Hur skickas framgångsrikt som en tonårs kille

Datingvärlden kan verka riktigt förvirrande. Vad är det bästa sättet att fråga din krossa ut? Vad betyder det att vara en bra pojkvän, ändå? Medan det inte finns någon magisk formel för det perfekta förhållandet, det finns några steg du kan följa för att öka din dating framgång. Först, lägg dig där ute genom att gå med i klubbar och gå till sociala evenemang. När du har hittat en förälskelse, samla modet och fråga dem! Om du slutar ta nästa steg och starta ett förhållande, kan du vara en bra pojkvän genom att balansera din tid, kompromissa och kommunicera öppet.

Steg

Metod 1 av 4:
Hitta ett datum
  1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 1
1. Säg ja till fester och andra sociala evenemang. Parter, fotbollsspel, pep rallies och andra sociala evenemang är bra ställen att möta potentiella datum. Gå ut dig där ute!
  • Inte säker på hur man kommer att närma sig någon? Ha en gemensam vän presentera dig. Du har redan något gemensamt: Din delade vän!
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 2
    2. Hitta potentiella partners med liknande intressen. Ja, det är viktigt att du är fysiskt lockad till din partner, men det är lika viktigt att lockas till deras personlighet. Det är därför som letar efter personer med gemensamma intressen är ett bra ställe att börja. Lär känna människor som är inblandade i samma klubbar, sportlag och aktiviteter som du.
  • Du kan även överväga att gå med i en ny klubb eller organisation som intresserar dig. Har du alltid älskat konst men har aldrig haft en chans att gå med i konstklubben i skolan? Foga med det!
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 3
    3. Strike upp samtal i klassen. Klassen är en bra tid att träffa en potentiell partner, särskilt för att du ser dina klasskamrater varje dag. Ta en titt runt rummet och omfatta det enda folket i din klass. Om du känner dig dras till någon, starta en konversation.
  • Om du inte vet var du ska börja, kommentera en gemensam upplevelse i klassen. Om du trodde att läxorna i går kväll var omöjligt, kan du säga, "den uppgiften i går kväll dödade mig verkligen. Hur var det för dig?"
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 4
    4. Öva god hygien. Ett av de enklaste sätten att öka dina chanser att dansa framgång är att träna god hygien. Det betyder att du borstar tänderna, duschar och tvättar dina kläder regelbundet. Post-Workout Stink är säker på att döda ditt spel.
  • Metod 2 av 4:
    Fråga din förälskelse
    1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 5
    1. Börja med att hänga i en grupp. Fråga en förälskelse kan vara riktigt nerve-wracking. Om du vill ta saker långsamt, fråga din förälskelse att hänga i en gruppsituation först. Du kan gå till ett fotbollsmatch, eller gå till sjön med några av dina gemensamma vänner. Det tar trycket av men ger dig fortfarande tid att lära känna din krossa lite bättre.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 6
    2. Tänk på olika datumalternativ i förväg. Kom upp med några olika datumalternativ innan du frågar om din förälskelse. Det kan till och med vara till hjälp att skriva ner dem så att du inte glömmer dem. När allt kommer omkring kan nerver spela spel med din hjärna.
  • Du kan gå bowling, gå till en film, ha en solnedgång picknick, eller spela glow-in-the-dark putt putt golf! Var inte rädd att tänka utanför lådan.
  • Tänk på vad din förälskelse tycker om att göra. Om de verkligen är i simning, kan du besöka en vattenpark eller gå till ett dopp i din lokala sjö.
  • Om du är nervös för att hålla upp konversationen, gå till en dateaktivitet där du inte behöver prata hela tiden, som ett fotbollsspel eller en film.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 7
    3. Fråga din förälskelse vad de skulle vilja göra. Kasta ut ett par av de aktiviteter du kom med, som att gå på bio eller ha en helgstranddag. Fråga sedan din förälskelse vad de tycker och se om de har några förslag på egen hand. Att göra detta visar din förälskelse att deras åsikt räknas.
  • Du kanske säger, "Hej, jag tänkte att vi kunde göra något tillsammans i helgen, som att gå bowling eller kolla in karnevalen. Vad tror du?"
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 8
    4. Var respektfull om din förälskelse minskar. Det är en bummer, men ibland säger det inte nej. Om detta händer, respektera din förälskelse. Säg inte oförskämda saker eller fortsätt att trycka dem för att gå på ett datum med dig. Låt dig känna dig lågt för ett tag, sedan borsta den och fortsätt. Du hittar den rätta personen så småningom.
  • Säg något som, "Ok, jag får det. Trodde bara att jag skulle fråga."
  • Metod 3 av 4:
    Går på ett datum
    1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 9
    1. Håll ditt kroppsspråk avslappnad. Du kan vara super nervös på ditt första datum - det är 100% normalt. Men genom att hålla din kroppsspråk Avslappnad, du kan projicera förtroende och göra ditt datum att känna dig mer tillfreds. Håll ryggen rakt och axlarna tillbaka, håll huvudet upp, gör ögonkontakt och le.
    • För lite ögonkontakt kan göra det verkar som om du är uttråkad, men för mycket kan se väldigt intensiv eller till och med lite galen. Titta i ögonen, men ta regelbundet raster för att se någon annanstans också.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 10
    2. Tänk på möjliga konversationsämnen före datumet. Ett datum handlar om att lära känna någon, så det kommer att bli en anständig mängd att prata involverad. Om du känner dig nervös eller bara vill ge dina konversationer en ökning, tänk på några konversationsämnen innan datumet börjar. Tänk på de saker de två har gemensamt. Skolan är ett bra ställe att börja.
  • Tänk på ditt datumets intressen. Är de ett stort fan av volleyboll? Fråga dem hur deras senaste turnering gick och delar några sporthistorier av din egen.
  • Det finns massor av konversationsämnen där ute. Du kan prata om filmer, musik, dina favoritmat, eller den ena irriterande läraren du båda har.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 11
    3. Var dig själv. Försök inte vara någon du är inte. Om du daterar gillar dig för dig, det är bra. Om inte, svett inte det, och gå och hitta någon som gör det.
  • Att låtsas vara någon du inte kan arbeta för ett tag, men det kommer tillbaka för att bita dig senare.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 12
    4. Fråga frågor. Att ställa frågor kan göra andra människor som du mer. Att göra dig ser bra ut kan tyckas som den logiska saken att göra här, men det kan faktiskt backfire genom att göra dig att vara kockig eller tråkig. I stället för att skryta om din senaste seger på fotbollsplanen, fråga datumet om deras debattteams senaste vinst. Chansen är att ditt datum kommer att tro att du är trevligare och mer intressant.
  • Fråga också upp frågor. Om ditt datum bara berättade hur de älskar att rida hästar, kan du säga något som, "Jag har aldrig ridit en häst. Hur är det?"
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 13
    5
    Uppför dig. Detta kan låta kliché, men manners går långt. Håll dörren för ditt datum, lyssna på dem när de pratar och äter artigt om du går ut till middag. Var artig till servitörer, också - det kommer att visa att du har bra karaktär.
  • Oönskade beröring eller groping är ett stort nej-nej. Fråga alltid innan du engagerar i någon form av fysisk kontakt.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 14
    6. Sätt ner din telefon. Du bör fokusera på dig, inte ditt Instagram-flöde. Sätt ner din telefon och ge ditt datum din fulla, odelade uppmärksamhet. Din telefon kan vänta.
  • Det är en bra idé att vända din telefon på tyst för att undvika irriterande avbrott. Ingenting tar ner stämningen som ett telefonsamtal i mitten av en intim konversation.
  • Du kan hitta det till hjälp att sätta din telefon nedåt i den andra änden av bordet eller i fickan eller ryggsäcken.
  • Metod 4 av 4:
    Att vara en bra pojkvän
    1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 15
    1. Balansera din tid. Se till att du spenderar kvalitetstid med din partner, liksom de andra viktiga människorna i ditt liv. Det är lätt att få fast i ett nytt förhållande, men kom ihåg att dina andra relationer är lika viktiga.
    • Håll dig aktiv i alla sportlag, klubbar eller aktiviteter som du var inblandade i innan du började datera.
    • Kvalitetstid betyder att man deltar i meningsfulla interaktioner med andra. Det kan vara något så enkelt som att äta en måltid tillsammans eller ha en bra konversation.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 16
    2. Öva hälsosam kommunikation. Kommunikationen är förmodligen den viktigaste delen av ett framgångsrikt förhållande. Du bör känna dig bekväm att prata med din partner om dina känslor, även de tuffa. Oavsett hur nära du är, är du inte en sinne läsare, så du måste vara tydlig och direkt när du förklarar hur din känsla. Glöm inte tolisten till vad de måste säga också.
  • Att vara ärlig betyder inte att vara oförskämd eller meningsfull. Det betyder att kommunicera dina känslor tydligt och lugnt och låta din partner göra detsamma.
  • När det är möjligt, prata personligen. Saker kan gå vilse i översättning över textning eller sociala medier.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 17
    3. Förbli lugn när du har meningsskiljaktigheter. Oenighet kommer att hända då och då, men de borde inte resultera i hysterik. Försök att förbli så lugnt som möjligt, och skrika inte på din partner. Att bli arg ibland är helt normal, men om du känner dig riktigt upparbetad, borde du förmodligen ta en paus för att svalna.
  • Använd "I" uttalanden för att undvika att skylla eller anklaga din partner. Till exempel kan du säga, "Jag känner mig ont när du ignorerar mig framför din familj."
  • Kom ihåg att du inte ska försöka "vinna" varje argument - det är inte en tävling.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 18
    4
    Lär dig hur man kompromissar. Relationer bör vara en balans av att ge och ta. Ibland måste du göra offer för din partner, och de måste göra detsamma för dig. När argument uppstår bör du fokusera på att komma till ett avtal som behandlar dig och din partners behov.
  • Försök att träffas i mitten. Om din partner vill gå till skolspelet men du vill gå till din väns brasa, gå till var och en för en liten bit.
  • Vända om att offra för varandra. Kanske är din partner verkligen upptagen, men du behöver dem för att köra ett ärende för dig. Istället för att bli upprörd när de protesterar, erbjuda att göra något för dem i gengäld, som att köra sin lilla syskon till fotbollsträning.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 19
    5
    Kommunicera öppet om sexuella ämnen. Sexuella frågor kan vara knepigt att prata om säkert, men det är inte nödvändigt att vara generad. Berätta för din partner vad du känner dig bekväm gör sexuellt och vad du inte gör och ge dem chansen att göra detsamma. Om något inte är klart eller du känner att du får blandade meddelanden, fråga bara din partner en fråga.
  • Du bör prata med din partner om sexuella gränser, samtycke och säkert sex om det behövs. Att vara blyg är inte en ursäkt! Det finns för mycket på spel.
  • Det här är inte en och gjort konversation. Du bör alltid lägga ut sexuella gränser innan du blir fysiska, men du bör fortsätta att kommunicera under och efter dina sexuella upplevelser också.
  • Du kanske säger, "Kan vi försöka ___?"Eller" Jag gillar inte det sätt som känns. Kan vi prova något annat?"
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 20
    6. Tillbringa tid med din partners vänner. En del av att vara i ett förhållande lär känna de människor som din partner bryr sig om. Det betyder inte att du behöver spendera varje vakna ögonblick med sina vänner, men om din partner vill få en grupp tillsammans för att umgås, säg ja. Din partner ska göra detsamma för dig.
  • Du behöver inte bli bästa vänner med din partners vänner, men du borde göra ett försök att spendera tid lite tid med dem så ofta.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 21
    7. Berätta för din partner att du är tacksam för dem. Glöm inte att säga tack till din partner och låt dem veta att du är tacksam för dem. Det kommer att hålla ditt förhållande lyckligare och friskare.
  • Om du älskar hur din partner lämnar söta anteckningar i din skåp, berätta för dem!
  • Express tacksamhet genom att göra snälla saker för din partner, som att föra sitt favorit mellanmål i skolan som en överraskning.
  • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en tonårs kille Steg 22
    8. Var respektfull om du bryter upp. De flesta par bryts upp så småningom. En del av dating framgångsrikt är Hantering av breakups på ett moget respektfullt sätt. Plus, det kommer att visa att du är en bra kille, vilket gör dig mer berättigad till framtida relationer.
  • Det är helt ok att gråta om du behöver. Du kanske oroar dig för att gråta är inte manligt, men här är sanningen: Alla behöver gråta nu och sedan för att få sina känslor ut.
  • Om din partner bröt upp med dig, kan din första reaktion vara ilska, men lås inte ut. Din partner hade sina skäl och du borde respektera dem. Sprid inte otäcka rykten om din ex eller stjälka dem obsessivt.
  • Om du initierar uppbrytningen, var det omtänksamt. Det betyder att inte bryta upp med din partner över sociala medier eller via text. Berätta för din partner personligen eller via telefon.
  • Var inte grym. Berätta sanningen i en direkt, men trevligt, sätt. Använda sig av "Jag" uttalanden som, "Jag är inte redo för ett så allvarligt förhållande."
  • Tips

    En liten visning är okej om det är gjort i gott roligt. Om du är kockig, kanske du inte gör ett bra intryck.
  • Kom ihåg att det för det mesta är ditt datum lika nervöst som du är!
  • Alltid vara artig till ditt datumets föräldrar eller familjemedlemmar. Om föräldrarna inte gillar dig, är chansen att du inte kommer att se ditt datum igen.
  • Om ditt datum frågar dig på ett andra datum och du inte gillar dem, säg något som "Nej tack - du är en bra person, men jag är inte riktigt upp till det." De kommer att få tipsen.
  • Varningar

    Gör inte roligt med ditt datum. Kort, mild retning är okej och kan vara kul för er båda, men bara om ditt datum vet att du skämtar.
  • Titta på hur du spenderar dina pengar och går lätt på gåvor. Några gåvor här och det är trevligt, men de kan inte köpa kärlek.
  • Kom ihåg att alla är annorlunda! Ditt aktuella datum kan njuta av olika saker än en person du daterat tidigare. Lär känna ditt datum innan du gör antaganden.
  • Dum inte någon bara för deras kropp.Förhållandet kommer inte att vara givande för någon av er.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande