Hur man kontaktar en tjej som är arg på dig

Konflikt är oundviklig mellan två personer som spenderar mycket tid tillsammans. Men det är hur du hanterar det som kommer att bestämma förhållandet ödet. Om du arbetar hårt för att empati med henne och förstå vad som händer, kommer du att kunna bosätta dig om allt som går fel mellan er två.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för konversationen
 1. Bild med titeln Kontakta en tjej som
1. Fråga vänner och familj för sin ärliga åsikt. Använd inte den här tiden för att skvaller eller sprida falska berättelser om situationen. Bara försöka hitta sanningen om vad som händer och bestämma vad orsaken till kampen är. Det är viktigt att veta varför hon inte pratar med dig. Denna kunskap hjälper dig att veta hur man kommer att närma sig situationen på ett positivt sätt.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  2. Försök att se saker ur hennes perspektiv. Genom att gå ut ur din egen tankegång och förstå saker från hennes synvinkel kan du komma till en närmare förståelse för varför vad som händer händer. Fråga dig själv saker som "Hur har jag agerat runt henne nyligen?"Och" När var sista gången jag tänkte på hennes behov innan jag tänkte på min egen?"
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  3. Öva att ha konversationen med andra. Har någon spela den del av tjejen och få dem att ställa frågor om situationen. Då är du redo att svara på henne när du pratar och det hjälper ditt självförtroende så att du kan vara cool under tryck. Gör detta med en pålitlig familjemedlem eller en vän.
 • Det skulle inte vara tillrådligt att göra detta med någon som är hennes vän. Försök att involvera någon som bara, högst, vet henne genom dig. Du vill inte utmana hennes vänners lojalitet.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  4. Hålla fast på att du har rätt. Pride kan förstöra relationer. Även om du inte är fel, förutsätter en hållning av ödmjukhet att du bryr dig om anslutningen till henne nog att offra för det. Tecknet som du har bra partner är om hon kan göra samma sak i gengäld så att du både kan ta reda på vad som är fel. Sårbarhet är nyckeln till att fixa relationer.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  5. Ha tålamod. Sitter tätt och låter hennes process känslor i sin egen takt visar att du är mogen och respekterar henne som individ. Om du blir påträngande och försök att tvinga konversationen innan hon är redo, kommer hon att tolka det som själviskhet. Föreställ dig inte alla saker som kan gå fel - hon behöver förmodligen bara tid för sig själv.
 • Del 2 av 3:
  Inledande av konversationen
  1. Bild med titeln Kontakta en tjej som
  1. Planera prata med en lugn tid för er båda. Det hjälper inte om du bestämmer dig för att ha konversationen strax efter att du båda hade stressiga skift på jobbet. Det är OK att lägga av det i ett par dagar så att du kan närma dig konflikten när du är vilad och föryngrad.
  • Det kan vara lätt att undvika att prata om någonting för länge. Även om detta kan tyckas acceptabelt vid den tiden, kommer det att skada förhållandet på lång sikt. Sopa inte allt under mattan, även om hon är okej med det. Ett hälsosamt förhållande är värt jobbet.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  2. Ge henne ett samtal. För det mesta är textning eller sändning av ett meddelande över sociala medier inte det bästa sättet att gå när frågan är allvarlig. Kräver inte att du pratar med henne. Detta sätter upp samtalet som en stridsmedborgare istället för att gå in i det sårbart, du kommer båda att ha ditt försvar upp. Gör aldrig det låter som om du har lagt ett ultimatum på konversationen. När du tar med möjligheten att prata om frågan, ge henne en väg ut så att hon kan vägra om hon behöver mer tid.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  3. Ber om ursäkt med vänliga hälsningar. Flickor ser ofta detta som ett måste när man går in i konversationer som handlar om konflikt. De vill se att du är villig att låta din vakt ner. Om du inte vet vad du ska be om ursäkt för efter äkta självreflektion, fråga henne vad det är du har gjort för att göra henne arg.
 • Del 3 av 3:
  Ha en produktiv konversation
  1. Bild med titeln Kontakta en tjej som
  1. Ta med henne en tankeväckande gåva. När du går för att prata med henne, ta med en trevlig present och kort. Dessa kommer att visa henne att du är seriös om att läka förhållandet. Men gå inte överbord - du vill inte se skoTier än du verkligen är.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  2. Hålla sig lugn. Det hjälper inte om du går in i konversationen med eldig argument och arga ord. Välj dina fraser noggrant - du kan säga samma sak flera olika sätt med varierande effekt. Håll fast kontroll över din ton så att den är antingen neutral eller positiv. Denna självkontroll är kritisk - om hon känner att du är en lös kanon så är det bäst för henne att inte vara omkring dig.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  3. Förbered tankeväckande frågor. När du har lyssnat på henne och anledningarna till att hon är arg på dig, fråga hennes frågor som visar en äkta oro för hennes välbefinnande. Även om du inte har fel, hjälper ödmjukheten på den här tiden att lita på dig mer och mer tills förhållandet är fixat.
 • Ställ frågor som:
 • "Hur gjorde det dig att känna?"
 • "Finns det något jag kan göra för att göra det bättre?"
 • "Vad behöver du just nu?"
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  4. Vara redo att lyssna. När du frågar hennes frågor om vad som händer, zonera inte som hon svarar på dig. Detta kommer bara att förvärra situationen. När du kan svara och ställa frågor baserat på vad hon har sagt, kommer hon att känna sig hörd, vilket ofta är en av de viktigaste sakerna för tjejer. Det spelar ingen roll om du tror att du har alla svar om hon tycker att du inte lyssnar på henne.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  5. Se till att hon inte känner sig pressad. Förvänta dig inte att allt ska anpassas när samtalet har slutat. Låt henne veta att du är där för henne men är villiga att ge läkningsprocessen lite tid. Detta berättar implicit henne att du lägger stort värde på hennes dom.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  6. Sluta på en hoppfull anteckning. Se till att hon vet att du vill fortsätta prata för att läka vad som har brutits och att du kan se allt som fungerar så småningom. Detta kommer att hjälpa henne att se ljuset i slutet av tunneln i denna konflikt.
 • Bild med titeln Kontakta en tjej som
  7. Vet när du ska backa av. Om hon berättar för dig att förhållandet är över, respektera hennes önskemål. Att argumentera på denna punkt hjälper inte att övertyga henne annars. Lämna fredligt och kanske vill hon återupprätta kontakt någon gång i framtiden.
 • Tips

  Varningar

  Håll henne triggare i åtanke. Om hon har sett eller varit offer för något traumatiskt, försök ditt bästa för att styra helt klart av det ämnet under den här tiden. Att ta upp det kommer bara att orsaka mer oro.
 • Om hon skiljer sig från både dig och alla andra vet hon för länge, checka in på henne. Om du tycker att hon inte är psykiskt stabil, kontakta hennes familj eller kära för att ordna ett ingripande, kanske till och med medicinsk hjälp om det är nödvändigt.
 • Gör inte något överst för att försöka snabbt vinna sin kärleksbaksida - hon kanske tror att du är överdriven den för att dölja skuld eller köpa sin kärlek tillbaka.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande