Hur man rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt

Detta är en checklista om hur du städar ditt hus eller lägenhet, i ordning, snabbt och effektivt. Beroende på storlek ska det ta 30 minuter till 1 timme. Det är allt. Du kan ta det så långt du vill, beroende på den tid du vill spendera. Låt inte "omfattning av rengöring" diktera hur mycket "tid" spenderas. Låt "tid" diktera "omfattning av rengöring".Vet innan hand hur länge du vill sätta i din städning. Försök att lägga samma tid i varje rum eller uppgift. Den tuffaste delen är igång. FÅ INTE SIDA TRACKED.

Steg

  1. Bild med titeln Rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt steg 1
1. Få en soptäck, ju större desto bättre, och gör en promenad genom hela ditt hem. Plocka upp och kasta bort papperskorgen. Inklusive tömning av de små burkarna i badrum och i sovrum. När du är klar tom kan den stora burken i köket och sätta alla väskor ute för att hämta.
  • Bild med titeln Rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt steg 2
    2. Gör en annan promenad igenom och hämta alla smutsiga kläder. Glöm inte de smutsiga handdukarna i badrummen. Ta dem till tvättstugan och lägg på att tvätta. Den perfekta tiden att göra en tvätt av tvätt är samtidigt som du städar ditt hem. Om du använder en tvättmatta, fyller du allt i en tvättväska eller korg och avsatt för att tvätta en annan dag.
  • Bild med titeln Rengör ditt hus innan dina gäster kommer till Thanksgiving Middag Steg 4
    3. Gör en annan promenad genom och samla smutsiga rätter. Ta dem tillbaka till köket och tvätta disken. Tvätta, torka och ta bort om möjligt.
  • Bild med titeln Rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt steg 4
    4. Nu är det dags för dammning. Få två trasor. En är för trä och en är för allt annat. Spray pant på "trä" Rag och enkelt dämpa den andra. Gå igenom varje rum som dammar allt som kan samla damm. Det är viktigt att göra detta före dammsugning.
  • Bild med titeln Rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt steg 5
    5. Gå tillbaka och städa köket och badrumsytorna. Bänkskivor, mikrovågsugn, spis, sänkor, badkar och toaletter. Använd någon "multi yta" rengöringsmedel. Att lägga bort alla diverse saker när du går.
  • Bild med titeln Rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt steg 6
    6. Ta tag i vakuumet och slå hela huset. Gå fram och tillbaka långsamt slå höga trafikområden i dörröppningar och framför sofforna några extra gånger.
  • Bild med titeln Rengör ditt hus eller lägenhet snabbt och effektivt steg 7
    7. Gör ett helt hus genom att lägga bort några felplacerade saker och räta saker som stolar ut ur plats eller en tidning på natten.DU ÄR FÄRDIG!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du är klar sparka tillbaka, koppla av och njut av. Du kommer att må bättre och sova bättre i ett rent hem.
  • För att undvika korskontaminering, rent kök före badrum / toalett. Om möjligt, behåll separata rengöringsskopor. Använd endast tyg.
  • Fortsätt flytta och bli inte distraherad.
  • Sätt på lite optimistisk musik som du tycker om!
  • Rengör duschen senast. Spraya väggarna med renare och låt den ställa in medan du gör det andra badrumsrengöringen. Rengör sedan duschen innan du tar din dusch.
  • Fånga inte upp på en uppgift eller ett rum.
  • Varningar

    Läs alla etiketter på alla använda kemikalier. Blanda inte rengöringskemikalier.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande