Hur man blir vänner med en tjej

Finns det en tjej som du vill vara vänner med?Du gillar att prata med henne och hon får dig att skratta, så varför inte? Hon är kul att vara runt, och du vill bara hänga med henne mer.Kanske har hon även söta vänner!Så här kan du göra det.

Steg

Del 1 av 3:
Sparkar en vänskap
  1. Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 1
1. Försök att vara på några av samma platser. För att bli vänner med en tjej måste du bli bekant för henne först. En tjej kanske inte är bekväm med en främling som går upp till henne och börjar en konversation ut ur det blå, men om hon sett dig och du har sett henne runt, faller den barriären. Du är inte längre läskig. Är du i några av hennes klasser? Delar du en hobby? Bra.
  • Det är faktiskt bevisat att människor som saker ju mer de utsätts för dem. Det är anledningen till att samma sång spelas om och om igen på radion och varför reklamfilmer upprepas oändligt. Så ju mer hon är utsatt för du, Ju mer hon kommer att vara benägen att tycka om dig. I psykologi kallas detta bara exponeringseffekten (om du var nyfiken).
  • Om du måste, sätta dig i hennes eldlinje. Sitter hon alltid mot den vänstra sidan av klassrummet? Kan hon hittas på en viss Starbucks på onsdag eftermiddagar? Om du vet var hon kommer vara, var där en gång i taget. Så länge du inte andas ner i nacken, är du på rätt spår.
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 2
    2. Interagera med henne. Okej, nu när du båda vet vem varandra är och att du har ett visst något gemensamt, måste du interagera med henne. Det kan vara så enkelt som en passande anmärkning om din lärares löjliga slips eller en fråga om vilken tid som övar är nästa vecka. Var inte rädd för att börja små - trots allt måste du börja någonstans.
  • Hon är en tjej. Hon är bara en tjej. Det finns miljarder av dem på denna planet. När du frågar henne en fråga eller gör en rolig kommentar, kommer du inte spontant att lätta eld och världen kommer inte att explodera. Om hon är vänmaterial, kommer hon gärna att svara. De flesta tjejer är inte annorlunda än killar när det gäller konversation.
  • Kom inte för stark! Vänskap utvecklas över tiden och det kan verkligen göra en tjej obekväm om du börjar behandla henne som din bästa vän när du bara har träffat, speciellt om hon är blyg eller socialt besvärlig.
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 3
    3
    Vara djärv. Massor av människor är blyg när det gäller att nå ut till andra. Hon kan älska att ha en ny vän som du, men hon kanske inte gör sig sårbar och sätter den ut där ute på linjen. Vara djärv och förstärker samtalet. Fråga henne hennes åsikter om saker, frågor om dina klasser / hobbyer / ömsesidiga vänner, och håll bara konversationen.
  • Notera vad hon har på sig, bär eller verkar intresserad av. Vara uppmärksam. Har hon WikiHow drog upp på sin telefon? Awesome - du läser den här söta artikeln den andra dagen på Hur man återfår kontroll över en spökad kamel. Vad är hennes favoritartikel?
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 4
    4
    Få henne att skratta. Det enklaste sättet att bli någon som hon vill vara runt är att få henne att skratta. När hon tänker på att vara omkring dig, tänker hon på att ha en bra tid - bingo! Du är med. Känn ut hennes humor och håll de goda tiderna som rullar.
  • Detta är ett sätt att också hålla situationen ljus och roligt. Att göra hennes skratt låter henne veta att du bara försöker ha en bra tid, oavsett om det är mitten av 5: e periodhistoria som är ett totalt drag eller efter en särskilt intensiv övning som tog hela torsdagskvällen. Ljusna hennes dag och hon kanske vill ha dig runt. Men bara vara klassen clown hela tiden - det kommer att få dig att se en dimensionell och uppriktigt sagt, tråkig efter en vecka eller så.
  • Del 2 av 3:
    Odla en vänskap
    1. Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 5
    1. Behandla henne som en dam. Tjejer behöver veta att du respekterar dem och värderar deras kamratskap, även om du inte vill datera henne. Så medan du behöver tänka på henne som en vanlig person, avstå från att vara en kille kille runt henne direkt. Hålla en dörr för henne, täcka henne om hon är kort på förändring, skriv henne om hon går igenom en tuff tid, berätta för henne att hon ser bra ut innan en stor händelse - de små grejerna.
    • Vara känslig med detta. Medan en viss mängd flirta kan vara trevligt, måste det vara inom anledning och gjort rätt. Du vill inte vilseleda henne! Tänk bara på dig själv som en gentleman runt henne.
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 6
    2. Var värdefull för henne. Detta steg har absolut inget att göra med att göra vänner med tjejer och allt att göra med bara göra vänner. Har du några vänner som inte lägger till något i ditt liv? Antagligen inte. Så var av värde för henne. Vad "värde" beror på dig. Vad är du bra på? Vad vet du? Varför skulle hon vilja hålla dig runt? Vad gör dig till en bra vän?
  • Och ja, det finns svar på alla dessa frågor. Kanske är du väldigt smart, rolig, eller vet massor av olika människor. Kanske har du rest mycket eller har en intressant hobby. Noll in på vad som gör dig du och lägg det där ute. Om du är smart, hjälp henne med en klass - om du är rolig, håll henne skratt - om du är väl ansluten, presentera henne till några nya människor som hon kanske vill. Gör dig värdefull.
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 7
    3. Splash runt beröm. Tjejer älskar hälsningar det är äkta. Så länge du håller det klart att du inte slår på henne, kommer hon att älska beröm. Har hon en fantastisk Daft Punk shirt? Säg till henne! Gjorde hon bra på volleybollsspelet igår kväll? Säg till henne! Alla älskar att må bra om sig själva. Få henne att känna det sättet också.
  • Detta är en snygging. Du vill inte berätta för henne, "Dina ögon är som pooler av månsken som ser in i min själ." Inte heller vill du berätta för henne, "Ohmigod, du är så smart!" När hon bara fick en d på en tentamen. Dina komplimanger måste vara välplacerade och äkta. Flickor kan berätta när en komplimang är tvungen och falsk. Försök att vända saker och komplimangera henne på ett subtilt sätt.
  • Bilden med titeln Bli vänner med en tjej Steg 8
    4. Låna henne ditt redskap och låna henne. IPod, den bärbara datorn, böckerna, gitarr, du känner till borren. Båda er borde känna att det är okej att dela skattta saker med varandra. Föreslå inte bara det ur ingenstans eller det kan se ut som en teknik. Vänta tills möjligheten presenterar sig själv.
  • Eller vet du, skapa möjlighet. Missade du en klass den andra dagen? Be om att låna sina anteckningar. Har hon den 4: e säsongen av bågskytten? Aww, man, du måste låna det just nu! Gatan kör båda sätten, säkert, men du kan börja det. När du ber om att låna saker från henne, citerar det henne att det är okej för henne att låna saker från dig.
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 9
    5
    Skratta på sina skämt. Eftersom du knäcker skämt här, där, och överallt, kommer hon förmodligen att kasta på några, också. Om de inte är roliga, låt henne veta genom att ändra ämnet eller något modifiera vad hon sa. Skratt kommer att binda de två, även om skämt inte är Facebook-status värd.
  • Vänner ger varandra en viss mängd skit. Även om hon är en tjej, är det fortfarande skit att ges! Om hon kastar ut ett särskilt dåligt skämt, får du reta henne lite. Denna interaktion bygger på något sätt solidaritet och så länge du är godmodig om det, svarar hon med ett leende.
  • Del 3 av 3:
    Blir goda vänner
    1. Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 10
    1. Alltid vara där för henne. Hon borde veta att hon kan räkna med dig genom tjock och tunn. Du kommer att erbjuda henne en axel att gråta när hennes relationer går fel. Du kör henne till stationen mitt på natten för att komma tillbaka till sin familj i hällregnet.Att du kommer att studera med henne för ett riktigt svårt test. Detta behöver inte sägas - efter tillräckligt med tid, det kommer att förstås.
    • Flickor får emotionella. När hon blir så här är det viktigt att bara lyssna. Hon kanske inte vill ha en verklig lösning, oavsett hur mycket hon klagar. Att vara där, lyssna på henne, och berätta för henne att hon kan hantera vad hon än går igenom är oändligt värdefullt på egen hand.
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 11
    2. Låt dina andra vänner veta att hon är din vän, period. Om de vill datera henne är det bra med dig, men du håller alltid ett öga på henne. Det kommer att hålla dem på raka och smala också. Och det är vad som är en sann vän handlar om. Hon är trots allt som din syster, men bättre (ingen kämpar över badrummet).
  • Låt din flickvän veta att hon är din vän, också! Ibland blir tjejer lite skrämmande av andra tjejer - om du närmar dig det här ämnet som det är ingen stor sak, ska din dam (förhoppningsvis) inte ha ett problem. Heck, kanske de två av dem kommer att slå av det!
  • Bild med titeln Bli vänner med en tjej Steg 12
    3. Håll dig öppen om dina känslor. Det finns en tankegång som säger att killar och tjejer inte alltid kommer att vara "bara vänner." Vid en tidpunkt eller annan, har hon antingen känslor för dig eller du har känslor för henne. Om det här händer (som det kan), vara öppen om det. Det absolut värsta lever i en gör-hon-eller inte - hon sinnesstämning. Undvik detta genom att vara direkt.
  • Och för att du är så goda vänner, kan du göra det här! Förhoppningsvis kommer hon att vara direkt med dig också. Om du börjar märka blandade signaler och du tror att hon kan utveckla känslor, låt henne veta hur mycket du uppskattar hennes vänskap. Det finns känsliga sätt att du kan berätta för henne att du bara är vänner utan att skada hennes känslor. Nypa problemet i knoppen så fort du kan!
  • Tips

    Varningar

    Agera på samma sätt runt henne när du är med dina vänner. Börja inte att göra dumma skämt eller "Prova" agerar coolt eftersom du är runt dina vänner. Flickor hatar det!
  • Rör inte henne för mycket, särskilt i de tidiga stadierna av vänskapen. Hon kan ta det på fel sätt och känna sig obekväma. Kramar, Högfifter, och näve stötar är alla bra.
  • Tala inte perverterat om henne eller mot henne. Det kan flyga med dina killar vänner, men i de flesta fall med en tjej, som bara gör att hon vill puke, och definitivt inte gör henne vill hänga runt dig. Om du inte har någon respekt för henne, varför ska hon vara vänner med dig?
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande