Hur man deltar i en sömn när du vet att du blöt i sängen

Om du bara fått en inbjudan att delta i en sömn, men du vet att du blöt din säng, oroa dig inte. Även om vissa försiktighetsåtgärder kan vara nödvändiga kan du se till att dina problem inte gör för en obekväm eller besvärlig social händelse om du följer dessa riktningar.

Steg

Del 1 av 4:
Innan

Svara på inbjudanLadda ner artikeln

PROFFS
  1. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 1
    1. Känn inte skämmas om du blöt i sängen. Det är pinsamt att blöta sängen, men det finns ingen användning som gråter över situationen. Om du gör några justeringar för att förhindra en olycka under sömnen, kan du delta i det utan oro. Du kan känna sig generad, men även i åldern elva, tolv, eller tretton, våt massor av barn fortfarande sängen.
  2. Bild med titeln delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 2
    2. Tänk om du kan lita på din värd med information om ditt problem. Värdar som är sanna vänner i din bör hålla din hemlighet och inte få dig att skämmas. Om du inte är säker på att du litar på dem, kan du kanske vara mer diskret eller få dina föräldrar att diskutera sina föräldrars problem, snarare än att looping dem i.
  3. Om du svarar på värden strax efter att du får sömninbjudan, kan du alltid minska utan att berätta för dem varför.
  4. Bedwetting kan kopplas till medicinska tillstånd som kan påverka människor i alla slag. Precis som vissa människor inte kan se utan glasögon, och vissa kan inte komma runt utan rullstol, har vissa människor problem med urinkontrollen. En sann vän kommer att förstå och acceptera att det är en oavsiktlig medicinsk fråga. Ibland kan människor ha känsliga blåsor eller till och med sova verkligen fortfarande och vakna inte när deras urinblåsan berättar för dem.
  5. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen 3
    3. Svara på inbjudan. Om du deltar, kontakta värden och låt dem veta av vad som helst de föredrar. Du behöver inte nämna att du har bedwetting-problem på detta stadium.

Komma in i en rutin

  1. Bild med titeln delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 4
    1. Försök hitta en tillförlitlig förebyggande metod för olyckor. Att komma in i en rutin innan sömnen hjälper dig att bli van vid det. Har dina föräldrar hjälper dig att välja en tillförlitlig förebyggande metod. Du kan använda bedwetting blöjor, bedwetting pads, eller någon av de andra bedwetting skyddsprodukterna tillgängliga.
  2. Du behöver oundvikligen få hjälp att lära sig repen med någon av dessa, och din föräldrars råd kan vara värdefulla. Du kan vara tveksam att bära ett skyddande plagg som bedwetting blöjor, men du kan också hitta det tröstande att veta att du inte kommer att ha en synlig olycka.
  3. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 5
    2. Använd dina förebyggande metoder när som helst du kan drifta till sömn. Bli van vid dina skyddsmetoder när du antingen tar en tupplur eller går och lägger dig. Även om du planerar att vakna snart, kan träna med deras användning hjälpa dig att känna dig redo för sömnen.
  4. Se till att du har några back-up-paket av blöjor och / eller bedwetting pads. Du vill ha tillräckligt med nödsituationer och så att du kan träna med dem före sömnen.
  5. Använd nattspecifika / bedwetting blöjor (inte träningsbyxor eller liknande lättare blöjor) för att se till att de kan hålla resultatet av en olycka hela natten och att de passar dig bra när du bär dem.
  6. Placera en ny disponibel sängplatta på sängen. Du kanske vill köpa mer än ett paket för extra täckning. De vanligaste sängmattorna som säljs för bedwetting kallas goodnites sängmattor och är tillgängliga på de flesta stormarknader och online-återförsäljare.
  7. Du kan också behöva ett vattentätt madrassskydd så att någon överflödig urin inte gör det på madrassen. Du kan hitta dessa på olika återförsäljare, inklusive leksaker `R` oss. Om det är möjligt och praktiskt kan du också använda ett lock på värdens hus, men det kan vara bero på var du sover och vad du är villig att berätta för dem om din bedwetting.
  8. Bild med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 6
    3. Ställ in ett system för att du inte kommer att glömma att byta in i blöjan före sängen.Du kan välja att hålla dina bedwetting blöja paket ut och synligt först, så du glömmer inte dem.
  9. Har dina föräldrar kolla på dina leveranser varje par dagar för att se till att du inte slutar. Det är bättre att vara beredd på en nödsituation än att springa ut. Så länge du har några nödsituationer och back-up-förnödenheter, borde du vara bra.
  10. Ställ in din föränderliga rutin så att ändringar kan vara snabba och lätta. Öppna dina disponibla bedwetting blöja paket ordentligt så att det är lätt att ta en ny blöja snabbt.
  11. Använd en ny blöja varje natt. Begagnade blöjor bör kastas bort oavsett om du hade en olycka i dem eller inte.
  12. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen 7
    4. Få vana att städa upp efter dig själv. På sömnen kommer det att vara upp till dig att städa upp och kassera din sopor ordentligt. Våta disponibla bedwetting blöjor bör vara baggade och kastas bort, helst i en skräpburk med lock.
  13. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 8
    5. Titta på din användning av blöjorna före sömnen. Spåra din dagliga blöjanvändning och diskutera med din familj hur du kan hantera problem du kan stöta på. Se till att du vet hur du ändrar din egen bedwetting blepers i sömnen, och få hjälp att träna om det behövs.

Förpackning och förberedelse

  1. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen
    1. Packa en ryggsäck för när du lämnar din sömn. Se till att du packar mer än en engångs-bedwetting blöja för att säkerställa att du inte har några skyddsproblemolyckor under natten, tillsammans med minst två uppsättningar rena kläder.
  2. Packa en sängmatta eller två på botten för att kudda ryggsäcken och kläderna och hålla sakerna rena. Var noga med att packa några plastväskor också, för begagnade blöjor och så kan du ta hem våta kläder för att tvätta och torka.
  3. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 10
    2. Har dina föräldrar kontakta värdens föräldrar. Få dem att förklara att du blöt i sängen, men Att du är utbildad för att hantera dina egna olyckor och kan göra saker på egen hand. Se till att de vet att du har ett system, så de inser att du inte kommer att skada madrassen. Vissa föräldrar kan behöva försäkran om att du har de leveranser du behöver, och de är inte ansvariga för att städa upp.
  4. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen 11
    3. Kom ihåg några läkemedel du använder. Om din bedwetting är relaterat till medicinska problem kan du ha mediciner du behöver ta. Ta dina mediciner innan du lämnar ditt hus, eller ta med dig i din ryggsäck.
  5. Bilden med titeln delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 12
    4. Pack Baggy Nightclothes Lämplig för vädret. Baggy nightclothes hjälper till att minimera ljudet av blöjan ruffling varje gång du flyttar på sängen. Du kan alltid lägga på ett rent par underkläder av blöjan om du vill känna dig mer skyddad, men det kan göra lite buller mot din blöja.
  6. Bild med titeln delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 13
    5. Öva din rutin. Gör en torr körning av blöja dig inom några timmar av sömnen, men få dina föräldrar i närheten för att se till att de inte spoter potentiella problem som enkelt kan undvikas. Detta hjälper dig att känna dig mer övertygade om att du kan hantera förändringen ensam.
  7. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 14
    6. Överväga att förändra före tiden. Du kanske vill byta ut ur din dagkläder och in i ditt nattkläder innan du ens transporteras till sömnen om det passar de planerade aktiviteterna.
Del 2 av 4:
Ankomst
  1. Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 15
1. Hälsar värdfamiljen som vanligt. Om dina föräldrar redan har låt värdföräldrarna veta om din plan, är det verkligen inget stort behov av att uppmärksamma det. Om du föredrar kan du berätta för dem att du har olyckor i din säng, men du har åtgärder för att skydda sängen.
  • Bild med titeln delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 16
    2. Vara så diskreta som du kan vara. Bedwetting är naturligt. Du kan vara diskret om dina vanor, men din värd eller någon av de andra sleepoverinviterna Maj Inse att du har blöjor eller med hjälp av bedwetting pads. Du behöver inte skämmas. Om du frågas, berätta för dem, "Det händer inte mycket, men jag ville vara säker." Du har rätt till din integritet, och du behöver inte förklara mer än du vill.
  • Om föräldrarna hörde dig och frågar dig om ditt bedwetting problem, prata med dem privat över på sidan när deras barn inte är i earshot sortiment. Föräldrarna kan behöva vara lugna att du själv kan hantera dina problem så att de kan checka in med dig. Förklara bara att du har det under kontroll. Var inte blyg eller skäms.
  • Säg så mycket eller så lite som du vill säga om det. Bestäm om du kan avslöja dina hemligheter till värdfamiljens barn. Var inte blyg eller skäms, men berätta för dem vad du vill berätta för dem. Det är lätt att vara ganska diskret om dina underkläder och badrumsvanor.
  • Bild med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen Steg 17
    3. Ställ upp din säng. Leta efter en plats du kan släppa av din ryggsäck. Föräldrarna kommer oftast att hjälpa dig att sätta upp sängen om du berättar för dem att du tog med en madrassplatta. Om möjligt, gör det här under ett lugnt ögonblick innan alla andra blir redo för sängen, så det är allt som ställs inför tid. Fråga föräldrarna om hjälp om det behövs.
  • Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen Steg 18
    4. Ställ in din sängområde och skyddskläder. Använd de engångsprodukter som du packade för att skydda sängen. Om du inte redan är i din bedwetting blöja, ta det till badrummet diskret och lägg det på. Gör samma rutin som du borde vara van vid att göra hemma.
  • Bild med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen Steg 19
    5. Ställ en tom papperskorgen till ena sidan av din säng. Du kan använda detta för att hålla papperskorgen när du ändrar.
  • Del 3 av 4:
    Under natten
    1. Bilden med titeln delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 20
    1. Förbered dig på en snabb förändring om en olycka inträffar under natten. Blöjan och sängmattan kan skydda din kropp och sängen, men ingen klädsel är idiotisk, oavsett vad det hävdar. Håll några extra tillbehör och kläder i närheten för en snabb förändring om det behövs.
    • Om din bedwetting är svår, kanske du vill välja att dubbla blöja dig själv. Men för de flesta bedwetters behövs dock dubbel diapering.
  • Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen Steg 21
    2. Ändra din blöja om det behövs, men gör inte en stor krångel om det. Vakna inte alla andra upp och ta hand om affärer.
  • Del 4 av 4:
    Nästa morgon
    1. Bild med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen Steg 22
    1. Gå på toaletten för att byta blöja och kläder. Gör detta som en del av din normala förbandsrutin.
    • Om du har tid innan värdfamiljens barn vaknar, kanske du kan glida in i badrummet och byta ut ur blöjan tidigt. Men om värdfamiljens barn är vakna och vill vara diskreta, kanske du föredrar att fördröja din klädbyte.
    • Om du inte har tillräckligt med tid att byta när du vaknar, kan du sluta behöva byta kläder när du är hemma hemma. Men om du hade en olycka, kan din blöja luktar, så förändring direkt är att föredra.
  • Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen Steg 23
    2. Lämna inte några engångsblåsblöjor vid värdfamiljens hus. Även om de säger att det är okej att sätta de smutsiga i ett papperskorgen, försök att ta dem hemma med dig när du lämnar. Använd din egen plastpåse och kassera din skräp hemma så att du inte lämnar några illaluktande disposables i sitt papperskorgen.
  • Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen
    3. Lägg bort några oanvända blöjor och väska dina skyddskläder och dynor. Kasta in i plaststallkammaren alla dina använda bedwetting blöjor, och lägg den här väskan i din ryggsäck för att du ska ta hem.
  • Bilden med titeln Delta i en sömn när du vet att du blöt i sängen steg 25
    4. Tack värdens barn och värdens föräldrar för att ha dig i sömnen. Säg adjö men du brukar, och låt dem veta att du hade en bra tid.
  • Tips

    Om du bor över i mer än en på varandra följande natt, kommer du förmodligen att förfoga över dina leveranser i lokalerna. Prata med värdarna om hur de föredrar att du gör det här. Håll inte en blöja på över flera dagar eller nätter.
  • Om du kan minska risken att väta sängen över natten genom att inte ha något att dricka i en och en halv timme före sänggåendet. Se till att du tömmer blåsan före sänggåendet.
  • Om din sömn blir till en slumpfest, lägg undan några slumberfestidéer för saker att göra före sömnen. Låt livet gå på som vanligt, men har några olika saker pågår innan den sovande delen för att säkerställa att två kan bilda en nära vänskap och bindningstid den natten.
  • Diskutera möjligheten att ta med eget sovande boende - som en luftmadrass eller sovsäck - till sömnen. Om du inte kan göra det, fråga dina föräldrar om du kan ta med ett vattentätt monterat ark istället. De flesta värdföräldrar hjälper dig gärna att sätta upp en för extra skydd.
  • Varningar

    Om du kan göra det till badrummet den natten, gå och ta hand om "företag" i badrummet självt.
  • Får inte skämmas om du har ett medicinskt tillstånd som betyder att du blöt din säng ibland.Använd skydd för din kropp och fortsätt med livet som normalt.
  • Använd aldrig bedwetting larm om du inte vill att dina vänner ska ta reda på att du sängkläder. Även om larmet kommer att varna dig till fukten innan bedwetting-olyckan inträffar, varnar de också värdfamiljen som du tycker om sängen. Ta andra förebyggande åtgärder ovan för att säkerställa att du har en säker, vilsam och trevlig sömn.
  • Lägg aldrig en plastpåse eller vattentät eller plastplåt ovanpå dig i sängen. Plast- och vattentäta ark kan orsaka kvävning om det missbrukas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande