Hur man väljer en säng för ett barn

En småbarnsbädd används ofta som ett mellansteg i övergången från en spjälsäng till en tvillingstorlek eller större säng. Ett barn kan flyttas till en toddlerbädd så tidigt som 18 månader och kan vanligtvis stanna kvar fram till omkring 5 år. Eftersom ditt barn spenderar 10 till 13 timmar per dag sovande, är det viktigt att välja en småbarns säng som är bekväm och säker.

Steg

Del 1 av 2:
Välja en säker säng
  1. Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 1
1. Leta efter en småbarnsbädd som sitter lägre mot marken. Detta kommer att hjälpa ditt barn att komma in och ut ur sängen och kommer också att minska chansen för skada om barnet faller.
  • Om du är bekymrad över fall, kan du placera lite dämpning på golvet runt sängen.
  • Du kanske vill placera en robust steg-pall bredvid sängen om ditt barn behöver lite mer hjälp att komma på och av madrassen.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 2
    2. Välj en solid toddlerbädd. En träram är den robätta sängen, men om du väljer en metallram, kolla lederna för att se till att skruvarna är säkra. Du vill vara säker på sängen kan inte wobble eller bryta medan ditt barn sover eller klättrar in och ut ur sängen.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett toddler Steg 5
    3. Leta efter skyddsräcken som bifogas sängramen. Detta kommer att se till att ett barn benäget att kasta och vrida inte kan rulla ut ur sängen. Det är viktigt att du installerar skyddsräcken på båda sidor av sängen, även om sängen är mot en vägg, för att förhindra att barnet blir kilat mellan väggen och madrassen.
  • Se till att skyddsräcken är spola med madrassen.
  • Du kan köpa sängar som kommer med skyddsräcken eller köpa skenorna separat och fästa dem själv.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 3
    4. Välj en sängram med en säker design. Leta efter runda kanter när ramen är gjord av trä eller metall. Det borde inte finnas delar på sängen eller ramen som jut ut. Detta förhindrar att ditt barn blir jackbed av några skarpa kanter.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 4
    5. Se till att sängen är gjord med giftfri färg och finish. Eftersom vissa färger kan innehålla kemikalier som orsakar skadliga eller allergiska reaktioner, vill du inte att ditt barn tuggar på sängramen eller på annat sätt sätta ramen i hans eller hennes mun.
  • Leta efter en naturlig färg eller yta och låga flyktiga organiska föreningar eller VOC, som är organiska föreningar som lätt blir ångor eller gaser och innehåller element som väte, syre, fluor, klor, brom, svavel eller kväve.
  • Om du målar sängramen själv, välj mörka eller pastellfärger, vilket hjälper ditt barn att sova bättre utan att vara alltför stimulerat.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 6
    6. Välj en lämplig madrass. Du borde välja en madrass som passar ramen, helst en spjälsad madrass. Madrassen ska också vara brandskyddsmedel. Det är bättre att välja en fast madrass så att barnet inte kan sjunka in i det och potentiellt kvävas.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett toddler Steg 7
    7. Välj en säng som passar din madrass. Ett barn kan bli fastnat om madrassen är för kort eller orsakar ett gap. Ditt barn kommer att vara vana vid att sova i en crib-size-madrass, som kommer att göra övergången till småbarnsbädden så mycket lättare.
  • Del 2 av 2:
    Med tanke på andra faktorer
    1. Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 8
    1. Kontrollera konsumentens säkerhetsbetyg. Leta efter Juvenile Products Manufacturers Association (JPMA) certifiering, vilket säkerställer att småbarnsbädden har gått med strikta säkerhetsbestämmelser. Du kanske också vill kontrollera den nationella tillverkarens guide eller användarrecensioner för att se vilka andra konsumenter som har upplevt med den säng du har valt.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 9
    2. Välj en säng som är lätt att montera. Instruktioner för online montering kommer att låta dig veta vad du kan förvänta dig när du bygger sängen och vilka verktyg du behöver. Se till att du har någon att hjälpa dig att lägga sängen ihop.
  • Du kan leta efter online-användarrecensioner för att berätta om andras erfarenheter som sätter sängen tillsammans och hur väl sängen håller upp efter förlängd användning.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 10
    3. Välj en barnvänlig stil. Du kanske vill köpa en säng som matchar möblerna redan i ditt barns rum, eller du kan redecorate rummet baserat på sängens stil. Du vill ha en stil som gör ditt barn upphetsad att sova i sin nya säng.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett barn Steg 11
    4. Välj en säng som är budgetvänlig. Försök hitta en toddler-säng som passar din budget. Det är dock viktigt att inte låta ett billigare pris överväga vikten av säkerhet.
  • Bild med titeln Välj en säng för ett toddler Steg 12
    5. Granska sängens potentiella garantier. Vissa tillverkare kommer att ha garantier i upp till 90 dagar på delar till sängen medan andra kommer att ha en fullständig garanti upp till ett år. Detta kan vara viktigt om en del bryts på sängen och behöver bytas ut eller repareras.
  • 6. Placera ett madrassskydd på sängen. Småbarn kan blöta sängen, speciellt om de inte är toalett utbildade. För att förhindra skador på madrassen, få ett madrassskydd. Sträcka den över toddlers madrass under sina lakan.
  • Tips

    Eftersom barn bara använder en toddlerbädd under en kort period innan du övergår till en större säng, är det enkelt att hitta begagnade sängar till salu till salu. Kom ihåg att du köper sängen "i befintligt skick," så se till att det fortfarande är säkert för ditt barn att sova i och är inte skadat på något sätt.
  • Om du vill köpa en säng som kommer att vara längre tid, kan du välja att använda en tvillingmadrass och ändra den för att göra det mer litet barnvänligt. Köp i det här fallet separata skyddsräcken för att fästa vid sidorna av sängen. Ta bort dessa när småbarnet växer äldre.
  • Varningar

    De flesta småbarnsängar har en viktgräns på 50 pund. Sängen kan bryta om en vuxen sitter på den.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande