Hur man skapar en hjälp önskad annons

Hjälp ännu annonsering används för att begära anställt hjälp, eller nya anställda. Denna typ av reklam körs vanligtvis i avsnittet Classifieds av tidningar och publikationer, liksom på Internet Classifieds webbplatser. Eftersom hjälp som önskade annonser ofta omges av andra, konkurrerande annonser, är det viktigt att utarbeta annonser på ett sätt som kommer att locka läsarna och uppmana dem som är kvalificerade att fråga ytterligare i den position som annonseras. Därför bör en hjälp som önskas annonsera om vissa egenskaper. Följ dessa riktlinjer för att skapa en hjälp som önskas annons.

Steg

Prov Hjälp önskade annonser

Prov hjälp önskad annons

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Hjälp önskad annonsmall

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Prov Craigslist jobbannons

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Metod 1 av 1:
Skapa en hjälp önskad annons
  1. Bild med titeln Skapa en hjälp önskad annons steg 1
1. Börja med en uppmärksamhet-gripande rubrik. Använd positiva språk och actionorienterade verb och inkluderar specifika detaljer om position och arbetsgivare. Till exempel, en hjälp önskad annonsrubrikläsning, "Sekreterare behövs för Realty Office," kan omformuleras mer effektivt på detta sätt: "Dynamisk verkställande assistent som behövs för att organisera, hantera och övervaka kontorsförfaranden för upptagen, uptown fastighetsbolag."
  • Bild med titeln Skapa en hjälp önskad annons Steg 2
    2. Ge grunderna. Innan du kommer in i de mer kreativa aspekterna av skrivande hjälp som önskas annonser är det viktigt att du ger läsare lite grundläggande information som ger dem en preliminär uppfattning om vad din annons handlar om:
  • Ge ditt företags namn och plats.
  • Ange jobbtiteln, tillsammans med detaljer som jobbnivå, full / deltid, tillfällig / permanent, natt / dagskift, lönesortiment, ansökningsdatum och datum som behövs för att starta.
  • Ett exempel på en lämplig hjälp som önskas annonsöppnare skulle vara, "ABC Corporation, som ligger i huvudstaden, söker för närvarande en heltid, inträdesnivå specialist för att anta nattskiftet på en tillfällig kontraktsbasis. Lön är konkurrenskraftig och motsvarande erfarenhet. Ansökan måste lämnas in senast den 1 mars, eftersom denna ståndpunkt förväntas starta den 1 april och körs för totalt 6 månader."
  • Bild med titeln Skapa en hjälp önskad annons Steg 3
    3. Sammanfatta vad du letar efter i en anställd.
  • Kvalifikationer inkluderar all expertis som kan krävas för jobbet, såsom kunskap om datorprogrammering, förtrogenhet med specialutrustning, färdighet inom en viss färdighet och eller en förståelse för arbetsrelaterad terminologi. Till exempel kan din hjälp önskad annonskvalifikationer lista läsa som, "måste veta hur man använder grundläggande bokföringsprogramvara, kunna använda en 10-nyckel med 100 procent noggrannhet och bekant med fakturering / kodningsvillkor."
  • Ange eventuella formella utbildningskrav. Hjälp ännu att annonser ska innehålla detaljer om högskoleutbildning och / eller speciella certifieringskurser som gäller för positionen.
  • Var specifik om vilken typ av erfarenhet du söker i potentiella medarbetare. Förutom riktlinjer för anställningslängd, inkluderar även generaliserade erfarenhetskrav. Till exempel kan du säga, "Kandidaterna bör ha minst 2 års praktisk erfarenhet som arbetar i branschen, och borde kunna bevisa fokuserad erfarenhet inom kundservice, rekrytering och utbildning."
  • Bild med titeln Skapa en hjälp önskad annons steg 4
    4. Beskriv vad du erbjuder anställda. Det här är en chans att sälja dig själv, och bör innehålla ett antal komponenter:
  • Säg något om ditt företags historia och / eller rykte. Till exempel kan du inkludera något som, "Vi är den branschekonomiska ledaren för att tillhandahålla anpassade, effektiva marknadsföringslösningar, i affärer sedan 1977."
  • Förklara på företagskulturen. Till exempel kan du välja att påpeka ledningspolitiken för ledningen, den lediga kontorsstämningen eller den betydelse du placerar på Team Building.
  • Erbjuda detaljer om fördelarna med att arbeta för dig, till exempel utvecklingsmöjligheter, försäkring, 401k matchning, bonusar och incitamentsplaner.
  • Inkludera en standard equal-oppouryte-arbetsgivare.
  • Bild med titeln Skapa en hjälp önskad annons steg 5
    5. Stäng din hjälp önskad annons med ett samtal till handling.
  • Instruera intresserade utsikter om hur, exakt, att gå vidare med ansökan. Du kanske vill att de ska faxa ett CV, maila ett intressebrev eller slutföra en onlineapplikation.
  • Ge läsare ett kontaktnamn, telefonnummer och e-postadress.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Anpassa din annons genom att referera till läsare som "du," Att ge effekten av din hjälp önskad annons med dem personligen.
  • Om du känner att du behöver hjälp skriva din hjälp önskad annons för tryckta annonser, fråga publikationspersonalen för hjälp, eftersom de är bekanta med standardannonsering av annonsering och ger ofta råd till kunder.
  • När du skapar hjälp efterfrågade annonser är det en bra idé att ge läsare resurser genom vilka de kan driva mer information om ditt företag. Detta gör det möjligt för potentiella kandidater att noggrant mäta deras intresse för och lämplighet för positionen innan de ansöker, och kan spara dig från att slösa tid utvärderas och intervjua sökande som inte är en bra passform. Att tillhandahålla din företags webbplats, liksom länkar till branschrelaterade artiklar, är ett bra sätt att snabba läsarna i ytterligare utredning.
  • Varningar

    Undvik att använda för formell en ton i din hjälp önskad annonsering. Du vill locka till läsare, och ett bra sätt att göra det är att använda en ton som är unik och reflekterande av ditt företags personlighet, atmosfär och kultur.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande