Hur man frågar din förälskelse om fem minuter

Fråga din förälskelse kan det verka läskigt, men det behöver inte vara! Det finns många snabba sätt att du enkelt och direkt kan fråga din krossa. Om du är lite för nervös att fråga dem direkt, kan du släppa några tips istället som berättar att du är intresserad av att gå ut och låta dig se hur de svarar på att du kan räkna ut hur du ska fortsätta.

Steg

Metod 1 av 3:
Arbetar upp ditt mod
  1. Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 1
1. Ge dig själv en pep prata i förväg. Kom ihåg att ju mer övning du får med att fråga människor, desto bättre kommer du att få på den. Försök att tänka på detta som att få bra övning. Titta i en spegel hemma och ge en lista över alla dina goda egenskaper, som "du är smart, du är begåvad, du är bra på musik," etc.
  • Kom ihåg att varje gång du frågar en person, får det ett steg närmare att få ett ja från rätt person. Du kommer så småningom att träffa någon som är rätt för dig.
  • Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 2
    2. Försök att inte oroa dig för mycket om att bli avvisad. Att bli avvisad händer med alla någon gång. Du bör försöka att inte tänka på att bli avvisad som densamma som en förlorare, eller vara någon som inte är värd att gå ut med. Det finns många anledningar att människor säger nej till datum, inklusive de är verkligen upptagna eller de ser redan någon annan.
  • Om din förälskelse säger nej, det är inte en attack på dig som en person. De har förmodligen bara sina egna skäl. Du kommer så småningom att hitta någon som är intresserad av att gå ut med dig.
  • Bild med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 3
    3. Visualisera dig själv framgångsrikt fråga din crush out. Fråga en professionell idrottsman vad de flesta hjälper dem innan ett framgångsrikt spel, och de flesta kommer att berätta att de visualiserar att slutföra bra spel, en vinst eller korsa mållinjen först. Visualisera vad du vill hjälper det att hända. Det hjälper också dina nerver eftersom du ser dig själv att få det du vill ha i stället för vad du inte vill ha.
  • Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 4
    4. Ta djupa andetag strax innan du frågar. Ett bra sätt att lugna dina nerver innan du gör något du är angelägen om är att ta djupa andetag. Att få mer syre hjälper dig att fysikaliskt slappna av, vilket hjälper dig att koppla av dig också. Ta 3-5 djupa andetag innan du vet att du ser din förälskelse, eller när du går upp till dem.
  • Bild med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 5
    5. Planera att gå rakt upp till din förälskelse omedelbart när du ser dem. När du ser din förälskelse, borde du inte vänta med att gå upp till dem eftersom det kommer att ge dig mer tid att bli nervös och kanske ändra ditt sinne. Om du går upp till dem och fråga dem omedelbart när du ser dem, får du det över med snabbt istället för att bli mer angelägen.
  • Ta djupa andetag och berätta för dig själv, "Jag kan göra det, det blir bra" när du går upp till din förälskelse när du ser dem.
  • Metod 2 av 3:
    Frågar direkt
    1. Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 6
    1. Le och vara självsäker. Den viktigaste delen av att fråga din förälskelse är din attityd. Även om du är nervös, gör ögonkontakt, stå upp rakt och le. Kom ihåg att människor lockas till positiva, självsäkra människor, så fortsätt att le och berätta för dig att du är fantastisk och någon ska vilja gå ut med dig.
    • Försök att öva i spegeln hur du ska fråga din förälskelse. Detta kan ge dig en chans att se hur du ser och justerar ditt kroppsspråk om du tror att du borde.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse om fem minuter steg 7
    2. Fråga, "Vill du gå ut med mig?" Som det enklaste tillvägagångssättet. Detta är det snabbaste och mest direkta sättet att fråga din krossa ut. De kommer antingen att säga ja, nej eller stammar i en minut innan de svarar eftersom de är överraskade. Det är inte en dålig sak om de är övervägande - vissa människor som att bli förvånad och kommer att se din direkthet som en positiv kvalitet.
  • Medan du inte behöver planera exakt vad du ska säga i förväg, ta dig tid att tänka på ditt tillvägagångssätt. På det sättet kan du fortfarande gå med flödet, men du kommer att känna dig beredd och självsäker.
  • Det finns små variationer på den här frågan som du kan välja mellan för att passa din individuella konversationsstil, inklusive "Vill du gå ut någon gång?"," Vi borde gå ut någon gång, tror du inte?", Eller" Jag skulle gärna gå ut med dig någon gång, vad säger du?"Välj en enligt din preferens.
  • Bildtiteln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 8
    3. Komplimanger dem då fråga dem för att fånga deras uppmärksamhet. Tänk på vad som gör den här personen din förälskelse och säg det högt för dem. Det kan vara en allmän komplimang, som "Jag tror att du är så söt" eller något mer specifikt som, "Jag var så imponerad av ditt tal / spel / prestanda den andra dagen."Strax efter komplimangen, fråga om de vill gå ut med dig någon gång.
  • De flesta människor älskar att höra ett komplimang, och även om de inte hade tänkt på att vara intresserad av dig innan, hörde din komplimang och intresse för att gå ut kommer att göra dem åtminstone överväga det.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse om fem minuter steg 9
    4. Få biljetter till ett evenemang och fråga om de vill gå för att visa ditt självförtroende. Välj en film eller konsert som du tycker att din förälskelse skulle vilja se och köpa 2 biljetter. Ta biljetterna med dig nästa gång du ser dem och berätta för dem att du har biljetter till den specifika filmen eller konserten innan du frågar dem.
  • Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för din förälskelse att se hur säker dig är att de skulle vilja gå någonstans med dig.
  • Om du redan känner till den här personen är det en chans att de inte kommer att inse att din idé är ett datum. Om så är fallet, påpekas dem någon gång innan du går, eller under evenemanget är det här ett datum.
  • Även om de säger nej, har du fortfarande biljetter till något roligt och du kan bjuda in en vän istället!
  • Bild med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 10
    5. Skicka dem en "vill du gå ut?" Observera om du inte vill fråga högt. Denna metod är populär bland studenter, men du kan använda den oavsett din ålder. Skriv frågan "Vill du gå ut?"På en bit papper, skriv sedan alternativen" Ja, "nej," och "kanske" under det. Du får ditt svar utan att behöva prata om det.
  • Försök att le på din förälskelse när de läser din anteckning. Detta kommer att låta dem veta att du är kul med hur du frågar dem.
  • Om de säger ja, ha några datum idéer redo att diskutera med dem.
  • Bild med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 11
    6. Föreslå ett gruppdatum om ett en-på-ett-datum låter för läskigt. Om du redan har planer med dina vänner i helgen och tror att din förälskelse kanske är intresserad av att komma med, be dem att gå med i gruppen. Säg, "hej en massa oss går simma i helgen, skulle du vilja gå?"
  • Det här alternativet fungerar riktigt bra om gruppen som går med par.
  • Bilden med titeln Be din krossa ut om fem minuter steg 12
    7. Säg, "Vilken lång dag. Vill du ta tag i lite mat / en drink efter skolan / arbetet?" Om din förälskelse är en person du jobbar med eller går till skolan med, använd ventilation om arbete eller skolan som ett sätt att gå ut med dem. Om de är frustrerade med arbete eller skolan också och de gillar att spendera tid med dig där, är chansen att de kommer att säga ja.
  • Detta är ett annat alternativ där, om du redan känner till varandra, kan personen inte inse att det här är ett datum. Nämna dem på något sätt att du tänkte på detta som datum, eller mot slutet av datumet säga, "det var roligt. Vill du gå ut igen någon gång?"
  • Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 13
    8. Le och säga, "inget problem" om de säger nej. Även om du känner dig generad att bli avvisad, försök att spela den som ingen stor sak. Kom ihåg att det kan finnas många anledningar som din förälskelse sa nej, inklusive de redan daterar någon annan, de kom precis ut ur ett förhållande, eller de känner att de är för upptagna hittills.
  • Oroa dig inte för mycket om att bli avvisad - det händer med människor hela tiden, och du hittar någon som är intresserad av dig så småningom.
  • Metod 3 av 3:
    Släppa tips
    1. Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 14
    1. Gå upp till en främling, le och säg "hej."Om du krossar på någon du inte vet, är ett bra sätt att uttrycka ditt intresse att helt enkelt närma sig dem. När du säger hej, berätta för dem ditt namn och fråga dem deras. Fortsätt le när du kommer med små talkfrågor, till exempel "Vilken klass är du i?"Eller" Kommer du hit ofta?"
    • De flesta människor kommer att förstå den signal som en främling närmar sig dem och börjar en konversation innebär att de är intresserade. Om de gör ögonkontakt med dig och ler tillbaka, kan de vara intresserade av dig också. Fortsätt prata med dem tills du tycker att det är en bra tid att fråga dem.
  • Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 15
    2. Ge dem ditt nummer. Det här är ett sätt att låta någon veta att du är intresserad av dem utan att komma ut och säga det. Skriv ditt namn och nummer ner ett papper, vika det och lämna det till dem. Sedan le och gå bort.
  • Om din förälskelse är intresserad, kommer de att ringa eller text. Om inte, och de är någon du inte ser regelbundet, behöver du inte oroa dig för det igen!
  • Bildtiteln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 16
    3. Få en vän att berätta för dem att du tycker att de är söta. Detta är ett annat sätt att ge en signal som du är intresserad utan att behöva obehagligt vänta på en reaktion. Det fungerar bra om du redan känner till personen eller inte.
  • Om din förälskelse är intresserad av dig, kommer de förmodligen att berätta för din vän det här, eller närma dig på en senare tidpunkt. Du kan då konfidentiellt fråga dem.
  • Bilden med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 17
    4. Börja dansa med dem om du är på en fest. Parterna är bra ställen att träffa människor, och om du upptäcker någon du är lockad till vem som dansar, gå upp till dem och börja dansa med dem. Om de är intresserade fortsätter de att dansa med dig och eventuellt prata med dig. Om inte, kommer de troligen att vandra bort från dig strax.
  • Var noga med att inte ta tag i personen eller invadera sitt personliga utrymme när du gör det här. Upprätthålla ett litet avstånd och få ögonkontakt med dem. Stirra inte på andra delar av kroppen, göra öppet sexuella gester medan du dansar, eller annars gör dem obekväma.
  • Bild med titeln Fråga din krossa ut om fem minuter steg 18
    5. Fråga "är du singel?" Om du inte känner personen. Om din förälskelse är någon du har sett från Afar, kan du helt enkelt gå upp till dem och fråga om de redan ser någon. Försök "Jag kunde inte låta bli att märka dig. Ser du någon av en slump?"
  • Om de redan är med någon, berättar de dig. Om inte, och de är intresserade av dig, kommer de att berätta för dig att de är singel och fråga om dig.
  • Konversationshjälp

    Fråga din förälskelse om fem minuter i person

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Fråga din förälskelse över text

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Motiverande uttalanden för att fråga din förälskelse

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande