Hur man accepteras av din pojkvänens vänner

Det är viktigt att accepteras av din pojkvän vänner. Vänner är en viktig del av en persons känslomässiga välbefinnande. Om din pojkväns vänner inte tycker om dig, kan det här påverka ditt förhållande. Försök därför att umgås med sina vänner effektivt. Alltid vara snäll och engagerad i sociala inställningar. Bjud in din pojkvän vänner ut med de två av er och ta med mat och dryck till sociala evenemang. Med en liten ansträngning kommer din pojkvänvänner att växa för att se dig som en del av gruppen.

Steg

Del 1 av 3:
Umgås effektivt
  1. Bild med titeln accepteras av din pojkvän
1. Hälsar hans vänner med namn. Folk hittar i allmänhet människor mer likbara när de använder sina namn. Detta visar att du är uppmärksam och omtänksam av andra människor. Sträva efter att komma ihåg din pojkväns vänner namn, och använd alltid deras namn när de hälsar dem.
  • Till exempel, när du pratar med en vän av din pojkvän, säg inte, "Hur mår du?" I stället säg, "Hur mår du, Josh?" Detta gör hälsningen lite mer personlig, vilket gör dig lite mer likbar.
  • Om du kämpar för att komma ihåg namn kan det hjälpa till att upprepa någons namn några gånger i ditt huvud när du först träffar dem. Du kan också försöka relatera namnet till något som är bekant, till exempel genom att säga till dig själv, "Joshua, som min brorson Joshua."
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    2. Acceptera att du inte kommer att vara centrum för uppmärksamhet. När du är ute med din pojkvän vänner, kom ihåg att de har en grupp dynamisk på spel. Som du är ny i gruppen förstår du inte allt. Det kommer att finnas inuti skämt, du förstår inte och vissa grupptraditioner som inte involverar dig. Bli inte förolämpad om du trycker lite till sidolinjen under grupputflykter. Istället, omfamna det faktum att natten inte roterar runt dig.
  • Försök att hålla en låg profil om det finns en konversation eller skämt som du inte kan följa. Din pojkvän kan till exempel prata om drama i de vänner som du inte helt förstår. Han kan också påminna om minnen som inte involverar dig.
  • Under dessa tider, ta ett baksäte. Le och nicka utan att försöka följa allt. Det är okej att ibland, ge din pojkvän lite utrymme i en social miljö. Det är faktiskt sannolikt att göra din pojkvän vänner som du mer. De kommer att uppskatta att du tillåter din pojkvän att ha sitt eget sociala liv.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    3. Göra ett försök att lära känna sina vänner. Under sociala utflykter, se din pojkvän vänner som nya potentiella vänner för dig. Försök att lära känna dem lite. Kom ihåg att det här är viktiga i din pojkväns liv. Du borde göra en uppriktig insats för att lära känna dem.
  • Fråga frågor. Folk älskar att prata om sig själva, så fråga dina pojkvänner om deras intressen och hobbyer. Prova frågor som, "Så vad gör du för en levande?", "Vad är ditt favoritämne i skolan?", och, "Vilken typ av filmer gillar du?"
  • Du borde också tillåta dem att lära känna dig. Dela information om dig själv i gengäld om de frågar.
  • Expertips
    Candice Mostisser

    Candice Mostisser

    Dating Coachcandice Mostisser är en dating tränare för NYC Wingwoman LLC, en date coaching service baserad i New York City. `NYC Wingwoman erbjuder Matchmaking, Wingman / Wingwoman Services, 1-on-1 Coaching och Intensive Weekend Bootcamps. Hon är specialiserat på att coacha andra om bästa praxis och strategier för att lyckas på första datum och i online-datingvärlden.
    Candice Mostisser
    Candice Mostisser
    Dating Coach

    Ta reda på de saker du har gemensamt med dem. Det hjälper till att du har saker du kan prata om eller aktiviteter du kan njuta av att göra tillsammans. Det finns en anledning att de är vänner med din betydande andra, och de kommer förmodligen att vilja vara vänliga för dig. Du måste bara ta reda på vad din anslutning kan vara för dem.

  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    4. Håll telefonen borta. Ingen gillar att prata med någon som ständigt på sin telefon. Medan det är okej att ibland returnera en text eller kolla din Facebook, avstå från att vara på din telefon hela natten. Detta är särskilt viktigt om någon pratar med dig direkt. Om du vill kolla din telefon, gör det när ingen pratar med dig eller när du är i badrummet.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    5. Sök inte uppmärksamhet. Folk tenderar att ogillar de som söker uppmärksamhet. Många strävar efter att vara centrum för uppmärksamhet, speciellt när man försöker göra ett intryck. Detta kan dock enkelt återfyra. Istället för att försöka få din pojkvän vänner att märka dig, försök att tillåta människor att komma till dig organiskt.
  • Om du är vänlig och självsäker i konversation, kommer människor att dras till dig. Det kommer inte att vara nödvändigt att söka överdriven uppmärksamhet.
  • När du är med din pojkvän vänner, var helt enkelt själv och håll dig lugn. Detta kommer att äventyra dig för dem mycket mer än att försöka imponera på dem.
  • Del 2 av 3:
    Att vara snäll mot sina vänner
    1. Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    1. Bjud in sina vänner ute ibland. Du vill se till att du inte bildar en vägg mellan din pojkvän och hans vänner. Om du är seriös om förhållandet är det en bra idé att försöka göra dig en del av gruppen. Försök att inkludera din pojkväns vänner i utflykter med din pojkvän ibland. Att respektera och omfamna gruppens dynamik kommer att göra dig mer likvärdig för dem.
    • Till exempel, säg att du alla hänger ihop tillsammans med att titta på tv och du blir hungrig. I stället för att gå ut för mat med din pojkvän, föreslå att alla ska få något att äta tillsammans.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    2. Låt din pojkvän ha tid ensam med sina vänner. Om du inte låter din pojkvän ha sitt eget utrymme, kan hans vänner komma för att ångra dig. Youneed att sträva efter att respektera sin rätt att ha sin egen sociala grupp. Undvik att ge honom en svår tid när han är ute med sina vänner. Acceptera det faktum att han ibland vill ha ensam tid med sina vänner och du kanske inte är med.
  • När din pojkvän är ute med sina vänner, undvik att texta eller ringa honom för mycket. Det är okej att skicka en snabb text här och där, men förvänta dig inte att han är i telefon med dig hela natten.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    3. Acceptera de vänner han har. Du får inte komma överens med alla dina pojkvänner. Vissa kan gnugga dig på fel sätt. Du kanske inte har mycket gemensamt med andra. Men du borde aldrig försöka diktera någons vänner grupp. Om du vill vara med någon, måste du acceptera de personer de har valt att ha i sitt liv.
  • Undvik överanalysera sina vänner. Du kan hitta att vissa människor från sin vänsgrupp verkar udda eller ur sin plats. Men kom ihåg att människor gör vänner under olika delar av sitt liv.
  • Din pojkvän har förmodligen vänner från olika epoker av sitt liv. Medan han kanske inte har mycket gemensamt med dem nu, kan deras förflutna binda dem tillsammans. Du har förmodligen vänner som du delar mycket lite vanliga drag med, men du är ändå nära.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    4. Göra fina gester mot sina vänner. Du vill inte muta din pojkvän vänner till att tycka om dig. Men grundläggande vänlighet kan gå långt. Vid tillfället, gå lite utöver. Ta med kakor till en fest eller köpa en runda drycker i baren. Du kan också ta med brädspel över för spelnatt eller ta snacks till sociala sammankomster. Små gester här och det kan göra dig mer likbar.
  • Del 3 av 3:
    Agerar på ett likbart mode
    1. Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    1. Använd positivt kroppsspråk i sociala inställningar. Titta på ditt kroppsspråk när du interagerar med din pojkvän vänner. Något så enkelt som en tweak i kroppsspråk kan göra dig mer likvärdig för andra.
    • Håll armarna uncrossed, eftersom det kommer att få dig att se mer öppen.
    • Använd en entusiastisk ton när du pratar.
    • Underhålla ögonkontakt och luta lite mot den person du pratar med.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    2. Var äkta runt din pojkvän vänner. Försök inte vara något du inte ska hinna din pojkvän vänner. Människor behöver inte att du är precis som de som du gillar. Människor dras till dem som är äkta, även om de är annorlunda än dem.
  • Låtsas aldrig att gilla något du inte gör. Om du inte vet någonting om, säg, en viss genre av film, följ inte med som om du gör det. Om du inte bryr dig om en viss typ av musik är det okej att säga det.
  • Kom ihåg att vara äkta utan att vara argumenterande. Du kan ange dina åsikter eller intressen utan att presentera dem som överlägsna andras åsikter och intressen.
  • Om du känna sig nervös Och det påverkar ditt beteende, försök sedan göra några djupandning Eller ge dig själv en Pep Talk innan du ser din pojkvän vänner. Försök att berätta för dig själv som, "Du är bra! Dina vänner älskar dig och så kommer hans vänner. Försök bara slappna av och vara dig själv."
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    3. Ha kul med sina vänner. Håll dig avslappnad när du hänger med din pojkväns vänner. Om du blir för nervös kan du glömma att ha kul. Din pojkvän vänner kommer att tycka om dig mer om du är kul att vara runt.
  • Det är normalt att vara nervös när du möter din pojkväns vänner. Men påminna dig om att du kommer till en social händelse. Detta borde vara roligt.
  • Bli inte för i ditt huvud om huruvida människor gillar dig. Istället ta några djupa andetag och omfamna det roliga.
  • Bild med titeln accepteras av din pojkvän
    4. Planera händelser för allas vänner. Om du vill accepteras i Friends Group, försök att slå samman dig och din pojkväns grupp tillsammans något. När du gör planer med dina egna vänner, uppmuntra din pojkvän att ta med sina vänner. Om du uppmuntrar alla att komma ihop, kommer din pojkvänvänner att växa för att se dig som en del av gruppen. Det kommer också att göra navigering av sociala situationer enklare. Om alla är vänliga med varandra, kan du och din pojkvän enkelt hänga med varandras vänner i stora sociala inställningar utan att någon känner sig besvärlig.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var inte meningsfull för sina vänner under några omständigheter. Detta kommer att leda till att dina pojkvänns vänner inte accepterar dig och de kommer att försöka prata med din pojkvän till att bryta med dig.
  • Behandla sina vänner som du skulle behandla din egen.
  • Varningar

    Berätta inte för sina vänner pinsamt saker om honom. Han kanske inte har sagt dem och han kommer inte uppskatta att du berättar för dem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande