Hur man väljer en jungfru

Att välja en hederspige kan vara en svår uppgift, särskilt när du har en stor grupp vänner och familj som är nära dig, eller när du inte vet vilka drag som ska leta efter. Tänk på din närmaste familj och vänner först, och ta reda på vem som kan balansera åtagandet av rollen i sina liv. Om det fortfarande är svårt att bestämma, leta efter egenskaper som att ha bra ledarskap och organisatoriska färdigheter och vara en effektiv medlare och delegator. Se till att du känner dig självsäker och glad i ditt val av en hederspige är den viktigaste delen!

Steg

Del 1 av 2:
Plockar den bästa personen
  1. Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 1
1. Välj en person som du känner är ett självklart val. Systrar, barndoms bästa vänner, och kusiner är alla populära val för hedersrollen. Den som du tycker om första och som du känner dig är vanligtvis ett bra alternativ.
  • Oroa dig inte om du inte känner dig dras till någon i synnerhet, eller om ingen står för dig. Det finns många andra kriterier som kan hjälpa dig att begränsa ditt val.
  • Du behöver inte hålla fast vid personer som är nära dig i åldern. Om du känner att du är väldigt nära med din mamma, moster eller mormor, så nå definitivt ut till dem för att se hur de skulle känna sig om rollen.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 2
    2. Skriv en lista över vad du vill ha av en hederspige. Rollen som ära av ära kan skilja sig väsentligt över bröllop, och det beror bara på det enskilda paret. Vissa par vill ha hedersmiljö att ha en mycket aktiv roll i bröllopsorganisationen, medan för andra par är hedersrollens flundra mer om titeln, och de kommer att ha en mycket mindre roll i planeringen.
  • Att vara tydlig om vad rollen betyder för både dig och din hederspige är en mycket viktig del av att välja rätt person. Vissa människor är mer lämpade för en mycket aktiv, organisatorisk tung roll, medan andra människor kommer att passa bättre in i en roll med mindre skyldigheter och kommer bara att stödja dig på din bröllopsdag.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 3
    3. Prata med din potentiella pige av ära om engagemang. En hedersrollsroll är mycket arbete, och det måste också balanseras med andra livsförpliktelser. Om du har någon som du vill fråga om att vara din hederspig, prata med dem först för att kontrollera om det här slags engagemang skulle passa in i sitt liv vid den tiden.
  • Vissa människor som du anser kan bara börja ett stressigt nytt jobb, eller kanske försöker flytta över hela landet, vilket innebär att åtagandet inte skulle fungera för dem vid den tiden. Men andra människor kan ha mer tid under bröllopsplaneringsperioden, vilket innebär att de lättare kan balansera rollen med sina egna liv.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 4
    4. Utesluta alla som har för många andra åtaganden pågår. Kommunicera med din potentiella hemvistelse om eventuella problem som du kan behöva göra med åtagandena till rollen och jongleringslivet runt det. På samma sätt lyssna noga på hennes tankar och förstå om hon inte har tid för rollen.
  • Till exempel kanske du vill fråga din bästa vän att vara din jungfru, men hon har bara haft en bebis. Prata med henne om om rollen skulle vara trovärdig. Om det finns någon speciell som har för många andra åtaganden, se till att de vet att de fortfarande är en speciell och värdefull del av ditt bröllop.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 5
    5. Se till att din hederspige är gammal nog för att hantera uppgifterna. Även om en yngre syster eller en kusin kan vara perfekt för rollen i alla avseenden, om de är yngre än 21 kan det här skapa några hinder när det gäller att organisera händelser, särskilt om det innebär alkohol. Men om en äldre brudtärna är tillgänglig för att hjälpa henne, bör detta bidra till att mildra eventuella problem.
  • Se till att ansvaret för hedersrollens ansvar inte är för mycket att fråga dem. De kan fortfarande spela en viktig roll i ditt bröllopsfest, trots att hon inte har hedersbeteckning.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 6
    6. Bryta den traditionella main of Honorrollen om det inte fungerar för dig. Även om en hederspige är traditionellt en nära kvinnlig släkting eller vän, i slutändan vad som är viktigt är att du är glad och nöjd med ditt bröllopsfest. Tänk på att ha 2 pigor av ära, ingen hederspige, eller till och med din bror eller en manlig bästa vän som hedersmannen! Det finns många möjligheter, så känner inte begränsad av bröllopstraditioner.
  • Till exempel kan du få din bästa vän och din mamma som dina hedermjukare om du vill inkludera dem båda. Alternativt, om din bror är din bästa vän, varför inte ha en man av ära istället?
  • Del 2 av 2:
    Letar efter rätt egenskaper
    1. Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 7
    1. Leta efter ledarskapsförmåga. Hitta en person som har goda kommunikationsförmåga, kan motivera andra, och vem är en bra lyssnare. Dessa egenskaper är viktiga för att föra ditt bröllopsfest tillsammans, och att säkerställa att all organisation går smidigt.
    • Ledarskaps färdigheter betyder inte nödvändigtvis att vara president för en klubb, eller leder en grupp människor på en arbetsplats. Det handlar mer om de drag som personen har.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 8
    2. Välj någon med bra organisatoriska färdigheter. Välj någon som kan jonglera många uppgifter på en gång, om det är stora eller små. Deadlines är mycket viktiga när det gäller att planera ett bröllop, och din hederspige blir den typ av person som förstår det.
  • Din hedersmädja kommer oundvikligen att balansera många ansvarsområden, inklusive de i sitt eget liv tillsammans med bröllopets uppgifter.
  • Bild med titeln Välj en jungfru med ära Steg 9
    3. Leta efter någon som är en effektiv medlare. En idealisk hederspige blir inte typen för att starta drama, och vem kan kommunicera effektivt med en rad olika människor. Goda mediatorer är vanligtvis de som är peacemakers, och som är assertiva i sina ord och handlingar.
  • En hederspige som är en effektiv medlare kommer att göra hela bröllopsprocessen långt mjukare och mindre stressande. Hon kommer att kunna hantera situationer som de uppstår, kommunicera tydligt och hjälpa till att lösa konflikter.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 10
    4. Välj någon som effektivt kan delegera. Det finns mycket att göra för att organisera ett bröllop, och det är mer än 1 person kan hantera ensam. Välj en hedersmädja som kan låta andra hjälpa till med arbetet, samtidigt som du leder dem genom processen för att se till att allt blir gjort i tid.
  • Det kommer att vara mycket svårt att få en jungfru som kämpar för att delegera. Det finns så många uppgifter som behöver göras för att bröllopet ska äga rum och hitta någon som låter andra hoppa ombord och hjälpa till.
  • Bild med titeln Välj en jungfru av ära Steg 11
    5. Leta efter någon som har förmågan att planera fester. Förbröllopshändelser som brudduschar eller bachelorettpartier är en stor del av bröllopsprocessen, och din hedersmädja måste känna sig bekväm med en ledarroll i dessa händelser. Leta efter någon som är övertygad om att göra en budget, skapa en gästlista, skicka inbjudningar och anställningsleverantörer.
  • Det är okej om din hederspige aldrig har varit i denna roll tidigare, eller om hon aldrig har planerat en fest. Så länge hon har en allmän förståelse för vad som planerar en fest, och är inte rädd att fråga andra om hjälp, så blir det bra.
  • Tips

    Den viktigaste delen av att välja en hederspige är att du är bekväm och nöjd med ditt val.
  • Din hederspige behöver inte vara en person som har alla dessa egenskaper, även om det kan vara till hjälp. Att välja någon som du är nära, och som stöder dig, är den viktigaste aspekten.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande