Hur är den bästa studenten i din klass

Vill du imponera på din lärare? Vill du imponera på dina föräldrar? Vill du imponera på dina vänner? Kanske vill du bara få ut det mesta av ditt skolår. Oavsett din anledning att vilja vara den bästa studenten i din klass, det finns ett par olika sätt att du vill förbättra dig själv. Att vara den bästa studenten i någon klass stor handlar om mer än att bara göra betyget - det är också en bra person och visar din lärare att du tar sin klass på allvar.

Steg

Metod 1 av 3:
Få ut det mesta av lärandet
  1. Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 1
1. Få din hjärna och kropp redo att lära sig. Du kommer att lära dig bäst och ha den enklaste tiden i skolan om din kropp är redo att lära sig! Det finns många saker som du kan göra för att få din kropp redo. Prova:
  • Få massor av sömn. Du måste få rätt mängd sömn för din kropp om du vill att din hjärna ska arbeta på sitt bästa. Du borde känna dig varning genom det mesta av dagen. Om du befinner dig som behöver stänga ögonen efter lunch, sover du inte tillräckligt. För de flesta behöver du ca 8 timmars sömn.
  • Din kropp kan inte fungera rätt om allt du äter är skräp som chips, godis och hamburgare. Om du vill vara den bästa studenten du kan vara, äta dina grönsaker (som broccoli), lite frukt och mager proteiner (som kyckling och fisk).
  • Drick mycket vatten. Din hjärna behöver vatten för att kunna arbeta rätt. Faktum är att hela kroppen behöver vatten för att kunna arbeta rätt. Drick flera glas vatten om dagen men kom ihåg att vissa människor behöver mer vatten än andra.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 2
    2
    Lär dig på ett sätt som fungerar för dig. Alla lär sig bäst på olika sätt - det här kallas en inlärningsstil. Hitta ett sätt som fungerar för dig och försök att lära dig så mycket som möjligt. Du har mer kontroll över det här när du studerar hemma, men du kan också prata med din lärare om att justera hur lektionerna lärs till att inkludera mer variation för olika stilar.
  • Har du till exempel märkt att det är väldigt enkelt för dig att komma ihåg diagram eller bilder? Det betyder att du kan vara en visuell elev, vilket innebär att du ska använda fler bilder och bilder för att lära dig. Ett exempel på detta skulle vara om du drog dig ett diagram för att memorera de delar av talet.
  • Kanske har du märkt att du har en lättare tid att studera när du lyssnar på musik tyst eller att du inte kommer ihåg vad din lärare skrev på brädet men du kan "höra" Vad de sa i ditt huvud som om de var i rummet nu. Det betyder att du kan vara en auditiv elev, vilket innebär att du lär dig bättre med ljud. Ett exempel på detta skulle vara om du spelar in din lärare när de pratar så att du kan lyssna på det medan du gör dina läxor eller studier.
  • Kanske har du märkt att du under en lektion känner att du fortfarande vill uppmärksamma men du behöver verkligen stå upp eller flytta runt. Kanske du takt runt ditt rum medan du studerar. Det kan innebära att du är en kinestetisk elev, vilket innebär att du lär dig bättre när du gör saker med din kropp. Försök spela med en bit av lera i handen medan din lärare pratar.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 3
    3. Var uppmärksam. Det bästa du kan göra för att bli den bästa studenten i någon klass är att uppmärksamma när din lärare pratar. Om du blir distraherad kan du sakna viktig information och du har svårare att förstå vad du ska göra eller när du måste studera senare.
  • Om du har problem med att vara fokuserad när din lärare pratar, försök att sitta fram och delta mer i klassen. Höj din hand och ställa frågor när du inte förstår något eller när din lärare säger något intressant och du vill veta mer om det.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 4
    4
    Lär dig hur du tar anteckningar. Att ta anteckningar kan effektivt vara knepigt, men det kommer att göra det mycket lättare för dig att lära och studera, vilket innebär att dina betyg blir bättre och dina testresultat kommer att förbättras så du är den bästa studenten i din klass. Kom bara ihåg, du behöver inte skriva ner allt som din lärare säger. Skriv bara ner de viktigaste sakerna och de saker du vet får du svårt att komma ihåg.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 5
    5
    Gör dina läxor i tid och bra. Även om du inte får mycket bra betyg på dina läxor, kommer det bara att hjälpa till att hålla din betyg så mycket som möjligt. Du bör sträva efter att göra dina läxor markerar den högsta i klassen eller du försöker inte vara bäst i din klass. Bortom det, gör också på dina läxor som möjligt. När du inte förstår det, fråga någon för hjälp! Din lärare kan kanske ställa upp dig med en handledare eller till och med hjälpa dig själva.
  • Planera tillräckligt med tid för att faktiskt få dina läxor gjort. Detta kan innebära att titta på mindre TV eller spendera mindre tid med dina vänner men det kommer att vara värt det i slutet.
  • Att få en bra miljö att göra läxor hjälper verkligen dig att få det gjort. Gå någonstans tyst där du inte har några distraktioner. Om du kan gå till ett bibliotek, det är en bra plats. Om du inte kan lämna ditt hus och de människor du bor med är bullriga, prova ditt sovrum.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 6
    6. Leta efter extra sätt att lära. Lärande saker som inte ingår i dina klasser kan hjälpa dig att förstå den information du täcker mycket bättre och det kan också verkligen imponera på din lärare. Att driva information på ett sätt som följer dina intressen kan också hjälpa dig att hålla dig fokuserad i klassen. Leta efter fler sätt att lära dig om alla de ämnen du studerar och du kommer att upptäcka att hela skolan är mer intressant och att du är mer och mer framgångsrik.
  • Om du till exempel studerar amerikansk historia kan du titta på dokumentärer online för att lära dig ännu mer om den era du lär dig om.
  • Du kan lära dig genom att studera böcker från ditt lokala bibliotek och du kan också lära dig mycket online. Medan Wikipedia inte alltid är korrekt, är det vanligtvis ganska bra. Du kan också hitta dokumentärer och pedagogiska videor på YouTube, som den populära Show Crash Course och Tedtalks. Dessa har mycket information som din lärare eller professor inte förklarade det tillräckligt bra för dig.
  • Lär dig när skolan är ute av sessionen också. Fortsätt att lära sig under sommaren, på helgerna och börja förbereda dig för ditt nästa års skola så tidigt som du kan genom att ta reda på vilken typ av saker du ska studera. När det gäller somrarna, bara granska den information du redan har lärt dig bara två eller tre timmar tre eller fyra gånger under hela sommaren kan du hjälpa till att du är redo när skolåret börjar.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 7
    7. Studera tidigare. När du ser antalet portioner strax före ett test kan du bli rädd. Ett av de mest effektiva sätten att få bättre poäng på tester är att börja studera och förbereda sig för testet så tidigt som möjligt. Lämna inte det till natten innan.
  • Skriv ner de möjliga frågorna som kan komma på testet och börja jottar ner nyckelpunkter. Försök att vakna lite tidigt på morgonen av testet och skumma genom anteckningar du gjorde medan du studerade. Det kan verkligen hjälpa dig att ta tag i sista minuten detaljer, genom att granska dessa noter en sista gång. Desto svårare testet kommer att vara, den tidigare du borde börja studera. Två eller tre veckor är vanligtvis en bra utgångspunkt.
  • Metod 2 av 3:
    Att vara en bra person
    1. Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 13
    1. Få folk att må bra, inte dåliga. Att vara den bästa studenten i en klass handlar om mer än att bara få bra betyg. Du bör också arbeta med att vara en bra person. Du vill inte vara en mobbning eller en klassklänning - det kommer inte att göra dig till den bästa studenten i klassen. Fokusera på att få folk att må bra genom att ge dem komplimanger och berätta för dem när de gör ett bra jobb. Var inte meningsfull för människor och reta dem eller säga skadliga saker.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass steg 14
    2. Var till hjälp för alla. Var en bra person genom att hjälpa människor när du kan. Om du vet hur man gör något eller du har ett enklare sätt att göra det, visa dem hur. Gör inte dig själv smartare eller bättre, var bara trevlig och vänlig. Du kan också göra små trevliga saker, som att hålla en dörr öppen för dem eller hjälpa dem att bära något tungt.
  • Till exempel, om någon var borta i några dagar, erbjuda att hjälpa dem att få tagit upp och dela med sig av dina anteckningar med dem.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass steg 15
    3. Vara respektfull för människor, även när de är meningsfulla. Även när människor är menliga för dig, borde du fortfarande vara respektfull. Skrika inte på dem eller skadar dem fysiskt. Ring inte dem namn eller klippa framför dem i linje, bara för att trots dem. Helt enkelt ignorera dem och behandla dem som om du skulle behandla någon annan.
  • Vara respektfull för människor genom att inte prata över dem och definitivt ge dem en chans att prata om de vill. Respektera sina åsikter och oroa dig inte om de tycker lite annorlunda än dig. Du borde också låta folk vara själva och inte få dem att känna sig dåliga för att vara unika eller olika.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 16
    4. Hålla sig lugn. När du är i klassen, håll dig så lugn som du kan. Spring inte runt och störa människor. Du bör också försöka att inte bli stressad när skolan blir hård. Det här är dåligt för dig och det kan också få dig att lura ut på andra människor.
  • Hjälp dig att lugna dig genom att andas långsamt. Påminn dig om att allt kommer att bli bra. Du är stark nog att göra det här!
  • Undvik att oroa sig för perfekta betyg. Perfekt betyg är verkligen bara det senaste året och en halv skola och då när du är på college (om du planerar att gå till grundskolan senare). Annars, fokusera bara på att lära sig materialet såväl som du kan och oroa dig för de siffror eller bokstäver som din lärare tilldelar. Att veta materialet är viktigare än att få en betyg.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 17
    5. Gör saker roliga för alla. Försök att hjälpa alla att ha kul. Var entusiastisk och positiv när du är i klassen. Denna spänning att lära sig kommer att få alla att känna sig mer okej om lärande. Det kan till och med få vissa människor att visa spänning när de normalt inte skulle låta andra människor se att de bryr sig.
  • Till exempel kan du börja lära dig om planeterna i din vetenskapsklass. Hitta en cool bild av din favoritplanet och visa den till andra människor, utmana dem för att hitta en cool bild av sin favoritplanet.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 18
    6. Var dig själv! Viktigast, var dig själv. Du kan inte vara den bästa personen du kan vara om du låtsas vara någon annan. Gör de saker som gör dig lycklig. Dela de saker du älskar. Var vänner med de människor som får dig och får dig att må bra om dig själv. Oroa dig inte för vad andra människor tycker. Sanningen är den åren från och med nu kommer du inte ens ihåg hälften av deras namn. Om de inte tror att du är den coolaste personen nu, kommer du inte att bry sig om fem eller sex år. Vad du bryr dig om är hur olycklig du är att du inte gjorde saker som gjorde dig lycklig.
  • Metod 3 av 3:
    Gör din lärare glad
    1. Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 8
    1. Visa respekt. Om du vill göra din lärare glad är det verkligen det bästa sättet att börja. Särskilt om andra studenter är respektlösa, kommer du att stå ut och snabbt bli deras favorit. Du kan göra saker som:
    • Var inte störande. Passera inte anteckningar, prata med dina vänner, göra skämt, eller flytta runt för mycket medan din lärare pratar. Även om det är bra att skämta med din lärare om de gillar det. Gör det inte för mycket eller din lärare kan bli frustrerad.
    • Vara punktlig (i tid eller till och med tidigt) och definitivt inte hoppa över sin klass.
    • När du pratar med dem, var artig. Adressera dem som mamma eller herre och använd ord som tack och tack. Var seriös när du använder orden och låt dem inte känna att du gör det roligt med dem genom att prata så här. Om de inte gillar det, borde du sluta.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 9
    2. Fråga frågor. Lärare gillar det när eleverna ställer frågor. Det finns några skäl till detta. Först och främst berättar det för dem att du uppmärksammar. För det andra visar det dem att du tycker att de är intressanta och att du njuter av ämnet (även om du inte är). För det tredje, det gör att de känner sig smarta och hjälpsamma. Alla gillar att känna sig smarta och hjälpsamma. Ställ frågor när du har dem och du hittar din lärare som gillar dig mer och mer.
  • Till exempel, om din lärare pratar om kemi och avogadros nummer, fråga dem hur de memorerar numret.
  • Som en varning, försök dock att inte fråga meningslösa frågor. Du vill inte ställa en fråga så att du har en fråga att fråga. Så småningom kommer det att irritera din lärare och de tror att du gör det bara för uppmärksamhet.
  • Fråga inte personliga frågor eller något som är viktigt bara för dig. Du kan fråga om läxor, pop quiz datum eller något som inte stör dig ensam eller om du inte förstår. "Vilka sidor måste vi läsa för imorgon?" och "Ma`am, är det en bättre metod att memorera detta?" kommer att vara lämpligt. "Varför fick jag en d?" och " Ma`am, vilket pojkeband är det hetaste enligt dig?" är bestämda nos. "Mamma, har du en pojkvän?" Typ av frågor som är relaterade till personliga relationer av lärare ska inte ställas till någon kostnad. Lärare blir tickade på grund av detta och kan få dig att upphöra.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass steg 10
    3. Fråga efter hjälp. Du kanske tror att fråga din lärare för hjälp kommer att göra dem arg eftersom det får dig att se dum ut. Detta kunde inte vara längre från sanningen. Att fråga om hjälp gör faktiskt att du ser smart ut och det kommer att göra din lärare glad. När du ställer frågor, vet din lärare att du jobbar hårt och förstår vad de lär dig mycket bättre. De kommer att vara stolta över dig för att ta initiativet att få den hjälp du vet att du behöver.
  • Till exempel, om det finns ett matteprov som kommer upp om några veckor, och du vet att du inte helt förstod hur man Delta fraktioner, Fråga sedan din lärare om de kan gå över instruktionerna med dig en gång till och gör två eller tre problem med dig tills du förstår det.
  • Säg något som, "herr. Grön, jag har svårt med läxorna. Av någon anledning är det genitiva fallet bara svårt för mig att få. Kan vi kanske träffas efter skolan eller under lunchen, så du kan försöka att förklara det på ett annat sätt?"
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass Steg 11
    4. Vara en hjälpsam student. Var en student som inte bara håller sig ur problem utan också gör klassrummet en snygg plats. Det handlar om mer än att bara börja slåss och argument (även om du inte borde göra dessa saker heller). Det handlar också om att vara en person som hjälper till att lösa problem när de kommer upp. Till exempel:
  • Du påminner andra (utan att vara bossig eller oförskämd) för att hålla klassrummet regler.
  • Om en kamp bryter ut, får du omedelbart närmaste lärare, eller diffundera kampen, eller vad som är lämpligt för situationen.
  • Du hjälper läraren med uppgifter som att dela ut papper, material, kopiera, vilket hjälper en student med en fråga eller vad som är lämpligt.
  • Du hjälper klasskamrater som har problem. Om en peer är klart upprörd, försöker du hjälpa honom. Du öppnar dörren för en lärare som rullar av den av vagnen. Du passerar inte på fula rykten, även om det är saftigt skvaller.
  • Bild med titeln vara den bästa studenten i din klass steg 12
    5. Håll dig ovanpå ditt arbete. Gör dina läxor i tid. Få studiehandböcker och be om hjälp minst två veckor före ett test, och inte två eller tre dagar före. Anteckna. När din lärare ser du jobbar hårt, även om du inte är den smartaste och även om du inte får de bästa testresultaten, gillar de fortfarande dig bäst.
  • Belöna dig själv och ta regelbundna pauser när du studerar eller gör läxor som hjälper dig att vara motiverad!
  • Om du behöver lite extra motivation att studera för ett test, fråga en vän att studera med dig. Det kommer att göra studerande mer roligt och roligt.
  • Tips

    Var inte blyg. När lärare ställer en fråga, använd möjligheten och svara med självförtroende, även om du inte är säker på om det är rätt svar. Läraren kommer att märka ditt självförtroende och därmed kommer du att komma närmare att vara en av de bästa studenterna.
  • Håll din cool under tentor. Att vara nervös kan få dig att glömma de lektioner du hade reviderat. Ta vila, ha en hälsosam frukost innan du deltar i något test.
  • Även om du inte känner till ett svar i testet, försök att svara på det genom att komma ihåg så mycket du kan av vad du studerade. Även titta på de andra frågorna i testet, eftersom ibland en fråga svarar på en annan!
  • Håll dig organiserad. Ordna dina läxor i mappar eller bindemedel. Detta gör det enkelt att hämta och enkelt komma ihåg var du lägger det när du behöver jobba på det.
  • När du kommer hem, läs över det arbete du gjorde i klassen. Detta hjälper dig att bättre förstå vad du gjorde i klassen och att granska viktiga detaljer.
  • Om möjligt, gå över lektionerna natten före klassen. Detta gör det möjligt för dig att fokus På detaljer under klassen och det kommer också att ge dig fler saker att bidra.
  • Varje gång du kommer hem från skolan studera lite, så när kommer provet behöver du inte stanna upp hela natten revidering.
  • Försök att revidera de viktigaste punkterna som lärt sig i klassen omedelbart efter klassen. Det kommer mest till hjälp att komma ihåg det under en lång tid.
  • Kom ihåg att det inte finns något fel med någon vänlig konkurrens. Om det finns andra studenter i din klass, som också strävar efter en topp plats, foder av deras motivation. Var försiktig så att du inte förvirrar konkurrensen med elakhet, men.
  • Efter att ha uppnått vad du vill (till exempel den högsta poängen på en av dina tentor) glöm inte att belöna dig själv för den ansträngning du har utövat för din examen.
  • Håll dig fokuserad och ignorera de människor som gör det roligt. Du borde inte skämmas för att vilja göra det bra i skolan.
  • Var uppriktig. Om du verkligen är uppriktig, kommer det att reflektera i ditt rapportkort. Bär denna inställning med dig under hela din studie karriär och framåt. Du kommer definitivt att dyka upp som en vinnare.
  • Försök inte visa sig framför dina vänner för att få dem att skratta eftersom du bara sätter dig ner och avbryter de människor som försöker lära sig.
  • När du studerar, skriver om anteckningar, läs sedan över morgonen av provet flera gånger tills den har fastnat.
  • Håll inte idéer till dig själv, dela dem med andra.
  • Glöm inte att få minst åtta timmars sömn varje natt, bäst om du kan få nio timmars sömn. Bra vila gör en stor skillnad i din skola.
  • Argumentera aldrig med din lärare. Detta lämnar dåliga intryck, inte bara på läraren utan på dina klasskamrater också.
  • Om du känner dig för blyg att fråga framför klassen, kom ihåg att vara lugn. Du kan alltid fråga efter klassen eller under urtagningen. Lärare är alltid redo att hjälpa dig.
  • Fokusera inte på vad du är rädd, fokusera på var du vill åka.
  • När du kommer hem är det bäst för dig att kopiera dina anteckningar igen. Bara för att du kommer ihåg det och om du förlorar originalet har du en annan!
  • Försök att förstå saker. Vara uppmärksam i klassen. När du förstår vad som har lärt det blir det lätt för dig i tentor.
  • Var uppmärksam på de ämnen Din lärare lärde dig mer detaljerat. Det kommer sannolikt att komma i dina tentor. Så studera inte bara hårt utan också smart.
  • Försök att inte bli stressad. Många misstag orsakas av stress. Kom bara ihåg: Om du försökte ditt bästa, då oavsett vad som händer, misslyckades du inte.
  • Försök att inte bli distraherad i klassen. Det gör dig lag och i nästa session kommer du inte att kunna följa. Läs och gör din matematik och övning varje dag!
  • Gå runt i ditt rum medan du läser högt eller undervisar någon (som din lilla bror). Det är protéseffekten. Du lär dig bättre när du lär någon!
  • Börja studera för ett test i förväg så att du inte är stressad i sista stund!
  • Varningar

    Skryta inte. Många människor med höga märken gillar att skryta. Visa dina märken till andra, om de frågar, men inte skryta.
  • Övervaka inte dig själv med jobbet. Livet handlar inte bara om skolarbetet! Kom ihåg att du är människa också.
  • Om du fuskar, det finns en bra chans att du kommer att bli fångad och om en lärare ser att du fuskar, kommer han / hon att ändra sitt sinne om dig.
  • Det finns en fin linje mellan att vara en genuint hjälpsam student, och en som är en över-entusiastisk "goody-two-shoes" Det är alltför beroende av lärarens beröm och uppmärksamhet. Var noga med att låta andra också hjälpa läraren.
  • Saker du behöver

    • Papper
    • Pennor eller pennor
    • Linjal
    • Pärm
    • Anteckningsbok
    • Highlighters
    • Kritor eller markörer
    • Suddgummi
    • Pennskrin
    • Agenda eller Planner
    • Bullet Journal / Tracker
    • Titta (för att vara i tid)
    • Leende
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande