Hur man blir en barnfilmstjärna


Det finns en stor marknad för barnskådespelare, för varje år växer den nuvarande grödan upp och växer ut ur sina roller. Disney-kanalen ensam anställer över 1200 aktörer varje år, några av dem utan föregående yrkeserfarenhet. Det finns roller för varje "look" dessa dagar: Skådespelare behöver inte blond och blåögd, och glasögon eller hängslen är ofta bra.

Steg

Del 1 av 4:
Öva ditt hantverk
  1. Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 1
1. Agera i lokal teater. Delta i skolan och gemenskapens produktioner. Du lär dig att läsa skript och ta scenriktningar och bli bekväm att utföra framför en publik. Du kommer också att träffa andra aktörer i alla åldrar, som kan hjälpa dig att lära dig om hur det är att vara en skådespelare.
  • Bli bekant med vad som finns i ditt område. Många skolor, kyrkor och lokala samhällsteatrar lägger på produktioner med roller för barn.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna Steg 2
    2. Titta på klassikerna. Gå till lokala produktioner eller titta hemma, men titta på stora föreställningar av bra aktörer. Du kommer att lära dig ditt hantverk, och du kommer bli bekant med historier och skript som du kan se på en audition.
  • Kolla in dessa filmer som har unga aktörer att få en uppfattning om de många och varierade rollerna för barn.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 3
    3. Domstolen kameran. Gör (och posta på YouTube eller Vimeo, om du vill) videor av dig själv.Lär dig hur du spelar till kameran och blir bekväm att vara stjärnan i showen.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 4
    4. Ta skådespelarklasser. Klasser kan vara tillgängliga via gemenskapsteater eller lokala organisationer. Sommarverkande läger är också populära. Att ta klasser visar ett åtagande att agera som ett yrke, och du kommer sannolikt att lära dig om branschen såväl som hantverket.
  • Del 2 av 4:
    Presentera dig själv
    1. Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 5
    1. Få bilder.Skådespelare ålder 10 och äldre bör ha professionella headshots: bra digitala foton är vanligtvis bra för yngre barn. Du borde ha en klar headshot och en fullkroppslig pose. Använd inte svart, vita eller upptagna mönster. Håll dina foton aktuella.
    • En bra headshot ska byggas runt ditt varumärke, vilket är en kombination av din personlighet, ditt utseende och hur branschen ser dig. Generellt, om du är ett barn, bör du bära ungdomliga kläder och ha ett vänligt, leende uttryck.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 6
    2. Gör en Aktivera CV. Inkludera din ålder, höjd och vikt och alla byråer. Nämn fungerande klasser eller läger och skola och samhällsteaterupplevelse. Låt agenterna veta vad du har gjort och vad du kan göra.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna Steg 7
    3. Markera några speciella färdigheter. Särskilda färdigheter kan vara allt från musik till jonglering till skateboarding till främmande språk till sport - saker som gör att du står ut till en agent eller kan vara användbart i ett stadium eller kommersiell miljö.
  • Del 3 av 4:
    Få representation
    1. Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 8
    1. Var försiktig. Det finns många bra professionella agenter, men tyvärr har denna bransch också gott om människor som bara vill ha dina pengar. Legitima talangagenter betalas om och när en skådespelare blir arbete. Om en agent frågar om representationsavgifter, eller kräver att du tar specifika klasser eller arbetar med specifika fotografer, var mycket försiktig.
    • Få samtalet. Backstage publicerar samtalet, tillgängligt i bokhandlar eller online, som listar alla byråer i New York City och Los Angeles. Kontakta alla byråer som har en ungdomsavdelning.
    • Akta dig för bedrägerier där falska byråer lovar att göra dig känd i utbyte mot en stor avgift.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 9
    2. Förbered dig för din byråintervju. Agenter vill se barn som är avslappnade, bekväma och självsäkra. Besvara frågor med fullständiga meningar, inte bara en "ja" eller "nej". Visa att du är fokuserad och kan ta riktning bra, och att du kommer att kunna behålla det fokusera genom en lång dag på uppsättningen.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 10
    3. Fortsätt vara positiv. Det är mycket möjligt att du inte accepteras av den första eller andra agenten du ser. Agenter har alla olika idéer om vad de vill ha, och din "se" kanske inte är vad de letar efter. Håll intervjuer och nätverk.
  • Del 4 av 4:
    Går på auditioner
    1. Bild med titeln Bli ett Kid Movie Star Steg 11
    1. Audition så mycket som möjligt. Det är bra övning, och du kommer att träffa gjutningsdirektörer och andra aktörer för att bygga upp ditt professionella nätverk.
    • Läs backstage, som listar öppna casting kräver barn. De flesta är i New York City-området, men alla områden är representerade.
    • Besök Casting Call Hub, som listar casting samtal och auditioner för barn.
    • Kontrollera de stora gjutningswebbplatserna för samtal för online-inlagor. Det är vanligtvis lättare att skicka in auditions online, snarare än att behöva resa till audition i person, så du kanske kan auditionera för fler roller på det sättet.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 12
    2
    Förbered dig på din audition. Se till att du dyker upp i tid, väl vilad, med massor av extra center och headshots.
  • Känn produkten om det är en kommersiell audition. Gjutningsmedel kan fråga din åsikt, och om du kan svara kunnigt och naturligt, kommer det att bli ett stort plus.
  • Känna bakgrunden och tecknen om det är en audition för en lek, tv-show eller film.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 13
    3. Ha en monolog redo. Gjutningsmedel kan be dig att utföra. Om du har deltagit i skolan eller gemenskapsproduktioner kan du ha en viss dialog som memoriseras. Om inte, några föreslagna monologer för barn är här.
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 14
    4. Var beredd att göra en "kallläsning". Gjutningsmedlet kan ge dig några sidor av skript och några minuter att förbereda. Läs igenom det så noggrant som du kan, bestämma vilken metod du tar och går för det!
  • Bild med titeln Bli ett barnfilmstjärna steg 15
    5. Kom ihåg det gamla ordspråket, "Det finns inga små delar, bara små aktörer."I verkligheten finns det många delar som de flesta aktörer skulle överväga att vara "små," Och det är förmodligen vad du börjar med. Om du har det de vill ha - och en hel del lycka - kommer du att bli märkt och de delar blir större och större. Annars kan du fortsätta att vara lite spelare medan du lär dig branschen.
  • Tips

    Ignorera inte ditt skolarbete. Skådespelare på uppsättningar krävs för att hålla reda på sin utbildning och många agenter kommer inte att överväga en skådespelare utan åtminstone ett "B" -medel.
  • Sluta dina hobbyer. Agenter letar efter färdigheter som cykeltur, sport, musik, främmande språk, eller något annat som gör dig och ditt CV sticker ut.
  • Om du gillar att agera, öva hemma innan du går till auditioner.
  • Bli inte avskräckt om du inte får en roll du vill, vet du aldrig vad som kan hända i framtiden.
  • Var dig själv, och var försiktig med hatare. Vem bryr sig vad de säger, din fantastiska!
  • Håll dig lugn hela tiden i auditionerna. Människor kommer att veta om du är rädd.
  • Spela in dig själv att göra scener av film och tv visar dig. Därefter, titta på den inspelade scenen, för att se var du kan förbättra. Försök att upprepa denna process tills du är bekväm att agera framför kameror.
  • Varningar

    Var realistisk. Tusentals barn vill vara film och tv-stjärnor-mycket få av dem gör det. Vi har diskuterat några av de saker du kan göra, men du kan göra allt som är listat och fortfarande inte nästa Disney-stjärna. Tänk på om du vill vara en skådespelare eller a "stjärna". Det finns många möjligheter för aktörer i skolan och gemenskapens produktioner, och om du vill agera, kan du vara väldigt glad att göra det. Det finns mycket färre möjligheter till "stjärna", Så om det är ditt mål, utvärdera hur svårt du är villig att arbeta för att driva det och hur du ska hantera det om det inte händer.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande