Hur man tar reda på om din ex fortfarande gillar dig

Krossning på din ex kan vara en smärtsam upplevelse, och du vill förmodligen veta om det finns en chans att du kommer tillbaka tillsammans. Att räkna ut om din ex fortfarande gillar dig, titta på deras beteende för att se hur de agerar mot dig. Lägg till dessutom hur ofta de kommunicerar med dig och de typer av kommunikation du har. Som ett annat alternativ, prata med din familj och vänner för att ta reda på om de tycker att din ex fortfarande är intresserad.

Steg

Metod 1 av 3:
Tittar på deras beteende
  1. Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 1
1. Lägg märke till om din ex alltid verkar vara runt. Din ex kommer förmodligen att försöka hitta skäl att vara omkring dig om de fortfarande är intresserade. De kan dyka upp på jobbet, hänga på dina favoritplatser och delta i händelser som de vet att du tycker om. Spåra hur ofta du ser din ex för att räkna ut om de kanske försöker springa in i dig.
  • Om du och din ex båda som samma lokala kafé, kanske de inte är där för att se dig. Men om din ex aldrig haft intresse för konst före din uppdelning men dyker upp vid varje konstöppning, kommer de förmodligen i hopp om att springa in i dig.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 2
    2. Titta på vad de skickar på sociala medier. Om du fortfarande följer dem på sociala medier, bläddra igenom sina senaste inlägg för att se vad som händer i sitt liv. Lägg märke till om de verkar glada eller ledsna. Dessutom, se om de verkar ha flyttat på eller kan fastna i det förflutna.
  • Till exempel, ett brev som, "verkligen saknar de goda tiderna jag brukade ha med en viss person" eller "De senaste dagarna har varit svåra" kan betyda att de tänker på dig. Å andra sidan, om de skickar bilder av dem med en ny partner, kan de gå vidare.
  • Dricks: Om du tittar på dina exs sociala medier får du dig ledsen eller avundsjuk, inte följa dem och ignorera det här förslaget. Dina känslor är super viktiga, så gör inte något som gör att du känner dig dålig.

  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 3
    3. Kontrollera om de tycker om dina sociala medier och bilder. Det är normalt för din ex att ibland reagera på 1 av dina inlägg. Men din ex kan fortfarande vara intresserad om de tycker om de flesta av dina inlägg eller går tillbaka till som gamla inlägg. Spåra hur ofta de interagerar med ditt sociala medier konto för att se om de fortfarande kan bry sig om dig.
  • Till exempel kanske det inte betyder något om din ex gillar ett inlägg om att du får en ny bil. Men de är förmodligen fortfarande som om de gillar varje foto du postar av dig själv.
  • Om din ex gillar gamla bilder av dig tillsammans är det mycket troligt att de fortfarande gillar dig.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 4
    4. Titta på hur din ex reagerar när de ser dig. När du kör i din ex, titta på deras reaktion för att se om det är positivt, neutralt eller negativt. Titta på deras ansiktsuttryck och deras kroppsspråk för att hjälpa dig att räkna ut hur de känner.
  • Till exempel, låt oss säga att dina ex ler mycket stora och kommer över för att säga, "hej! Hur är läget?"Det här kan vara ett tecken som de fortfarande gillar dig.
  • Om de ger dig en liten våg och säg, "Åh, hej," de kan känna sig neutral mot dig. I det här fallet kanske de bara vill vara vänner.
  • Å andra sidan kan de ha flyttat om de rynka, flytta bort, eller vika sina armar framför sin kropp.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 5
    5. Lägg märke till om din ex berör dig mycket. När du gillar någon är det verkligen svårt att motstå tillfälligt rörande dem. Det är faktiskt ett vanligt sätt att flörta! Tänk om din ex berör dig på din arm, axel, rygg eller ben. Detta kan vara ett tecken på att de gillar dig.
  • Du kanske också märker att din ex går in för en kram när du går in i varandra eller efter att du har en konversation. Det kan innebära att de gillar dig.
  • Dricks: Om den beröring gör dig obekväma, berätta för dem att sluta. Säg, "Rör inte mig så längre. Var vänlig respektera mitt personliga utrymme."

  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 6
    6. Se om de är villiga att göra dig en tjänst. Din ex kan vara villig att hjälpa dig med något om de fortfarande är in i dig. Berätta för dem om ett problem som du har och ser om de frivilligt hjälper. Alternativt, be dem att hjälpa dig med något du vet att de är bra på att göra. Om de säger ja, kan de fortfarande gilla dig.
  • Till exempel, be dem att hjälpa dig med en läxa uppdrag eller be dem att hjälpa dig vara värd för en fest för en gemensam vän.
  • Om din ex är super vänliga och hjälpsamma, kan de göra dig gynnas även om de inte gillar dig.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 7
    7. Var uppmärksam om de hänger på några av dina saker. Normalt ger du varandra tillbaka dina personliga tillhörigheter efter en uppbrott. Om din ex håller några av dina saker, kan det vara ett tecken som de fortfarande gillar dig. Kontrollera om du har alla dina saker tillbaka från dem.
  • Till exempel kan din ex hålla 1 av dina skjortor så att de kan lukta din doft. På samma sätt kan de hålla en gammal DVD av en film som du tittade ihop mycket.
  • Om objektet är värdefullt kan din ex bara försöka hålla det till sitt värde. Som ett exempel, låt dem inte hålla din mp3-spelare.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 8
    8. Ta reda på om de har gått på datum eller ansluten till någon. Kontrollera dina exs sociala medier för att se om de skickar om ett nytt förhållande eller om de har skrivit bilder med en ny partner. Dessutom, kolla med dina gemensamma vänner för att ta reda på om det finns någon ny i sitt liv. Om de daterar någon annan, är de förmodligen inriktade på framtiden och deras nya relation.
  • I vissa fall kan din ex posta bilder av sig själv med någon annan för att göra dig avundsjuk. Men de har sannolikt flyttat om de är i ett annat förhållande.
  • Metod 2 av 3:
    Undersöker din kommunikation
    1. Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 9
    1. Spåra hur ofta din ex når ut för att prata eller skriva. Din ex kommer förmodligen att hitta skäl att kontakta dig om de fortfarande är intresserade. Kontrollera hur ofta de ringer, text eller pratar med dig personligen. På samma sätt, överväga om de börjar konversationen tillbaka efter det har slutat. Det här kan vara ett tecken som de gillar dig.
    • Till exempel kan din ex text du ska ställa frågor som de förmodligen känner till svaret på. De kanske frågar, "har vi ett uppdrag i morgon?"" Vet du om godispartiet fortfarande är på lördag?"Eller" Jag hoppas det är okej att vi båda kommer till minigolf i morgon."

    Dricks: Några av deras kommunikation kan vara negativ. Till exempel kan de skicka dig en arg text om uppbrytningen eller något de såg på ditt sociala medier. Det här kan vara ett tecken på att de fortfarande tänker på dig eller att de är avundsjuk.

  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 10
    2. Lägg märke till om din ex ger nostalgiska ögonblick i ditt förhållande. Om de börjar berätta för glada historier om ditt förhållande, betyder det att de tänker på goda tider. Detta är ett tecken på att de fortfarande kan tycka om dig. Lyssna när din ex börjar prata om gamla tider för att se om de fokuserar på de goda delarna av ditt förhållande.
  • De kan säga, "kom ihåg den tiden vi hade en stearinljus picknick under stjärnorna. Det var så bra, "eller" Jag kommer fortfarande ihåg hur mycket vi skrattade åt Improv Theatre. Vi hade så bra tider tillsammans."
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 11
    3. Se om de kontrollerar dig när du går igenom svåra tider. När du känner dig upprörd är det naturligt för en person som bryr sig om att du är okej. Lägg märke till om din ex alltid verkar vara där för dig när du behöver någon. Dessutom, överväga om de är villiga att lyssna på dig prata om dina problem.
  • Som ett exempel, låt oss säga att du skickar på sociala medier som din släkting är på sjukhuset. Din ex kan omedelbart text, "Är du okej?"
  • Tänk på att det inte kan betyda att de gillar dig på ett romantiskt sätt. De kan kolla på dig eftersom de fortfarande bryr sig om dig som vän.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 12
    4. Observera om de kommer till dig för råd. Vanligtvis går du till någon du litar på när du behöver råd. Tänk på hur ofta din ex bygger på dig för råd om sina problem. Om din ex konsekvent kommer till dig betyder det att de förmodligen fortfarande känner sig nära dig. Det kan till och med betyda att de fortfarande gillar dig.
  • Till exempel kan de berätta om problem som de har på jobbet eller skolan. Då kan de fråga vad du tycker att de borde göra.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 13
    5. Var uppmärksam om de börjar prata om sina tidigare misstag. Att föra upp sina misstag innebär att de tänker på vad de kunde ha gjort annorlunda. Det kan innebära att de försöker räkna ut hur man fixar ditt förhållande. Lyssna ordentligt Om de börjar prata om vad de gjorde fel, vad de kunde ha gjort annorlunda, eller hur de har ändrats.
  • De kan säga, "Jag förstår nu att jag skulle ha lyssnat mer," "Jag ångrar verkligen att prata med den andra tjejen. Jag kommer aldrig att göra det misstag igen, "eller" eftersom vi bröt upp, jag har verkligen förändrats. Du gjorde mig till en bättre person."
  • Metod 3 av 3:
    Fråga ditt supportsystem
    1. Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 14
    1. Fråga dina vänner om de tycker att din ex fortfarande är i dig. Dina vänner har ett annat perspektiv på ditt förhållande till din ex. De kan sannolikt se saker som du inte märker. Prata med dem för att ta reda på hur de tycker att din ex känner. Få flera åsikter för att hjälpa dig att räkna ut om din ex kanske gillar dig.
    • Du kanske frågar, "Vad tyckte du om mitt förhållande med min ex?"" Tror du att vi kan komma tillbaka tillsammans?"" Tror du att de har flyttat på?"Och" kunde de fortfarande gilla mig?"
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 16
    2. Ta reda på om din ex fortfarande pratar med din familj. Medan det finns flera anledningar som din ex kan hålla kontakten med din familj, kan det här vara ett tecken på att de inte helt har flyttat på. Fråga dina familjemedlemmar om de fortfarande är i kommunikation med din ex. Om de är, fråga dem om din ex fortfarande talar om dig, vilket är ett tecken som de fortfarande gillar dig.
  • Det är normalt för din ex att stanna nära med din familj om du delar barn tillsammans. De kan prata med din familj eftersom det är viktigt för barnen.
  • Om din ex hade en vänskap med en familjemedlem före ditt förhållande, kommer de förmodligen att vara vänner med den personen efter uppbrytningen. Räkna inte dessa typer av relationer när du försöker ta reda på om de fortfarande gillar dig.
  • Bild med titeln Ta reda på om din ex fortfarande gillar dig Steg 15
    3. Prata med gemensamma vänner för att ta reda på hur ofta dina ex pratar om dig. Om din ex fortfarande gillar dig, letar de förmodligen efter skäl att prata om dig. Det betyder att deras vänner troligen kommer att ha hört dem att prata om dig. Kolla med de gemensamma vännerna du delar med dem för att ta reda på vad din ex säger.
  • Fråga, "pratar Alex fortfarande om mig?"
  • Om du inte har några gemensamma vänner kan du försöka nå ut till sin vängrupp. Om du är nervös, få en av dina vänner att fråga en av dina exs vänner.
  • Varning: När du frågar om detta kommer du att föra din ex som ett ämne av konversation. Det här kan få folk att tro att du fortfarande är intresserad av dem.

    Tecken på att din ex fortfarande gillar dig och hjälper dig att prata om att komma tillbaka tillsammans

    Tecken på att din ex fortfarande gillar dig

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Pratar med din ex om att komma tillbaka ihop

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Var försiktig om du har barn med din ex. Barn hoppas ibland att deras föräldrar kommer att komma tillbaka tillsammans, och det sista du vill göra är att få sina förhoppningar och besvikna dem igen. Var väldigt diskret tills du vet att du är tillbaka tillsammans.

    Varningar

    Undvik att ha utbrott make-out sessioner eller kön med din ex om du inte är säker på att båda vill komma tillbaka tillsammans. Låt inte din ex utnyttja ditt hjärtat och bara använda dig för den fysiska anslutningen.
  • Var inte för snabb att hoppa tillbaka i förhållandet. Ibland idealiserar du de saker du inte längre har. Glöm inte varför du bröt upp. Om du bara kommer att hoppa tillbaka till samma problem, sätt sedan bort din ex.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande