Hur man är en barnskådespelare

Har du blivit biten av den skådespelande buggen? Även som ett barn är det möjligt att driva en karriär som skådespelare. Men du behöver lite hjälp längs vägen. Om du verkligen ägnar dig till hantverket att agera, kommer du dock att vara redo för de utmaningar som står framåt.

Steg

Del 1 av 3:
Komma igång
  1. Bild med titeln vara en kid skådespelare Steg 3
1. Prata med dina föräldrar. Om du är under 18 år, kommer du inte att kunna arbeta som skådespelare utan dina föräldrars tillåtelse, så det är viktigt att få dem ombord med dina planer. Förklara hur mycket du tycker om att agera, så de förstår att det är något du är extremt passionerad om. Du kan också behöva försäkra dem om att du inte kommer att försumma ditt andra ansvar, som skola och sysslor, bara för att du förföljer agerande. Om det är något du är väldigt passionerad, och du är föräldrar är inte helt säker på det, men du vill inte sluta, fortsätt arbeta med dina färdigheter, och när din självsäkerhet visar dem hur mycket det betyder. Prata om det så mycket du kan, och mest sannolikt är du föräldrar hjälper dig gärna!
  • Berätta inte för dina föräldrar att du vill bli en skådespelare bara för att du vill vara känd eller rik. Ha några bra skäl redo, till exempel du älskar att berätta historier eller ha roligt att skapa tecken, så de tar dig allvarligt.
  • Bild med titeln vara en berömd skådespelerska Steg 2
    2. Ta skådespelarklasser. Medan du kanske har naturlig talang, hjälper det alltid till att stärka dina färdigheter, så du är väl förberedd När du börjar åka på auditioner. En skola drama klass är ett bra ställe att börja, men specialiserade klasser och workshops i specifika skådespelare, som kommersiell agerande eller agerar för kameran, är mer imponerande att lista på ditt CV.
  • Om du inte har tid under skolåret för att ta skådespelarklasser, kan ett sommardrama läger vara ett bra alternativ.
  • Om du vill ha personlig verkställande instruktion kan du prata med dina föräldrar om att anställa en skådespelare som kan arbeta med dig en-mot-en för att förbättra dina färdigheter.
  • Bild med titeln vara en barnskådespel Steg 1
    3. Få lite erfarenhet. Medan du förmodligen inte kommer att kunna få ett professionellt fungerande jobb direkt ur porten, vill du ha potentiella agenter och gjutningsdirektörer att veta att du har erfarenhet av att utföra. Leta efter lokala möjligheter att agera (som skolspel, regionala teater och studentfilmer) så du har några roller att sätta på ditt CV.
  • Försök att spela ett stort antal typer av roller. Att göra det kommer det att ge dig möjlighet att sträcka dina skådespelare och kommer också att visa upp ditt imponerande skådespelare till gjutningsdirektörer.
  • Tänk inte att du måste gå till l.A. eller New York för att hoppa om din skådespelarkarriär. Det finns många andra marknader och möjligheter där ute som du kan dra nytta av. Även om jag.A., New York och Chicago kommer sannolikt att ge dig mer ledigt utbud av roller, auditioner och klasser.
  • Del 2 av 3:
    Göra anslutningar
    1. Bildbeteckningen blir känd i Acting Steg 7
    1. Få headshots. När du går och träffas med potentiella agenter och gjutningsdirektörer måste du ge ett foto. De måste vara professionella bilder, så du borde gå till en fotograf som specialiserar sig på att ta bilder av barn och tonåringar. Var noga med att be om både kommersiella och teatraliska headshots, så du är redo för både reklamarbete och film, tv och teatermöjligheter.
    • Det är viktigt att välja rätt fotograf för dina headshots. Be om rekommendationer om du har vänner eller bekanta i det skådespelande fältet. Annars, besök webbplatser för fotografer i ditt område och studera sina online-portföljer för att få en uppfattning om kvaliteten på deras arbete.
    • Speciellt tidigt i din skådespelare, en headshot som POP är viktigt eftersom det är en stor del av din skådespelare.
  • Bild med titeln vara ett barnskådespel Steg 7
    2. Hitta en agent. Medan du kanske kan boka några småverkande jobb med bara dina föräldrars hjälp, har en agent avgörande om du verkligen vill bygga en framgångsrik skådespelarkarriär. Inte bara kommer en agent att känna till insatserna i verksamheten så att de kan styra dig i rätt riktning, de kommer att ha anslutningar med gjutningsdirektörer och producenter som gör det lättare att få auditioner.
  • För att hitta en agent, undersöka de bästa talangsbyråerna i ditt område. Du vill se till att du arbetar med en välrenommerad agent, som inte begär några pengar på förhand.
  • Många talangsbyråer tillåter dig att ansöka online. Det är dock en bra idé att träffa en potentiell agent i person innan du och dina föräldrar begår att arbeta med dem.
  • Om du bor i ett landsbygdsområde där det är svårt att hitta en agent, betyder det inte att du inte kan agera. Det betyder bara att du måste leta efter arbete genom handelspublikationer, till exempel backstage och online-gjutningsplatser, så du kan identifiera lokala handlingsmöjligheter.
  • I vissa fall tar agenter inte på som en klient tills du har några professionella skådespelare till ditt namn. Du kanske vill hitta några jobb på egen hand (eller med dina föräldrars hjälp) innan du försöker landa en agent.
  • Bild med titeln vara ett barns skådespelare steg 4
    3. Få ett arbetstillstånd. Om du är under 18 år, kräver många stater ett tillstånd att arbeta i underhållningsindustrin. Till exempel, Kalifornien och New York, där många handlingsmöjligheter är tillgängliga, har särskilda krav som reglerar hur barnsaktörer kan användas. Din agent borde känna till lagarna i ditt tillstånd, men du kan också besöka din statens arbetsavdelning webbplats för att ta reda på om du behöver tillstånd i ditt tillstånd.
  • I de flesta fall krävs en blankett för att få ett arbetstillstånd. Du måste tillhandahålla föräldra samtycke, liksom annan information beroende på staten. Din hälsa och skolrekord krävs vanligtvis.
  • Bild med titeln vara en barnskådespel Steg 2
    4. Gå med i Online Casting Sites. Medan din agent kommer att vara på utkik efter verkande möjligheter som passar dina färdigheter, kan du också göra lite forskning själv. Webbplatser som gjutning, skådespelare tillgång och l.A. Gjutning ger gjutning och auditionsinformation för projekt som för närvarande är i färd med att fylla roller. Du kan vanligtvis skicka in dig själv, men det är en bra idé att diskutera potentiella roller med din agent.
  • Dessa platser tar vanligtvis en avgift, så du måste diskutera med dem med dina föräldrar.
  • Bildbeteckningen blir känd i Acting Steg 2
    5. Skapa ett YouTube-konto. Oavsett om du har en agent eller inte, är det viktigt att hitta så många sätt att marknadsföra dig som en skådespelare som möjligt, speciellt om du inte bor i l.A. eller New York, där de flesta handlingsmöjligheter är. Gör videor för YouTube som visar dina skådespelare - det finns inga garanti gjutningsdirektörer eller agenter kommer att se dina videoklipp, men du vet aldrig när man kommer att gå viral.
  • Videor av skolspel och regionala teaterföreställningar är idealiska innehåll för din YouTube-kanal. Lokala reklamfilmer eller tv-framträdanden är också en bra idé eftersom agenter eller gjutningsdirektörer utanför ditt område förmodligen inte har sett dem.
  • Om du känner dig kreativ kan du också posta originella kortfilmer som hjälper till att visa upp din skådespel.
  • Del 3 av 3:
    Går på auditioner
    1. Bild med titeln blir känd i Acting Steg 3
    1. Förbered en monolog. Medan de flesta auditioner kommer att ha en specifik scen eller grupp av scener som du måste utföra kan du ibland bli ombedd att komma med ditt eget material. Det är därför det är en bra idé att arbeta på en monolog eller två, så du kommer alltid att vara redo när en audition kommer upp. Var noga med att välja ett stycke som verkligen låter dig visa upp dina skådespelare.
    • Om du inte är säker på vilken monolog (er) som ska förbereda, överväga några av dina favoritfilmer - det är bundet att vara en bit i en av dem som kommer att fungera.
    • Det är vanligtvis bäst att välja en ålders lämplig monolog. Om möjligt, hitta en som levereras av karaktär som är så nära dig i ålder som möjligt.
    • Försök att behärska minst två monologer som Tonalt kontrast med varandra och är inte alltför välkända eller ofta utförda. På det sättet kan du visa upp ditt skådespelare utan att automatiskt jämföras med andra.
  • Bild med titeln vara ett barnskådespelare steg 5
    2. Studera skriptet eller sidorna. I många fall kommer gjutningsföretaget att skicka ett skript eller "sidor", som bara är den del av skriptet som hänför sig till den karaktär du läser för, i förväg för auditionen. Bli inte bara på dina linjer ett par gånger för att försöka memorera dem - gör ett försök att förstå karaktären och räkna ut det bästa sättet att spela scenen.
  • Många gjutningsdirektörer kommer inte att tänka på om du håller ditt skript eller sidor under din audition. Det är dock bäst om du inte läser direkt från det. Istället, bara titta på det ibland för att påminna dig om linjerna.
  • Bild med titeln blir känd i Acting Steg 1
    3. Behandla det som arbete. Om du verkligen vill ha en skådespelarkarriär måste du ta varje audition på allvar. Medan du kanske inte har ett jobb än, bör du agera som en professionell, så gjutdirektören är bekväm att arbeta med dig. Det betyder att det är öppet för några förslag som han eller hon kan göra och vara villig att göra scenen flera gånger för att få det rätt.
  • Var noga med att projicera förtroende under din audition. Om du inte tror att du är tillräckligt bra för det, kommer gjutdirektören förmodligen inte heller.
  • Bild med titeln blir känd i Acting Steg 5
    4. Bli inte avskräckt. Acting är ett extremt konkurrenskraftigt företag, även för barn. Som ett resultat kommer du förmodligen att gå på många auditioner som inte slutar i ett jobb - men det betyder inte att du borde förlora tro på dina färdigheter som skådespelare. Som med de flesta saker gör övningen perfekt, så ju mer du audition desto bättre blir du att imponera gjutningsdirektörer.
  • Om du inser någon gång att du inte längre har kul att fungera en skådespelare, prata med dina föräldrar. Du borde inte hålla det om det bara gör att du känner dig dålig om dig själv. Och kanske om du inte kan göra dessa saker i skolan kanske du kanske börjar en liten drama club för dig och dina vänner!
  • Tips

    Kom ihåg att agerande är bara ett jobb. Du borde fortfarande behålla andra hobbyer och intressen utanför din karriär, och göra tid för vänner och familj.
  • Öka alltid ditt hantverk, även om det bara reciterar linjer hemma framför familj och vänner. Det hjälper dig att vara bekvämare och självsäker på auditioner.
  • Om du har problem med att knacka på känslorna av ett tecken som du auditionerar för, försök att komma ihåg en tid i ditt liv när du kände samma saker - eller bara sätta dig i deras ställe. Till exempel, om du spelar en karaktär som bara förlorat en hund, föreställ dig hur du skulle känna om du förlorade ditt husdjur.
  • När du går till Acting Camp kan det vara väldigt svårt, så du måste lägga ansträngning i det om du verkligen är en skådespelare.
  • Bli bara en skådespelare om du har en riktig passion för det, inte bara för att du vill bli en stjärna.
  • Agerande kan verka riktigt roligt, men det kan vara svårt, så gör du alltid bäst.
  • Gör det klart för dina föräldrar att du är seriös om det. Visa att du är engagerad och villig att ge upptid och energi.
  • Se till att du kan begå till långa timmar. Skådespelning kan vara kul, men det kan ta lite att sätta upp för en scen så ta med något att underhålla dig med. Om du är i skolan men inte kan gå, jobba på skolarbete, gav din handledare dig så att du kan bli upptagen med vad dina klasskamrater gör.
  • Aktivering kräver mycket energi, så se till att du äter frisk, motion och får gott om sömn. Din kropp kommer att tacka dig efteråt.
  • Agerande innebär mycket hårt arbete, se till att du är passionerad om att agera innan du väljer det som en karriär.
  • När du övar, spela in dig själv och titta på det, ta anteckningar om vad du gjorde bra, kunde göra det bättre och hur man förbättrar. Bli inte irriterad om att få något fel, använd footage som ett forskningsverktyg.
  • Om du vill, spara upp och köpa en kamera och göra dina egna lilla hemfilmer
  • Om du spelar in dig själv och lyssnar på det, tycker du att det inte är tillräckligt bra, träna och försök igen.
  • Observera andra aktörer och notera vad de gör för att hjälpa dig att lära dig mer.
  • Om du verkligen vill vara en skådespelare och dina föräldrar stöder inte dig på det, ge inte upp. Du har bara en gång i framtiden för att skina ljusa. Du kan bara vara framgångsrik om du vill. Dröm det!
  • Varningar

    Agerande kan verka som ett glamoröst yrke, men det innebär också mycket hårt arbete. Se till att du är verkligen redo att begå dig till jobbet.
  • Det är viktigt att komma ihåg att underhållningsindustrin är extremt konkurrenskraftig. Många vuxna och barn försöker göra det som skådespelare, men det fungerar inte som en långsiktig karriär för de flesta av dem. Driva på att du älskar det, inte för att du räknar med att bli en stjärna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande