Hur man ansöker om bidrag

Ett bidrag är pengar som ges av en part till en annan som inte behöver återbetalas. Bidrag ges vanligtvis av en myndighet eller filantropisk organisation för att finansiera specifika projekt av a nonprofit entity, utbildningsinstitution, a företag eller en individ. Genom att hitta, ansöka om och vinna relevanta bidrag, kan du eller din organisation få finansieringen för att stödja ditt projekt. Även om varje bidrag kräver olika processer, ger provdokumenten en bra översikt för de dokument som kan krävas för att ansöka om bidrag.

Steg

Provbidragshandlingar

Provbidragsbrev

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Provbidragsförslag

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Provbidrag Följ upp E-post

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Provskrivningsbrev för bidrag

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Prov inlämning checklista

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Metod 1 av 4:
Ansöker om amerikanska federala statliga bidrag
  1. Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 1
1. Identifiera potentiella bidrag. Du kan identifiera potentiella bidragsfinansieringsmöjligheter genom att söka den federala regeringens bidragswebbplats som finns på: http: // bidrag.Gov / Web / Grants / Search-Grants.html.
  • Webbplatsen låter dig söka efter nyckelord, finansieringsmöjlighetsnummer eller CFDA (katalog för federal inhemsk hjälp), vilket är det femsiffriga numret som tilldelats bidraget av den federala regeringen.
  • Om du söker efter nya bidragsmöjligheter, utför sökordsökning som bäst återspeglar dina affärsprodukter, forskningsområden eller affärsbehov.
  • Snabbt granska sökresultaten genom att klicka på finansieringsmöjlighetsnumret, vilket är en hyperlänk som omdirigerar dig till ytterligare information om bidraget. Det kommer att finnas fyra hyperlänkflikar (Synopsis, versionshistorik, relaterade dokument och paket), läs igenom beskrivningen av bidraget för att avgöra om det uppfyller dina behov.
  • När du väl har identifierat en lista över potentiella bidrag, noga, noga ger bidragsberättigande sektion och fullständigt tillkännagivande för att avgöra om du uppfyller kraven, räckvidden av arbetet eller forskningsparametrarna för bidraget. Du kan granska hela meddelandet och andra stöddokument genom val av fliken Relaterade dokument och sedan klicka på relevanta dokument.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 2
    2. Ladda ner ett bidragsansökningspaket. När du väl har bestämt att du uppfyller behörigheten och omfattningen av arbetskraven, ladda ner bidragsansökan.
  • Du kan ladda ner bidragsansökan genom att välja fliken Program och sedan med val av "Select Package" hyperlänk som anges under "Åtgärder."Du kommer att uppmanas att ange din e-postadress för att få bidragsuppdateringar och sedan ges möjlighet att ladda ner materialet.
  • Du kan också ladda ner Grant Application Packages.
  • Fördelen med att ladda ner ett bidragsansökningspaket är att det låter dig slutföra och granska dina material offline innan du skickar in den färdiga applikationen.
  • Bilden med titeln Ansök om ett bidragssteg 3
    3. Registrera med bidrag.gov. För att lämna in en bidragsansökan måste du registrera dig med bidrag.GOV som antingen en individ eller företagsansökande. Du kan registrera dig online på:http: // bidrag.Gov / Web / Grants / Register.html. Generellt måste du tillhandahålla följande information:
  • Som enskild registrant måste du veta finansieringsnummer för det bidrag som du ansöker om. Du kan ange finansieringsnumret på den här webbplatsen: https: // ansökan07.bidrag.GOV / ANVÄNDNING / INDCPREGISTER och klicka sedan på knappen "Registrera". Du kommer att omdirigeras till ett registreringsformulär som du fyller i och det kommer att uppmana dig att skapa ett användarnamn och lösenord.
  • Organisationer som registrerar med bidragswebbplatsen måste först få ett DUNS-nummer, vilket är ett nio-siffrigt företagsidentifierande nummer. Du kan registrera dig online på: https: // Fedgov.dnb.com / webform / sidor / ccrsearch.jsp eller ring 1-866-705-5711. Du behöver följande information för att få ditt DUNS-nummer: Ditt juridiska namn - Namn och adress för ditt företags huvudkontor - Alla andra organisations namn som används av ditt företag - postadressen om det skiljer sig från den fysiska eller affärsadressen och en affärstelefon Nummer, kontaktnamn och titel. Du kan också behöva ge antalet anställda på din organisation.
  • Organisationer måste också registrera sig hos System Award Management (SAM). Du kan registrera dig på https: // sam.gov Genom att ge namnet på organisationens auktoriserande tjänsteman i din organisation och ett arbetsgivaridentifikationsnummer (EIN).
  • Organisationer kan slutföra sin auktoriserade organisationsrepresentant (AOR) -profil och skapa ett användarnamn och lösenord med hjälp av deras DUNS-nummer för att registrera dig här: https: // ansökan07.bidrag.GOV / Apply / Orcregister
  • Du måste då använda ditt användarnamn och lösenord för att logga in på bidrag.GOV för att begära tillgång och godkännande. När du har slutfört dessa steg och du är godkänd, kommer din organisation att registreras med bidrag.GOV och kunna lämna in ansökningar om bidrag.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 4
    4. Granska instruktionerna. Varje bidrag ger dig instruktioner utöver bidragsansökningsmaterialet. Du måste noggrant granska instruktionerna när du förbereder ditt bidragsförslag.
  • Instruktioner för hur du öppnar och använder formulären i förpackningen finns på applikationspaketet. # * Byråns specifika instruktioner kan laddas ner med din ansökan och kommer att innehålla information som krävs för din inlämning.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 5
    5. Skriv dina bidragsmaterial. De flesta bidrag kräver att du skickar in en bidragsförslag Det visar tydligt hur du uppfyller alla bidrags krav, en budget och vad du tänker åstadkomma med bidragspengarna. Du kan granska provdokument som anges ovan. I allmänhet bör ditt förslag omfatta:
  • Information som uppfyller alla kraven i bidraget.
  • Ett typgiltigt och grammatiskt korrekt dokument som övertygande anger ditt projektmål.
  • Kontrollera efter formateringskrav, t.ex. teckensnitt och sidgränser, och var noga med att följa dessa krav exakt.
  • Alla dokument som krävdes eller som stöder din bidragsansökan, såsom skattedokument eller affärsdokument.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 6
    6. Skicka in det färdiga bidragsansökningspaketet. När du har slutfört dina material är du redo att skicka ditt bidrag.
  • Öppna den färdiga bidragsansökan och klicka på knappen "Spara" som finns på sidan Grant Application Cover.
  • Klicka sedan på "Spara" -knappen på omslagssidan.
  • Du får möjlighet att klicka på ett "Check Package for Fel" -knappen. Du bör använda det här alternativet eftersom systemet kommer att meddela om du har inkluderat all nödvändig information. Korrigera eventuella fel som systemet finner.
  • Klicka på knappen "Spara och skicka" och spara programmet. Du har bara det här alternativet när alla fel har åtgärdats. Du måste spara ansökan för att starta inlämningsprocessen.
  • När du väl valt "Spara och skicka," kommer du att bli uppmanad att ange ditt användarnamn och lösenord. Du kommer att få instruktioner om hur du slutför din inlämning.
  • När din inlämning är klar kommer systemet att ge dig bekräftelseinformation och ett spårningsnummer för din inlämning. Var noga med att spara den här informationen.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 7
    7. Spåra din ansökan. Du kan spåra status för din ansökan genom att ange spårningsnumret på följande webbplats: http: // bidrag.GOV / WEB / Bidrag / Sökande / Track-My-Application.html. Systemet kommer att berätta om din ansökan mottogs men kommer inte att berätta om du tilldelades bidraget. Denna information kommer direkt från byrån som tilldelade bidragspengarna.
  • Metod 2 av 4:
    Ansökan om ett federalt Pell Grant
    1. Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 8
    1
    Välj ett högskola som är rätt passform och accepterar Pell Grants. Att välja rätt högskola är ett viktigt beslut. Mängden ekonomiskt stöd du får kan hjälpa dig att begränsa dina val. Pellbidrag är finansiella utmärkelser som ges baserat på ekonomiskt behov av låginkomstbedömningar och vissa studenter som söker grader bortom college. Om du tror att du kan kvalificera dig för ett Pell-bidrag, överväga följande:
    • Pellbidrag behöver inte återbetalas som studentlån. Om du kvalificerar dig för ett Pell-bidrag kan du därför avsevärt minska mängden av din högskoleutbildning utan ytterligare ekonomisk återbetalningsskyldighet.
    • När du väljer ett högskola bör du kontrollera med skolans ekonomiska stödkontor för att se till att de deltar i Pell Grant-programmet.
    • När du forskar skolor, var noga med att identifiera den federala skolkoden för varje skola så att du kan inkludera den på din ansökan om ekonomiska stöd. Genom att identifiera den här informationen innan du fyller på din ansökan, säkerställer du att informationen om ekonomiskt stöd skickas direkt till dessa skolor. Du kan hitta federala skolkoder på https: // fafsa.ed.GOV / FAFSA / APP / SCHOOLSEARCH?Locale = en_en här.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 9
    2. Fyll i en gratis ansökan om federal studentstöd (FAFSA). Du.S. Utbildningsdepartementet använder en elevs FAFSA för att bestämma en studerandes behörighet för federal studentstöd. För att vara berättigad till ett Pell-bidrag eller många andra federala studenthjälpmedel, måste du slutföra en FAFSA. Du kan ansöka om FAFSA online på https: // fafsa.ed.gov och kommer att krävas för att ge följande information:
  • Ditt personnummer eller, om du inte är en du.S. medborgare, ditt främmande registreringsnummer-
  • Din senaste federala inkomstskattavkastning, W-2s och andra dokument som visar din inkomst-
  • Bankredovisningar och / eller investeringsinformation-
  • Information som visar eventuella icke-beskattade intäkter, om tillämpligt och
  • Ditt FSA-ID. Om du inte har ett FSA-ID kan du registrera dig för en på https: // fsaid.ed.gov / npas / index.htm.
  • Om du är en beroende student måste du ange ovanstående information för dina föräldrar.
  • Du kan inkludera högskolekoderna för upp till 10 skolor som du planerar att ansöka.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 10
    3. Ta emot din studentrapport (SAR). När din FAFSA har granskats får du en studentrapport som bygger på den finansiella informationen som ingår i din FAFSA. Din SAR kommer att ge dig och de högskolor som du tillämpar följande information:
  • Den information som du inkluderade på din FAFSA.
  • Det förväntade familjebidraget, vilket är det ekonomiska beloppet som regeringen förväntar sig att du ska bidra till din utbildning. Detta nummer används av högskolor för att bestämma hur mycket du är behörighet för ekonomiskt stöd.
  • Din SAR kommer att ange om du är berättigad till ett Pell-bidrag.
  • Bilden med titeln Ansök om ett bidragssteg 11
    4. Skicka in dina högskolans applikationer och vänta på ditt finansiella hjälppaket. När du skickat in dina högskolans applikationer och du accepteras, kommer skolan att ge dig ditt finansiella hjälppaket. Om du var berättigad till ett Pell-bidrag och skolan deltar i programmet, bör Pell Grant ingå i ditt biståndspaket.
  • Du kan också ansöka om skolor innan du fyller i FAFSA.
  • Metod 3 av 4:
    Ansökan om bidrag i Europeiska unionen
    1. Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 12
    1. Leta reda på relevanta bidragsprogram. Liknar bidragen.GOV: s webbplats i Förenta staterna skapade Europeiska unionen en centraliserad webbplats där användarna kunde söka bidrag och offentliga kontrakt. Bidrag används för att samfinansiera specifika projekt eller uppdrag och brukar hålla öppna ansökningsomgångar. Bidragswebbplatsen är belägen på http: // ec.europ.EU / Kontrakts_grants / Grants_en.htm.
    • I stället för att tillhandahålla en sökords sökfunktion skapade Europeiska kommissionen kategorier för bidrag som "kultur, utbildning och ungdom" och sysselsättning och sociala rättigheter.
    • Efter att ha klickat på länken identifierad kommer du att omdirigeras till listan med bidragskategori. Identifiera den kategori som närmast relaterar till ditt företag eller projekt och klicka på kategorinamnet.
    • Du kommer att omdirigeras till öppna bidrag, även kallat ansökningsomgång. Den här sidan visar alla tillgängliga bidrag under den valda kategorin.
  • Bilden med titeln Ansök om ett bidragssteg 13
    2. Granska materialet. Välj varje bidrag under underrubriken och noggrant läsa materialet relaterade till bidraget för att avgöra om ditt projekt eller företag uppfyller bidragets krav.
  • Noga läsa dokumentet med titeln "Inbjudan att lämna förslag" (CFP). Ibland kommer det att finnas flera cfps och du bör granska var och en, med särskild uppmärksamhet åt den senaste.
  • CFPS kommer att skissera bidragsansökan. Ditt förslag måste ta itu med varje bidragsbehov för att övervägas.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 14
    3. Förstå begränsningarna i EU-bidrag. Alla EU-bidrag är en form av kompletterande finansiering, vilket innebär att de inte finansierar projekt upp till 100%. Endast projekt som äger rum utanför Europeiska unionen har möjlighet att finansieras i sin helhet.
  • Syftet med EU-bidrag är att tillåta bidragsmottagare att bryta jämnt ekonomiskt och de är inte avsedda att bidra till att skapa en vinst.
  • Vanligtvis tilldelas bidrag till offentliga eller privata organisationer, och i sällsynta fall tilldelas de individer.
  • Bilden med titeln Ansök om ett bidragssteg 15
    4. Ansöka om bidrag. Det finns en rad olika byråer som hanterar bidrag och varje bidrag har olika ansökningsprinciper och förfaranden. En organisation som avser att ansöka om bidrag bör överväga följande:.
  • Du måste identifiera byrån eller e.Du. Stat som förvaltar ett visst bidrag. Varje byrå publicerar information om de bidragsprogram som de erbjuder och det är viktigt att granska dessa material. Du kan hitta en lista över hanteringsbyråer via ett sökalternativ på: http: // ec.europ.EU / Regional_Policy / index.CFM / EN / ATLAS / Förvaltningsmyndigheter /.
  • Du måste avgöra om det finns regionala begränsningar för finansiering genom att bestämma vilken byrå som förvaltar bidrag i din region och sedan kontakta dem för att få specifik information om de bidrag som du är intresserad av. Du kan hitta kontaktinformation för hantering av byråer via länken ovan.
  • När du har bestämt att du är berättigad, följ de specifika bidragsinstruktionerna för att tillämpa och inkludera all önskad information.
  • Metod 4 av 4:
    Ansökan om Carnegie Corporation Bidrag
    1. Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 16
    1. Bestäm om ditt projekt uppfyller finansieringskriterierna. Carnegie Corporation accepterar alltid ansökningar om finansiering, men det välkomnar bara förfrågningar från potentiella bidragsorganisationer vars arbete passar inom sina bidragsprogram: utbildningsdemokrati - högre utbildning och forskning inom Afrika och internationell fred och säkerhet. Carnegie bidrag är tillgängliga för universitet, högskolor och institutioner relaterade till högre lärande och medborgarskap. De erbjuder inte bidrag till:
    • Individer.
    • Religiösa organisationer.
    • Politiska kampanjer.
    • Stipendier och bidrag.
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 17
    2. Skicka ett förfrågningsbrev. Skriv ett förfrågningsbrev som adresserar följande punkter på fem sidor eller mindre:
  • Vilket problem är din projektadress och varför är det här problemet betydande?
  • Förklara hur projektet uppfyller de nuvarande programmens krav.
  • Anger de styrkor och färdigheter som din organisation och personal tar med sig till projektet.
  • Identifiera vem som kommer att leda projektet, nyckelpersonal och bifoga sina CV.
  • Vad kommer projektet att bevisa och vilka metoder du ska använda? Om projektet redan är igång, vad har du gjort hittills? Vilka resultat förväntar du dig, både omedelbar och lång sikt?
  • Om du begär finansiering från Carnegie Corporation för en komponent (er) i ett större projekt, beskriv de specifika aktiviteter som du begär bolaget att finansiera och hur de relaterar till det större projektet.
  • Lista alla källor till potentiellt stöd.
  • Vilka planer måste du sprida information till allmänheten om ditt projekt?
  • Bild med titeln Ansök om ett bidragssteg 18
    3. Vänta på ett svar. Om det föreslagna projektet passar stiftelsens riktlinjer kan du kontaktas inom sex veckor och uppmanas till lämna ett förslag I bolagets format.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    För att ladda ner ett federalt regeringskontrollpaket måste du ha en Adobe-programvaruversion som är kompatibel med bidrag.gov.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande