Hur man hör till en tv-reklam

Skådespelare i alla åldrar, utseende, former och storlekar är nödvändiga för att hjälpa varumärken och företag att sälja och främja sina produkter. Att göra tv-reklam kan vara lukrativa för aktörer och öppna dörrar till större roller. Du behöver inte vara en professionell skådespelare eller modell till audition för en TV-reklam, men med lite erfarenhet framför kameran är ett plus. Börja med att förbereda ordentligt för auditionen. Då, ge gjutdirektören energi, spänning och variation så att du bokar jobbet.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för auditionen
  1. Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 1
1. Få detaljerna för auditionen. Detaljerna bör innehålla vad produkten eller tjänsten är i den kommersiella, hur länge den kommersiella är, och den roll du auditionerar för. Du kan hitta detaljerna i auditionen på öppningsgjutningssamtalets webbplats eller Flier.
  • Om du har ett gjutningsmedel kommer de att kunna ge denna information till dig.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 2
    2. Granska skriptet för den kommersiella. Skriptet, eller kopiera, för det kommersiella, släpps vanligtvis några dagar eller timmar i förväg. Hämta skriptet och memorera det. Förbered flera olika tolkningar med olika toner och böjningar. Minns alltid skriptet med en positiv, upplyftton, såvida inte skriptet kräver en annan ton.
  • Öva att utföra skriptet med en vän eller peer. Se till att du vet alla orden i hjärtat och kan utföra det med förtroende före auditionen.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 3
    3. Klä på sidan. Om den roll du auditionerar för ska vara en avslappnad, avslappnad person, bär inte en kostym till auditionen. Istället klä sig enligt hur du tolkar den del. Se professionell och polerad, men också som du passar rätt in i rollen.
  • Till exempel, om du auditionerar för en roll som chef, kan du bära en kostym utan slips. Om du auditionerar som en ung, hip Professional, kan du ha en hip outfit som har en liten stil.
  • Använd inte offensiva eller aggressiva kläder till auditionen, till exempel en t-shirt med en stor slogan eller en outfit som visar mycket hud.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 4
    4. Läs upp på produkten eller tjänsten i den kommersiella. Om du har tid före auditionen, gör du lite forskning om produkten eller tjänsten du kommer att främja i den kommersiella. Titta på sina andra tv-annonser och ställen för att få en känsla av deras varumärke och tillvägagångssätt.
  • Lägg märke till tonen som skådespelarna i sina andra reklamfilmer tar och hur de presenterar sig själva. Du kan då efterlikna den här tonen i din egen audition.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 5
    5. Ha din headshot och fortsätt redo. Din headshot ska visa din profil på ett smickrande, professionellt sätt. Ditt CV bör skissera din höjd, vikt, hårfärg och ögonfärg samt eventuella tidigare krediter eller roller. Har dessa två dokument till hands för varje audition du går till.
  • Om du inte redan har en headshot, se till att du är en före auditionen.
  • Om du inte redan har ett skådespelande CV kan du lära dig Hur man skapar ett skådespelande CV för auditioner.
  • Del 2 av 3:
    Utföra bra i auditionen
    1. Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 6
    1. Hälsar gjutdirektören med en vänlig, energisk upplevelse. Ange auditionsrummet med ett leende. Var artig till gjutdirektören och ta energi i rummet. Gjutningsdirektörer är vanligtvis trötta, överarbetade och har sett många andra aktörer före dig. Stå ut genom att vara energisk och vänlig.
    • Hälsar gjutdirektören genom att introducera dig själv. Skaka handen, om den erbjuds.
    • Gjutdirektören kan be dig att ange ditt fullständiga namn i kameran och vänd dig till ena sidan för att se hur du visas på kamera.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 7
    2. Ange dina ord och tala långsamt. När du utför skriptet, se till att du uttalar dina ord tydligt och högt. Mumble inte eller tala för låg, eftersom det kommer att påverka din audition negativt. Tala långsamt och ta din tid. Använd en positiv, optimistisk ton.
  • När du kommer att ha det skript som memoreras, kolla upp på gjutdirektören och gör ögonkontakt när du utför.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 8
    3. Agera naturligt och uppriktigt. De flesta gjutningsdirektörer letar efter aktörer som kan vara naturliga på kamera, speciellt för tv-reklamfilmer. Försök att inte visas för arrangerade i din audition. Projekt uppriktighet och ärlighet när du utför. Agera som dig själv.
  • Du kan hitta din första läsning är mycket styvare och arrangerade än din andra läsning. Försök att koppla av, ta djupa andetag och agera mer naturligt på din andra läsning, om du är ombedd till en.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 9
    4. Improvisera när den blir frågad. När du har gjort en första läsning kan gjutchefen be dig att improvisera eller ge variation. Ändra hur du närmar dig skriptet. Ändra din röst och ditt kroppsspråk. Gör ett annat tecken eller persona när du utför skriptet.
  • De flesta gjutningsdirektörer kommer att be dig att göra det så det är smart att ha några alternativa tolkningar av skriptet till hands för auditionen.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 10
    5. Svara på riktning från gjutdirektören. Gjutdirektören kan ge dig förslag om hur man utför det skript eller justeringar du kan göra på din andra läsning. Följ alltid deras instruktioner. Svara positivt på deras återkoppling och använd den för att göra din prestation bättre.
  • Att kunna ta feedback från gjutdirektören och kör med det visar dem att du är anpassningsbar. Det kommer också att klargöra att du vill ha den del och är villiga att agera som krävs för att få det.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 11
    6. Vänta på en återuppringning. I slutet av auditionen, bör du tacka gjutdirektören, le och berätta för dem att du ser fram emot att höra från dem. Lämna rummet på en positiv anteckning för att öka dina chanser att få jobbet. Vänta sedan på en återuppringning från gjutdirektören. Du brukar få en återuppringning inom en vecka av auditionen.
  • Del 3 av 3:
    Hitta TV-kommersiella auditioner
    1. Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 12
    1. Titta på online casting webbplatser och forum. Titta på webbplatser som backstage för öppna casting samtal i ditt område. Sök online casting forum för öppna samtal för auditioner för tv-reklamfilmer. De flesta webbplatser kommer att ha en detaljerad lista över öppna samtal såväl som vilken typ av utseende de söker efter. Svara på casting samtal som verkar intressant för dig eller samtal som matchar din kroppsbyggnad.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 13
    2. Ta skådespelarklasser. Ett annat bra sätt att nätverket och ta reda på auditioner är att ta skådespelarklasser. Registrera dig för skådespelarklasser och arbeta med dina prestandakunskaper. Du kan också träffa andra aspirerande aktörer och ta reda på auditioner genom dem.
  • Leta efter skådespelarklasser på ditt lokala prestationscenter.
  • Bild med titeln Audition för ett TV-kommersiellt steg 14
    3
    Hitta en agent. Ett talangagent kan hjälpa dig att koppla dig till tv-kommersiella auditioner ganska. Men att hitta ett talangagent kan vara konkurrenskraftigt och svårt att göra. Kontakta bästa byråer med ditt CV och headshots. När du väl hittar en agent kan de sedan skicka dig på casting-samtal som är en bra match för dig.
  • Innan du hittar en agent, arbeta med att bygga en återupptag av roller. Gå på många auditioner och ta skådespelarklasser. Chansen är att en agent kommer att ägna mer uppmärksamhet åt dig om du har några år av träning och erfarenhet i verksamheten.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande