Hur man gör den orange rättvisa dansen

En av de mest populära dansrörelserna på Fortnite är den orange rättvisa dansen. Medan det ser ut som en svår dans, är det lätt att lära sig. Med lite övning kommer du att dansa precis som den orange skjortan barnet på nolltid.

Steg

Del 1 av 2:
Flytta benen
  1. Bild med titeln Do Orange Justice Dance Steg 1
1. Se till att dina fötter är axelbredden ifrån varandra. Börja med att komma i position. Du vill inte att dina fötter också sprids ut, men du vill också inte att dina fötter är för nära varandra. Föreställ dig att dina axlar och fötter är de fyra hörnen av en upprätt rektangel.
  • Bild med titeln Do Orange Justice Dance Steg 2
    2. Öva svängande dina ben till höger. För att sväva benen till höger, böj knäna som om någon sparkar dem från din vänstra sida. Sedan träna tills du får en känsla för rörelsen och kan göra det utan att tänka.
  • Bild med titeln Gör Orange Justice Dance Steg 3
    3. Försök svänga dina ben till vänster. När du kan sväva benen till höger, försök att göra det i andra riktningen. Tänk dig att någon sparkar knäna från din högra sida.
  • Bild med titeln gör den orange rättvisa dansen steg 4
    4. Sväva dina ben från sida till sida. Om du kan sväva benen till vänster och till höger, är nästa steg att försöka sväva dina ben från sida till sida i en sömlös rörelse. Öva bara benrörelsen i några minuter eller tills du får en känsla för det.
  • Del 2 av 2:
    Lägger till armrörelserna
    1. Bild med titeln gör den orange rättvisa dansen steg 5
    1. Korsa dina armar ner och till vänster när du svävar dina höfter till vänster. Gör en "X" -form med dina armar. Du borde lägga din högra arm ovanpå vänster och håll dina palmer mot din kropp.
  • Bild med titeln Do Orange Justice Dance Steg 6
    2. Sätt dina armar ner när du lutar till höger. När du svävar höger, håll din vänstra arm på vänster sida av din kropp och din högra arm på höger sida. Du vill hålla dina palmer mot din kropp.
  • Bild med titeln Gör Orange Justice Dance Steg 7
    3. Sway lämnade och öppna armarna. När du svänger till vänster, utsträckta dina armar upp och till sidan. Dina armar borde vara i en "jag vet inte gest."
  • Bild med titeln Do Orange Justice Dance Steg 8
    4. Svänga till höger med dina armar ner. Du bör göra dina armar parallella, med din högra arm på din högra sida och din vänstra arm på vänster sida. Håll dina palmer inför inåt.
  • Bild med titeln gör den orange rättvisa dansen steg 9
    5. Klappa upp när du flyttar till vänster. När du svänger till vänster, höja armarna framför ditt ansikte och klappa. Du borde göra en triangel med dina armar med huvudet i mitten.
  • Dina händer borde vara strax ovanför huvudet.
  • Bild med titeln Gör Orange Justice Dance Steg 10
    6. Kombinera ben och handrörelser. När du har en känsla för att göra benrörelserna och handrörelserna, försök att göra dem samtidigt. Gå långsamt först och gå sedan snabbare när du blir mer bekväm att göra det.
  • Bild med titeln Gör Orange Justice Dance Steg 11
    7. Öva, övning och övning. Ingen kan behärska den orange rättvisa dansen på en dag. Att bli bra på det tar mycket tid och öva. Ge inte upp om du inte kan hämta det direkt. Håll dig positiv och fortsätt försöka!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande