljuger om du har den satt till "enda."
 • Om någon räknar ut är du inte sanningsenlig, kan du använda en ursäkt som du just börjat se någon, och du har inte gjort det "Facebook-tjänsteman" än.
 • Om du ofta använder den här tekniken kanske du vill hålla din relation status dold.
 • Bild med titeln Berätta någon att sluta flirta med dig Steg 4
  5. Överväga alternativa tillvägagångssätt. Vissa kvinnor tycker att "jag har en pojkvän" tillvägagångssätt förstärker konceptet som en kvinna behöver en man för att vara komplett. Denna taktik är också överanvänd, ofta till den punkt där killar kan misstänka att du ljuger. Helt enkelt säga "Jag är inte intresserad av att dö någon" kommer att lämna inget utrymme för tolkning, liksom demonstrera för andra att du är övertygad om i dina egna beslut.
 • Metod 2 av 3:
  Att agera som om du har en pojkvän till vänner
  1. Bild med titeln Undvik att göra en kille av steg 6
  1. Se din falska pojkvän med namn. Vänner är i allmänhet mycket svåra att förfalska ett förhållande runt, särskilt om du planerade att göra det till en långsiktig illusion. Även om du alltid måste avböja erbjudandet när de ber att spendera tid med honom, borde du lägga detaljer till god användning. Hänvisa till honom med namn och behandla det som om du pratar om en riktig människa.
  • Valet av namn är viktigt. Undvik outlandish eller utländska ljud.
  • Du bör också undvika att ge ut ett efternamn. Dina vänner kan vara nyfiken och försöka se honom på sociala medier om du gör det.
 • Bild med titeln Dumpa din pojkvän Steg 25
  2. Tänk upp en personlighet för din beau. Någon illusion har en bättre chans att arbeta om du lägger extra tanke på det. Eftersom vänner kommer att vilja veta mer om din pojkvän, bör du förbereda en trovärdig personlighet för honom. Vad gör han för arbete? Hur träffades de två? Vad är hans personlighetsfrågor? Om du ska agera som om du har en pojkvän runt dina vänner, måste du gräva under ytan och concoct en väl avrundad historia.
 • Trovärdighet inkluderar att inte göra din pojkvän verkar för perfekt. Även om du inte behöver lista sina brister tillsammans med de goda sakerna, bör du begränsa de goda sakerna så att du inte verkar som om du överdriver. Alla har ett klagomål om deras betydande andra från tid till annan.
 • Bild med titeln Tipsa någon att sluta flirta med dig Steg 6
  3. Undvik att försöka imponera på någon för mycket. Om du redan använder någon troget, kommer du sannolikt inte att gå ut ur din väg för att imponera på andra människor så mycket, särskilt när de är motsatta könet. Även om du är regelbundet extroverted, bör du inte gå ut ur din väg så mycket för att gnista konversation med nya människor.
 • Bild med titeln Undvik att vara en obsessiv flickvän Steg 2
  4. Känna sig säker och glad i dig själv. Många människor lägger mycket av sitt självvärda om de är i ett förhållande eller inte. Om du vill göra det verkar som om du är med någon, borde du göra ditt bästa för att uppvisa detta förtroende för dig själv. På ett eller annat sätt bör du inte låta din relationsstatus påverkas hur du känner dig i normal.
 • Metod 3 av 3:
  Att agera som om du har en pojkvän online
  1. Bild med titeln Berätta någon att sluta flirta med dig Steg 13
  1. Göra statuser om ditt förhållande. Det enklaste sättet du kan agera som om du har en pojkvän online är att göra inlägg om ditt förhållande tillsammans. Komplimanger din pojkvän offentligt via ditt Social Media-konto och håll din online-sociala cirkel uppdaterad om romantiska nätter du inte faktiskt har.
  • Gå inte överbord med dessa inlägg, eftersom de ofta tenderar att vara irriterande för andra människor, särskilt för dem som har problem med att hitta ett eget förhållande.
 • Bild med titeln Flirt med en kille över text Steg 17
  2. Agera glad och optimistisk online. Oavsett din anledning till att faking ett förhållande, gör ditt bästa för att känna dig som du skulle ha om du verkligen var med någon. Visualisera de tankar och känslor som normalt skiljer sig från att vara i ett förhållande, och försöka efterlikna den senare som möjligt som möjligt. Till exempel kan vara i ett förhållande leda till att du gör Cheerier-inlägg online, snarare än olyckliga.
 • Bild med titeln Få din ex tillbaka, även om han säger aldrig Steg 11
  3. Stegbilder som innebär ett förhållande. Även om människor kan vara misstänksam för en faktad profil, kommer en falsk pojkvän att tyckas så mycket mer riktigt om du scenar i den verkliga världen. En bild som grundläggande som två kaffekoppar på ett bord med en lämplig bildtext gör det att det verkar som om du gör saker med någon speciell. Även om du inte kommer att få en faktisk pojkvän att fotografera, är implikationen ofta tillräckligt.
 • En bildtext är en viktig del av att skapa illusionen. Göra det tillgiven och romantisk. Till exempel, om du har två kaffekoppar, kan du säga något som "Dricker mitt favorit kaffe med min favorit kille."
 • Bild med titeln Kope med att ha inga vänner Steg 7
  4. Prova en virtuell pojkvän service. Det finns virtuella relationer som ger dig erfarenhet av att ha ett falskt förhållande till en månadsavgift. Vid betalning får du normalt skräddarsydda voicemails, cutesy-texter och en trovärdig backstory om hur de två träffades i första hand. Om du behöver ett snabbt sätt att agera som om du har en pojkvän, kan delegera en del av kreativiteten till proffs vara den hjälp som du behöver.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Agerar med tankegången att du har en pojkvän kan vara ett kraftfullt sätt att bygga socialt förtroende, speciellt om du investerar mycket självvärde i om du har en pojkvän eller inte.

  Varningar

  Om du är singel och letar efter en riktig pojkvän, kom ihåg att fungera som du redan har en kan avskräcka killar som vill datera dig.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande