Hur man agerar som en man

Ordet "man" används ofta i neutral bemärkelse, saknar antingen gynnsamt eller ogynnsamt förslag. Vårt samhälle är så upproriskt och radikalt att vi krediterar manlighet till någon vuxen man som hävdar att vara en man. Manlighet är inte ålder: "Nu, det är jag arton, jag är en man!"En man är en vuxen man med maskulin egenskaper som involverar åtgärd. En man borde inte betraktas som en helt enkelt på grund av sin ålder, men hans ålder, kön, maskulinitet, hållbarhet och ansvar.

Steg

  1. Bildbeteckningen fungerar som en man Steg 1
1
Vara självständig. Rättighet är din fiende! Sluta leta efter utdelningar. Om du inte har tjänat det, förvänta dig inte det från någon. Var den killen som andra lutar på för stöd.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 2
    2. Öva självförnekelse. Livet är ett maraton och det verkliga livet är inte fullt av omedelbar tillfredsställelse. Förstå detta och genomföra dig själv som sådan. Om du känner att du kämpar med självförnekelse, reflekterar över din dagliga rutin och tar ut alla skräp. Detta kan vara tv, skräpmat eller till och med pornografi.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 3
    3. Göra det bästa av varje situation. Göra observationen att det finns någon som kan ha det liv du bor och vinna med det. För att göra kloka beslut kan du inte vara rädd för att stå ensam på dina principer och värderingar. Män behöver inte grupper eller siffror för att validera beslut som fungerar bäst för alla. Oavsett hur mörkt en situation är, lär dig att alltid se ljuset i slutet av tunneln. Titta på livet för de största ledarna och filosoferna hela tiden: Mandela, Gandhi, MLK JR.- Alla hade den djupa förmågan att göra det bästa av varje situation. Oavsett vad som vänder sin resa tog, var de alltid modiga inom. Denna egenskap är så nödvändig att de som har det blir hjältar.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 4
    4. Förfölja mening över pengar. Kompilera en mental önskelista just nu. Var det alla materialistiska saker? Om så är fallet, förstå att ditt livs mening inte kan hittas i saker, eller till och med anses värdefullt eftersom du har pengar. Pengar utan betydelse leder till en dyr begravning. När du blir äldre, inser du det. Du kan till och med börja känna att dessa "saker" saknar mening i ditt liv, att de går från dig som äger "Det" till känslan "Det" äger dig. Fyll ditt liv med mening. Lev för upplevelser och äventyr. Leva för andra, och pengarna kommer att följa.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 5
    5. Prata med dina handlingar, inte din mun. De flesta pratar, men gör inte. Män som är mjuka och enkla får det gjort. Lev medvetet och vara fast med dina handlingar och klokt med dina ord.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 6
    6
    Ha en humoristisk känsla. Skratta dagligen, särskilt på dig själv. Det är viktigt att inte ta dig själv för allvar. Använd humor som en syndabock i livet. Gör skämt om dig själv eftersom det är medicin för själen. Inte bara kommer humor att hjälpa dig socialt och göra dig mer likbar, men det är en bra övning att bygga förtroende.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 7
    7. Läs ofta. Läs allt. Läs erfarenheterna från andra hjältar. Det hjälper dig att sätta saker i perspektiv för ditt eget liv. Läs om branschen Du är i, läs om ditt samhälle, och även läsa vad du tycker du redan vet. Formeln för din självupptäckt kan vara dold i en bok.
  • Bildbeteckningen fungerar som en man Steg 8
    8. Gå aldrig förbi någon i nöd. Herrar var riddare. Sedan början av tiden var män skyddare. De skyddade hut, familjen och byn. Ignorera aldrig orättvisa, eftersom män aldrig vänder sig bort från våld på defensiva.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 9
    9. Öva vänlighet. Var snäll. Hjälpa andra utan att leta efter något i gengäld. Rättighet är svaghet. Gör vad som borde göras för att det är rätt att göra.
  • Bild med titeln ACT som en man Steg 10
    10. Acceptera ansvaret för dina handlingar. Gå ut ur vägen för att ta skulden. En fegis ser sällan sina egna fel och skyller på andra för deras brist på framgång. Ta ägande av ditt liv. Inse att om du inte åstadkommer någonting i livet, kommer det inte att vara någons fel utan din.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande