Hur man uppmanar din flickvän

När din flickvän är upprörd eller ner i dumpningarna kan den påverka hur hon agerar runt dig och förhållandet övergripande. Varje tjej är unik, så de återhämtar sig på olika sätt. Du måste räkna ut vad skål din flickvän upp mest. Med viss noggrann tanke och lite tid och uppmärksamhet kan du heja upp din flickvän på nolltid!

Steg

Metod 1 av 2:
Tröstande henne
  1. Bild med titeln Cheer up din flickvän Steg 1
1. Var där för henne. Oavsett om din flickvän upplever en dålig dag, har skadats av någon, är stressad, eller är arg, var där för henne i hennes nuvarande humör. Det kan vara lätt i tider när någon inte är riktigt kul att vara runt för att ignorera dem eller spendera din tid någon annanstans. Men oavsett vilket humör din flickvän är i, kan du vara den mest stödjande personen genom att hålla fast vid hennes sida.
  • Om din flickvän ser ner i dumpningarna, antar inte att hon inte vill vara med dig. Fortsätt att försöka spendera tid med henne, bjuda henne att göra saker med henne eller bara sitta med henne medan hon moppar. Du kan fråga henne om hon behöver något, men främst vill du bara visa henne att du inte kommer att öka henne i sin tid av behov. Var inte för påträngande men - ge henne det utrymme hon behöver. Känn ut situationen och se om hon vill ha ditt företag eller inte.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 2
    2. Var ömma med henne. Ibland kan all din flickvän behöva är en söt kram eller ömma touch från dig. Om du märker att din flickvän ser upprörd eller känner ner, omfamna henne i en stark kram eller håll henne i dina armar. Hon kanske inte talar eller öppnar mycket under den här tiden, men bara sitter bredvid dig och tröstad av din fysiska beröring kan vara tillräckligt för att hjälpa till att lätta hennes humör.
  • Det viktigaste att göra när din flickvän är upprörd är att vara tålmodig med henne. Hon kan agera lite mer humörig, eller kan vara mer benägna att bli irriterad av saker du gör. Bara ge henne tid att återhämta sig och uppmuntra och försöka inte tvinga henne till ett snyggt humör. Också, om det tar längre tid än vad du förväntade mig att hon heja upp, fråga henne inte "När ska du heja upp?" Det kommer sannolikt att göra henne mer upprörd.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 3
    3. Prata om hur hon känner. Din flickvän kan gå igenom något svårt, eller hon kan bara uppleva en dyster dag. Hur som helst behöver vissa människor bara ventilera och prata om sina känslor så att de kan lindra sitt sinne lite. Fråga henne hur hon känner och om hon vill prata om det. Om hon väljer att öppna, försök inte fixa sitt problem eller medlidande henne. Bara förstå och försöka uppmuntra henne.
  • Några frågor du kan använda för att initiera denna konversation är "Hur mår du idag?" "Jag märker att du inte agerar som dig själv... är något fel?" "Det verkar som att något stör dig... Vill du prata om det?"
  • Om din flickvän är tveksam eller inte vill prata om något, inte pry. Ge henne den tid hon behöver tänka igenom saker. Hon kan bara ha en dålig dag och har inte mycket att säga om det, så antar inte något är fruktansvärt fel.
  • Om din flickvän är upprörd eller arg på något, kanske du bara behöver ge sitt utrymme. Hon kanske inte är i humör att prata om det eller hon kan bli arg om du sondrar henne för mycket. Om du känner så är det fallet med din flickvän, ignorera inte henne, men försök att tillåta henne att komma till dig med vad som stör henne innan du frågar henne.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 4
    4. Var en aktiv lyssnare. Ibland i relationer vill du fixa den andras problem eller du känner dig så belastad av dem som du vill ta dem på dig själv. Om din flickvän öppnas upp till dig, försök inte omedelbart fixa hennes problem. Många gånger vill människor inte ha en lösning på deras problem - de vill bara ha ett öra att lyssna. Fokusera din energi på att lyssna bra och uppmuntra henne genom att berätta för henne att saker kommer att bli bra. Ge inte hennes förslag på hur hon kan fixa sitt problem.
  • Ett sätt att visa din flickvän du lyssnar verkligen på henne är att sammanfatta vad hon sa, så att hon vet att du uppmärksammar. Efter att din flickvän har uttryckt något, paus, och säg något som "Så du säger att du känner dig så här eftersom..."
  • Validera din flickvän när hon pratar med dig. Förklara för henne hur du uppskattar henne att öppna dig.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 5
    5. Påminna henne om vad som är sant. Din flickvän kan vara i en situation där hon känner sig osäker på sig själv eller att tro på sig själv att samhället eller andra har försökt att driva på henne. På dessa ögonblick, påminna din flickvän om vad som är sant.
  • Om hon verkligen är stressad om ett test och inte känner att hon kan hantera det, påminna henne om alla sätt hon har lyckats i skolan. Om hon avvisades från ett jobb, påminna henne om alla hennes goda egenskaper och att jobbjakten bara tar tid. Om hon känner sig osäker på hennes utseende, påminna henne hur vacker hon är.
  • Om din flickvän upplever personlig förlust, som någon i sin familj eller en av hennes vänner dog, behöver du inte påminna henne om vad som är sant. Trösta henne, var en lyssnare och uttrycka din sympati.Du kan fråga henne om hon vill prata om det eller hur hon gör, men försök inte presentera "glas är halvfullt" närma sig. Du behöver inte bo på förlusten, men du vill inte undergräva det genom att bara påminna hennes saker blir bättre, eller av alla de goda sakerna som händer i sitt liv. I den här situationen älskar bara henne och trösta henne.
  • Metod 2 av 2:
    Distrahera henne och göra speciella saker för henne
    1. Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 6
    1. Gå på en promenad tillsammans. En promenad är ofta ett bra sätt att befria tanken på stressorer och ge en avkopplande tid att reflektera. Att vara ute i öppen luft kan ofta uppdatera människor och det ger dem motion som kan skapa endorfiner (vilket hjälper till att öka ditt humör). Om din flickvän känner sig ner, gå på en promenad med henne och låta henne ventilera om hon behöver, eller prata om saker som hjälper till att distrahera henne.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 7
    2. Få henne att skratta. Ingenting kan lätta ett tungt humör mer än skratt. Knäcka några skämt runt din flickvän som du vet att hon skulle skratta åt. Om hon känner sig särskilt nere, kan hon ha svårt att skratta, så fortsätt bara att försöka tills du får henne att spricka a leende. Gör inte ljuset av vad hon upplever, men kasta in lite humor som är helt orelaterat med sina omständigheter.
  • Ibland är de dåliga skämt de bästa skämt för att få någon att uppmuntra. Berätta för din flickvän a "pappa skämt" eller något riktigt corny. Hon kan skratta av det faktum att han skämtar är så dåligt eller ynkligt.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 8
    3. Titta på ett marathon av hennes favoritutställning med henne. Ibland när människor är upprörd, behöver de bara lite tid att vara lat och veg ut. Om du och din flickvän har en längre tid tillsammans, fråga henne om hon vill titta på hennes favoritutställning. Ta några popcorn, snacks och godis och spendera timmar framför TV: n.
  • Ibland är det ett bra sätt att heja någon upp för tillfället, men det hjälper inte alltid i slutet. När du har hängit med timmar av TV, överväg att göra något som kommer att uppdatera och återuppliva dig. Gå på en körning eller ta en promenad ute för lite frisk luft och motion.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 9
    4. Gå ut dans. Detta är ett bra sätt att distrahera din flickvän från någon skada eller smärta som hon kan känna, och det kommer att ge henne en rolig natt. Ta henne till sin favoritdansplats, oavsett om det är landets västerländska dans, salsa dans, swingdans eller dans i en klubb. Tillbringa några timmar där och hjälpa henne att släppa och bara njuta av sin natt.
  • Även om du inte är en mycket bra dansare, kommer din flickvän att uppskatta din insats och kommer att kunna tänka på saker för ett tag. Om du inte vill ha det enda ansvaret att dansa med henne, överväga att bjuda in några av dina gemensamma vänner så att hon har en grupp att dansa med.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 10
    5. Lär dig en ny färdighet tillsammans. Det kan tyckas som en konstig tid att ta på sig en ny uppgift, men om du flickvänns har varit upprörd över någonting under lång tid, kan det vara bra att presentera något nytt i hennes liv. Välj en hobby eller färdighet som du båda är intresserade av, och börja lära och perfekta det. Att lära sig något nytt kommer att vara ett bra sätt att distrahera henne och ge något roligt i sitt liv.
  • Kanske har din flickvän alltid velat lära sig att spela ett visst instrument, vill ta upp cykling eller är intresserad av trädgårdsarbete. Vara vid hennes sida som du två lär den här nya hobbyen och stödja henne i den. Om hon verkar ointresserad att lära sig något nytt, uppmuntra henne långsamt. Tvinga inte henne att hämta en hobby, men visa henne långsamt henne hur bra det kan vara för henne. Börja lära dig den nya färdigheten eller hobbyen på egen hand och dela din erfarenhet med henne. Detta kan motivera henne att gå med dig.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 11
    6. Erbjuda att ge henne en massage. Om din flickvän känner sig särskilt stressad om någonting, eller något som har stört henne har gjort sin kroppsspänning, är en massage ett bra sätt att lindra hennes humör. Genom att hjälpa henne att slappna av sin kropp, kan du också hjälpa henne att slappna av henne. Fråga henne först om hon vill ha en massage och sedan träna någon spänning i hennes muskler.
  • Som du gör det kan du överväga att spela lite mjuk musik så att hon helt kan vila och slappna av. Hon kanske bara behöver tänka på saker ett tag, så en tröstande massage och fredlig musik kan bara vara tricket.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän steg 12
    7. Ta henne till hennes favoritrestaurang. Mat är alltid ett bra sätt att distrahera någon eller uppmana dem. Mycket få människor kan motstå sin favoriträtt eller efterrätt, så försök ta din flickvän på en natt ut till sin favoritrestaurang. Låt henne beställa och äta vad hon vill ha. Hon kan bara behöva en natt att njuta av och veg, så var vid hennes sida och grönt med henne.
  • Vissa människor förlorar sin aptit när de är upprörd om någonting. Om din flickvän verkar verkligen upprörd om någonting, fråga henne först om hon är ute efter att gå ut. Hon kan bara behöva en natt i eller tid för sig själv, så gör vad som passar henne bäst.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 13
    8. Göra sin middag. Om din flickvän inte verkar för att gå ut och bara behöver en natt i, förbered hennes favoritmiddag - och efterrätt! Överraska henne med en utsökt måltid när hon kommer hem från jobbet eller skolan. Om din flickvän tycker om matlagning, fråga henne om hon vill laga mat med dig. Det kan vara en bra distraktion för henne.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän steg 14
    9. Ta henne till en valpbutik. Vilken tjej blir inte jublad genom att hålla valpar? Hitta ditt lokala husdjur eller valpaffär och ta henne där i en timme eller så, så att hon kan älska på några valpar och de kan älska på ryggen.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 15
    10. Köp henne en speciell gåva. Tänk på sakerna i din flickväns liv som hon tycker om eller betyder mycket för henne. Kanske gillar hon verkligen ett visst band, eller har haft en viss smycke eller kläder ett tag. Överraska henne med en speciell gåva på en dag när hon känner sig speciellt dyster.
  • Du kan också ta hand om, så att hon kan välja några saker själv. Spendera några timmar med henne hos hennes favoritbutiker kan gå långt, och det kommer sannolikt att hjälpa henne, speciellt om hon finner något hon gillar.
  • Bild med titeln uppmanar din flickvän Steg 16
    11. Planera en speciell dag tillsammans. I stället för att bara gå på ett kort datum, planera en hel dag med din flickvän. Försök att införliva några av hennes favorit saker och också några saker som kommer att uppdatera henne. Planera a picknick Eller spendera lite tid på stranden. Gå till en nöjespark för några spännande turer. Besök några turistiska områden i din stad.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande