Hur man bygger en hundsäng för små hundar

Att göra en hundsäng för din lilla hund är ett bra sätt att anpassa ditt husdjurs sömnutrymme. Du kan återställa gamla föremål eller kläder för att skapa en bekväm säng för din hundvän och säkerställa kvaliteten genom att välja rätt material, fyllning och sängbas. Detta är ett perfekt DIY-projekt för att skämma bort din lilla hund.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör en repurposed objekt hund säng
  1. Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 1
1. Välj sängens bas. Välj ett gammalt objekt för att bilda basen av din lilla hunds säng. Se till att objektet är tillräckligt stort för att tillgodose din lilla hunds storlek, men inte för mycket större - om din hund är för liten för sin säng, det kan känna sig osäker. Var noga med att basen inte har några grova kanter, lösa naglar, splittrade trä eller andra potentiellt farliga fläckar. Vissa idéer för perfekta sängbaser är:
  • En gammal byråslåda
  • Sängen av en liten vagn (med axlar och hjul avlägsnas)
  • En gammal vinkista (slipad, om det behövs)
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 2
    2. Välj sängens dämpning. Hitta en gammal kudde eller kudde som passar insidan av sängen. Om din hund är benägen att tugga saker, välj något av ett tjockare material (som denim eller vinyl). Överväg att välja en kudde eller kudde med ett avtagbart lock för att tillåta frekventa tvättar.
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 3
    3. Montera sängen. Placera dämpningen i sängbotten och placera den nya sängen där din hund gillar att sova. Placera limmöbler kuddar på botten av sängen för att undvika att skrapa golvet eller skada mattan. Lägg till några av dina hunds leksaker eller en favoritfilm till sängen som en efterbehandling.
  • De flesta hundar tycker inte om någon som smyger upp bakom dem medan de sover, så försök att placera din hunds säng mot en vägg för att säkerställa deras komfort.
  • Metod 2 av 3:
    Gör en tröja hund säng
    1. Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 4
    1. Välj en gammal tröja att konvertera. Området av en hunds hjärna kopplade till positiva föreningar aktiveras av sin ägar doft, och hundar dras ofta till sina ägares kläder. För att göra en tröstande säng för din lilla hund, välj en av dina coziest gamla tröjor för att arbeta med. Se till att det inte finns några hål eller tårar i materialet - om det finns, lappa upp dem.
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 5
    2. Stuff tröja. Fyll upp tröjan med skum, gamla kläder eller små filtar. Undvik bomullsbatting, vilket kommer att förlora sin form över tiden. Se till att du lägger till tillräckligt med fyllning för att göra sängen och stödjande.
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 6
    3. Sy upp sängen. Sy ihop nacken av tröjan, och sedan basen. Sy armarna på tröjan tillsammans på handlederna och linda dem runt omkretsen av sängen, vilket gör en upphöjd kant. Sy armarna runt, fästa basen av sängen på armarna.
  • Om du inte vet Hur sy syr, Du kan använda en limpistol för att stänga tröjöppningarna och fästa armarna till sängen.
  • Metod 3 av 3:
    Gör en fyra efter hundbädd
    1. Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 7
    1. Hitta ett gammalt slutbord. Om du inte har ett gammalt slutbord att använda, kontrollera sparsamhetsbutiker, loppmarknader eller online-annonser för att hitta en. Se till att bordsskivan är tillräckligt stor för att skapa en lämplig sängbas för din lilla hund. Ju mer utsmyckade benen på bordet, den fancier som stolparna på din hund säng kommer att vara.
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 8
    2. Sand och måla basen. Vänd över bordet, vilket nu kommer att vara basen på din hundsäng. Sand träet om det finns några splinter eller grova delar. Färg eller avsluta träet till din smak, om så önskas.
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 9
    3. Lägg till bun fötter. Om du vill göra din hunds fyra efterbädden se mer regal, köpa bun fötter på en hårdvaruaffär för att lägga till botten. Använd en borr för att göra hål i varje hörn av bordet. Skruva fast i bun fötterna, så att hundens botten är fast. Om så önskas, dekorera bun fötterna för att matcha resten av sängen.
  • Bild med titeln Bygg en hundsäng för små hundar Steg 10
    4. Lägg till en kudde eller kudde. Som en slutpår, lägg till en bekväm kudde eller kudde till basen av sängen. Se till att dämpningen är tillräckligt tjock för att vara stödjande. För att förhindra glidning, använd en limpistol för att fästa botten av kudden till hundens botten.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du har en äldre hund, eller en hund som återhämtar sig från en skada, välj en posturepedic kudde när du gör din hundsäng.
  • Som en slutpår, måla eller skriv din hunds namn på sin nya säng.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande