Hur man tar upp din betyg när du misslyckas med en klass

Misslyckas du en klass och du vet inte vad du ska göra? Det händer med många människor, så är inte avskräckt. Genom att arbeta hårt, studera och koncentrera sig på materialen kan du ta upp en misslyckande betyg.

Steg

Del 1 av 2:
Ändra dina vanor hemma
  1. Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 1
1. Göra en plan. Du kan misslyckas på grund av dålig tidshantering. För att ändra din betyg, måste du införa mer effektiv tidshanteringskunskaper i ditt liv. Om du vill ta upp din betyg, måste du jobba hårt för att få allt ditt arbete gjort och har fortfarande tid att studera. För att göra detta, lägg ut uppdragen i alla dina klasser för resten av terminen. Lägg också ut några andra skyldigheter, till exempel arbete, efter skolaktiviteter eller sociala engagemang. Markera varje händelse på kalendern som börjar med det viktigaste. Detta borde vara arbetet för den klass du misslyckas. Fyll sedan i resten. På så sätt vet du exakt vad du behöver göra och hur länge du måste göra det.
  • Om ditt arbete överlappar för mycket, försök att omorganisera ditt schema med din chef. Förklara vad problemet är och se om någon skulle vara villig att byta skift med dig.
  • Du kan behöva offra några av dina skyldigheter. Att vara övergripande för projekt kan orsaka att du misslyckas. Du kan inte hoppa över uppdrag i andra klasser, men om det är en skolaktivitet eller socialt engagemang kanske du inte kan göra det om du är seriös om att ta upp din betyg.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 2
    2. Börja uppdragen direkt. Människor misslyckas ibland eftersom de fastnar på en uppgift. När de fastnar, släckte de av arbetet och inte revidera det tills det är för sent. Procrastination är inte ett alternativ när du försöker ta upp dina betyg. När din lärare delar ut ett uppdrag, börja med det direkt. Om du väntar till sista minuten kommer du inte att sätta 100% i ditt arbete och du får inte en bra betyg. Detta hjälper dig också om du fastnar på ett uppdrag. När du har fastnat kan du be om hjälp från en bibliotekarie eller lärare.
  • Om du har ett papper, starta din forskning direkt. Du kommer att kunna hitta mer i djupforskning. Detta gör det möjligt för dig att göra mycket bättre argument om du är redo med stipendium på ditt ämne. Fokuserar också på vetenskapliga källor. Den bättre information du har, desto bättre blir ditt papper.
  • Om du har ett projekt, börja arbeta med komponenterna så snart som möjligt. Ju mer hårt arbete du lägger i ett uppdrag, desto bättre kommer din betygsättning att vara.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 3
    3. Studera hårt. Det enda sättet att ta upp en misslyckande betyg är att göra bättre betyg på de andra uppdragen. Detta börjar med att studera hemma. Du kan inte lära dig informationen om du inte studerar det, så försök att begå tid varje natt att studera. Stäng av distraktioner som telefoner, bärbara datorer, tv, eller musik. Ju mer fokuserade du är desto mer arbete får du gjort och ju mer information du behåller.
  • När du läser för klassen, gör anteckningar om läsningarna som du gör dem. På så sätt behöver du inte göra om läsningarna senare när det är dags för tentamen. Det kan ta lite mer tid när du går, men du kommer att vara redo när tentamen kommer. Detta hjälper dig att göra en bättre betyg.
  • Omkring två veckor före ett test, börja granska dina material. Läs och läs dina anteckningar. Gör dig själv flashkort av materialet. Om du upptäcker att du har problemfläckar på vissa ämnen, spendera extra tid på dessa sektioner.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 4
    4. Skapa en studiegrupp. När ett test kommer upp, hitta några personer från din klass som du kan studera med. Var och en av er kan hjälpa varandra att studera och engagera sig med materialet bättre än du kan på egen hand. Förbered material innan du träffas och då, när du kommer tillsammans, vara beredd att quizera varandra, gå över problemområden och granska det material som är mest sannolikt att vara på provet.
  • Försök att inkludera någon som passerar klassen du misslyckas. De är mer benägna att förstå informationen. De kommer också att kunna svara på frågor du har.
  • Du kan göra spel ut ur det material du behöver täcka för att göra det roligt och mer engagerande. Försök använda ett brädspel och Flashcards för att blanda upp hur du lär dig materialen.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 5
    5. Gör dina läxor. Eftersom läxor ofta graderas, bör du göra varje läxa för att säkerställa att din betyg är så hög som möjligt. Att göra läxor är också ett av de bästa sätten att vara aktuella med det material du lär dig i klassen. Låt det inte stapla upp. Om du får säkerhetskopierad, kommer du att sakna behövlig information för test och andra uppdrag. Ju mer säkerhetskopieras är du, det mindre nytt material du förstår. Detta kan vara anledningen till att du misslyckades i det förflutna. Du kommer också att lära dig informationen som den kommer och behöver inte oroa dig så mycket om cramming för att lära dig all information för testet natten innan.
  • Om du har frågor som du gör dina läxor, hjälper det till att jotera dem när de kommer. På det sättet kan du fråga din lärare så snart du ser dem igen och ta reda på vad du inte förstår.
  • Försök att starta dina läxor så fort du kommer hem från skolan. Läxor är vanligtvis en stor del av din betyg, så du vill se till att du fyller i den. Plus, den tidigare du gör det, desto mer engagerade och vakna kommer du att vara. Om du väntar på rätt innan du går och lägger dig för att göra det, kommer du troligen att bli mer distraherad och trött, vilket gör att du gör subpar och behålla mindre information.
  • Del 2 av 2:
    Gör mer i skolan
    1. Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 6
    1. Hand i något saknat arbete. Om du har något arbete som du glömde att lämna in, skicka in det så snart som möjligt. Din lärare kan acceptera några sena papper, men du får inte få full kredit för vad du lämnat sent.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 7
    2. Prata med din lärare. Du kanske inte misslyckas eftersom du inte svarar bra på en viss undervisningsmetod. Om du har problem med en lärare, låt dem veta att du inte svarar på hur de lär sig något. De kan hjälpa dig att förstå det på ett annat sätt. Du bör också prata med dem om du bara inte förstår materialet övergripande. Ta reda på när de är tillgängliga och be om ett möte med dem. Fråga dem frågor som, "Jag har svårt att förstå informationen i den här klassen. Kan du hjälpa mig att förstå?" De är myndigheten i ämnet och kan hjälpa dig med det material som ger dig svårt.
  • De kan också hjälpa dig att komma med sätt att studera för nästa tentamen eller idéer för ditt nästa papper. De kan också kunna ge dig fler anteckningar eller läsningar som hjälper dig att räkna ut det.
  • Se till att du inte är beroende av din lärare för att ge dig ett steg för stegsguide om vad som är på tentorna. Du måste visa ansträngning och förståelse eller du kan misslyckas med andra klasser i framtiden.
  • Bilden med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 8
    3. Fråga om extra kredit. Ett bra sätt att ta med din betyg är att göra extra kredituppdrag. Detta kan ge dig fler poäng på ett uppdrag som du misslyckades. Det kan också ge dig en extra betyg som hjälper till att ta upp ditt övergripande genomsnitt. Fråga dem din lärare, "Finns det något sätt att göra en extra kredituppgift? Jag har jobbat hårt för att ta med min betyg och jag skulle vilja ha lite hjälp." Om de ser att du är seriös om att ta upp din betyg, kan de vara mer benägna att ge dig ett extra kredituppdrag för att hjälpa till med att få upp din felaktiga betyg.
  • Du kan också fråga om det finns ett sätt att göra om ett uppdrag, speciellt om du förstår begreppen bättre nu. Säg något som, "Jag hade en svår tid på den sista uppdraget vi kom tillbaka. Jag förstår det mycket bättre nu när jag har fått lite hjälp och studerat mer. Finns det ett sätt som jag kan göra om det?"
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 9
    4. Bli organiserad. Du kan misslyckas eftersom du inte kan fortsätta med dina uppdrag och saknas betyg. Detta kommer att ge ditt övergripande genomsnitt. När du har flera klasser kan dina anteckningar och handouts bli blandade. Detta kan leda dig att missa information, vilket kan orsaka att du misslyckas med en klass. Gör en mapp för den klass du misslyckas. Håll de nödvändiga anteckningarna och kalkylbladen tillsammans i en färgmapp så att du aldrig förlorar papper. Lägg några papper från den klassen i mappen varje dag. På det här sättet kommer du inte att sakna något och kan fortsätta med klassarbetet.
  • Om du är mer organiserad, blir du mer effektiv när du studerar. Att inte behöva vända igenom massor av papper spridda i dina väskor hjälper dig att effektivisera processen och ha mer tid att studera på det material som ger dig problem.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 10
    5. Gå till varje klasssession. Saknad klass är ofta en viktig orsak till misslyckande betyg. Du kommer bakom och kan inte komma ikapp. Om du saknar skolan eller klassen, vet du inte vad läraren vill att du ska lära dig. Du förstår inte deras förväntningar på uppdrag och test. Detta kan orsaka en misslyckande betyg. Även saknas en klass kan skada dig eftersom du kommer att sakna mycket nödvändig information för kommande test. Detta hjälper inte dig att ta upp din betyg.
  • Om du måste missa klassen för en sjukdom eller skolhändelse, se till att du får anteckningar från en kolleger. Försök hitta någon som tar riktigt omfattande anteckningar Så du kommer att vara säker på att få någon nödvändig information som du missade medan du inte var där.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 11
    6. Var uppmärksam på lektionen. Att bli distraherad kan få dig att falla bakom i klassen och misslyckas. För att dra upp din betyg måste du vara uppmärksam på klassen. Bara för att du är i klass betyder inte att du är mentalt närvarande i klassen. Se till att ditt sinne är närvarande i klassen. Du måste vara redo att lära dig och behålla informationen. Detta hjälper dig att göra bättre på framtida uppdrag, vilket kommer att ge upp din betyg.
  • Se till att du ställer frågor i klassen. När din lärare går över något som du inte helt förstår, fråga dem, "Kan du gå över det igen? Jag förstod det inte." Om du inte gör det kan du komma bakom och sakna mycket viktig information som behövs för nästa test.
  • Ju mer engagerade dig är under klassens session, desto mer fokuserade du kommer att vara på materialet. Detta hjälper dig att vara mer förberedd för uppdragen och göra bättre betyg på dem, vilket hjälper dig att få högre betyg.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 12
    7. Ta omfattande anteckningar. Du kan inte misslyckas med en klass eftersom du inte vet den information som behövs för att skicka uppdragen i klassen. När din lärare pratar om materialet i klassen, skriv ner det. Försök att markera eller ange vilka begrepp som diskuteras mer än andra eftersom det är de som du sannolikt kommer att testas på. Om din lärare berättar att något kommer att vara på provet, markera det i dina anteckningar så att du vet att det är extra hårt.
  • Om du hittar ditt sinne när du skriver anteckningar, försök skriva dem i coola färger eller ändra färger varje få meningar. Detta kommer att hålla ditt sinne engagerat i materialet och gör också dina anteckningar att se mer intressant ut när du granskar dem senare.
  • Försök att få en planerare att skriva ner när vissa verk beror. Detta kan hjälpa dig att förhindra att du glömmer något arbete, vilket skulle ge ner din betyg.
  • Stress inte om strukturen eller handskriften av dina anteckningar. Bara få all information nere så att du kan hänvisa till det senare. Så länge du kan förstå dem när du studerar, blir du bra.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 13
    8. Ta ditt lärande vidare. En anledning som du har misslyckats kan vara för att du bara förstår innehållet i vissa situationer. Du måste kunna använda vad du lär dig till den större bilden. Om du bara förstår informationen på ett sätt, kan du inte översätta den till andra situationer. Detta kommer att få dig att missa frågor om tentor och gör dåligt på papper eftersom du inte kan tänka kritiskt om informationen.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 14
    9. Få peer-handledning. Kontrollera om din skola har ett peer-handledning program. I dessa program finns studenter som studerar samma material där för att hjälpa dig att arbeta genom uppdragen och lära sig materialen. Den största fördelen med detta är att de är på samma nivå som du och arbetar med samma uppdrag. Detta gör det lättare för dem att hjälpa dig med de frågor du har.
  • Om du är skrämmad av din lärare kan du vara mer bekväm att be om hjälp från en peer-handledare. Försök att fråga dem, "Kan du hjälpa mig att förstå detta material? Jag misslyckas men försöker ta med min betyg." Du kan också fråga dem några frågor som du har om dina kommande uppdrag.
  • Bild med titeln Ta med din betyg när du misslyckas med en klass Steg 15
    10. Känna vikten av uppdrag. Vissa lärare gör ett test värt mer än en läxa uppdrag. Till exempel, säg att du får en D på ett algebra-test och en D på ett ojämlikhetsblad. Vissa lärare kommer att sätta i en D för kalkylbladet och två D`s för testet. Några, å andra sidan, kommer bara att ge dig en D på kalkylbladet och en D på testet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dra nytta av varje tillfälle att höja ditt betyg, vilket extra kreditarbete, och svara på bonusfrågor på frågesporter, tester och tentor. Att göra det här extra arbetet hjälper dig att ta upp din betyg, även om det bara är av några punkter.
  • Prata med dina föräldrar / vårdnadshavare. De var i skolan så att de kommer att veta vad du pratar om och kan komma med lösningar som fungerade på dem.
  • Var god uppmärksam på läraren och röra inte med dina vänner i klassen.
  • Varningar

    Försök inte ta bort distraktioner till klass som leksaker eller spel eftersom du inte kommer att kunna koncentrera dig i klassen och lyssna på instruktioner.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande