Hur man blir en nickelodeon stjärna

Disney-kanalen är inte det enda nätverket som kan göra dig till en stjärna. Nickelodeon är ett viktigt nätverk och lika populärt! Men var börjar du? Först, ta några skådespelarklasser! Få lite erfarenhet under ditt bälte och ta reda på vad dina personliga talanger är som skådespelare. Därefter behöver du en agent eller chef, liksom professionella headshots. Nickelodeon är ett blomstrande nätverk som är värd för frekventa gjutsamtal, så när du är redo att ta dungen, gå Audition!

Steg

Del 1 av 3:
Få verkande erfarenhet
  1. Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 1
1. Registrera dig för veckovisa skådespelarklasser. Du borde göra det även om du har agerat förut, eftersom klasserna hjälper dig att stärka dina färdigheter konsekvent. Välj grundläggande skådespelarklasser, liksom klasser om improvisation och scenstudie. Det är bäst att gå med i klasser som är avsedda för unga vuxna. Om din skola har dramaavdelning, gå med det också.
  • För att hitta skådespelarklasser i ditt område, börja med en internetsökning. Skriv in "Skådespelarklasser + din stad" och bläddra i resultaten. Du kan också fråga på din lokala teater om klasser.
  • Kostnaden för klasser kommer att variera, men de faller vanligtvis någonstans mellan $ 25 och $ 100 per klass.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 2
    2. Få en privat skådespelare. Gruppklasser är stora. De låter dig göra teatervänner och lära av andra. Men om du har råd med det, överväga också att få en privat tränare. Den en-till-en-interaktionen kan verkligen hjälpa dig att växa som skådespelare.
  • För att hitta en skådespelare, börja med att göra en Internet-sökning. Typ "Privat skådespelare + din stad" in i din favoritwebbläsare och kolla resultaten. Fråga om privata tränare på din lokala teater och fråga om din skådespelarklass.
  • Privata tränare kostar vanligtvis mellan $ 90 och $ 100 per timme.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 3
    3. Få så mycket fungerande erfarenhet som möjligt. Agera varje chans du får! Om din skola sätter på en lek, audition för en av rollerna. Kolla in ditt lokala teaterföretag och gå med i deras produktioner. Prova ut för en mängd olika roller så du lär dig hur du är en mångsidig skådespelare.
  • Hjälp backstage med belysning eller rekvisita om du inte kan få en skådespelande roll.
  • Leta efter lokala auditionsverkstäder, musikaliska teaterstödläger och sommarprogram för att delta i. Du kan hitta dessa aktiviteter genom att göra en online-sökning och frågar runt på dina skådespelarklasser.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 4
    4. Ta reda på dina personliga styrkor som skådespelare. När du får verkande erfarenhet kommer dina styrkor att börja visa sig. Kanske är du bra på dramatiska roller, men komedisk agerande är svårt för dig. Fortsätt att stärka dina dramatiska kotletter, men lägg mer tid att bli bättre på komediroller. Arbeta på att bli så mångsidig som möjligt.
  • Tänk på att Nickelodeon är en ljushjärtad kanal, så det mesta av showen kommer att kräva att komedisk verkar.
  • Överväg att arbeta med dina sångförmåga. Många nickelodeon auditioner kommer att kräva att du sjunger en auditionsång, men det beror bara på den roll du går för.
  • Del 2 av 3:
    Bli en professionell
    1. Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 5
    1. Hyr en agent eller chef från en välrenommerad talangbyrå. Agenter hjälper dig att hitta och förhandla om handlingsmöjligheter. De har också anslutningar i branschen, och det här kan vara till hjälp när du är redo att auditionera för nickelodeon. Forskning talangsbyråer med dina föräldrar att se till att de är välrenommerade. Om en agent frågar om betalning, fungerar inte med den personen. Agenter bör bara ta en procentandel (vanligtvis 10%) av vad skådespelaren faktiskt tjänar.
    • Se till att agenten är licensierad och bunden innan du anställer dem.
    • Det finns många bedrägerier där ute, särskilt med talangsbyråer och agenter, så undersökningen noggrant.
    • Din agent behöver inte vara ansluten till några specifika organisationer, även om anslutningar till en legitisk organisation som Sag-Atra (Skärmskådespelare - American Federation of Television och Radio Artists) är definitivt en bonus.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 6
    2. Har professionella headshots tagna. Varje professionell roll du audition för, inklusive med nickelodeon, kommer att begära en headshot innan du ens träffar dig. Din nya agent kommer omedelbart att be dig att få professionella headshots, även om du redan har några. Detta är standardpraxis och inte en anledning att misstänka att du blir bedräglig. Be ombudet att föreslå ett företag för dig att arbeta med och sedan ställa in mötet.
  • Till minimum ska headshoten noggrant visa ditt ansikte och dess egenskaper. Om möjligt, arbeta med att få en headshot som fångar din essens och representerar de typer av roller du skulle fungera bra för.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 7
    3. Arbeta på ditt skådespelande CV. Resumet kommer att gå på baksidan av din headshot, så det är väldigt viktigt. Formatera det helt enkelt så att det är lätt för gjutningsdirektörer att läsa. Lista all den fungerande upplevelse du har i ditt CV. Skapa en separat sektion för att lista några speciella färdigheter du har, till exempel dans, sång, sport, dialekter och så vidare.
  • Var noga med att inkludera personlig och kontaktinformation, till exempel ditt namn, födelsedatum, e-postadress och telefonnummer. Men av säkerhetsskäl, lägg inte din hemadress på CV.
  • Tveka inte att fråga din agent eller föräldrar för hjälp med ditt CV.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 8
    4. Börja boka auditioner för mindre roller. Ha din agent leta efter auditioner för reklamfilmer och kanske till och med några modellering spelningar. Dessa låter dig bli bekväm framför kameran innan du auditionerar för nickelodeon. Du får också en smyge i branschen och lär dig hur du ska interagera med kameraspersonal.
  • Voice-over arbete är ett annat bra alternativ för att få insiderupplevelse.
  • Dessa jobb ser bra ut på ditt CV-Nickelodeon kommer att märka dem.
  • Del 3 av 3:
    Går på auditioner
    1. Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 9
    1. Titta på Nickelodeons gjutsamtal. Nickelodeon sätter ut casting kräver nya roller ganska ofta. Ibland är rollerna blyroller, men de flesta är för att stödja eller mindre roller. Audition för allt du är bra passform för, om det är stort eller litet. När du har fått din fot i dörren, kommer dina möjligheter med Nickelodeon definitivt att expandera.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 10
    2. Be din agent att skapa en audition. Din agent hjälper dig att leta efter auditioner. När du har hittat en bra för dig, tar agenten över för att boka auditionen. De kommer att veta vem som ska kontakta och se till att din headshot och återuppta hamnar i rätt persons händer på Nickelodeon.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 11
    3. Förbered dig för den specifika roll du auditionerar för. I vissa fall kan du få ett skript för att studera, men inte alltid. Ibland kan gjutningsdirektörerna be dig att komma in och utföra en monolog. Välj en monolog från en av deras tidigare tv-program och träna tills du har perfekterat det.
  • Du behöver inte välja en monolog från en tidigare nick show. Känn dig fri att ändra upp det! Använd klassiskt eller nytt material som är meningsfullt för den roll du auditionerar för.
  • Beroende på rollen kan du också bli ombedd att sjunga en auditionssång.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 12
    4. Håll dig stark och fortsätt försöka! Nickelodeon är ett vänligt, bubbligt samhälle som alltid ger dig andra chanser. Om du inte fick delen för din första audition, låt inte det få dig ner. Fortsätt att gå på auditioner. Nu när de vet vem du är, kommer Auditioning att bli lättare varje gång du gör det. Bara jobba med att vara den bästa skådespelaren du kan vara. Stardom brukar inte hända över natten. håll dina ögon på priset!
  • Fortsätt auditionering för mindre roller, till exempel reklam och voice-over-arbete, mellan dina nickelodeon-auditioner. På det sättet kan du fortsätta att få erfarenhet och bygga upp ditt CV.
  • Bild med titeln Bli ett Nickelodeon Star Steg 13
    5. Överväg att auditionering för andra nätverk. Nickelodeon är fantastisk, men det nätverket är inte det enda spelet i stan! Har din agent arbete med att få dig auditioner med Disney Channel, ABC-familjen, tecknadsnätverket och andra unga vuxna nätverk. Att agera för någon av dessa nätverk skulle vara riktigt coola. Plus, den erfarenheten kommer att se bra ut på ditt CV om du bestämmer dig för Audition för Nickelodeon igen i framtiden.
  • Tips

    Se till att dina föräldrar är ombord om du är under 18 år.
  • Leta efter fler auditionsmöjligheter efter varje audition.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande