Hur man tar reda på om en person faktiskt saknar dig

När du är skild från någon du bryr dig om är det naturligt att undra om den personen saknar dig. Kanske har du vuxit bortsett från en tidigare vän, släkting eller någon annan med vilken du brukade vara intim. Eller kanske du bara undrar om din pojkvän eller flickvän verkligen saknar dig under den affärsresa. Ta reda på om någon saknar dig utan att tillgripa att stalking eller agera otillbörligt.

Steg

Metod 1 av 2:
Ta reda på om någon saknar dig när du har drev bort eller brutit upp
  1. Bild med titeln fixa ditt liv steg 8
1. Föreslå ett möte och uppmärksamma personens reaktion. Om du känner att en vänskap är Waning och du vill veta om din vän saknar dig, bjuda in dem att träffas för något vänligt och lätt, som en kopp kaffe. Om din vän reagerar entusiastiskt är det troligt att de saknar dig också. Å andra sidan, om de skjuter upp mötet eller verkar ovilliga att komma ihop, erkänna att de förmodligen inte saknar dig.
  • Var ärlig men icke-anklagande om att sakna din vän. Säg något som: "Jag saknar vår roliga fredagskvällhäng! Vill du komma ihop igen snart?"
  • Bild med titeln Live ett sanningsenligt liv Steg 9
    2. Prata om de underliggande frågorna. Om din vänskap har blivit avlägsen och du är inte säker på varför kan det vara mer användbart att prata direkt med din vän om orsaken till avståndet. Tala om för din vän att du har märkt att de två är inte så nära längre. Fråga om du gjorde något för att orsaka brott eller att skada din vän. Om svaret är ja, var redo att lyssna på vad din vän har att säga utan att hoppa till ditt eget försvar.
  • Det kan vara till hjälp att fråga direkt om personen saknar dig, men var försiktig med att sätta dem på platsen. Om de känner sig anklagade, kanske de inte svarar ärligt.
  • Bild med titeln Live ett sanningsenligt liv Steg 3
    3. Prata med gemensamma vänner. Var tydlig om dina behov och intentioner. Till exempel kan du berätta för en vän: "Jag känner att jag har vuxit längre bort från vår gemensamma vän, och det gör mig ledsen. Tror du att det skulle vara värt det för mig att nå ut till dem just nu?"Lyssna eftertänksamt till svaret.
  • Fråga inte om någon bara saknar dig för att få dig att må bättre.
  • Bildbeteckningen gör bra val i hela kampen i livet Steg 1
    4. Låt relationerna sluta naturligt. Känna igen tecknen på en vänskap som kommer till dess nära. Det kan finnas långa tystnader eller besvärliga luckor i konversationen. Att göra planer kan vara svårare. Missförstånd kan hända oftare. Inte alla vänskapar är avsedda att vara för evigt - som intressen och liv utvecklas, så kommer relationer.
  • Om din vänskap kommer till ett slut, observera inte om din vän saknar dig. Istället fira de goda sakerna som vännen kom till ditt liv och gå vidare.
  • Bild med titeln Sortera ditt liv ut Steg 6
    5. Misstag inte "jag saknar dig" för "Jag vill vara med dig."Även om en tidigare vän eller ex-partner saknar dig betyder det inte nödvändigtvis att de vill starta om förhållandet. Du båda kan sörja förlusten av de goda delarna av det du hade tillsammans. Men det betyder inte att komma tillbaka tillsammans är en bra idé.
  • Metod 2 av 2:
    Ta reda på om din partner saknar dig när du inte är tillsammans
    1. Bild med titeln Köp en mobiltelefon Steg 4
    1. Lägg märke till hur ofta de ringer eller text. Om personen ofta når ut för att prata, saknar de förmodligen dig när du inte är runt. Alla har olika stilar runt kommunikation, men frekventa telefonsamtal och meddelanden är ett gott tecken på investeringar i ett förhållande.
  • Bild med titeln Håll ditt personliga liv privat på jobbet Steg 5
    2. Lyssna på tonen i deras röst. När någon saknar dig, kommer de att låta engagerade och ivriga när du talar. Om personen låter distraherad när du hamnar efter en lång tid, kan det vara ett tecken på att de inte saknade dig.
  • Bild med titeln Spot tecken på en kvinnlig midlife kris Steg 10
    3. Var ärlig när du känner dig osäker. Om du känner dig ängslig eller osäker när din partner är borta, är det bättre att vara ärlig om det. Frågar, "Missade du mig?"Eller" Älskar du fortfarande mig?"Det är osannolikt att han ska ta itu med dina riktiga känslor. Om din partner säger, "Ja," Du kanske inte tror på dem, medan om de säger "Nej," Du kommer att känna dig ännu värre. Istället, fråga direkt för den försäkran som du behöver.
  • Till exempel kan du säga: "Jag har haft en hemsk dag och jag känner mig ganska ensam och osäker ikväll. Kan du njuta av mig med lite extra stöd och berätta för mig att du älskar mig och saknar mig?"
  • Bild med titeln Köp en mobiltelefon Steg 3
    4. Var uppmärksam på vad de delar med dig. Om din vän eller partner delar bilder eller länkar som fick dem att tänka på dig, betyder det bara det: de tänker på dig. När du inte är tillsammans är du fortfarande i personens sinne.
  • Presenter är ett annat sätt att demonstrera omsorg och engagemang. Även om du inte alltid älskar det som en vän eller partner har du, känner igen att det här är bevis på att de tänkte på dig när du inte var tillsammans.
  • Om de är ivriga att berätta om detaljerna i deras tråkiga konferens- eller flyganslutningar, känner igen att det förmodligen beror på att de vill fortsätta prata med dig. Att dela vardagliga detaljer är ett sätt att upprätthålla anslutningen över avstånd och visar att de saknar dig när du är ifrån varandra.
  • Bild med titeln Undvik ett tråkigt kristen livssteg 11
    5. Var uppmärksam på icke-verbala signaler. Om du är långt ifrån varandra kan det vara svårare att läsa tecknen på kärlek i din partners kropp. Om du kan prata med video, leta efter ett lutat huvud och hållbar ögonkontakt. Över telefonen, en mjukare eller högre ton av röstföretag intimitet.
  • Bild med titeln Spot tecken på en kvinnlig Midlife Crisis Steg 1
    6. Känna igen tecken på lidande från separation. Parbindning mellan par innebär att separation kan orsaka ökad stress och ångest. Om de är särskilt oroliga eller oupphörliga medan du är ifrån varandra, kan det vara att de saknar dig.
  • Tips

    Varningar

    Stalk inte någon i verkligheten eller online. Om du befinner dig förbrukad med tankar om huruvida någon saknar dig, prata med en rådgivare, terapeut eller betrodd vän.
  • Var medveten om vuxen separation ångestsyndrom. Om du ständigt oroar dig om någon saknar dig, kanske du behöver prata med en rådgivare eller en terapeut. Få hjälp om dessa symptom stör ditt liv: överdriven oro när du är skild från människor du älskar - extrem oro över att bli kvar av älskade - mardrömmar om att vara åtskilda från någon - eller oro för allvarlig skada som kommer till människor du älskar, även när de är är inte i objektiv allvarlig fara.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande