Hur man frågar din förälskelse i skolan

Fråga din förälskelse är en nerv-wracking-upplevelse, speciellt när du går till skolan tillsammans. Men det betyder inte att du inte ska ge det ett skott och berätta för dem hur du känner för dem. Du kan arbeta för att lära känna din förälskelse för att se om de är intresserade av att gå ut med dig, men i slutändan är det enda sättet att veta, fråga!

Steg

Del 1 av 3:
Lär känna din förälskelse
  1. Bild med titeln Fråga din förälskelse i skolan steg 1
1
Bli vänner Med din förälskelse. Innan du frågar din förälskelse att vara din pojkvän eller flickvän, borde du vara verkliga vänner först! Din förälskelse är mycket mer sannolikt att säga nej att gå ut med dig om de inte vet vem du är. Var uppmärksam på dem, använd namnet när du pratar med dem och försök att göra lite tala när du kan börja med en konversation.
  • Be din förälskelse att sitta med dig till lunch eller försök att sitta med din förälskelse och deras vänner.
  • Erbjuda att vara din förälskelse partner i grupp- eller klassprojekt.
  • Var vänlig för dina förälskade vänner också. Folkets vänner är ofta de människor som känner dem bäst, så om du planerar att fråga din förälskelse, bör du också vara vänner med sina vänner.
  • Bildbeteckningen Fråga din förälskelse i skolan Steg 2
    2
    Prata med dem om deras intressen och hobbyer. En del av att vara vänner med någon deltar gemensamma intressen. Prata med din förälskelse om vad deras favoritmusik och filmer är. Fråga dem vilken mat de gillar och vilka livsmedel de inte gillar. Det kan visa sig att du har mer gemensamt än du tror, ​​och ditt förhållande kan bli starkare på grund av det.
  • Det kan också visa sig att du inte har mycket gemensamt, och det är okej också!
  • Om din förälskelse har en hobby som du inte känner till, om du gör ett försök att lära dig om det och visa intresse för det, kan det göra din förälskelse som du mer.
  • Var äkta om dina intressen. Din förälskelse kan kanske berätta om du låtsas som att gilla något och det kan vända dem bort.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan Steg 3
    3
    Tillbringa lite tid tillsammans utanför skolan. Det är viktigt att lära känna din förälskelse utanför skolinställningen, där människor kan känna sig mer öppna för att uttrycka sig. Du kan fråga din förälskelse om de vill studera eller göra läxor med dig för att göra det mindre besvärligt. Eller du kan bjuda in dem att umgås med dig och dina vänner så att de lär dem också.
  • Gruppaktiviteter som att gå på bio är ett bra sätt att bjuda in din förälskelse att spendera tid med dig utan att spendera tid att spendera tid.
  • Dricks: Extracurricular aktiviteter som din skolas sportevenemang eller klubbar är en stor chans att spendera tid tillsammans utanför skolan som inte är konstig eller besvärlig. Fråga din förälskelse om de kommer att vara i spelet senare och berätta för dem att du hoppas att se dem.

  • Bildbeteckningen Fråga din förälskelse i skolan Steg 4
    4. Byt telefonnummer och lägg till dem på sociala medier. Om du har blivit vänner med din förälskelse, kan du be om deras nummer och lägga till dem på sociala medier för att börja kommunicera med dem där. Du kan också ta reda på mer om dina förälskade intressen från sina sociala medier.
  • Texting är ett utmärkt, informellt sätt att prata med din förälskelse utan att trycka på ett telefonsamtal.
  • Gilla och kommentera sina Facebook och Instagram-inlägg och svara på deras snapchats för att låta dem veta att du tänker på dem.
  • Se till att du inte överdriver det! Om du kommer på för starkt och skicka för många meddelanden kan det göra din förälskelse att du är konstig eller klibbig och förstör dina chanser!
  • Del 2 av 3:
    Känns ut situationen
    1. Bilden med titeln Fråga om din förälskelse i skolan Steg 5
    1. Fråga en av dina förälskade vänner vad din förälskelse tycker om dig. Din förälskade vänner är några av de människor som känner till dem bäst. Om du har etablerat en bra vänskap med din förälskelse och deras vänner, kan du fråga dem om de tycker att din förälskelse tycker om dig och vill gå ut med dig.
    • Försök att fråga en vän av din förälskelse, "Hej, så vet du om (din förälskelse) gillar någon just nu?"Om deras vän vet att din förälskelse tycker om dig, kan de bara berätta för dig!
    • Att fråga en av deras vänner kan också spara lite smärta och förlägenhet om din förälskelse inte är intresserad alls eller är intresserad av någon annan.
    • Om du kan, fråga din förälskas bästa vän. Berätta för dem om dina känslor och fråga dem om de vet om din förälskelse har några känslor för dig.
  • Bildbeteckningen Fråga din förälskelse i skolan Steg 6
    2. Försök att flörta lite med din förälskelse och se om de flirta tillbaka. Att upprätta en god vänskap är en viktig del av ett förhållande, men du måste ha kemi att ha ett romantiskt förhållande. En liten flirta är ett bra sätt att se om du och din förälskelse har en riktig anslutning. Reta dem lite, komplimangera sitt utseende, engagera sig i ena lätthjärtade skämt.
  • Om din förälskelse flörtar tillbaka och initierar sin egen flirta, och fråga dem ut, börjar se ganska bra ut!
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan Steg 7
    3. Skicka roliga texter och memes och mätare hur din förälskelse svarar. Texting eller Meddelanden Ditt förälskelse Roliga och flirtiga texter och memes visar att du förstår deras intressen och humor. Om din förälskelse svarar med texter eller memes som visar att de förstår din humor och vad du är i, är det ett bra tecken på att de kanske gillar dig.
  • Till exempel, om din förälskelse är super till dinosaurier, kan du skicka dem en rolig dinosaur meme.
  • Du kan skicka hjärta Emojis eller annan söt grafik och se om de svarar med liknande emojis som skulle tyda på att de kanske gillar dig.
  • Var försiktig så att du inte överväldigar din förälskelse med för många meddelanden, och kräver inte ett omedelbart svar på dina meddelanden eftersom det kan komma ut som klibbigt.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan Steg 8
    4. Tips på att fråga din förälskelse för att se hur de reagerar. Innan du faktiskt försöker fråga din krossa, kan du lekfullt skämta om att träffa dem för att se hur de svarar på idén. Försök att säga något som, "vi borde bara datum då" eller "varför är vi inte redan tillsammans?"Om de verkar verkligen förvånad eller upprörd, eller om de säger något som", men vi är bara goda vänner, "kanske du vill hålla fast på att fråga dem.
  • Det är okej om de är tveksamma först, kanske är tiden bara inte rätt för dig att försöka.
  • Om din förälskelse svarar positivt, som om de är överens om att tanken låter bra, borde du känna dig bekväm att fråga dem i framtiden.
  • Del 3 av 3:
    Frågar dem ut
    1. Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan Steg 9
    1. Hitta en privat plats i skolan där du kan fråga din krossa ut. Om du ska berätta för din förälskelse om de känslor du har för dem, kommer det definitivt att bli lättare att göra om ni har en tid ensam borta från båda dina grupper av vänner. Av deras skåp efter skolan är ett bra ställe om de flesta har gått för dagen, eller kanske på parkeringsplatsen innan de går hem efter skolan.
    • Under eller efter en skolans dans är också ett bra läge att fråga dem. Den mörka belysningen och högmusiken kan hjälpa dig att ge dig lite sekretess, även om andra människor är runt.
    • Fråga dem inte före ett test eller tidigt på dagen eftersom de kan vara stressade och du vill inte distrahera dem och förstöra dina chanser.

    Dricks: Välj inte en plats så avskild att det är obehagligt, men privat nog att du känner dig bekväm som uttrycker dina sanna känslor utan att bli roligt av någon som överhör.

  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan steg 10
    2. Repetera vad du planerar att säga för att lösa dina nerver. Det finns inget sätt att du helt kan skaka av nerverna innan du frågar din krossa ut. Det är trots allt en stor chans att du tar! Men du kan hjälpa till att fokusera ditt sinne och lugna din ångest genom att förbereda och repetera vad du ska säga till din förälskelse.
  • Överväga att skriva ut vad du planerar att säga så att du kan försöka memorera det.
  • Du kan också träna och fråga dem i spegeln så att du kan se hur du ser ut.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse i skolan Steg 11
    3
    Berätta för din förälskelse att du har något viktigt att säga. Du kan starta en konversation med lite liten prata för att bryta isen, men när det är dags att fråga din krossa, bör du berätta för dem, "hej, så vill jag verkligen berätta något," så du har full uppmärksamhet. Berätta för dem hur du känner för dem och att du vill vara mer än vänner. Då, bara fråga dem peka tomt, "kommer du att gå ut med mig?"
  • Fråga med självförtroende och vänta på deras svar. Det kan ta din krossa ett ögonblick att bearbeta vad du har sagt till dem. Ha tålamod.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan steg 12
    4. Berätta för din förälskelse att det är okej om de säger nej. Du vill inte äventyra din vänskap genom att lägga för mycket tryck på dem. Du vill inte göra saker konstigt om de inte känner på samma sätt om dig. Om de inte vill gå ut med dig, berätta för dem, "Det är okej, jag ville bara att du skulle veta hur jag kände, men det är okej om du inte känner på samma sätt. Jag hoppas att vi fortfarande kan vara vänner."
  • Det är okej att känna hjärtbruten och ledsen om din förälskelse säger nej. Du kan ta lite tid att muntra om det, men försök att dra dig ur rutan genom att göra aktiviteter du tycker om och spenderar tid med vänner.
  • Bildbeteckningen Fråga din förälskelse i skolan Steg 13
    5. Var okej med möjligheten till din förälskelse säger nej. Även om det kan skada dina känslor, måste du förbereda dig för att du krossar att de inte vill gå ut med dig. Lyssna nära vad din förälskelse säger. Kanske är det bara inte rätt tid, eller kanske de fortfarande över ett nyligen sätt. Oavsett orsaken, om din förälskelse säger nej, är det inte i slutet av världen.
  • Kanske är din förälskelse inte tillåtet att datera ännu, och du kan fortsätta din vänskap tills tiden är rätt.
  • Bara för att de inte vill gå ut med dig betyder inte att du inte kan vara vänner och njut av att spendera tid tillsammans.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse i skolan steg 14
    6. Skicka en text eller ge din krossa en anteckning i skolan. Om du inte kan fråga din förälskelse i person kan du skriva dem en vältänkt och söt anteckning som uttrycker hur du känner. Förklara dina känslor och berätta för dem att du vill vara mer än vänner. Fråga dem om de vill gå ut med dig.
  • Att skriva dina tankar ger dig en chans att överväga vad du vill säga och se till att du säger det rätt.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande