Hur man beter sig som en prinsessa

Beter sig som en prinsessa handlar om mer än bara att använda dina manners. Prinsessor är starka kvinnor som använder sitt mod och intelligens för att hjälpa andra. Prinsessor djärvt ansiktsansvar, hela tiden låter sin inre skönhet ta lätt till alla runt dem. Om du vill lära dig att vara som din favorit prinsessa, låt WikiHow hjälpa! Kom igång med steg 1, nedan, för att lära dig hur man beter sig som en prinsessa.

Steg

Del 1 av 3:
Få prinsessans egenskaper
  1. Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 1
1
Förbättra din grammatik. Prinsessor ska prata bra och så ska du! Det är viktigt för en prinsessa att använda ordentlig grammatik. Öva ditt tal och förbättra din grammatik och ordförråd för att bli mer som en idealisk prinsessa.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 2
    2
    Har prinsessans hållning. Prinsessor ska stå högt och stolt. Arbeta på din hållning för att uppnå prinsessans utseende.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 3
    3. Göra smarta beslut. Prinsessor är smarta och hjälper till att lösa problem. Studera i skolan och lär dig mer om världen runt dig så att du kan vara en problemlösare också.
  • 4
    Arbeta med att vara en trevligare människa. Vänlighet är en mycket viktig prinsessans kvalitet. Var snäll och hjälp andra varje chans du har. Var så vacker inuti som du är på utsidan. Agera ödmjuk och tänk klokt.
  • Var en söt tjej.Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 4
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 5
    5
    Öva din ödmjukhet. Bra prinsessor är ödmjuka. Prova din hand på äkta ödmjukhet och människor kommer att beundra dig som en prinsessa.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 6
    6
    Öva bra sätt. Den idealiska prinsessan praxiserar alltid med hennes manners.

    Dricks: Du kan arbeta med att använda Manners genom att genomföra online-forskning eller fråga dina föräldrar eller vårdnadshavare för hjälp.

  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 7
    7
    Var artig, alltid. Arbeta med din artighet, en aspekt av manners.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 8
    8
    Arbeta på din matsal etikett. En annan viktig aspekt av att bete sig som en prinsessa är att utföra rätt middag etikett. Detta inkluderar korrekt använda alla de olika redskapen, med att veta när man ska börja äta, hur man ska agera, etc.
  • Var diskret om du inte bryr dig om något. Du vill definitivt inte att alla ska titta på den tuggade spenaten. Usch!
  • Ät som en dam. Din Princess Apparel kunde bli förstört om du spill spaghetti sås nerför din front! Ät snyggt för en kunglig måltid.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 9
    9
    Ta hand om din kropp. En idealisk prinsessa är ren och följer alltid korrekta hygienprocesser.
  • Del 2 av 3:
    Lärande från Disney Princesses
    1. Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 10
    1. Lär dig av snövit. Snow White arbetade hårt, gjorde sina sysslor och bidrog till sitt hem, båda med dvärgarna och medan de bor på slottet. Att vara ansvarig så är detta särskilt viktigt för prinsessor! Du borde göra detsamma och hjälpa till där du kan, göra dina sysslor, få jobb, och i allmänhet är mer ansvarsfullt.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 11
    2. Lär dig av Cinderella. Cinderella var snäll mot alla från grymma systrar till små möss. Denna vänlighet var vad som gjorde sin inre skönhet och medförde hennes lyckliga slut. Var snäll som Cinderella, även när du inte behöver. Människor kommer att vara menliga för dig eller kanske inte har mycket att erbjuda dig, men som Cinderella visar, det betyder inte att du måste vara hemsk rätt tillbaka.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 12
    3. Lär dig från Aurora. Prinsessan Aurora, även kallad Sleeping Beauty eller Briar Rose, var snäll och vänlig med alla djur i skogen där hon bodde. Hon bodde harmoniskt med miljön runt henne och du borde göra detsamma. Respektera naturen, och gör din del för att skydda miljön.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 13
    4. Lär dig av Ariel. Livet kan vara svårt ibland och vi kan ofta bli riktigt upptagna i skolan eller andra ansvarsområden - Ariel visar oss att det är lika viktigt att hitta glädje i livet. Ariel samlade saker och såg skönheten i saker som ingen annan kunde se. Liksom Ariel borde du njuta av världen runt dig och hitta lycka i allt du gör.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 14
    5. Lära av belle. Belle hade det grovt med odjuret, men hon såg också någon som hade en riktig möjlighet att vara en bättre person. Hon hjälpte honom att läka sin egen smärta och hitta lycka i livet. Liksom Belle, bör du hjälpa människor att bli bättre. När du ser någon som har svårt, försök att hjälpa dem istället för att bara skriva dem som en dålig person. Denna nådighet är en verkligt prinsessansliknande kvalitet!
  • Lär dig av Belles intelligens. Belle älskade att läsa och hon hade ett bra ordförråd, som är prinsessa-liknande egenskaper som hjälper dig att vara mer självsäker och vältalad.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 15
    6. Lär dig av jasmin. Jasmine lyssnade inte på vad som var normalt för sitt samhälle, hon såg problem och hon kämpade mot dem för att förbättra sitt eget liv. Följ ditt eget hjärta, som Jasmine, och gör vad du vet att vara rätt. Detta kan vara svårt ibland, och kan till och med betyda mot vad som är normalt, men du blir en lyckligare, starkare person, precis som jasmin.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 16
    7. Lär dig av Pocahontas. Pocahontas hade goda skäl att vara rädd för de engelska bosättarna, precis som resten av sitt folk, men istället för att döma dem för att vara annorlunda, arbetade hon för att förstå dem och hitta en mellanklass. Hon såg att vi är alla samma människor, världens folk, och hon arbetade för att få fred och välstånd för alla. Söka efter förståelse och fred, som Pocahontas, utjämna argument och problem mellan folket i ditt liv så att alla behandlas rättvist.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 17
    8. Lär dig från Mulan. Massor av saker som vi måste göra i livet kommer att vara ganska läskigt. Mulan var verkligen ganska rädd när hon var tvungen att gå till krig för att skydda sin familj och sitt land. Men Bravery, eller gör vad du måste göra, även om du är rädd, är en kvalitet som du behöver om du kommer att möta utmaningarna i ditt liv. Var modig, som Mulan, och ta dina problem huvudet.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 18
    9. Lär dig av Tiana. Tiana lärde sig från sin pappa att du kan ha nästan vad ditt hjärta kan drömma upp men du måste jobba hårt för att få det. Tiana gjorde just det och fick allt hon behövde! Arbeta hårt som tiana för att få dina egna drömmar att bli sanna. Studera i skolan och få var du vill vara genom att arbeta rätt jobb och få en bra utbildning, snarare än beroende på någon att komma till din räddning.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 19
    10. Lär dig av Rapunzel. När Rapunzel och Flynn kom i trubbel i baren, istället för att vara rädd för de läskiga männen där, behandlade hon dem alla som vanliga människor och blev deras vän. Som Rapunzel, döm inte människor. Du borde inte döma en bok av dess omslag - folk kommer alltid att överraska dig!
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 20
    11. Lär dig från Merida. Merida var tvungen att rädda sin mamma efter att ha gjort ett ganska allvarligt misstag, vilket var svårt och skrämmande men väldigt mycket det rätta att göra. Gilla Merida, bör du göra det rätta, speciellt när det är svårt. Detta är en av de definierande egenskaperna hos en prinsessa och nästan varje prinsessa på den här listan måste göra det här exakta samma sak. Det kan inte alltid vara lätt, men du kan följa ditt hjärta, gör det rätta och hitta din lycka.
  • Bildbeteckningen uppför sig som en prinsessa Steg 21
    12. Lär dig från Eve (från filmen Wall-E). Hon är lojal, stark, modig och omtänksam. Hon ger aldrig upp. Hon följer order men förblir sant mot hennes hjärta. Hon möter Wall-E och är snäll mot honom, inte vill ha någon skada för att komma till honom. Att vara som henne är det rätt att göra är att vara modig, stark, snäll, att aldrig ge upp, och gör alltid vad som är rätt.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 22
    13. Lär dig från Anna och Elsa. Anna lärde sig att du inte skulle skynda till kärlek. Du måste också veta att det bara är efter ett tag att veta att någon kan lita på och älska dem. Elsa lärde sig vara självsäker om hennes krafter och inte vara rädda för att visa sina talanger och använda dem för en större bra. Båda systrarna lärde sig att familjen är väldigt viktig. Du måste lära dig att älska långsam, vara självförtroende och älska din familj dyrt. Om du har udda talanger, acceptera dem som Elsa och var inte rädd för dem.
  • Del 3 av 3:
    Lärande från Real Life Princesses
    1. Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 23
    1. Vara aktiv i ditt eget liv. Ta kontroll över ditt öde. Gå ut och göra saker som kommer att förbättra ditt liv istället för att bara vänta på att någon prins att komma.
    • Vara som prinsessa zhao av ​​pingyang. Denna prinsessa startade inte livet som en prinsessa. Hon gjorde sig en! Hon bodde i Kina, en riktigt länge sedan och när hennes far bestämde att han ville ta kontroll över Kina, väntade hon inte på honom, men i stället gick med i striden och höjer sin egen armé och hjälpte sin far. Hon tog kontroll över sitt eget öde och du borde göra detsamma.

    Din lycka kommer när du strävar efter det, inte medan du väntar på att det ska hitta dig.

  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 24
    2. Kamp för frihet. Även om du kanske inte har prinsessans titel, har du fortfarande människor att skydda. Vi är alla, över hela världen, samma människor, men många behandlas som mindre och missbrukas. Kämpa för sin frihet, för det är vad en riktig prinsessa skulle göra!
  • Vara som rani lakshmibai. Prinsessan Lakshmibai, som var en drottning som en kungs hustru, var en indisk prinsessa som kämpade för frihet för sina människor från britterna. Hon såg att hennes människor missbrukades och behandlades som mindre än mänskliga och hennes son, som borde ha varit kung, strippad av makt och en framtid. I stället för att lämna slaget till männen kämpade hon för sina människor och deras frihet. Du borde göra detsamma.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 25
    3. Definiera dig själv under dina egna villkor. Låt inte någon definiera dig. Gör de saker som gör dig och det du tycker om. Världen kommer att berätta vad som är tjej saker och vad är pojke saker, eller de kommer att berätta att något bara är för en viss nationalitet - det spelar ingen roll. Lyssna inte på de människorna. Var bara den person du är.
  • Vara som prinsessan sirivannavari nariratana. Denna prinsessa av Thailand studerar mode och är bara en typisk tjej...Vem spelar sport! Hon låter inte "femininitet" hålla henne från att göra saker som vanligtvis betraktas för pojkar.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 26
    4. Sträva efter mer av livet. Nå för stjärnorna, oavsett vad folk säger till dig. Vill ha mer för ditt liv och driva dessa drömmar. Ta inte samma jobb som dina föräldrar, för det är vad de vill att du ska göra. Lyssna inte bara när folk säger att du måste ta en tjejs jobb. Förfölja dina drömmar för att hitta din lycka.
  • Vara som prinsessan sikhanyiso dlamini. Denna prinsessa av Swaziland, Afrika låter inte reglerna för hennes kultur definiera henne. Hon kämpar mot många av de föråldrade restriktionerna och bedriver sina drömmar och de saker hon vill ha för sig själv. Du borde göra detsamma.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 27
    5. Hjälpa till att göra världen till en bättre plats. Hitta orsaker du tror på och kämpa men du kan. Du kan frivilligt eller hålla en fundraiser. Du kan också hjälpa till med att donera leksaker eller kläder som du inte behöver eller använder mycket ofta. Berätta för dina föräldrar att du vill hjälpa människor - de hjälper dig att hitta sätt att bidra till världen.
  • Vara som prinsessa diana. Prinsessan Diana var moder till Prince William och Prince Harry. Även om hon dog väldigt ung, arbetade hon väldigt hårt under sin livstid för att göra världen till en bättre plats. Hon arbetade för orsaker som att bekämpa aids-epidemin och arbetade också för att hjälpa människor att andra inte trodde var värda att hjälpa, som drogmissbrukare och hemlösa människor.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 28
    6. Inspirera hopp. Ibland blir livet väldigt svårt, för dig och för andra. Tider blir tuffa och det gör människor väldigt ledsna. När detta händer bör du försöka inspirera hopp, även när saker verkar hopplösa. Håll dig optimistisk och arbeta alltid för det bästa resultatet, även i de tuffaste tiderna.
  • Vara som drottning elizabeth. Hon är drottningen i Storbritannien, men Elizabeth var bara en prinsessa under andra världskriget. Vid den tiden var krigets terror i framkant av barnens tankar över hela Storbritannien. Elizabeth tog hoppet till dem alla genom att tala på radion och arbeta för krigsinsatsen.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 29
    7. Kamp för jämställdhet. Vi är alla människor, så vi förtjänar lika rättigheter och möjligheter. Om du ser att människor behandlas orättvist, tala upp, om det är på ditt hushåll eller halvvägs över hela världen. När tillräckligt med röster talar upp, kan verklig förändring hända och människors liv kan göras bättre.
  • Vara som prinsessa amera al-taweel. En prinsessa i Saudiarabien, Ameera är en ikon för lika rättigheter för kvinnor i sitt land och över Mellanöstern. Hon använder sin makt för att försöka förbättra förutsättningarna för andra kvinnor som inte har fått de möjligheter hon har.
  • Bildbeteckningen beter sig som en prinsessa Steg 30
    8. Vara smart! Var aldrig rädd för att vara smart. Om du ser pojkar som inte gillar dina hjärnor, då är de dåliga killar, inte Prince Charmings. Lär dig om saker eftersom lärande är kul! Du kommer att göra så många mer intressanta saker - det smartare du är, desto lättare blir det för dig att rädda världen. Studera hårt i skolan och var aldrig rädd för att använda dina hjärnor!
  • Vara som prinsessa lalla salma. Prinsessan Lalla Salma i Marocko fick en examen i teknik och arbetade med datorer innan han tog sin kungliga titel! Gilla denna brainy prinsessa, bör du försöka vara smart!
  • Tips

    Vara elegant och snäll mot alla.
  • Försök att lära dig att vara respektfull och ha ett tydligt samvete.
  • Det är inte den tiara som gör prinsessan, det är hennes ärliga attityd och omtänksam personlighet.
  • Att vara en prinsessa handlar om din attityd, inte hur mycket pengar du har eller vem dina föräldrar är. Var alltid där för att stödja dina vänner genom tuffa tider och bygga upp ett positivt rykte. Det kommer att betala slutligen.
  • Skvallra inte. Det får dig att se dåligt och trashigt, exakt motsatsen till en idealisk prinsessa.
  • Om du vill vara en prinsessa av själviska skäl, gå bara av det eftersom en del av att vara en prinsessa är inte rik eller ha ett stort hus. Det handlar om lojalitet, royalty och ger. Det är allt du behöver vara en prinsessa.
  • Ha så kul! Du är ung ändå - du måste träffa nya människor. Njut av livet och det bästa du kan göra är att försöka hitta dig själv.
  • Att vara en prinsessa betyder att du är snäll och snäll. Det handlar inte om kläder och smink.
  • Det är lätt att bli upptagen med uppträdande som en prinsessa, så se till att du har kul!
  • Att vara en prinsessa betyder inte bara att du kan göra någonting, det betyder att alla har ett bra liv och är glad.
  • Var inte för förgäves! Människor kommer att tro att du bara bryr dig om dig själv.
  • , Gör goda gärningar för människor, inte bara för folket i de flesta behov.
  • Var ödmjuk, hjälpsam, snäll och ren.
  • Bryr sig om miljön och försök inte döda någonting. Inte ens låtsas.
  • Låt inte folk berätta vad du ska bära och vara dig själv.
  • En prinsessa är fortfarande en prinsessa utan hennes krona, men en prinsessa är inte en prinsessa utan hennes vårdande karaktär.
  • Ändra inte dig själv för att vara någon du inte, och låt inte folk ändra dig.
  • Ge inte upp. Om du gör ett misstag, fortsätt bara att försöka hårdare...
  • Även prinsessor gör misstag. Inte alla gör det rätt för första gången. Gå upp och börja igen.
  • Se till att du ger dig ett gott rykte. Låt inte folk få dig ner och ändras inte för att du är du.
  • Har mod och var snäll, för det är det bästa sättet att vara en prinsessa.
  • Försök inte alltid vara perfekt - var bara dig själv.
  • Om du har ett husdjur slår inte dem eller sparka dem. Det är djurmissbruk och ingen form av prinsessan skulle godkänna. Istället, om ditt husdjur misbehaves ger dem ett företag "Nej."
  • Alltid vara artig och använd manners.
  • Hjälpa alla som behöver det, en bra prinsessa hjälper sina ämnen!
  • Vara äkta, tankeväckande och snäll mot alla i ditt liv, även de som är respektlöst för dig.
  • Det är inte utsidan som betyder något, det är insidan! Det är det som gör dig vacker och det är det som gör dig som du är. Självförtroende är nyckeln! "Var vem du är och säg vad du känner, för de som säger, spelar ingen roll och de som spelar ingen roll" - Bernard m. Barch.
  • Att vara en prinsessa handlar om att visa kärlek och bry sig om andra människor, inte om att vara vacker.
  • Varningar

    Bara för att du är en prinsessa gör dig inte bättre än andra. Koppla lite och vara ödmjuk.
  • Var försiktig med att du inte får snottig. En sann prinsessa kommer att vara snäll mot alla, och inte få någon att känna sig underlägsen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande