Hur man är en filmstjärna

Någonsin velat bli en filmstjärna? Ha en stor passion för att agera, och en dröm om att göra det stort, men vet inte vart man ska börja? Massor av människor vill bli en filmstjärna, men få gör det. Vad skiljer de som gör är en kombination av tålamod, uthållighet, hårt arbete och tur. Det är en lång väg, men det finns ingen bättre tid att börja än nu.

Steg

Del 1 av 3:
Byggnadsverkande färdigheter
  1. Bild med titeln vara en filmstjärna steg 1
1. Dra nytta av skolteatern. Om du är i gymnasiet eller högskolan finns det ingen bättre tid att starta din skådespelare än nu. Bli involverad i skolteatern så snart som möjligt. Registrera dig för teaterklasser i din skola om du kan. Audition för skolspel. High School Drama-program är ett bra sätt för dig att få en känsla för vad den skådespelande världen är och börja bygga din erfarenhet och skicklighet som skådespelare.
  • Om du är på college kan du troligen hitta ett studentdrivande teaterprogram som har öppna auditioner. Dra nytta av eventuella möjligheter att agera du kan hitta på din skola. Sök dina skolor lista över klubbar och organisationer. Kontakta de som lägger på spel och fråga dem hur man ska bli involverade.
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 2
    2. Få en teatralisk examen. Även om det finns gott om filmstjärnor som inte gick på college, eller gick till college men inte för teater, det kan verkligen inte skada. Särskilt om du kommer ut ur gymnasiet utan teaterupplevelse, är det ett värt att fungera färdigheter och erfarenhet på college. Forskningshögskolor och deras dramaprogram. Saker att tänka på när man väljer en skola är:
  • Hur väl betyget är deras dramaprogram? Vilken typ av klasser erbjuder de? Hur många av sina alumner är professionella aktörer? Har de en agent showcase? Hur bra passar skolorna och det dramaprogrammet med mina mål som skådespelare?
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 3
    3. Ta skådespelarklasser och workshops. Om du inte är i gymnasiet eller högskolan, borde du fortfarande få träningsutbildning. De flesta filmstjärnor har tillbringat många år som honing sina skådespelare. Något tillfälle att göra det kommer att förbättra dina chanser. Sök online för skådespelarklasser och workshops nära dig.
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 4
    4. Volontär för lokal teater. Oavsett om du är i gymnasiet, college eller inte heller kan du få verkande erfarenhet i din nuvarande stad genom volontärarbete för lokala teaterproduktioner. Audition för kommande produktioner. Kontakta Lokala teaterföretag och fråga vilken typ av volontärarbete de har tillgängliga. Även om det inte fungerar arbete, kommer att arbeta på ett teaterföretag ge dig en "i" För när de börjar casting för senare produktioner.
  • Alternativt, leta efter community-tv-stationer nära dig. Kontakta dem och fråga om volontärmöjligheter.
  • När du börjar volontärarbete, lära dig så mycket du kan. Observera hur sakerna fungerar i företaget. Fråga frågor. Lära känna de berörda personerna. Det här är dags att börja bygga ett förhållande med industrin och de inuti det.
  • Bild med titeln vara ett filmstjärna steg 5
    5. Få all den aktuella övningen du kan. Du behöver inte vara i en film eller spela för att arbeta på dina skådespelare. Det finns sätt att förbättra din agerande också. Gör korta filmer med dina vänner. Om du har vänner som också är intresserade av någon aspekt av agerande eller filmskapande, är det ett alternativ för att bygga erfarenhet som inte kräver någon förutsättning eller lycka.
  • Även om du är ensam i din strävan efter fungerande skicklighet, finns det sätt att träna på egen hand. Öva monologer framför en kamera. Öva att spela olika typer av tecken och personligheter. Granska de inspelningar du gjorde och leta efter förbättringsområden.
  • Del 2 av 3:
    Komma in i branschen
    1. Bild med titeln vara en filmstjärna steg 6
    1. Vara en extra. Extra är folket i filmer med inga talande linjer, bakgrunden. Sök efter filmprojekt som är filmade i och runt ditt område. Leta efter samtal för extras. Dessa jobb kommer ofta att vara obetalda, och du får ingen kvalitetsverkande erfarenhet, men det är något att sätta på ditt skådespelare, så rabattera inte det.
    • Det enklaste sättet att hitta extra arbete är att söka online för kommande filmer som skjuts i ditt område. Kontakta sedan gjutningsorganet för filmen och fråga om extra möjligheter. Volontär att vara en extra gratis.
  • Bild med titeln vara ett filmstjärna steg 7
    2. Leta efter lokala öppna call samtal. Beroende på det område du bor i kan det finnas möjligheter att vara i filmer nära dig. Sök online för öppna casting samtal i ditt område. Leta efter både funktionslängdsfilmer och kortfilmer. Om du hittar ett öppet casting-samtal, gå till auditionen. Klä ditt bästa, förbereda ditt auditionsmaterial i förväg och ge det hela. Och viktigast av allt, är inte avskräckt av avslag. Att ta avkastningsbrunn är en viktig färdighet för aspirerande filmstjärnor.
  • Även om det inte finns några professionella handlingsmöjligheter nära dig, finns det alltid studentfilmer. Om du är någonstans nära ett college med ett filmskapande program, kommer det inte att bli brist på filmstudenter som letar efter amatörverkande talang.
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 8
    3. Flytta till Los Angeles. Beroende på det område du har, kan det helt enkelt vara en brist på verklig handlingsmöjlighet nära dig. Om du är väldigt seriös om att bli en filmstjärna, måste du gå vidare till Los Angeles så småningom. Det är här Majoriteten av Big-Budget-filmer är gjorda. Det är där de skådespelarna är, och det är där stora raster händer. Om du är applicerad för en filmroll och det är inte skott i ditt område måste du flyga till närmaste flygplats i det området.
  • Bild med titeln vara ett filmstjärna steg 9
    4. Hitta ett icke-fungerande jobb i branschen. Massor av berömda aktörer började med icke-fungerande jobb och flyttade sig upp. Detta är en gemensam strategi för något yrke. Börja med att leta efter volontär och interningsmöjligheter i produktionsföretag.Jobb på uppsättningar inkluderar produktionsassistenter, hanteringsutrustning eller catering. Du kan hitta möjligheter genom att söka efter dessa möjligheter online, eller ringa företag och fråga om volontärarbete.
  • Forskning Vilka filmproduktionsföretag är i ditt område. Gå sedan till sina webbplatser och leta efter kontaktuppgifter, eller information om volontärmöjligheter.
  • Del 3 av 3:
    Flytta upp
    1. Bild med titeln vara en filmstjärna steg 10
    1. Bygga och förbättra ditt skådespelande CV. Du behöver ett bra CV och en högkvalitativ headshot. Det är det första som byråer och gjutningsdirektörer kommer att se och kan göra eller bryta dina chanser att få auditioner.
    • Kvalitetshuvuden måste vara 8x10 tum, och gjort av en professionell fotograf, helst en med ett gott rykte som specialiserat sig på headshots.
    • Ett kvalitets CV kommer att omfatta all din skådespelare, med detaljer om produktionerna och din roll. Det kommer att omfatta vital statistik som din höjd, ögon och hårfärg och vokalområde. Det kommer att innehålla vilken typ av speciella färdigheter du har, och din kontaktinformation.
  • Bild med titeln vara ett filmstjärna steg 11
    2. Få en agent. För de flesta tv- och filmverkande roller är det enda sättet att få en audition genom en agent. Det gör att du får ett viktigt steg på vägen till filmstardom. Det finns två huvudsakliga sätt att få en agent:
  • Bli märkta av en agent. Gör allt som du kan, studentfilmer, samhälls-tv, lokal teater. Filmskolor bjudar ofta agenter till sina showcases också. Om en agent ser dig och gillar dig, har du tur.
  • Skicka ett välpolerat CV till byråer. Titta upp byråer som accepterar oönskade inlagor. Se till att du har ett professionellt och komplett CV som innehåller ett brev och skicka det.
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 12
    3. Gå med i en union. Att vara en del av en fackförening som skådespelarna Guild öppnar mycket möjligheter till större och bättre roller. Du kan agera professionellt utan att gå med i en fackförening, men det kommer att bli en gräns för hur högt du kan stiga i de flesta fall.
  • Skärmskyltarna Guild är den största unionen, men också det svåraste att gå med. Ett sätt är att arbeta som bakgrundsaktör i en sagproduktion. Ett annat sätt är att först vara en del av en ansluten union som Actra, AEA, Agma eller AGVA. Tänk också på att efter att ha anslutit sig till unionen kan du inte arbeta med icke-sagproduktioner. Så du handlar friheten att arbeta med icke-kontraktsjobb med förmågan att driva större roller med högre garanterade löner.
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 13
    4. Gör auditionering av ditt jobb. Som en aspirerande filmstjärna är Auditioning ditt jobb. Ta så många auditioner som du kan, och inte avskräckt av brist på framgång. Det kommer inte att ta något mer eller mindre än stort tålamod och uthållighet att flytta genom de skådespelande ledningarna.
  • Bild med titeln vara en filmstjärna steg 14
    5. Göra en vana med nätverk. Att hitta positiva förebilder och mentorer är en väsentlig färdighet att lära om du vill gå långt i filmindustrin. Vänja sig för att prata med någon och alla som är involverade i produktionen av vad du än arbetar med. Göra vänner och ställa frågor. Att öka storleken på ditt professionella nätverk leder till fler möjligheter nerför linjen.
  • Bild med titeln vara ett filmstjärna steg 15
    6. Lycka ut. Det kanske inte är vad du vill höra, men ofta, vilket skiljer kvalitetsaktörer som gör det stort från de som inte är något annat än att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. En regissör råkar som något i din audition, och produktionen går bra, och filmen träffar den stora, och plötsligt är du på väg till Stardom. Alla tidigare steg ökar dina chanser, men en av de största nycklarna till framgång väntar bara tålmodigt på goda möjligheter och tar dem när de visas.
  • Tips

    Vägen till filmstardom kräver hård hud. Du kommer att bli avvisad, mycket. Förhållandet mellan människor som vill vara filmstjärnor till människor som blir filmstjärnor är enormt. Om du vill göra det, kan du inte låta motorn få det bästa av dig.
  • Det kommer att finnas massor av människor som säger dig dåliga saker som "Det finns en möjlighet till en i en miljon" eller " Det tar många år av ditt liv och du kommer att sluta som en extra eller göra reklamfilmer" Men hör inte dem, vad vet de om branschen? Om du verkligen vill vara en filmstjärna och du anstränger så mycket som möjligt varje dag, kommer du att göra det!
  • Skillnaden mellan de människor som blir "framgångsrik" Och de som inte är deras ansträngning, så fortsätt inte läsa artiklar på internet om kändisar, du går bättre ut och får en agent, försök att resa till LA för att se om det är bra, öppna en YouTube-kanal, ta lektioner för mer färdigheter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande