Hur man hittar den dolda sången vortigaunt cave i halveringstid 2

Många har försökt hitta det men få har lyckats. Endast hälften viskar och rusurround det. Låt oss möta det, alla vill veta var den dolda sången Vortigaunt Cave är i halveringstid 2, men få vet hur man hittar den. Du kan spendera många timmar att söka kapitlet vattenfara och fortfarande komma närmare att hitta den. Men det är möjligt.

Steg

  1. Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 1
1. Ladda upp halveringstiden 2 kampanjkapitlet vattenfara och spela det fram till den sista striden med jägarenhopparen där den släpper bomber och skjuter på din flygbåt. Detta är mot slutet av kapitlet.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 2
    2. Flytta mot vattnet med de exploderande fat i vattnet före det, direkt efter dig Förstör jägaren-chopper, och öppna den via plattformen bredvid den. Du måste öppna den här porten som går vidare på nivån så att du inte kan missa den.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 3
    3. Gå rakt igenom porten med din airboat tills du ser två avloppsuttag i dalväggen direkt framför dig (de är inte långt borta). De kommer att vara över markhöjden och i skugga. Vänsterutloppets barer är böjda i botten med tillräckligt med utrymme för att komma in i.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 4
    4. Parkera din flygbåt under vänster, öppna utlopp. Det måste vara tillräckligt nära klippan för att hoppa på och klättra igenom, även om klippan har byggt in trappliknande stötar för att hoppa på.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 steg 5
    5. Klättra upp genom den böjda metallgitteret och flytta in i avloppet något. Det kan hjälpa till att slå på din ficklampa för att samla omgivningen, men slösa inte för mycket avgift eftersom du behöver det snart som avloppet är fyllt med radioaktiv slime.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 6
    6. Sprint direkt ner i avloppet utan att stoppa. Den giftiga sliden kommer att sap din hälsa, så var snabb. Det är möjligt att gå igenom avloppet om du har en full rustning och hälsa, men det är lättare att sprint (till sprinta Håll ner vänster stötfångare på din Xbox 360-styrenhet).
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 7
    7. Sväng vänster genom ett gap i avloppet innan du når slutet. Även om det är svårt att se var gapet är i avloppsljuset, kommer inte att göra svängen att kosta värdefull hälsa om du fastnar i slutet av avloppet.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 8
    8. Fortsätt vidarebefordra till Vortigauntens grotta. Grattis! Du har just hittat den dolda sången Vortigaunt Cave! Han kommer att stå runt ett huvud krabba rostning på en eld, sjunga till sig själv och säga filosofiska tankar. Om du är på Xbox 360, är ​​det helt enkelt att det är allt som behövs för att låsa upp Vorticough-prestationen.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 Steg 9
    9. Kolla din Xbox 360 Gamerscore och prestationsstatistik (om du spelar på Xbox 360) och du kommer att se att Vorticough-prestationen har upplåsats för 13 gamerscore. Det är representerat av Vortigaunt med musikaliska anteckningar som kommer från det.
  • Bild med titeln Hitta den dolda sången Vortigaunt Cave i halveringstid 2 steg 10
    10. Samla någon av hälsan och återhämta sig innan du lämnar grottan. Du måste sprint tillbaka som du kom igen genom den radioaktiva sliden, så se till att du har tillräckligt med hälsa och passar kraft att sprint.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du kör genom den radioaktiva sliden i avloppet, kan kasta några hälsopaket inuti hjälpa till att fylla på din hälsa när du sprintar igenom.
  • Om du inte kan nå avloppsintag med din båt, få några av lådorna från dalen för att stapla upp mot klippan.
  • Varningar

    I vissa fall kan Vortigaunt inte sjunga alls, istället bara prata normalt, men om du försöker låsa upp prestationen kommer det fortfarande att räknas.
  • Det kan ta lite tid och skicklighet för att hitta grottan, så var tålamod.
  • Saker du behöver

    • Xbox 360, PlayStation 3 eller en PC
    • Halva livet 2
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande