Hur man hittar en billig lägenhet

Att hitta en lägenhet kan vara en svår process, speciellt när du försöker hitta en hel del. För att du ska få den bästa lägenheten för den billigaste hyran, leta efter annonser på webbplatser som Craigslist, bläddra i priser på lägenhetswebbplatser och gå med i en lokal bostadsface-grupp. Du kan också söka i lågkostnadsområden och minska hyran genom att få en rumskamrat eller förhandla om priset nere. Lycka till och glad lägenhet jakt!

Steg

Metod 1 av 3:
Söka efter en lägenhet online
  1. Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 1
1. Leta efter prisvärd lägenhet och rumskompis Annonser på Craigslist. Kontrollera de lokala listorna och använd Craigslists filtreringsalternativ för att begränsa dina sökresultat baserat på distans och hyra pris. Craigslist är ofta full av prisvärda alternativ och erbjudanden. För att undvika att bli scammed, se till att verifiera ägaren, aldrig ge personlig information bortifrån och aldrig wire pengar.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 2
    2. Hitta ett billigare alternativ genom att direkt jämföra priserna online. Om Craigslist är inte din sylt, oroa dig inte! Det finns otaliga lägenheter som gör det enkelt att söka och jämföra alternativ med bara ett klick. Jämför erbjudanden från olika byggnader för att hitta exakt vad du letar efter till det billigaste priset.
  • Dessa webbplatser kan erbjuda avancerade sökningar efter kvadratmeter och priser samt extrafunktioner som video turer, flyttningsverktyg och information om lokala prisutvecklingar.
  • Checka till exempel https: // zillow.com, https: // för uthyrning.com, https: // lägenheter.com, eller https: // lägenhet.com.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 3
    3. Gå med i ett billigt boende Facebook-grupp För att hitta lokala alternativ. Många städer har dussintals lokala grupper med prisvärda lägenhetsbostäder som går upp regelbundet. För att hitta en grupp, sök i din stads namn längs sökord som "billig", "prisvärd", "lägenhet", "listor" och "bostäder."Begäran om att gå med i grupperna, och när du är accepterad kan du börja lägga ansikten till listor.
  • Metod 2 av 3:
    Ser i lågkostnadsområden
    1. Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 4
    1. Titta i förorterna precis utanför stadsområdena. Att bo precis utanför en stad kan skära din hyra nere av hundratals dollar. Kolla in de omgivande förortsområdena och fokusera din sökning på lägenheter i dessa billigare områden. Om du arbetar i staden är det här ett bra alternativ för att spara lite pengar och hålla din pendlingstid rimlig.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 5
    2. Överväg att flytta till en stad med billigare lägenhetsalternativ. Om din levande situation är flexibel och du verkligen vill få den bästa affären, tänk på att du byter din levande situation. Mycket befolkade städer som New York City och San Francisco har i allmänhet mycket högre hyra på grund av den höga efterfrågan. Istället leta efter städer som Memphis, Tulsa, Indianapolis och Louisville, som har rekord-låg lägenhet hyra.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 6
    3. Leta efter en lägenhet med ett mindre kvadratmeter. Även om det inte är ditt drömhem, betyder ett lägre kvadratmeter en lägre månadsfrekvens. Under din sökning, kolla in lägenhetsbyggnader med mindre uthyrningsalternativ, till exempel 400-600 kvadratmeter.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 7
    4. Välj en lägenhet som är längre bort från kollektivtrafik. Lägenheter som är placerade bekvämt nära kollektivtrafik kostar ofta mer, så om du inte behöver extra bekvämlighet, gå till en lägenhet som är längre bort. Det här alternativet kan verkligen hjälpa till med ditt hyrespris om du arbetar hemifrån, har en bil, eller har inget emot en längre pendling.
  • Metod 3 av 3:
    Reducerande hyra
    1. Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 8
    1
    Hitta en rumskamrat att dela ut hyran med. Inlägg som du letar efter en rumskamrat på dina sociala medier samt populära webbplatser som craigslist eller reservrum. Dessutom, fråga familj och vänner om de känner till någon som behöver en rumskompis. Att ha en personlig anslutning kan hjälpa dig att verifiera den potentiella rumskamraten och fungerar också som en teckenreferens.
    • I ditt inlägg eller annons, inkludera en del grundläggande information om vilken typ av rumskamrat du letar efter och bjuder in folk att kontakta dig för mer information.
    • Du kan också nämna att du är "på en budget" om du inte vill säga din exakta prispunkt.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 9
    2
    Förhandla hyran om möjligt. Om du inte är i ett mycket befolkat område med liten hyresgästsuround, är de flesta hyresvärdarna öppna för förhandlingar. Ställ upp ett möte med hyresvärden och vara artig, respektfull och professionell. Visa dem att du är en idealisk hyresgäst och gör ett erbjudande att hyra.
  • Om de accepterar ditt erbjudande, är det bra! Var noga med att få allt skriftligt och du är bra att gå.
  • Om de vänder dig, är det okej att gå bort. Fortsätt leta efter en bra fynd!
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 10
    3. Titta på äldre byggnader för att hitta en hyrstyrd lägenhet. Hyresstyrda enheter skyddar hyresgästerna från oväntade hyresökningar eller hyresvärden i tvister. Sök online speciellt för bostadshus byggda mellan 1947 och 1974, ring sedan för att se till att de är hyresstyrda.
  • Du kan också ange en avancerad sökning efter hyresstyrda eller hyra-stabiliserade lägenheter på webbplatsen https: // StreetEasy.com /.
  • I städer med ett överflöd av gamla byggnader, som San Francisco eller New York, har du en stor chans att hitta en hyresstyrd enhet.
  • Bild med titeln Hitta en billig lägenhet Steg 11
    4. Håll flexibel när du söker och behåll dina standarder åtminstone. Det är spännande att drömma om din idealiska lägenhet, komplett med glänsande apparater och bekvämligheter, men för att hitta ett fynd kan du behöva bosätta sig lite. Håll dina standarder enkla och leta efter en plats som kan vara mindre spännande men ger dig en hel del.
  • Vid sökning, börja med grundläggande kriterier som inga underhållsproblem, insektsinfestationer eller säkerhetsproblem.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande