Hur man blir en vigilante

Myndigheten är aldrig perfekt för att hålla civila säkra från brott - ibland är det upp till de civila själva att ta armarna och skydda varandra. Att engagera sig i Vigilante rättvisa ska inte tas lätt chanser är, som en vigilante, kommer du att sluta bryta lagen själv. Men om du bara är nyfiken på vad som krävs för att vara en vigilante, börja från steg 1 nedan för att lära dig mer.

Steg

Del 1 av 2:
Förstå tanken
  1. Bild med titeln som människor Steg 9
1. Inse att du inte lätt kan skrämmas. Du kommer att vända samhällets lägsta som eventuellt kunde ha levt av stjäl, våldtäkt och mord till den punkt där det är motiverat för dem. Håll dig cool, du måste vara övertygad mentalt att du är överlägsen dem på alla sätt, men var redo att säkerhetskopiera det fysiskt.
  • Bild med titeln Fight A Traffic Ticket i Washington State Steg 8
    2. Vara vaksam. Ledtråd är i namnet: du måste vara på din vakt, veta var brottslighet sannolikt kommer att hända, de troliga domarna av ett brott och viktigast, för att du inte chase ner en person som just startat en lekskamp med deras vän.
  • Bild med titeln vet om du är psykiskt steg 5
    3. Känna ditt område. Chansen är, om du börjar jaga någon som bara drog ett brott på en annan, kan de försöka lämna området om de inte är dumma nog att försöka stå och försvara sig. När det händer behöver du veta alla möjliga rutter som kan ta och var du kan gå ifrån och var du kan hålla på dem utan att förlora dem.
  • Bild med titeln Disbehandla föräldrakontobarhet för juvenilbrott Steg 7
    4. Bryta inte lagen. Åtminstone, inte för mycket. Du försöker bli bättre än den kriminella, det betyder att du ska hantera dem på ett rationellt sätt. Om du tar upp dem, börja inte slå dem till en blodig massa, ta hand om att låta dem veta att de inte kom undan med att bryta lagen, och de kan förvänta sig detsamma om de försöker igen.
  • Bild med titeln visar föräldrakontobarhet för juvenilbrott Steg 8
    5. Var realistisk. Vigilantes fungerar inte som i filmer. Helt enkelt titta på ett marathon av Batman, V för Vendetta, etc-filmer kommer inte att förbereda dig för verkliga scenarier. I filmer är kompetensen och förmågan hos sådana tecken mycket överdrivna. När du väl konfronterar en brottsling är den enda skillnaden mellan dig och honom tankegång och fysisk förmåga. Chansen är att du kan bli skadad, eventuellt dödad om du försöker följa dina favorit fiktiva superhjälps fotspår.
  • Del 2 av 2:
    Vara utrustad
    1. Bildbeteckningen Försvara dig själv om det anklagas för att olagligt nedladdning av upphovsrättsskyddat material Steg 17
    1. Välj ditt vapen. Att bara jaga dåliga killar med dina två nävar kommer inte att få dig långt om ditt mål drar ut en kniv eller pistol på dig. Var noga med att hålla det uteslutande icke-dödlig, men olaglig. Civila tasers är ett naturligt val, om inte tillgängligt, är teleskopiga batons också mycket praktiska och effektiva. Dina alternativ är inte begränsade till dessa två förstås, men kom ihåg dina vapens krav.
    • Tänk också på att du inte kan ta någon form av skjutvapen av skarpa vapen-du aren`t Frank Castle men mer som Daredevil som han inte dödar sina motståndare. Trubbiga men ljusa föremål som en personal som kan bli en stafett är idealiska eftersom de täcker lång sikt och nära kamp.
  • Bild med titeln Försvara ett slag Steg 1
    2. Träna dig själv. Du måste vara på din fysiska topp, jog, sprint, ta upp kampsport, så mycket du kan cram i ditt system. Det betyder skillnaden mellan liv och död under en konfrontation.
  • Bild med titeln Spara pengar på kläder Steg 13
    3. Ha ett klädesplagg för att bevara anonymitet. Chansen är, den person du just räddade skulle ifrågasättas av polisen om ditt utseende. Masker är ganska iögonfallande, kläder som hoodies och brimda hattar är lika effektiva som de är förkasta.
  • Bild med titeln Undvik konstiga människor Steg 8
    4. Rekrytera medlemmar. Dina nära vänner kan känna på samma sätt om myndighetens tillräcklighet och vara villig att bekämpa brottslighet tillsammans med dig. Ju fler medlemmar du har desto bättre är det, men se till att du är väl samordnad och de accepterar ledarens auktoritet.
  • Tips

    Brott är mycket mer benägna att inträffa på natten.
  • Koppla av lite, att vara på gatorna som söker brott kan göra dig lite edgy, att vara paranoid och dra ut ditt vapen vid fel tidpunkt kan sluta dig i en klibbig situation.
  • Undvik områden med en majoritet av andra människor, liksom de faktiska stora brott som inte tenderar att hända här (även om du kan fånga den udda pickpocket) någon kan störa eller ringa till polisen, vilket gör situationen svårare för dig att kontrollera.
  • Om du flyttar mycket måste du lära dig att hålla din andning tyst så att du inte alert någon.
  • Varningar

    Det är en skillnad mellan att vara en vigilante och spela hjälte. Fråga dig själv om du verkligen vill göra rättvisa eller bara vill tacka.
  • Kriminella kan dra sina egna vapen på dig. Om du inte är beredd på detta, så kan du hamna allvarligt skadad eller dödad.
  • Denna guide tar inte ansvar för (men inte begränsat till) skada eller dödsfall eller de som är omkring dig. I slutändan är att vara en Vigilante ditt val och din ensamma, den här guiden är helt enkelt en grund för information.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande