Hur man chattar med en tjej på facebook

Chattar med en tjej du gillar är alltid svårt, men det kan vara ännu mer skrämmande på Facebook. Tack och lov är Facebook en mycket mångsidig plattform som låter dig dela foton, upptäck mer om hennes intressen och interagera både offentligt och privat. Genom att använda budbärare eller skriva på sin vägg kan du fördjupa din anslutning och starta en bestående konversation.

Steg

Metod 1 av 2:
Chattar med henne på budbärare
  1. Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 4
1. Prata om ömsesidiga intressen. Chansen är att du vill prata med den här tjejen på Facebook eftersom det är något du gillar om henne. Prata om dina gemensamma intressen att ansluta till henne på en djupare nivå.
  • Du kan säga, "Jag såg att du har en Ramones T-tröja i ditt profilfoto. jag älskar dem också. Vad är ditt favoritalbum?"
  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 5
    2. Fråga henne om sig själv. De flesta tycker om att prata om sig själva, och alla uppskattar en bra lyssnare. Fråga tjejfrågorna för att lära känna henne bättre.

    Frågar vänliga frågor
    Kolla in hennes profil för saker som hon gillar. Leta efter platser hon har varit, band, filmer eller sport hon gillar, eller mat som hon tycker om. Tänk på frågor du kan fråga om hennes olika intressen, som "Jag har aldrig varit i Italien! Vad var din favoritstad?"Eller" Jag är inte en stor baseballfläkt, men kanske du kan prata med mig."
    Håll din ton ljus och vänlig. Om du börjar en konversation för första gången, börja med en vänlig hälsning. Du kan säga, "Hej, det här är lite slumpmässigt, men jag såg att du skrev upp en bild från Yosemite och jag ville gå för alltid! Hur var det?"
    Undvik att fråga något för personligt. Du lär dig fortfarande att känna varandra, så undvik att prata om personliga eller känsliga ämnen, som religion, kön, politik och pengar.

  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 6
    3. Håll konversationer på den kortare sidan. I början kan det vara vettigt att hålla budbärarnas konversationer kortare snarare än längre.
    En konversation som fortsätter och på kan känna sig obekväma för henne om du inte känner varandra väl.
    Lär känna varandra gradvis över flera meddelanden för att bygga vänskap på ett naturligt sätt.
  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 1
    4. Fråga om ett uppdrag eller schema för att öppna ett meddelande. Messenger skickar privata meddelanden mellan dig och den tjej du försöker chatta med. Dina meddelanden kommer inte att bli föremål för kommentarer och liknande andra människor, men det kommer att känna lite mer personligt. Om du är osäker på hur du börjar, öppna konversationen genom att fråga om något perfunctory snarare än personligt. Det betyder inte att en personlig konversation inte kan följa, men
    Det lägger mindre tryck på att samtalet började.
  • Du kan säga, "Hej, vet du vad den engelska läxan är för imorgon? Jag glömde att skriva ner det, "eller" vilken tid börjar vårt skift på restaurangen i morgon, igen?"
  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 2
    5. Använd en konversationsstart. Konversationsstartare är öppna frågor som låter dig lära känna någon bättre. Dessa behöver inte vara särskilt laddade eller anpassade. De är bara att bryta isen. Om du redan har skrivit på varandras Facebook-väggposter, kan du även följa upp något hon är uppdaterad om.

    Snabbsamtalstartstips
    Håll det enkelt: Börja med en lätt, avslappnad hälsning, som "Hej, vad händer?"Då kan hon bestämma hur mycket hon vill säga som svar, vilket gör att hon känner sig bekväm och i kontroll.
    Se vad hon är uppdaterad nyligen. Kolla hennes vägg för att se om hon har varit upp till något som du kan prata om, som att se en populär film eller ta en cool semester. Till exempel kan du säga, "Jag gillar inte ens landmusik, men den konserten såg väldigt kul ut!"
    Mer konversationstartare: "Jag har inte sett dig så länge. Hur har du haft det?"
    "Så, vad är det för dig i helgen?"
    "Jag behöver en filmrekommendation! Vad har du sett nyligen?"

  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 3
    6. Rita på gemensamma aktiviteter. Det är troligt att du och tjejen du vill chatta med känna varandra genom något du båda redan gör. Försök att prata om gemensamma aktiviteter som klasser eller arbete du redan har gemensamt.
    Ritning på delade erfarenheter kommer att ge dig närmare.
  • Du kan säga, "Jag gillade verkligen att borrning vi gjorde i praktiken idag. Du sprang så fort!"Eller" den kunden i affären idag var hilarisk. Trodde hon verkligen att vi gjorde muffins på en varmkorsplats?"
  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 7
    7. Respektera hennes gränser. Om tjejen du chattar med blockerar du eller frågar dig att inte kontakta henne längre, respektera hennes önskemål. Hon kanske inte är intresserad av den typ av relation du söker just nu.
  • Metod 2 av 2:
    Skriver på sin vägg
    1. Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 8
    1. Gör ett skämt på hennes vägg. Om du inte känner flickan mycket bra, är det meningsfullt att först interagera med henne offentligt på hennes vägg. Denna typ av interaktion är lite mer avslappnad, men
    Vad du än säger eller delar kan vara föremål för kommentarer och gillar andra, så håll det i åtanke.
    För att få en konversation att gå, försök att göra ett gott naturligt skämt om något hon är postat. Detta visar att du är förlovad med vad hon är intresserad av och att du har en humor.
    • Håll dina skämt rena och försök inte riva ner några andra kommentarer med din.
    • Om hon gillar eller kommenterar positivt på ditt inlägg, det är ett gott tecken. Du kan försöka utvecklas till ett privat meddelande, om hon är mottaglig för dina väggposter.
  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 9
    2. Dela bilder på hennes vägg. Bilder är ett bra sätt att förstärka en anslutning med någon du gillar. Om du har bilder tillsammans från en dag på jobbet eller skolresa, kan du skicka dem och tagga henne. Du kan också dela ett roligt foto som inte är av er två men lämpliga för ett inlägg som hon gör, till exempel en meme, för att få henne att skratta.

    Välja det perfekta fotot och bildtexten
    På ett roligt foto: Var lite dumt med din bildtext. Du kan skriva, "Var tvungen att dela den här pärla av ett foto," eller "vi båda ser så bra ut i det här ...". Om du gör ett roligt ansikte på bilden, säg något som, "Vad du inte vet är att jag ser ut så här hela tiden!"
    På ett sött foto: Du kan vara söt, och lite underdimensionerad. Prova något som "du ser okej i den här, antar jag -)", "Det var en ganska bra dag ..." eller "Låt oss göra det igen någon gång ..?"
    På en meme: En bra meme ska prata med ett inre skämt som du har tillsammans, eller något som påminner dig om henne. Om det är riktigt roligt, kanske du inte ens behöver en bildtext! Om du vill lägga till ett ändå, prova något kort som, "kunde inte motstå att dela det här," eller "det påminner mig om en viss sådan ..."

  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 10
    3. Förstärka inuti skämt när det är möjligt. Om du och den tjej du försöker chatta med har några inuti skämt, skicka en på hennes vägg. Inuti skämt är bra eftersom de inte trösta lika lätt som andra skämt. Posta en (även om den skapades i en större grupp) kommer att få henne att le och cementera ett band mellan dig.
  • Bild med titeln chatt med en tjej på Facebook Steg 11
    4. Var snäll. I alla dina Facebook-vägginteraktioner, sträva efter att vara snäll. Det kan vara svårt att läsa sarkasm online.
    Om din ton är svår att urskilja, kan hon tolka dina inlägg som kritiska, även om det inte är hur du menar dem.
  • Fraser att undvika kan inkludera, "Jag är inte oförskämd - jag säger bara vad alla andra tänker."
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande