Hur man väljer en present till din jungfru

Att välja en jungfru för ditt bröllopsfest kan vara utmanande nog - nu är du fast på vilken gåva för att få din jungfru som ett tack för att du är i ditt bröllopsfest. Du kan vara osäker på vilken typ av gåva som ska få hedersmädjen liksom hur mycket att spendera på gåvan. Att välja den perfekta presenten, överväga din budget och din piga av ära smak. Du kan också fråga andra om råd om att få det perfekta tackgåvan till hederspigen.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja en gåva baserad på budget
  1. Bild med titeln Välj en present till din Maid of Honor Steg 1
1. Bestäm ditt prisklass. Innan du hoppar in i att bestämma på en gåva, bör du överväga hur mycket pengar du planerar att spendera på presenten till hederspigen. Om du planerar att få gåvor till hela brudfesten, kan du hålla prisklassen för alla gåvor på lågänden. Eller om du planerar att bara ge en gåva till din hederspig, kan du gå till ett högre prisklass för gåvan. Hålla fast vid vad du har råd med och bestämma ett tydligt pris som varierade innan du handlar.
  • Till exempel, kanske du bestämmer dig för att spendera lite mer pengar på din piga av ära gåva än på gåvor till dina brudtärna. Om du prisklasser för brudtärna gåvor är $ 40- $ 50, prisintervallet för jungfruen kan vara $ 50- $ 75.
  • Eller om du bara får en present till din hederspig, kan du bestämma att spendera $ 75- $ 100 på gåvan.
  • Bild med titeln Välj en present till din Maid of Honor Steg 2
    2. Faktor gåvan i din övergripande bröllopsbudget. Du bör också överväga hur mycket du har råd att spendera på gåvan baserat på din övergripande bröllopsbudget. Om du planerar ett prisvärt, litet bröllop, till exempel, kan du försöka minska kostnaderna genom att hålla prisklassen för din piga av ära gåva ner. Eller om du har en stor budget att arbeta med, kan du sluta spendera ett högt belopp på hedersgåvan.
  • Du och din partner kan diskutera vad du planerar att spendera på gåvor till brudpartiet övergripande. Kanske är du båda överens om att spendera samma summa pengar på jungfrungen och den bästa mansgåvan.
  • Bild med titeln Välj en present till din piga av ära Steg 3
    3. Gör en hemlagad gåva om din budget är tätt. Om din budget är hårdare än vad du förväntade dig kan du välja en hemlagad present till din hederspige. Du kan göra din jungfru av ära badprodukter, som Hemlagade badbomber eller a Hemlagad ansiktsskrubb. Eller du kan crotchet eller sticka hushållen att hedra en halsduk eller en hatt. Bli kreativ och komma med en hemlagad gåva som du har råd med.
  • Du kan också göra en sentimental present till din hederspige, som en foto collage eller en ritning av er två tillsammans. En sentimental gåva kan vara ett trevligt, prisvärt sätt att hylla din vänskap med din hederspige.
  • Metod 2 av 3:
    Välja en gåva baserad på din Maid of Honor`s Tastes
    1. Bild med titeln Välj en present till din Maid of Honor Steg 4
    1. Gå för en självvårdsrelaterad present. Om din hederspige tenderar att njuta av en bra självvårdssession, kan du välja en gåva som speglar denna preferens. Ge dem en anpassad uppsättning eteriska oljor som de kan använda i badet eller som en doft för att bära på sin hud. Eller gåva dem med ett spa-paket av sina drömmar så att de kan koppla av och behandla sig när de vill.
    • Du kan också sätta ihop den ultimata vistelsen i korg komplett med en flaska vin, bra choklad, dåliga DVD-filmer och ansiktsmasker. Eller du kan ge din jungfrun att hedra ett certifikat till en massör så att de kan njuta av några timmar av avkoppling.
    Expertips

    "Oavsett vad du får din jungfru, oavsett om det är smycken, parfym eller något annat är det viktigt att hitta ett sätt att anpassa det."

    Jenny Yi

    Jenny Yi

    Professionell bröllopsplanerjenny Yi är grundaren av Chloe + Mint, ett prisbelönt full service evenemangsplaneringsföretag som specialiserat sig på bröllopsplanering, design och blommönster. Jenny har varit i branschen i över 5 år, och arbetar också nära med anmärkningsvärda märken och kändisar på branding och evenemang.
    Jenny Yi
    Jenny Yi
    Professionell bröllopsplanerare
  • Bild med titeln Välj en present till din Maid of Honor Steg 5
    2. Få Jaid of Honor en rese relaterad present. Om din hederspige alltid verkar vara resande eller har en passion för resor, ge dem en gåva som kommer att återspegla detta intresse. Du kan hitta en karta Relaterad gåva, som en världskarta sängkläder, en världskarta affisch där de kan tacka på alla ställen de har varit och avser att gå, eller till och med världskarta tema smycken. Du kan göra presenten personlig genom att inkludera bilder av platser du har rest tillsammans som en del av gåvan.
  • Du kan också få dem saker som de kan behöva på sin nästa resa, till exempel fotograferingsredskap, resekläder eller en resa toalettartiklar.
  • Bild med titeln Välj en present till din jungfru av ära Steg 6
    3. Ge jungfruen smycken för att fira bröllopet. En annan populär piga av ära gåva är ett smycken som kommer att påminna dem om deras viktiga roll i bröllopet. Du kan få dem ett halsband med ett hängsmycke som har sina initialer på den eller en bild som är representativ för din vänskap. Du kan också få dem ett armband eller örhängen som du känner att de skulle vilja ha som en söt påminnelse om deras roll i ditt bröllop.
  • Om du får resten av dina brudparty gåvor som smycken, kan du göra jungfruens smycken lite mer speciell. Till exempel kan du lägga till en dyrbar sten till Jair of Honors smycken för att göra det lite mer distinkt från de andra bröllopsfestgåvorna.
  • Bild med titeln Välj en present till din piga av ära Steg 7
    4. Behandla din jungfrur till en erfarenhetsgåva. Om din hederspige är mer i kärleksfulla gester än materiella föremål, kan du ge dem en gåva som de kan uppleva. Till exempel, om din hedersmädja älskar att klättra, kan du få dem en timme gratis klättring på sitt lokala klättringscenter. Eller om din hederspige tycker om att göra yoga, kan du få henne ett obegränsat pass i en månad på en lokal yoga studio.
  • Ett annat alternativ är att få Jaible of Honor en erfarenhetsgåva som de kan dela med någon annan. Till exempel, kanske finns det en lokal restaurang som du båda älskar att gå till. Du får då få Jaible att hedra ett presentkort till restaurangen som de kan använda för att ta sin partner eller en vän.
  • Metod 3 av 3:
    Frågar andra om råd
    1. Bild med titeln Välj en present till din Maid of Honor Steg 8
    1. Nå ut till din brudgum för råd. Om du kämpar på vad du ska få din hedersmädja, kan du prata med din brudgum om beslutet. Fråga dem vad de tycker att hedersmädiden kanske gillar och diskuterar presentidéer med dem. Du kanske frågar din partner vad de får för sin bröllopsfest och deras bästa man. Du kan då försöka få en jämförbar gåva för ditt bröllopsfest och din hederspige.
    • Till exempel kan du säga till din partner, "Vad får du din bästa man? Jag är inte säker på vad jag ska få min hedersmädja och jag skulle älska din inmatning."
  • Bild med titeln Välj en present till din piga av ära Steg 9
    2. Fråga nära vänner eller familj. Du kan också ställa nära vänner eller familj för råd om vad du ska få din jungfru. Det här kan vara en bra idé om din familj och vänner är nära hederspigen och känner till deras smak. Du kan presentera flera alternativ till vänner och familj som är i din budget och sedan se vad de säger.
  • Till exempel kan du säga till din familj och vänner, "Jag är fast på vad jag ska få min hederspige. Jag har några alternativ. Vilken tror du att de skulle vilja ha bäst?"
  • Bild med titeln Välj en present till din jungfru av ära Steg 10
    3. Prata med andra gifta eller förlovade vänner. Du kan också ta reda på en bra jungfru med hedersgåva genom att fråga andra som också kan planera sitt bröllop eller som har planerat ett bröllop tidigare. Fråga dem vad de fick för sin hederspiga och hur de bestämmer den perfekta presenten till den personen.
  • Till exempel kan du fråga en gift eller förlovad vän, "Hur bestämde du vilken gåva för att få din jungfru? Kan du ge mig några tips?"
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande