Så här ändrar du ett dåligt rapportkort

Din lärare lämnade bara tillbaka ditt rapportkort för termen, och det finns några betyg på det är du mindre än upphetsad att se. Du har nu två val: Ta rapportkortet hemma som-är och möta dina föräldrarnas besvikelse, eller lura dem att tänka på att du har gjort bättre än du har. Det kan finnas situationer där det är lättare att berätta en liten vit lögn än att hantera den potentiella backlash. I dessa fall är det möjligt att använda enkel teknik för att röra upp dina rapportkortsgrader i bråttom. Det är dock alltid lämpligt att studera och arbeta hårt för att få dina betyg, eftersom det kommer att lära dig fördelarna med ärlighet och ansträngning och säkerställa din framgång i framtiden.

Steg

Metod 1 av 3:
Studerar för att förbättra dina betyg
  1. Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 1
1. Betala närmare uppmärksamhet i klassen. Det bästa sättet att ändra dina betyg är det naturligtvis att göra det på rätt sätt. Visa upp till klass varje dag och göra ett försök att vara aktivt engagerad i dina lektioner. Ta anteckningar som du kan granska senare för att bättre bekanta dig med materialet. Med tiden finner du att din förståelse av ämnet är stadigt förbättras.
  • Lyssna försiktigt med syftet att absorbera vad som förklaras för dig. Ställ frågor för att klargöra information som du inte helt förstår.
  • Klassrummet är inte för att sova, gå av eller umgås med dina vänner. Att göra dessa saker kan förklara varför du har ett dåligt rapportkort i första hand.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 2
    2. Utveckla bättre studievanor. I stället för att spela videospel eller hänga på köpcentret efter skolan, ta ytterligare en timme eller två på eftermiddagen eller kvällen för att fokusera på dina studier. Koncentrera sig på de ämnen du tenderar att ha den svåraste tiden med. Att studera är som att träna för en sport - den mer du gör, desto bättre får du.
  • Det finns inget behov av att förneka dig ett liv. Gör bara lite mer än du gör det för närvarande.
  • Gör läxor roligare genom att organisera en studiegrupp bestående av dina närmaste vänner så att du kan arbeta med svåra uppdrag tillsammans.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 3
    3. Få hjälp från en handledare. Om du bara inte kan sätta huvudet runt ett visst ämne, försök att arbeta med en handledare. Detta ger dig möjlighet att sitta ner med någon som kan ge dig den one-one-uppmärksamhet som du behöver. Tutorer är vanligtvis lärare eller elever själva, och de kan ofta bryta ner saker för dig på ett sätt som gör dem mer begripliga.
  • Handledare kan hyras självständigt, och är vanligtvis vanligtvis tillgängliga för instruktioner genom offentliga och privata skolor.
  • Tutoring är användbart när du befinner dig fast på en viss lektion, eller du förbereder dig för ett stort test.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 4
    4. Använd dina dåliga betyg som motivation. Att få en dålig klass varje gång i taget är inte världens ände. Det viktigare är att du lär dig av dina misstag så att du kan göra bättre i framtiden. Snarare än att bli avskräckt, tänk på otillfredsställande betyg som feedback som kan hjälpa till med dig i rätt riktning. Att utveckla beslutet att övervinna utmaningar är en viktig del av att växa som student och en person.
  • En glidning i dina betyg betyder inte att du är ointelligent eller lat. Försök att acceptera situationen som ett mindre bakslag och fortsätt framåt.
  • Dåliga betyg kan hända på många olika skäl - kanske du inte bidrar tillräckligt för att gruppera projekt, eller du får exceptionellt nervös före test. Att spåra en nedslående betyg tillbaka till dess källa kan du skissera tydliga mål på vad man ska arbeta med och förbättra.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 5
    5. Gör ditt bästa. Kom ihåg: Cheaters vinner aldrig. Oavsett dina motivationer är för att ändra ett rapportkort, bör du aldrig bli beroende av underhandnade metoder för att lyckas. Om du är fast besluten att arbeta hårt och vara fokuserad, kan ingenting hålla dig tillbaka. Du får mycket mer tillfredsställelse att veta att du kan göra någonting om du tänker på det, vilket är en av de största lektionerna du kan lära dig under din tid i skolan.
  • Förbättra dina betyg genom flitig studie kan ta längre tid, men det kommer att vara värt det på lång sikt.
  • När du fuskar, gör du dig själv en disservice. Du vet aldrig vad du kan åstadkomma tills du gör det på egen hand.
  • Metod 2 av 3:
    Ändra ditt rapportkort med en kopiator
    1. Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 6
    1. Bestäm vilka betyg du vill ändra. Om du normalt är en exceptionell student är det orealistiskt att ha ett rapportkort som är allt som. För att göra din mock-up mer trovärdig, ändra bara en eller två av de värsta kvaliteterna, snarare än varje enskild. Ett bredare utbud av betyg kommer att locka mindre uppmärksamhet.
    • Överväga att lämna en eller två genomsnittliga betyg på plats. Detta kommer att göra det att det inte finns något fel.
    • Skriv ner dina riktiga betyg på ett separat papper så att du kan skriva in några av dem senare. Detta kommer att göra slutresultatet mer övertygande.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 7
    2. Dölja de ursprungliga kvaliteterna med hjälp av korrigeringsvätska. Försiktigt borsta över alla befintliga betygsbrev tills de är helt dolda. Ta din tid och få det rätt. Var noga med att inte av misstag radera någon annan del av rapportkortet, som en del av en konsol eller gräns. Gör det här för varje betyg på rapportkortet.
  • Borsta på korrigeringsvätskan i släta, även slag. Tjocka, ojämna eller konstigt formade blobs kan dyka upp i fotokopi om du inte är försiktig.
  • Denna metod fungerar bara om det ursprungliga rapportkortet skrivs ut på vitt papper. Om papperet är färgat, kommer smältet från korrigeringsvätskan att vara för uppenbart.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 8
    3. Gör en kopia av rapportkortet. När korrigeringsvätskan är torr, kör rapportkortet via en kopia maskin. Den tryckta kopian suddar utseendet på korrigeringsvätskan, vilket gör att det kommer att blandas med den vita av sidan. Du har då en kolumn med perfekta tomma fläckar för att komma in i dina nya och förbättrade betyg.
  • Släta ut det ursprungliga rapportkortet för att eliminera eventuella veck som kan dyka upp i fotokopiorna.
  • Kör av flera kopior om du gör ett misstag när du fyller en ut.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 9
    4. Skriv i de nya betygen. Gå ner i kolumnerna, pluggar i de ursprungliga kvaliteterna där du vill hålla dem och ange nya betyg på platser där du vill ändra dem. Du kan använda den här tekniken om de ursprungliga betygen skrivits eller handskriven. Så länge du blank ut och skriva om alla kvaliteter, ingen men din lärare kommer någonsin att känna skillnaden.
  • Försök att dölja din handstil så att det inte är uppenbart att du fyllde i rapportkortet själv, eller ta en vän de nya betygen för dig.
  • Använd samma färgfärg som din lärare vanligtvis använder.
  • Om det är uppenbart att betygen ska skrivas, gör en andra kopia av det ursprungliga rapportkortet. Använd den här kopian och ett bildredigeringsprogram som Photoshop att klippa och klistra in Bra betygsbrev från originalet på duplikatet, sedan fotokopierar dubbletten en gång för att göra korrigeringar sömlösa.
  • Metod 3 av 3:
    Redigera ditt rapportkort på datorn
    1. Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort steg 10
    1. Skanna ditt rapportkort på datorn. Placera ditt rapportkort i skannern, se till att det är rynkfritt och lined upp exakt. När den laddar upp rapportkortet, kommer skannern att konvertera data till en bildfil. Du kommer att redigera den här bilden för att göra vad som helst du tycker är nödvändiga.
    • Om möjligt, använd en skanner någon annanstans än hemma eller skolan, som en väns hus eller offentliga bibliotek, för att undvika att bli fångad.
    • Ta bort bildfilen när du är klar så att ingen rekord av din kapris är kvar.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 11
    2. Öppna den skannade bildfilen i ett Photo Editor-program. Mer kraftfulla program som Photoshop, Affinity eller Acorn kommer att vara din bästa satsning, eftersom de ger dig det största antalet verktyg och alternativ att arbeta med. Ladda den skannade bilden i redigeringsfönstret. Notera vilka betyg du vill revidera.
  • Om du inte har tillgång till en mer sofistikerad fotoredigerare kan du använda program som Microsoft Paint eller Pixlr, som är en gratis onlineredigerare som liknar Photoshop.
  • Var noga med att ladda, redigera och spara bilden i så hög en resolution som möjligt. Ju bättre kvaliteten, desto mindre märkbar dina korrigeringar kommer att vara.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort steg 12
    3. Justera dina betyg med hjälp av Photo Editor`s Tools. Använd suddgummiverktyget för att torka ut den ursprungliga klassen. Klicka sedan på textfunktionen och ange den nya betyget, se till att den är centrerad i slitsen. Matcha teckensnittet för den nya klassen så nära som möjligt med originalet, eller kopiera och klistra in en bra betyg över den dåliga.
  • De flesta datorer använder Times New Roman eller Arial som standardfonter. Börja med dessa när du försöker göra dina nya betyg passar.
  • För en speciellt övertygande förfalskning, använd Eyedropper-verktyget för att matcha färgerna på den ursprungliga texten och bakgrunden exakt.
  • Bild med titeln Ändra ett dåligt rapportkort Steg 13
    4. Skriv ut det nya rapportkortet. När du är nöjd med hur det nya rapportkortet ser ut, kör av en kopia och undersöka det nära. Kolla på platser där texten ser dåligt ut eller ur sin plats. Om du gör det rätt, bör ditt nya, glödande rapportkort vara oskiljbar från den dåliga.
  • Se till att det nya rapportkortet är formaterat korrekt innan du skriver ut det.
  • Spara den ursprungliga skannade bildfilen och försök igen så många gånger du behöver för att få det rätt.
  • Tips

    Ge dig gott om tid så att den färdiga produkten inte ser slarvig ut eller rusade. Natten innan du måste ha ditt rapportkort signerad och återvände är inte den bästa tiden att börja göra ändringar.
  • Att ändra ett dåligt rapportkort är en åtgärd som endast ska användas som en sista utväg. Om du försöker passera ett falskt rapportkort mer än en gång, är du nästan säker på att bli utsatt.
  • Efter att ha ändrat dina betyg, förstör alla bevis på det gamla rapportkortet.
  • Om tanken på att fusk inte sitter bra med dig (och det borde inte), ha modet att möta dina föräldrar om din dåliga betyg. Göra förbättringar, inte ursäkter.
  • Varningar

    Får inte faking ett bra rapportkort. Anger och besvikelse direkt på dig från dina föräldrar eller lärare kommer sannolikt att vara mycket värre om de upptäcker att du försöker lura dem.
  • Det finns ingen garanti för att ditt redigerade rapportkort kommer att visa sig ut som originalet. Du måste ta dina chanser om du är avsikt med att doktorera en dålig klass.
  • Fusk är oärlig och fel. Om du upptäckte kan du möta straff hemma och upphävande eller till och med utvisning från skolan. Du skulle bättre ha en bra anledning att byta ett dåligt rapportkort innan du tar en risk att du kommer att ångra senare.
  • Saker du behöver

    • Korrigeringsvätska
    • Fotokopier
    • Bläckpenna
    • Digital scanner
    • Photo Editor Program
    • Skrivare
    • Studiesurser
    • Handledare
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande