Hur man är en bra hiphopdansare

Genom dans, vill du uttrycka dina känslor, men din kropp kommer inte att låta dig?! Du vill dansa för att göra dig själv bra? Med tillräckligt förtroende och tålamod, kan du göra någonting!

Steg

  1. Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 1
1. Älskar det.Om du vill dansa, måste du älska det. Ditt hjärta måste vara i det. Kanske vill du dansa för att se bra ut framför pojkar eller tjejer. Men för att se bra ut måste du ignorera hur andra människor ser dig och koncentrerar dig enbart på dig själv. Ditt hjärta måste vara "helt" in i det. Om ditt hjärta inte är i dans, kommer du sannolikt att ge upp när du inte kan göra vissa drag, för det kommer att betona dig. Men om du har en önskan, kommer du att hålla dig för att lära dig ett drag tills du får ner det.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 2
    2. Forskning några kända dansare. Det finns många legendariska dansare som uppmuntrar många amatördansare. Det är bra att se upp till dem och lära sig hur de lärde sig hur man dansar.
  • Självklart borde du inte försöka imitera som de professionella dansarna gör. Det är väldigt svårt. Men låt mig påminna dig om det här. Välj en av dina favoritdansare, och när du dansar, tänker du på honom / henne och föreställ dig själv som om du är han / henne. Låt honom / henne vara din osynliga lärare!
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 3
    3. Lära sig dragningarna. Du kan antingen ta klasser eller lära dig det själv. Många människor tittar på videor och försöker följa med, men det mesta är det svårt. Du behöver någon som kan ta en titt på dina drag som du har lärt dig, någon du ser upp till, och han / hon kan fixa dina problem.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 4
    4. Lär dig någon historia. Dans är ett av sätten att uttrycka sin känsla. Det är konstnärligt, vackert och ibland obeskrivligt. Det finns också många typer av danser. Till exempel är det breakdance, popping, låsning, låsning mm. Dessa typer av danser är i allmänhet i hip-hop-kategorin.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 5
    5. Dans med dina vänner. Att öva dansen ensam kan vara tråkig. Och du kanske vill lära dig rörelser från andra människor också. Leta efter en närliggande dansstudio, gym, eller till och med på gatorna! Slå dina vänner upp, få högtalare och sylt!
  • Även om du makt Tänk att du ser dåligt ut framför andra människor, det är alltid något som är tillfredsställande efter det hårda arbetet rätt? Ignorera de andra, bara träna och freestyle med dina vänner, och vem vet? Kanske kan du och dina vänner vara den världs bästa dansgruppen i framtiden.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 6
    6. Var inte svår på dig själv. Kanske skulle dina vänner berätta att du är dålig på att dansa. Bara ignorera dem. Även om du tror att du är dålig att dansa, stå framför en spegel och titta på dig själv. Varför inte? Varför skulle du tro att du inte kan dansa?
  • Säg aldrig aldrig. Berätta själv, du kan göra det man! Du är bara för rädd för att visa eller för lat för att träna! Självklart kan jag göra det! Jag får flyttarna ner och visa dem vem jag är. Det är rätt!
  • Bild med titeln vara en bra hiphopdansare Steg 7
    7. Välj din önskade stil. Var specifik. Om du vill bryta, även känt som "B-Boying," behöver du först veta vilken typ av dans det är. Det innebär mycket styrka, tillsammans med dina egna kreativa stilar. För detta måste du vara in i det. Du kanske känner att de drag som du vill lära dig är så svårt att du bara vill ge upp, men ha tro på dig själv.
  • Det finns många olika drag för breakdancing. Kom ihåg att du kan lära dig någon av rörelserna och omvandla den till din egen stil.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 8
    8. Var medveten om din färdighetsnivå. Popping, som är en av de vanliga danserna tillsammans med B-Boying, kräver några naturliga färdigheter, som i färdigheter har du naturligtvis, för att när du blir äldre, tenderar din kropps flexibilitet att bli styvare och styvare. Så du borde börja träna när du är ung, eller har naturliga färdigheter.
  • Om du inte har naturliga färdigheter och inte ens vet om att poppa när du var ett barn, kommer det att kräva mycket praxis, för att poppa är bokstavligen att poppa din kropp på beats. Det kommer antingen att se bra ut med musiken eller göra publiken att bara lämna dig.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare Steg 9
    9. Fortsätt öva. Öva varje dag. Det behöver inte vara en hård övning. Låt oss säga att du har övat handstativ, då innan du äter middag, som du väntar, bara träna lite efter lite.
  • När du har ledig tid, träna någonstans runt ditt hus. När du går runt, gör några drag, fortsätt att göra dem, fortsätt att öva, för om du övar vissa rör sig mycket, blir det naturligt.
  • Bild med titeln vara en bra hiphop dansare steg 10
    10. Prestera.Audition för föreställningar! Arbeta hårt för det, och gör det till ett gott minne. Kasta ut allt du har lärt dig. Du kan göra det individuellt eller med dina vänner. Sätt varje rörelse du lärde dig i en sång och göra en dans! Lyssna på publikens reaktioner, lyssna på deras råd och gör det bättre nästa gång! Att dansa på etapper kommer att uppmuntra dig mycket. Var stolt över ditt arbete, men låt inte gå, fortsätt arbeta tills du når ditt mål!
  • Bild med titeln Bli en modern dansare Steg 4Bullet1
    11. Var beredd på åtagandet. Dans tar tid. Du måste lära dig rörelserna, känna dig bekväm med vad du gör, och försök att öva flyttningarna till något nytt.
  • Bildbeteckningen blir en modern dansare Steg 4
    12. Kom ihåg att oavsett hur långt du vill gå med dans, fortsätt gå. Även om du inte kommer att bli en professionell dansare i framtiden, men fortfarande älskar att dansa - sluta inte, om du älskar den hobbyen håller det upp och ger aldrig upp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du har ledig tid, fyll upp en dansrutin med din vän och träna det hemma. Du kan använda det du har gjort på alla föreställningar du planerar att utföra och ha mer tid att lägga till fler saker till det.
  • Bara tro på dig själv. Om du utför på scenen och bli nervös, låtsas bara att du är i ditt rum ensam dansar till musikens slag.
  • Komma in i dansen. Ingen vill se någon styv och tätt. Se till att du är avslappnad, sätt emotion och ansiktsuttryck i du är rörelser.
  • Om dina föräldrar är så gamla att de tycker att dans är skräp, försök att övertala dem först, och om övertalningen inte fungerar, öva inte hemma, men träna någon annanstans.
  • Några bra b-pojkegrupper som jag känner till är "ikoniska boyz" sista för en, "Gamblerz", "Poppin Hyun Joon," Jabbawockeoz "och" fas t."De är några bra medlemmar som du kan reflektera dig själv.
  • Låt din kropp leda vägen genom din personlighet.
  • Varningar

    Bli inte skadad medan du antingen övar eller dansar på scenerna! Några av rörelserna kan vara farliga, så få lite hjälp om du desperat vill lära dig det.
  • Om du ska visa dina rörelser till killar / tjejer, gör det rätt. Skäm inte dig själv. Du måste också vara bra om du vill visa upp, annars kommer de bara att tro att du är en av de coola dansarna-Wannabe s.
  • Om du har scenskräck, träna, så du kan vara ditt bästa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande