Hur man dekorerar en liten lägenhet till jul

När det gäller semestern, låt aldrig mängden ledigt utrymme för en lägenhet gör dig skeptisk till att dekorera. Oavsett om du bor i en studio eller en lägenhet med ett sovrum kan alla njuta av festlighetens anda precis som om de har sitt eget hus.

Steg

Bild med titeln Charlie Brown Tree
Bild med titeln Charlie Brown Tree
1. Bestäm om din lägenhet har plats för a julgran. Många väljer ett enkelt bordträd, medan andra har utrymmet för ett fem fotträd. Försök att investera i ett konstgjort träd, eftersom det inte finns något underhåll och du behöver inte städa upp nålar från din bil till din lägenhet, och sedan från din lägenhet till förvaring varje år.
  • Bild med titeln Awesome Old Lights i sina ursprungliga lådor
    2
    Återvinna eventuella dekorationer som kanske inte passar. Fråga vänner och familj om de skulle vara villiga att ta några dekorationer som tar upp för mycket utrymme, oavsett om det är i din lägenhet eller något extra lagring du har. Det kan finnas en chans att när du besöker deras plats under semestern, kan dina saker placeras där ute.
  • 3. Använd väggarna så mycket som möjligt. Varje husägare med strängljus klär alltid upp i husets yttre omkrets (vanligtvis skisser av taket och sidorna), liksom några träd i yttergården. Att vara en lägenhet hyresgäst, sträng några ljus runt insidan av väggperimetern med dem något drapering. Du kan använda klart tejp på ledningarna för att hålla dem upp för att undvika att borra onödiga hål.
  • Om du har en balkong, använd den till din fördel och wrap lyser runt barerna. Kom ihåg att strömförlängningssladdarna är ett måste om det inte finns några elektriska utlopp nära dörrarna.
  • Uppmuntra dina barn att rita semesterbilder och hänga dem runt väggarna och kylskåpet.
    Bilden med titeln, höger
    Bilden med titeln, höger
  • Bild med titeln julbord dekoration
    4. Dekorera din huvud eller kaffe bord. Dra alltid en festlig duk och lägg till dekorationer på den. De kan vara allt från små snöskläder till pepparmint doftande ljus. Om det finns andra som bor med dig, överväga att placera en liten skål med julrelaterat godis i mitten.
  • Bild med titeln Krans 333
    5
    Hängskronor på dörrar. Använd en limkrok som kan avlägsnas enkelt och hänga kransar från dem. Om du är bekymrad över säkerhet eller någon som stjäl det, överväga att placera den på insidan av dörren eller på insidan av ditt fönster.
  • 6. Ersätta en eldstadsmantel för annan stocking "krok". Det här är en stor ursäkt för att göra över din korridor genom att hänga strumpor på människors dörrar.
  • 7. Visa upp din semesteranda på Windows. Hitta semesterfönsterdekaler eller saker som lätt kan kan komma ur glas. Överdriv inte dina dekorationer, men organisera det på ett tilltalande sätt.
  • Tips

    Använd bänkskiva och bordsutrymme med enkla köpta eller hemlagade julprydnader.
  • Lägg till glitter i kanten av balkonger, bänkar, TV-enheter eller något där tinsel kan drapas från.
  • Använd ryggen på stolar som ytor för att lägga till stora bågar
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande