Hur får man gratis prover

Många företag erbjuder gratis prov för att få potentiella kunder intresserade av produkten, eller att förvärva e-post och annan kontaktinformation för att använda för reklamändamål. Innan du börjar begära tillräckligt med fria prover för att fylla ditt hus, ta lite tid att lära dig hur du skyddar dig från bedrägerier, spam och skräppost.

Steg

Metod 1 av 2:
Hur får du gratis prover på nätet
  1. Bild med titeln Få gratis prover steg 1
1. Sök webbplatser dedikerade till reklamfria prover. Det finns ett antal bra freebie webbplatser där ute som finns för att sprida ordet om gratis saker. Ibland kan webbplatsen ha dig att titta på en annons, ange din e-post eller fylla i en undersökning innan du kan beställa för det fria provet, eller ladda ner en kupong för ett gratis prov.
  • Prova Scamfreesamples.
  • De flesta av dessa webbplatser samlar länkar från andra företag och organisationer. Do inte Antag att alla de erbjudanden som anges på en webbplats är från pålitliga källor.
  • Bild med titeln Få gratis prover Steg 2
    2. Gör ett e-postkonto för att anmäla dig till erbjudanden. Om du inte vill hantera tusentals spam-e-postmeddelanden, skapa ett gratis e-postkonto att använda endast för gratis provteckningar. Du kan fortfarande behöva kolla detta konto ibland för att bekräfta gratis provtransporter, vilket är därför du ska ange en riktig e-postadress, men det här steget kommer att göra tillströmningen av annonser mycket lättare att hantera.
  • Bild med titeln Få gratis prover Steg 3
    3. Lär dig att identifiera falska erbjudanden. Tänk på erbjudandet från företagets synvinkel, och du kan snabbt räkna ut att det inte kan vara riktigt. Legitima företag ger bara små prover så att du köper mer senare, eller rekommenderar dem till vänner. A "garanterat" iPad, bil eller annat dyrt objekt - eller till och med en lotteri biljett med en chans att vinna en - kommer sannolikt att vara en bluff, försöker få din personliga information för spam eller identitetsstöld.
  • Bild med titeln Få gratis prover steg 4
    4. Var försiktig när du anger personlig information. Webbplatser som erbjuder ett gratis prov begär ofta mycket av information, som de vill kunna skicka reklam eller till och med försök identitetsstöld. Den enda information som ett företag behöver för att sätta ett prov i din brevlåda är ditt namn och adress. Om det ber om ditt telefonnummer, överväga att skriva in en gammal som du inte längre kontrollerar. Du kan använda en riktig så att företaget kan kontakta dig vid leveransproblem, men var beredd att få många erbjudanden från företaget, eller till och med farligare spam och phishing-attacker.
  • Ange aldrig ditt kreditkortsinformation, personnummer, bankkontoinformation eller annan information som äventyrar din säkerhet. Risken för identitetsstöld är inte värt det fria provet.
  • Bild med titeln Få gratis prover steg 5
    5. Notera begränsade tidserbjudanden. Många erbjudanden, särskilt de på Facebook och andra sociala medier, gäller bara de första människorna till "tycka om" en ny sida eller gå in i tävlingen. Om du vill ha en chans till detta, vara på en dator och loggad in på Facebook minst några minuter innan erbjudandet börjar.
  • Metod 2 av 2:
    Hur får man gratis prov i person
    1. Bild med titeln Få gratis prover Steg 6
    1. Lär dig vilka kedjebutiker som erbjuder gratis prover. Trader Joe och Costco erbjuder gratis matprover, medan Sam`s Club och Walmart erbjuder prover av en mängd olika produkter. På dessa platser är de fria proverna typiskt inställda på sina egna tabeller, och en anställd kommer att stå där för att erbjuda dem till dig.
  • Bild med titeln Få gratis prover Steg 7
    2. Bläddra i platser med många bås eller butiker. Om ingen av kedjorna ovan är i närheten eller har vad du är intresserad av, är din bästa satsning på att hitta "officiell" Gratis prover är ett område där många olika bås försöker konkurrera om kunder. Prova en lokal mässa eller bondens marknad. Om ingen av dessa händer snart, spendera lite tid på ett köpcentrum.
  • Titta på webbplatsen eller anslagstavlan för samhällscentra och andra byggnader som ofta hyrs ut för evenemang. Om du har tur, kan det finnas en kommande händelse där caterers, blomsterhandlare och andra leverantörer visar prover för personer som planerar kommande händelser.
  • Bild med titeln Få gratis prover steg 8
    3. Befriend The Salesperson. Om det inte finns några gratis prover som officiellt erbjuds kan du fortfarande begära en. Du kommer att vara mest framgångsrik om du börjar en konversation med säljaren först, kanske genom att fråga hur hans skift går eller om han gillar att arbeta i den här butiken. Vara vänlig och le, och be om ett prov om han ler tillbaka och verkar njuta av konversationen.
  • Försök inte det här om det finns människor som väntar i linje bakom dig.
  • Om han säger nej, acceptera det och gå vidare.
  • Bild med titeln Få gratis prover Steg 9
    4. Lag som är intresserad av produkten. Tillbringa lite tid på att titta på en produkt innan du frågar efter ett gratis prov, eller ställer frågor om det. Om du ser intresserad, kan säljaren erbjuda dig ett gratis prov som hjälper dig att klara dig.
  • Om du håller fast för det fria provet, lämna omedelbart, kommer du förmodligen att irritera säljaren. Detta kan påverka kvaliteten på service du får om du besöker butiken igen.
  • Bild med titeln Få gratis prover steg 10
    5. Leta efter födelsedagsfreebies. Många restauranger, och några andra platser, kommer att ge dig gratis bonusar på din födelsedag. Vanligtvis måste du vara en betalande kund redan, men du kan få gott om värde och njutning ut ur den fria efterrätten, gratis drink eller annan bonus.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När det finns ett Facebook-erbjudande, öppna en webbläsarflik med annonsens sida och en webbläsare med företagets ursprungliga Facebook-sida. För att komma in i tävlingen kan du behöva återvända till företagets sida till "tycka om" det eller posta på det.

    Varningar

    Ange din kreditkortsinformation för ett gratis prov rekommenderas aldrig. Även om du är säker är det en legitim hemsida, och du anger din kreditkortsinformation för en gratis provning, kom ihåg att de flesta företag kommer att debitera ditt kreditkort som en vanlig betalande kund efter att din rättegång slutar, såvida du inte avbryter kontot under försöket.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande